Inger Bang Lunds vei 17

Solgt

6 700 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

6 870 940

P-rom

96 KVM

Antall rom

3 Soverom

Inger Bang Lunds vei 17 (Solgt)

Lekker 4-roms toppleilighet | Heis og fast garasjeplass | Alt på ett plan | Privat altan på 23 m² + felles takterrasser

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Inger Bang Lunds vei 17 6 700 000 170 942 2 732
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 7
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
96 / 100 / 111 KVM Eiet tomt, 5180 KVM 60210128

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 7. etasje:
Hall/gang (15.9 m²), bod/teknisk rom (3.9 m²), to bad/wc (hhv. 3.9 m² og 6.3 m²), tre soverom (hhv. 6.7 m², 6.9 m² og 14.3 m²) og stue/kjøkken (35.8 m²)  

Uteplass:
Fra stue/kjøkken og hovedsoverom er det  altan på 23 m². Tilhørende sameiet er det også stor felles takterrasser hvor det er enkel tilkomst fra denne leiligheten.

Ekstern bod:
Tilknyttet leiligheten er det en ekstern på 5 m² som er plassert i tilknytning til garasjeplassen. 

Felles sykkelrom:
Sameiet har fellesarealet til parkering av sykkel, slik at den står tørt i et innelåst rom eller under tak ved inngangspartiet.

Samlet primærareal (P-rom) = 96 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 100 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 111 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Heis fra garasjen og hovedinngang til toppetasjen
- Fast garasjeplass med lader til el. bil
- Egen bod ved garasjeplassen
- Privat altan på 23 m2'
- Enkel tilkomst til store felles takterrasser
- To helfliste og innbydende baderom
- Stilrent kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer
- Tre soverom, hovedsoverom med utg. til altan
- Porttelefon med tv-monitor
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Fjernvarmeanlegg (reduserte strømutgifter)
- Sprinkleranlegg og seriekoblet brannvarsling
- Beliggende ved et av byens mest spennende boligområder

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen kan presentere denne attraktive 4-roms toppleiligheten i Kronstadparken.

Leiligheten |
Dette er en stilsikker og innbydende toppleilighet i det populære sameiet i Kronstadparken som var ferdig oppført i 2017. Her får du hele 100 m2 på ett plan med en arealeffektiv løsning.

Leiligheten har en stor og romslig hall/gang med rikelig garderobeplass for både eier og gjester. I gangen er det også porttelefon med tv-monitor og automatisk åpner for byggets hovedinngang. Den innvendige boden som har dør fra hallen er innredet med samme standard på overflater som oppholdsrommene og kan alternativt anvendes som garderoberom. Leiligheten har to helfliste bad med vannbåren gulvvarme og innfelte downlights i taket. Baderommene har innfellbare dusjvegger og innredning med god skapplass. Ett av badene har opplegg og god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Det er tre soverommene hvor alle har et areal og form som gir mulighet for gode garderobeløsninger. Master bedroom er på hele 14.3 m2 med doble garderobeskap, eget bad og har utgang til altan. Løsningen mellom stue og kjøkken gir rommet de beste lysforhold og fleksibilitet for plassering av både sittegruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til altan. Kjøkkenet har fin innredning fra Sigdal med integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

I tillegg til den private altanen er det enkel tilkomst fra leiligheten til store felles takterrasser med fin utsikt og sol fra morgen til kveld.

Oppgraderinger i 2021 |
Det er lagt nytt parkett gulv på ett av soverommene og gulvet i stue/kjøkken er slipt og behandlet. Vegger og tak er nymalt på hovedsoverom og stue/kjøkken.

Tekniske installasjoner |
Det er installert seriekoblet brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg. Aggregat for leilighetens balanserte ventilasjonsanlegg er plassert i boden (anlegget gir leiligheten et ekstra godt inneklima). Det er plassert varmkonvektor i stuen/kjøkken som er tilkoblet anlegget for fjernvarme (dette vil gi reduserte utgifter for oppvarming). Fordelerskap for rør i rør system er plassert på badet. Det er opplegg til vaskemaskin på ett av baderommene. Sikringsskap og svakstrømskap er plassert i boden. Porttelefon med tv-monitor og automatisk åpner for hoveddøren i bygget er plassert i gangen. Det er systemlås som gjør at du har en og samme nøkkel til hoveddør til bygget, dør til garasjeanlegg, egen ekstern bod og leiligheten.

Parkering |
Det er stort garasjeanlegg under bygget med heistilkomst direkte til leilighetens etasje. Med til denne toppleiligheten følger det fast plass (nr 101) med lader til el. bil og bod like bak garasjeplassen. Dette er også en strategisk godt plassert plass like ved døren til heisen. Første delen av garasjeanlegget er avsatt til gjesteparkering (mot betaling). Det er også mulig å leie ut plassen.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- Finn.no og Ukens bolig på Finn.no
- Algoritmestyrt annonsering på sosiale medier
- Algoritmestyrt annonsering på alle Schibsted sine digitale flater
- Boligannonse i Bergens Tidende/E-avisen sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Mobil: 97 05 15 55
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i Kronstadparken som er en ny bydel under meget positiv utvikling. Leiligheten ligger høyt og fritt, tilbaketrukket fra hovedveien. Når bybanen til Fyllingsdalen åpner (planlagt åpnet i 2022), blir Kronstad selve navet i bybanenettet i Bergen. Nærområdet har et mangfold av butikker, restauranter, treningssentre, helsetjenester og kontorer. Det er kort avstand til fine turmuligheter samt kort og enkelt tilkomst til Bergen sentrum. Nærområdet vil i tiden som kommer få et ytterligere løft av infrastrukturen som vi har grunn for å tro vil påvirke markedsverdien ut over den generelle utviklingen.

Inger Bang Lunds vei 17 har en fin og sentral beliggenhet i Kronstadparken. Dette nærområdet har fått seg et betydelig løft i løpet av de siste årene og framstår i dag som et meget ettertraktet boligområdet. Her er det umiddelbar nærhet til det meste av servicetilbud. Fra bygget er det gangavstand til bl.a. Høyskolen og BI samt store arbeidsplasser som DNB i Solheimsviken og Haukeland Sykehus.

Sameiets tomt har store og flotte fellesområder som er godt tilrettelagt for at beboerne kan møtes for sosiale sammenkomster. Det er også tilgang til store felles takterrasser og utearealer med beplanting og sitteplasser.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Bygningen er tilkoblet fjernvarme. Leiligheten har varmkonvektor i stuen/kjøkken. Begge baderommene har vannbåren gulvvarme. Leiligheten har også balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Den vannbårne gulvvarmen og det balanserte ventilasjonsanlegget sørger for et godt inneklima i leiligheten.

Parkering

Det er stort garasjeanlegg under bygget med heistilkomst direkte til leilighetens etasje. Med til denne toppleiligheten følger det fast plass (nr 101) med lader til el. bil og bod like bak garasjeplassen. Dette er også en strategisk godt plassert plass like ved døren til heisen. Første delen av garasjeanlegget er avsatt til gjesteparkering (mot betaling). I hht. sameiets vedtekter er det mulig å omsette garasjeplassen internt til øvrige seksjonseiere i sameiet eller eventuelt leie ut plassen til øvrige seksjonseiere i sameiet. 

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Som eier av denne leiligheten så får du også en andel av sameiets felles tomt. Her er det et meget pent opparbeidet fellesareal på hele 5.180,8 m² med plen, fin beplanting, sittegrupper for beboerne og gangstier/areal lagt med belegningsstein.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter |
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskillere av betong.
 
Gulv på grunn |
Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskillere av betong.

Yttervegger |
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i tre- og betongkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss, trekledning og teglsteinforblending.
 
Vinduer |
Vinduer med isolerglass i malte trekarmer.

Takkonstruksjon/taktekking |
Takkonstruksjonen er utført som flatkopstruskjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen, datert den 13. august 2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse nødvendigvis ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor alle bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 1 (TG1).

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10. Det gjøres oppmerksom på at eier selv ikke har bodd i leiligheten og har av den grunn begrenset kjennskap til leilighetens tilstand. Dette har også vært utgangspunkt for eier ved besvarelsen av egenerklæringsskjema.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank (dersom aktuelt) eller brann/feievesen.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 21.10.2020
I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 99/13748

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Inger Bang Lunds Vei 15-17-19 består av 220 selveiende boligseksjoner og 3 næringsseksjoner samt tilhørende fellesareal.

Kontaktpersonen er sameiet er:
Styreleder: Mildrid Sulen Henden

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i If Skadeforsikring (avtalenummer: 3180996). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi:
Sameiet hadde i 2020 et regnskapsført negativt resultat på kr. 698.527,-.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 2 732,-. Denne summen dekker omkostninger for grunnpakke kabel-tv/bredbånd (Telenor), vask av fellesareal i bygget (Varas AS), vaktmestertjeneste (Newsec Basale AS), bygningsforsikring (IF skadeforsikring), strøm til fellesareal, forretningsførsel (OBOS), drift av heis, sprinkleranlegg, brannvarslingsanlegg samt avsetting til kommende vedlikehold av sameiets fellesareal.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold:
Det er tillatt å holde husdyr som hund og katt i leilighetene. Forutsetningen er imidlertid at dyrene håndteres på en forsvarlig måte, og at de ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
Sameiet har ikke krav til styregodkjenning.

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter, husordensregler, svarbrev fra forretningsfører, innkalling årsmøte med regnskap fra 2020 og protokoll årsmøte. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 135 983,- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 4 089 539,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Denne boligen har fått energimerke Grønn D.

Vei, vann og avløp

Fellesareal grenser til offentlig vei
Felles privat vannledning til offentlig nett
Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1917/910237-1/106  Bestemmelse om gjerde  
13.02.1917 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere

1917/910241-1/106  Bestemmelse om bebyggelse  
03.08.1917 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring
av verksted
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1927/901420-1/106  Bestemmelse om kloakkledn  
13.05.1927 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere

1928/901423-1/106  Bestemmelse om bebyggelse  
01.06.1928 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring
av skur
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere

1931/990223-1/106  Bestemmelse om bebyggelse  
04.08.1931 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere

1938/6838-1/106  Bestemmelse om bebyggelse  
14.10.1938 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring
av skur
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere

1940/905889-1/106  Bestemmelse om kloakkledn  
11.12.1940 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere

1947/1430-1/106  Bestemmelse om kloakkledn  
15.02.1947 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere

1962/9253-1/106  Bestemmelse om bebyggelse  
07.12.1962 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring
av en kranbane
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1973/192-1/106  Bestemmelse om gjerde  
05.01.1973 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1975/11899-1/106  Bestemmelse om bebyggelse  
06.06.1975 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. innredning
av salgskontorer.
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere

1984/36093-1/106  Bestemmelse om bebyggelse  
07.12.1984 
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1997/9973-2/106  Best. om adkomstrett  
10.04.1997 
Rettighetshaver: Geitanger Bygg AS
Gjelder så lenge leiekontrakt mellom Naustneset AS og
Geitanger Bygg AS varer
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/631984-1/200  Erklæring/avtale  
09.07.2015 
Rettighetshaver:BKK NETT AS  
Org.nr: 976944801
Bestemmelse om innstallasjon, drift, vedlikehold og fornyelse av nettstasjon med tilhørende apparater og kabelanlegg
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/824486-1/200  Bestemmelse om vannledn.  
12.09.2016 
Rettighetshaver:BERGEN KOMMUNE  
Org.nr: 964338531
Bestemmelse om vannledning og tilhørende installasjoner
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
Kopi bestilt: 10.06.2021 kl. 14:11 av Rikke Aalerud Zachariassen

2017/55504-2/200  Erklæring/avtale  
18.01.2017 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:159 Bnr:1010  
Bestemmelse om bruk av gårdsplass og gangveier
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 61850000
Plannavn: Årstad. Gnr 159 Bnr 11 Mfl., Kronstadparken, Felt N2
Ikrafttredelsesdato: 20.02.2013
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
61850000 - Boligbeb. - blokkbebyggelse (50,7 %)
61850000 - Gårdsplass (33,4 %)
61850000 - Bolig, forretning (11,8 %)
61850000 - Gangveg - gangareal - gågt. (3,7 %)
61850000 - Kombinert beb. og anl. samt andre hovedform.- angitt (0,3 %)
61850000 - Gate med fortau (0,1 %)

Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen):

61850000 - Bevaring kulturmiljø (0,3 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 61850000
Plannavn: Årstad. Gnr 159 Bnr 11 Mfl., Kronstadparken, Felt N2
Ikrafttredelsesdato: 20.02.2013
Dekningsgrad: 93,9 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
61850000 - Parkeringshus, -anlegg (93,1 %)
61850000 - Renovasjonsanlegg (0,8 %)

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY2 (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Faresoner:
65270000 - Luftkvalitet - rød sone (100,0 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (15,6 %)
Rød støysone:
65270000 - Vei støy - Rød sone (1,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
90011000 - Årstad. Elsters Gate Og Camilla Colletts Gate, Reguleringsendring
70510000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 81, Delfelt S19 Og S20, Mindemyren - 202026661
64860000 - Årstad. Bybanen Bergen Sentrum - Fyllingsdalen, Delstrekning 2 - Mindemyren - 201737864
64480000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 88 Mfl., Kronstadparken Felt N3 - 201413753
64480000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 88 Mfl., Kronstadparken Felt N3 - 201413753
61930000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 28 Mfl., Sykkelkryssing Av Fjøsangerveien - 201107713
61140000 - Årstad. Del Av Gnr 159, 15 Og 17 Mfl., Mindemyren - 201737864
16980000 - Årstad. Bybane I Bergen, Delstrekning 3 - Edvard Griegs Vei - Wergeland - 201014884
11470000 - Årstad. Reguleringsplan For Strøket Fjøsangervegen - Fabrikkgaten - Solheimsvannet, Mindemyren
75000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 8 Mfl., Kronstadparken Øst Felt N1 - 200706304
75000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 8 Mfl., Kronstadparken Øst Felt N1 - 200706304
75000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 8 Mfl., Kronstadparken Øst Felt N1 - 200706304
71201 - Årstad. Gnr 159 Bnr 2, 4 Mfl., Kronstadparken - 200904048
70000 - Årstad/bergenhus. Midtre Årstad - 199938318
70000 - Årstad/bergenhus. Midtre Årstad - 199938318

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 159/88
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 3 og 4 etg.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 04.01.2021

Eiendom: 159/88
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 13.04.2021

Eiendom: 159/88
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 26.04.2019

Eiendom: 159/88
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 13.04.2021

Eiendom: 159/88
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 19.12.2019

Eiendom: 159/88
Bygningstype: - Annen lagerbygning
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 08.08.2017

Eiendom: 159/88
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 26.04.2019

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 6 700 000
Omkostninger 170 942
TOTALT 6 870 940

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF