Steinsvikkroken 23

Solgt

5 490 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

5 633 440

P-rom

101 KVM

Antall rom

3 Soverom

Steinsvikkroken 23 (Solgt)

Tiltalende 4-roms eierleilighet | Vestvendt terrasse | Heis og fast garasjeplass | Nydelig beliggenhet | Nært Bybanen!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Steinsvikkroken 23 5 490 000 143 442 3 862
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
101 / 105 / 115 KVM Eiet tomt, 7386 KVM 60210078

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Gang, innvendig bod, gjestetoalett, bad/wc/vaskerom, 3 soverom, hvorav master-soverom med walk-in-garderobe samt stue med åpen kjøkkenløsning.

Solrik uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en vestvendt terrasse med glassrekkverk og et areal på 13,7 kvm. Gode sol og utsiktsforhold.

Parkering:
Tilhørende leiligheten er det fast garasjeplass i lukket anlegg (merket nr. 18). Det er heis fra garasjeanlegget direkte til leilighetens etasjeplan. Sameiet disponerer også noen gjesteplasser - både ute og inne.

Lagringsplass:
Det medfølger ekstern utebod rett ved inngangspartiet til blokken. Boden har et areal på 5,2 kvm.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

2. etasje | 101 kvm.:
Gang (13,9m²), bad/vaskerom (8,4m²), toalett (2,9m²), soverom (11,4m²), soverom (9m²), soverom (7,5m²), omkledningsrom (7,1m²), stue og kjøkken (36,4m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 101 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 105 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 115 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Nyere og innholdsrik 4-roms selveierleilighet
- Heis og fast garasjeplass
- Gjennomgående fine kvaliteter
- Installert KNX smarthus løsning
- Lekkert HTH kjøkken med integrerte hvitevarer
- Luftig stue med sjenerøs størrelse og plass til spisebord
- 3 lysmalte soverom, helfliset baderom og separat gjestetoalett
- Vestvendt terrasse med gode sol- og utsiktsforhold
- Nærhet til skoler og flere barnehager
- Kort avstand til Lagunen Storsenter
- Kort avstand til bybanestopp og bussforbindelse
- Få minutter til Bunnpris dagligvareforretning
- Kort kjøretid til Fana Golfklubb
- Nærhet til flotte turområder ved Siljustølen

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne lekre 4-roms eierleiligheten, med utmerket beliggenhet i Steinsvikkroken. Leiligheten har en flott internbeliggenhet med adkomst via heis. Det følger med fast garasjeplass.

Tidløst | Bygget stod ferdigstilt i 2008 og leiligheten har moderne fasiliteter og en meget innholdsrik romløsning med blant annet 3 innbydende soverom, helfliset bad, gjestetoalett og lekker stue med åpen kjøkkenløsning. Det er også installert KNX smarthus løsning, som kan styres via mobilen.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en vestvendt terrasse, der sol og utsikt kan nytes til fulle i rolige omgivelser. Det er god plass til utemøblement på terrassen (areal 13,7 kvm.).

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er gåavstand til Bybanen ved Råstølen, bussforbindelse, skoler, flere barnehager og Bunnpris dagligvareforretning. Alt innenfor en rimelig radius fra sameiets område.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en sjelden mulighet til å sikre seg en moderne og innholdsrik selveierleilighet med god størrelse, fast garasjeplass samt utmerket beliggenhet i et populært område. Denne bør definitivt seés og oppleves - velkommen på visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Boligen har en flott beliggenhet i Steinsvikkroken i Ytrebygda bydel. Beliggenheten er landlig, men samtidig sentral med nærhet til det meste av servicetilbud. Området rundt har en sentral plassering i forhold til barnehager og skoler, samt kort vei til butikker og servicetilbud. En spasertur på kun 10 minutter tar deg til Bunnpris Steinsviken. Ellers ligger Lagunen kjøpesenter med en rekke cafèer, butikker, frisører. restauranter m.fl., en kort kjøretur unna. Tilsvarende kjøretid til Fanatorget, Kilden og Nesttun senter. Det er kort avstand til arbeidsplasser på Kokstad og Sandsli, med både gang- og sykkelvei til Sandsli. Ellers er det kollektivtilbud som tilbyr buss mellom Lagunen, Dolvik terminal og Oasen terminal. Ved Råstølen ligger nærmeste bybanestopp, som tar deg mot enten Sandsli og Bergen Lufthavn eller til Bergen sentrum i motsatt retning. Fine turmuligheter ved Siljustøl Storrinden og Hordnesskogen. For den golfinteresserte ligger Fana Golfklubb få minutter unna. Stipulert kjøretid til sentrum utgjør rundt 20 minutter. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 29/1000

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

Ved kjøring fra Nordås mot Steinsviken passerer man Bunnpris på høyre side. Ta deretter inn til venstre skiltet  "Indre Steinsvik". Ta så første til høyre ved barnehagen mot Steinsvikkroken. Følg husnummerering og man finner blokken lett tilgjengelig på høyre hånd. Den aktuelle leiligheten ligger gunstig plassert i byggets 2. etasje med adkomst via heis eller trapp.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Opparbeidet og felles tomt på 7.386 kvm., som eies av sameiet. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Om byggemetoden:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med platekledning og trepanel. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjoner er utført som flatkonstrxuksjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 23.03.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann der ingen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2) eller høyere. Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i takstmannens rapport og selgers egenerklæringsskjema.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Steinsvikkroken Terasse (org.nr. 993 483 265), består av til sammen 40 leiligheter fordelt på 4 boligblokker. Sameiet har engasjert Vestbo som forretningsfører.

Tegnet av Arkitektkontoret Bjerk og Bjørge AS og Landskapsarkitekt Riss Landskap AS. Byggene ble oppført i 2008 og ansvarlig utførende for prosjektet var Konseptbygg AS.

Styreleder i sameiet: Arne Sivert Svindland.

Forsikring:
Sameiet har tegnet felles bygningsforsikring (inkludert i felleskostnaden). Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Økonomi:
Regnskapet for 2019 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 124.778,-. Per 31.12.2019 hadde sameiet disponible midler tilsvarende kr. 401.830,-. Regnskapet for 2020 er ikke mottatt eller godkjent per dags dato.

Andel felles formue per 31.12.2020 = Kr. 17.898,-

Felleskostnad:
Det betales en månedlig felleskostnad pålydende kr. 3.862 ,- til sameiet.

Felleskostnaden inkluderer følgende:
Felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, kabel-tv og bredbånd via Telenor (basispakke), dugnad, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av sameiet.

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
- Sameieavgift etter brøk kr. 1.284,-
- Sameieavgift 40 deler kr. 1.623,-
- Avsetning vedlikeholdsfond kr. 483,-
- Kabel-TV kr. 472,-

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 18 utgjør: 29/1000

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at felleskostnaden i sameiet kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av sameiet.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Dyrehold:
Det er tillatt med dyrehold, men styret i sameiet må informeres (kilde: forretningsfører).

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter, innkalling til årsmøte med regnskap for 2019 samt protokoll fra årsmøtet. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 946 048,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 405 772,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. I henhold til sameiets vedtekter §6 skal utleie meldes til styret for godkjennelse. Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet."

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Annet:
Pendellamper i stue/kjøkken samt bokhylle i gang følger ikke med i salget.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann-/feievesen.

Oppvarming

- Gulvvarme på bad
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Fast garasjeplass i lukket anlegg (merket nr. 18)

Sameiet disponerer også noen gjesteplasser - både ute og inne.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

Gnr. 39, bnr. 579, snr. 18 i Bergen kommune:

2006/269236-2/200 
Bestemmelse iflg. skjøte  
Tinglyst 08.06.2006 
Rettighetshaver: Bergen kommune
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Overført fra: 4601-39/579
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2006/269236-3/200 
Bestemmelse om veg  
Tinglyst 08.06.2006 
Rettighetshaver: Bergen Tomteselskap AS
Vederlagsfri tilknytning til eiendommens vei- og ledningsanlegg.
Overført fra: 4601-39/579
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2006/269236-4/200 
Bestemmelse om vann/kloakkledning  
Tinglyst 08.06.2006 
Rettighetshaver: Bergen kommune
Rettighetshaver: Bergen Tomteselskap AS
Overført fra: 4601-39/579
Gjelder denne registerenheten med flere

Det gjøres oppmerksom på at ansvarlig megler har ikke bestilt tinglyste erklæringer av Kartverket.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 9520001
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 39 Bnr 270, Gnr 119 Bnr 374 Mfl., Steinsvik/rå
Ikrafttredelsesdato: 16.11.2006
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 9520000
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 39 Bnr 270 Og Gnr 119 Bnr 374 Mfl., Reguleringsplan For Steinsvikkroken Boligområde, Planområde 0-1
Ikrafttredelsesdato: 13.09.2004
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
9520001 - Blokkbebyggelse (80,8 %)
9520001 - Felles avkjørsel (9,6 %)
9520001 - Friluftsområde (4,8 %)
9520001 - Annet fellesareal (3,1 %)
9520001 - Felles parkeringsplass (0,7 %)
9520001 - Annen veigrunn (0,6 %)
9520001 - Kjørevei (0,3 %)
9520001 - Kommunalteknisk virksomhet (0,1 %)
9520000 - Frittliggende småhusbebyggelse (0,1 %)
0 - Friluftsområde (0,1 %)
0 - Annen veigrunn (0,1 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 8050001
Plannavn: Ytrebygda. Fv 179 Steinsvikvegen, Strekningen Steinsvik - Sørås, Endring Av Støyskjermer 190710649
Ikrafttredelsesdato: 03.05.1994

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 66440000
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 39 Bnr 270 Mfl., Steinsvikkroken
Saksnr: 201907632
Dekningsgrad: 9,9 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone Y (97,2 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (2,8 %)
65270000 - Bebyggelse og anlegg Øvrig byggesone ØB (0,1 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (22,1 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
64600000 - Ytrebygda. Gnr 39 Bnr 8, Steinsvikvegen - 201511093
18140000 - Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 2 Mfl., Siljustøl, Reguleringsplan For Golfbane, Nord For Flyplassvegen - 199700201
15120000 - Ytrebygda. Gnr 118 Mfl., Golfbane Ved Skeievatnet Og Steinsvikvatnet - 199700201
9515000 - Ytrebygda. Gnr 39 Bnr 558, Indre Steinsvik Felt B2 - 200501521
9510000 - Ytrebygda. Indre Steinsvik, Planområde 0-2 - 199808825
8270000 - Ytrebygda. Gnr 39 Bnr 3, 27 Mfl., Steinsvik - 190611416
8050000 - Ytrebygda. Steinsvikvegen, Østre Del - 190710649

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 39/582
Bygningstype: Tilbygg Enebolig
Status: Meldingssak registrer tiltak
Dato: 14.09.2012

Eiendom: 39/584
Bygningstype: Tilbygg Enebolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 02.03.2018

Eiendom: 39/586
Bygningstype: Tilbygg Enebolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 02.03.2018

Eiendom: 119/896
Bygningstype: Tilbygg Enebolig m/hybel/sokkelleil.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 26.10.2018

Ifølge selger skal Bergen kommune oppføre et bygg på tilstøtende nabotomt (institusjon). Ifølge selger er det snakk om en døgnbemannet institusjon med 6 boenheter for rusmisbrukere. Kontakt Bergen kommune eller styrets leder for ytterligere informasjon om saken.

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

- Kommunal/offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vann- og avløpsnett.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Denne boligen har fått energikarakter: Rød C

Energiattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 19.11.2008. Ferdigattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er lest og godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 5 490 000
Omkostninger 143 442
TOTALT 5 633 440

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF