Shetlands-Larsens vei 21

Solgt

3 390 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 402 920

P-rom

62 KVM

Antall rom

1 Soverom

Shetlands-Larsens vei 21 (Solgt)

Romslig 2-roms endeleilighet | Vestvendt altan | Fellesgjeld nedbetalt | Heis og garasjeplass | Populær beliggenhet!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Shetlands-Larsens vei 21 3 390 000 12 925 3 256
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 3
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
62 / 62 / 68 KVM Fellestomt, 4087 KVM 60210079

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 3. etasje:
Gang med garderobeskap, helfliset bad/wc/vaskerom, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en nord-vestvendt og overbygget altan med et areal på 12 kvm. Det er ettermiddags-/kveldssol på uteplassen.

Parkering:
Tilhørende leiligheten er det en garasjeplass i lukket garasjeanlegg (plassen er merket nr. U2-36). Borettslaget disponerer også noen gjesteplasser i garasjeanlegget.

Lagringsplass:
Det medfølger ekstern bod i kjeller. Boden er merket nr. U1-23 og har et areal på 4,8 kvm.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

3. etasje | 62 kvm.:
Gang (5,3m²), bad/vaskerom (6,1m²), soverom (17,2m²), stue og kjøkken (30,8m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 62 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 62 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 68 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Nyere og flott 2-roms andelsleilighet
- Lysmalt soverom med uvanlig god størrelse
- Flott kjøkken med tilhørende hvitevarer
- Helfliset baderom med opplegg for vaskemaskin
- Vestvendt og overbygget altan
- Populært borettslag oppført i 2013
- Heis og garasjeplass
- Nedbetalt fellesgjeld / lav felleskostnad
- Ikke dokumentavgift for kjøper
- Gåavstand til Oasen Senter og fremtidig bybanestopp
- Flotte turmuligheter rundt Ortuvannet og Kanadskogen

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne flotte 2-roms leiligheten (andel) med utmerket beliggenhet i flotte omgivelser, like ved Ortuvannet i Fyllingsdalen. Leiligheten har en gunstig plassering i 3. etasje med adkomst via heis. Det følger med garasjeplass i byggets underetasje.

Tidløst | Blokken stod ferdigstilt i 2013 og leiligheten har moderne fasiliteter. Boligen har blant annet et meget stort soverom, helfliset og moderne bad med opplegg for vaskemaskin samt tiltalende kjøkken med tilhørende hvitevarer.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en nord-vestvendt og overbygget altan med et areal på 12 kvm. Det er ettermiddags- og kveldssol på altanen. En koselig uteplass i fine omgivelser.

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er kort avstand til bussforbindelse, Oasen Senter med et bredt utvalg av butikker og servicetilbud samt fremtidig stoppested for Bybanen. Alt innenfor en kort radius fra borettslagets område.

Nedbetalt | Andel fellesgjeld på leiligheten er nedbetalt og det betales kun kr. 3.256,- i månedlig felleskostnad til borettslaget, som blant annet inkluderer grunnpakke kabel-tv og bredbånd m.m. Det betales ikke 2,5% dokumentavgift til staten. Omkostninger for kjøper er derved moderate.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en moderne og koselig andelsleilighet med flott beliggenhet i et populært område. Leiligheten bør seés og oppleves - velkommen på visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en sentral og flott beliggenhet i "hjertet" av Fyllingsdalen. Den ligger gunstig plassert i byggets 3. etasje med adkomst via heis. Her får man blant annet meget kort avstand til bussforbindelse, fremtidig bybanestopp og Bunnpris med søndagsåpen butikk både på Smiberget og Kiwi (09-23) på Oasen Senter. På Oasen Senter finner man ellers alt det man måtte ønske av servicetilbud herunder; legesenter, dagligvareforretninger, apotek, tannlege, treningssenter og vinmonopol m.m. Det er umiddelbar nærhet til barne-, ungdoms- og videregående skole, samt barnehager. Fra lagets eiendom har man også direkte adgang til det flotte turområdet rundt Ortuvannet og ellers er det kort avstand til alle turveiene og naturperlene i Kanadaskogen via Spelhaugen. På nevnte Spelhaugen finnes det for øvrig et forretningsområde med mange butikker (møbler/dagligvare/sportsartikler m.fl.). Bybaneprosjektet til Fyllingsdalen (som er under arbeid og skal ferdigstilles i 2022), vil gå gjennom Løvstakken, innom Haukeland og videre til Sentrum og vil få ende stopp noen hundre meter fra Brennhaugen borettslag. Rett over veien (ca. 250 meters gangavstand fra leiligheten) er det nylig åpnet en stor og flott Rema butikk samt apotek og en italiensk restaurant/pizzeria. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum utgjør ca. 10 minutter med bil via Løvstakktunnelen. Tilsvarende reisetid til Sandli/Kokstad via Knappetunnelen. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Felles tomt på 4.087 kvm., som eies av borettslaget. Tomten er opparbeidet med interne veier, grøntområder, beplantning og lekeplass. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og byggets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Om byggemetoden:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner med stålsøyler. Utvendig er veggene kledd med murpuss og fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som pulttak, taket er tekket med papp eller tilsvarende tekking. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen.
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 24.03.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D plantegning ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Salgfullfullmektig har ikke bebodd boligen, og har derved begrenset kunnskap om dens standard og kvaliteter. Det oppfordres derfor særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann der ingen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2) eller høyere. Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i takstmannens rapport.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget:
Brennhaugen borettslag 1 (org.nr. 911 857 189) er tilknyttet forretningsfører Vestbo. Brennhaugen borettslag 1 består av 59 andelsleiligheter i lavblokk fordelt på 6 etasjer. Leilighetstyper 2, 3, og 4-roms.

Styreleder i borettslaget er Svein Johnny Grønhaug
E-post: sveinjg@online.no

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i IF Skadeforsikring (polisenummer: SP0000670905). Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 3.256,- og inkluderer; Andel kommunale avgifter, bygningsforsikring, renhold av fellesareal, kabel-TV og bredbånd via Telenor (basispakke), strøm i fellesareal, dugnad, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
- Andel felleskostnader kr. 2.666,-
- Kabel-TV kr. 540,-
- Dugnad kr. 50,-

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i boliglaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Økonomi:
Regnskapet for 2019 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 1.572.191,-. Pr. 31.12.2019 hadde laget disponible midler tilsvarende kr. 1.089.432,-. Regnskapet for 2020 er ikke mottatt eller godkjent per dags dato.

Andel fellesgjeld per. 31.12.2020: Kr. 0,- (fellesgjeld er nedbetalt)
Andel felles formue per. 31.12.2020: Kr. 14.293,-

Borettslaget har følgende lån:
Långiver: Husbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år
Flytende rente
Rentesats per 18.03.2021: 0.79% p.a.
Saldo per 18.03.2021: kr. 58.325.200,-
Andel av saldo: kr. 0,- (fellesgjeld nedbetalt)
Første termin: 30.09.2013
Avdragsfritt lån. Neste avdrag: 30.12.2021
Siste termin: 30.09.2043

Sikringsordning:
Borettslaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Vestbo Finans AS. Avtalen kan sies opp av hver av partene med en frist på 6 måneder.

Dyrehold:
Det må søkes styret om dyrehold.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres forkjøpsrett i borettslaget. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst av eier i regi av Vestbo, med frist for å melde sin interesse innen tirsdag, 06.04..2021 kl. 23:59. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Det er pliktig medlemskap i Vestbo for alle som står oppført som eiere i kjøpekontrakten. Ved innmelding betales en andelsavgift på kr. 500,-. Hovedeier betaler ikke årskontingent. Medeier(e) betaler en årlig kontingent på kr. 300,-.

Diverse dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, husordensregler, innkalling til generalforsamling med regnskap for 2019 samt protokoll fra generalforsamlingen. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Det oppfordres at man setter seg grundig inn disse.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 717 009,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 581 233,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.

Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at samtlige hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Oppvarming

- Vannbåren gulvvarme i gang
- Vannbåren gulvvarme på bad
- Vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken

Bygget har eget jordvarmeanlegg, med 6 termobrønner, varmepumpe og elektrokjel som leverer vannbåren gulvvarme i alle leiligheter. Anlegget leverer også varmt sanitærvann. I tillegg er det lagt til rette for elektrisk tilleggsvarme med panelovner eller lignende i leiligheten. Det er fjernavlesing med automatisk registrering av forbruk. Faktura i henhold til faktisk forbruk sendes direkte fra BKK Varme AS til andelseier, som er ansvarlig for å betale denne.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Garasjeplass i lukket anlegg (plassen er merket U2-36)

Borettslaget har også noen gjesteplasser i garasjeanlegget.

Tinglyste erklæringer

Gnr. 22, bnr. 8 i Bergen kommune (lagets eiendom):

1898/901119-1/106
BESTEMMELSE OM VANNRETT
TINGLYST 12.10.1898

1901/900087-1/106
ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 17.07.1901
BESTEMMELSE OM VANNAVLØP

1917/910081-1/106
UTSKIFTING
TINGLYST 25.07.1917

1925/900733-1/106
BESTEMMELSE OM VEG
TINGLYST 22.09.1925
RETTIGHETSHAVER: Knr:4601 Gnr:22 Bnr:21

1926/901141-1/106
ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 30.11.1926
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.

1930/901043-1/106
BESTEMMELSE OM VANNRETT
TINGLYST 04.02.1930
RETTIGHETSHAVER:: Knr:4601 Gnr:22 Bnr:23

1942/300710-1/106
BEST. OM ADKOMSTRETT
TINGLYST 17.02.1942

1948/300836-1/106
BESTEMMELSE OM VEG
TINGLYST 14.04.1948
RETTIGHETSHAVER::Knr:4601 Gnr:22 Bnr:80

1960/309609-1/106
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
TINGLYST 24.11.1960

1965/302651-1/106
ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 02.04.1965
RETTIGHETSHAVER: ODDVAR TVEDT
RETT TIL Å HA STÅENDE VEKSTHUS SAMT RETT TIL TILKNYTNING TIL FELLES FYRANLEGG

1965/306996-3/106
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
TINGLYST 28.10.1965
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv.

1969/304528-1/106
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
TINGLYST 09.06.1969
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv.

1974/9856-1/106
BESTEMMELSE OM GJERDE
TINGLYST 02.05.1974

1979/11261-1/106
BESTEMMELSE OM VEG
TINGLYST 21.05.1979
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:144

1981/10847-1/106
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
TINGLYST 14.05.1981
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

1981/29436-1/106
BESTEMMELSE OM VEG
TINGLYST 16.12.1981

1982/8260-1/106
ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 14.04.1982
FORBUD MOT Å ANLEGGE DRIVBENKER ELLER DRIVHUS M.V.
0verført fra gnr 22 bnr 592

1982/22606-1/106
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
TINGLYST 01.10.1982
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/37527-1/106
BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
TINGLYST 14.11.1986
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv.

1998/21417-1/106
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
TINGLYST 21.08.1998
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/890519-1/200
ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 24.10.2012
RETTIGHETSHAVER:BKK NETT AS
Org.nr: 976944801
Bestemmelse om bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser

2015/503666-1/200
DELVIS SLETTING FOR IKKE TINGLYST MATRIKKELENHET
TINGLYST 05.06.2015
 
2015/503666-2/200
DELVIS SLETTING FOR IKKE TINGLYST MATRIKKELENHET
TINGLYST 05.06.2015

2015/503666-3/200
DELVIS SLETTING VED AREALOVERFØRING
TINGLYST 05.06.2015
Pantefrafall ved arealoverføring av 387 kvm fra gnr. 22 bnr. 8 til gnr. 22 bnr. 544

2015/503666-4/200
DELVIS SLETTING VED AREALOVERFØRING
TINGLYST 05.06.2015
Pantefrafall ved arealoverføring av 1964 kvm fra gnr. 22 bnr. 8 til gnr. 22 bnr. 575

2013/680167-1/200
BESTEMMELSE OM VANNLEDNING
TINGLYST 15.08.2013
RETTIGHETSHAVER: BERGEN KOMMUNE
Org.nr: 964338531

2013/680176-1/200
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
TINGLYST 15.08.2013
RETTIGHETSHAVER: BERGEN KOMMUNE
Org.nr: 964338531
Bestemmelse om vedlikehold
Bestemmelse om bebyggelse

2015/129495-2/200
BESTEMMELSE OM VEG
TINGLYST 12.02.2015
Gjelder for gnr. 22 bnr. 8 parsell 1
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2015/129495-3/200
BESTEMMELSE OM VEG
TINGLYST 12.02.2015
Gjelder for gnr. 22 bnr. 8 parsell 4 over parsell 3
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2015/129495-4/200
BESTEMMELSE OM PARKERING
TINGLYST 12.02.2015
Gjelder for gnr. 22 bnr. 8 parsell 4 på parsell 3
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2015/129495-5/200
ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 12.02.2015
Bestemmelse om bruksrett til uteoppholdsareal for gnr. 22 bnr. 8 på parsell 2 og 3
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2015/129495-6/200
ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 12.02.2015
Bestemmelse om bruksrett til uteoppholdsareal for gnr. 22 bnr. 8 parsell 2 på gnr. 22 bnr. 8 og gnr. 22 bnr. 8 parsell 3
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2015/129495-7/200
ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 12.02.2015
Bestemmelse om bruksrett til uteoppholdsareal for gnr. 22 bnr. 8 parsell 3 på gnr. 22 bnr. 8 og gnr. 22 bnr. 8 parsell 2
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2015/129495-8/200
BESTEMMELSE OM VEG
TINGLYST 12.02.2015
Gjelder for gnr. 22 bnr. 8 parsell 2
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2015/129495-10/200
BESTEMMELSE OM PARKERING
TINGLYST 12.02.2015
Bestemmelse om gjesteparkering for gnr. 22 bnr. 8 parsell 2 på gnr. 22 bnr. 8 parsell 3
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2015/129495-12/200
BESTEMMELSE OM VEG
TINGLYST 12.02.2015
Gjelder for gnr. 22 bnr. 8 parsell nr. 3
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2015/129495-13/200
ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 12.02.2015
Bestemmelse om bruksrett til garasjer, boder og fellesareal for gnr. 22 bnr. 8 parsell 2 og 3
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/129495-14/200
ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 12.02.2015
Bestemmelse om parkering for gnr. 22 bnr. 8 parsell 2 og 3 på gnr. 22 bnr. 8 parsell 4
Evigvarende parkeringsrett utenfor barnehagens åpningstid
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/353499-1/200
ERKLÆRING/AVTALE
TINGLYST 23.04.2015
RETTIGHETSHAVER:BKK NETT AS
Org.nr: 976944801
Bestemmelse om etablering av nettstasjon

2015/790772-1/200
BESTEMMELSE OM VEG
TINGLYST 01.09.2015
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr: 22 Bnr: 544

2015/790841-1/200
BESTEMMELSE OM VEG
TINGLYST 01.09.2015
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr: 22 Bnr: 913

Det gjøres oppmerksom på at ansvarlig megler har ikke rekvirert tinglyste erklæringer av Kartverket.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 11430200
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8 Og 80, Gartnermarken
Ikrafttredelsesdato: 23.04.2007
Dekningsgrad: 88,7 %

PlanID: 11430203
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8, Gartnermarken
Ikrafttredelsesdato: 13.03.2013
Dekningsgrad: 6,4 %

PlanID: 11430201
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8, Gartnermarken
Ikrafttredelsesdato: 25.09.2008
Dekningsgrad: 3,1 %

PlanID: 11430000
Plannavn: Fyllingsdalen. Fyllingsdalen Sentrale Deler, Friarealer M.v., Skoletomter, Kirke
Ikrafttredelsesdato: 24.03.1966
Dekningsgrad: 1,8 %

PlanID: 3980000
Plannavn: Fyllingsdalen. Ortun, Friareal Og Område For Videregående Skole
Ikrafttredelsesdato: 28.04.1976
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
11430200 - Blokkbebyggelse (38,3 %)
11430200 - Felles grøntareal (25,9 %)
11430200 - Felles parkeringsplass (11,4 %)
11430200 - Felles avkjørsel (6,7 %)
11430203 - Uteoppholdsareal (6,4 %)
11430200 - Felles gangareal (6,2 %)
11430201 - Kjørevei (1,9 %)
11430201 - Felles grøntareal (1,1 %)
11430200 - Almennyttig formål - barnehage (0,1 %)
0 - Gangveg - gangareal - gågt. (0,1 %)
0 - Annen veigrunn (0,1 %)

Begrensninger (Reguleringsplaner på grunnen):
11430201 - Frisiktsone (1,2 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 11430200
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8 Og 80, Gartnermarken
Ikrafttredelsesdato: 23.04.2007
Dekningsgrad: 30,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
11430200 - Felles garasjeanlegg (30,0 %)

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 63860000
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22, 23 Og 24, Fyllingsdalen Sentrale Deler
Saksnr: 201206435
Dekningsgrad: 100,0 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
11320000 - Fyllingsdalen. Boligfelt V

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 22/471
Bygningstype: Tilbygg ungdomsskole
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 14.09.2020

Eiendom: 22/575
Bygningstype: - Barnehage
Status: Rammetillatelse
Dato: 25.07.2017

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen. Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 12.05.2017. Ferdigattesten følgers som vedlegg til salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er lest og godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 3 390 000
Omkostninger 12 925
TOTALT 3 402 920

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF