Steinsvikvegen 268

Solgt

2 750 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 830 940

P-rom

41 KVM

Antall rom

1 Soverom

Steinsvikvegen 268 (Solgt)

Moderne 2-roms selveierleilighet | Bygg fra 2018 | Stor terrasse | Garasjeplass | Lave felleskostnader | Heis i bygget

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Steinsvikvegen 268 2 750 000 80 942 1 575
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 4
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
41 / 43 / 47 KVM Eiet tomt, 6121 KVM 60210057

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje:
Gang (6,7m²), bad/vaskerom (5,5m²), soverom (8,4m²), stue og kjøkken (18,1m²).

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en koselig terrasse på 10 m².

Lagringsplass:
I leiligheten er det en bod på 2,1 m², i tillegg er det en bod i garasjeanlegget på 5 m², dette skaper gode lagringsmuligheter

Samlet primærareal (P-rom) = 41 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 43 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 47 m²

Standard

Kort oppsummert:
 • Moderne 2-roms selveierleilighet
 • Oppført i 2018
 • Terrasse på 10 m²
 • Heis i bygget
 • Gjennomgående gode kvaliteter
 • Åpen stue/kjøkken løsning
 • Helfliset baderom
 • Rør-i-rør system
 • Lave felleskostnader og ingen felles kostnader i sameiet
 • Egen parleringplass i garasjeanlegg
 • Rema 1000 i nabobygget
 • Gangavstand til bybanestopp med hyppige avganger til Bergen Sentrum og Flesland
 • Gode turmuligheter

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Eiendomsmegler/Partner Thea Vinnes Skauge kan få presentere denne flotte selveierleiligheten med beliggenhet i Steinsviken.

Planløsning | Boligen ble oppført i 2018 og har med dette svært gode kvaliteter samtidig som den fremstår moderne. Leiligheten har en åpen stue/kjøkkenløsning, terrasse av god størrelse, samt et lyst og fint soverom og helfliset bad.

Tiltalende | Leiligheten fremstår som stilren. Rommene har en gjennomført stilmiks og er malt i moderne fargekombinasjoner. Her kan man flytte rett inn!

Muligheter | Dagligvarebutikk ligger i umiddelbar nærhet, det er også gåavstand til bybanestopp med hyppige avganger til Bergen sentrum og Flesland. Foruten dette er det også gode turmuligheter i området.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en meget tiltalende 2-roms selveierleilighet med god størrelse og flotte kvaliteter i et nyere bygg. Leiligheten bør sees og oppleves. Velkommen på visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Thea Vinnes Skauge
Mobil: 48 19 85 10
E-post: ts@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har beliggenhet i et nyere etablert boligområdet med tilsvarende bebyggelse. Nærområdet består av flere grøntområder med plener og lekeplasser. I umiddelbar nærhet har man et naturområde med turstier i Siljustøl. Fra boligen har man dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet, Søråshøgda barneskole, Rå Ungdomskole og Nordahl Grieg videregående. Innenfor kort gangavstand har man Råstølen bybanestopp. Ellers er Lagunen storsenter med utallig utvalg av butikker og dagligvarer kun et par minutters kjøring unna med bil. Kort kjøreavstand til arbeidsplasser på Kokstad/Flesland.
Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 43/5367

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Tomten er på 6121,4 m² og er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med interne veier, grøntarealer, bed og diverse beplantning. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser.  Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner.

Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av betong.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong, tre og stålsøylekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater

Takkonstruksjoner/taktekking:
Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende taktekking. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Alvin Hansen den 22.02.21.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Ingen av bygningsdelene har fått tilstandsgrad 2 eller 3.

Sameie

Om sameiet
Råstølen Park Eierskesjonsseksjon 3 består av 80 selveiende boligseksjoner.

Kontaktperson og styrelender i sameiet er:
Marta Hildegunn Revne

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i IF Skadeforsikring (avtalenummer: 1598321). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi:
Sameiet hadde i 2019 et positivt result på 304.554,-.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 1 575,- per måned og inkluderer: Sameiets felles kostnader, byggforsikring, kabel-TV og parkering.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 63 utgjør: 43/5367

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold:
Kjøper må påregne at husdyrhold må godkjennes av sameiet. Det er kjøpers ansvar å sørge for godkjenning innen overtakelse.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
Det er ingen krav om styregodkjenning i sameiet.

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og svarbrev fra forretningsfører.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 582 877,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 098 355,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, jfr. vedlagt egenerklæringsskjema.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Oppvarming

Vannboren gulvvarme på badet, radiator, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Fra 2021 blir det forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen.

Parkering

Seksonseiere eier egen plass i gnr 120 Bnr 503 Snr 2. Det vises til egne vedtekter for anleggseiendommen "Sameiet Råstølen Anlegg" s 6380 som følger vedtektene til Råstølen Park ES 3

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

2017/1143364-1/200  Seksjonering  
17.10.2017 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 63
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 43/5367

2017/280365-1/200  Best. om adkomstrett  
30.03.2017 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:120 Bnr:503  
Gjelder trapperom, heiser og uteareal for tilkomst
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 4601-120/501
Gjelder denne registerenheten med flere


2017/280330-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
30.03.2017 
Rettighetshaver:BERGEN KOMMUNE  
Org.nr: 964338531
Gjelder også tilhørende installasjoner
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 4601-120/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/279794-1/200  Erklæring/avtale  
30.03.2017 
Gjensidig rett til bruk av fellesarealer som består av utearealer
Gjelder også for fremtidige parseller fra gnr. 1201 bnr. 491, 499, 500 og 501 i Bergen kommune.
Bestemmelse om solidarsik ansvar for drift og vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 4601-120/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/279794-3/200  Erklæring/avtale  
30.03.2017 
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder også for fremtidige parseller fra gnr. 1201 bnr. 491, 499, 500 og 501 i Bergen kommune.
Overført fra: 4601-120/501
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 61010000
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 120 Bnr 5 Mfl., Fagerheim, Barneskole M.m.
Ikrafttredelsesdato: 25.09.2013
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 5015500
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 120, Nordås Vest, Del 1, Felt B15
Ikrafttredelsesdato: 14.01.1985
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
61010000 - Boligbeb. - blokkbebyggelse (71,6 %)
61010000 - LNRF for nødvendige tiltak for stedbunden næring (28,3 %)
61010000 - Undervisning (0,1 %)
0 - Grønnstruktur (0,1 %)

Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen):

61010000 - Ras- og skredfare (34,9 %)
61010000 - Bevaring naturmiljø (0,1 %)

Bestemmelsesområder (Reguleringsplaner på grunnen):
61010000 - Anlegg- og riggomr. (1,8 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 61010000
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 120 Bnr 5 Mfl., Fagerheim, Barneskole M.m.
Ikrafttredelsesdato: 25.09.2013
Dekningsgrad: 41,3 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
61010000 - Samf.anl. - tekn. infrastr.tras. komb. m. andre ang. hovedformål (39,4 %)
61010000 - Parkeringshus, -anlegg (1,9 %)

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (71,7 %)
65270000 - LNF LNF LNF (28,3 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (0,1 %)
0 - Offentlig eller privat tjenesteyting Tjenesteyting TJ (0,1 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Faresoner:
65270000 - Faresone ras (34,9 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (71,9 %)
65270000 - Fana skytterlag - gul sone (23,2 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
62000000 - Ytrebygda/fana. Gnr 119 Mfl., Endring Av Reguleringsplan E 39/Rv 580 Rådal - Sørås - 201912940
61170000 - Ytrebygda. Bybanen Rådal - Flesland - 202002685
16540000 - Ytrebygda. Gnr 120 Bnr 14 Mfl., Folldalsheia 1 - 200003324
15760000 - Ytrebygda. Gnr 39, 119 Og 120, Råstølen - 200004039
5015400 - Ytrebygda. Nordås Vest, Del 1, Felt B-17-2, Bebyggelsesplan
5010200 - Ytrebygda. Nordås Vest, Del 1 B 17, Endring Til Småhus - 190000950
5010100 - Ytrebygda. Nordås Vest, Del 1 B 14, Vesentlig Endring

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 39/393
Bygningstype: Tilbygg Enebolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 28.04.2016

Eiendom: 120/5
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 01.11.2018

Eiendom: 120/5
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 01.11.2018

Eiendom: 120/5
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 01.11.2018

Eiendom: 120/5
Bygningstype: - Enebolig
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 01.11.2018

Eiendom: 120/5
Bygningstype: - Enebolig
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 01.11.2018

Eiendom: 120/40
Bygningstype: Tilbygg Enebolig
Status: Rammetillatelse
Dato: 05.04.2018

Eiendom: 120/72
Bygningstype: Tilbygg Enebolig m/hybel/sokkelleil.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 04.07.2018

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Boligen har fått energimerke Grønn B.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 26.03.2019
I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 2 750 000
Omkostninger 80 942
TOTALT 2 830 940

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF