Sanddalsvegen 11A

Solgt

3 350 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 442 190

P-rom

47 KVM

Antall rom

1 Soverom

Sanddalsvegen 11A (Solgt)

Stilren 2-roms selveierleilighet | Altan av god størrelse | Nydelig utsikt | Pluss konsept | Garasjeplass | Heis

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Sanddalsvegen 11A 3 350 000 92 192 3 337
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 6
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
47 / 47 / 52 KVM Eiet tomt, 15131 KVM 60210060

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 6. etasje:
Entre 3,60 m², bad/ vaskerom 5,60 m²,stue/ kjøkken 22,60 m², soverom 13,10 m²

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en koselig altan på 14 m².

Lagringsplass:
I kjelleren er det en medfølgende bod på 6 m²., med gode lagringsmuligheter.

Samlet primærareal (P-rom) = 47 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 47 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 52 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
 • Lekker 2-roms selveierleilighet
 • Nydelig utsikt
 • Heis i bygget
 • Stor altan på 14 m²
 • Nyere bygg fra 2013
 • Leiligheten fremstår som moderne og er malt i lyse farger
 • Gjennomgående gode kvaliteter
 • Åpen stue/kjøkken løsning
 • Rør-i-rør system
 • Egen parkeringsplass i garasjeanlegg
 • Sentral beliggenhet på Nesttun torg
 • Kort vei til bybanestasjon
 • "Pluss konsept" i sameiet hvor en kan få tilgang på treningsrom, gjesterom, møterom m.m
 • Fra Nesttun "nivå", ligger leiligheten i 9 etg. Da garasjen begynner på minus 3.

Presentasjon | Det er med stor glede at Z Megleren v/Eiendomsmegler MNEF Thea Vinnes Skauge kan presentere denne flotte 2-roms selveierleiligheten med attraktiv beliggenhet på Nesttun.

Planløsning | Boligen har en god planløsning og store romslige rom, bygget ble oppført i 2013 og fremstår dermed som moderne og har god standard.

Tiltalende | Leiligheten fremstår som stilren og har gjennomgående gode kvaliteter. Rommene har en gjennomført stilmiks med samme lyse fargekombinasjoner i alle rom. Her kan en flytte rett inn

Muligheter | Boligen ligger sentralt til i Nesttun sentrum, her er de fleste fasiliteter og servicetilbud, heriblandt butikker, dagligvarebutikk, apotek og vinmonopol. Det er også kort vei til Bybanestopp med hyppige avganger mot Bergen sentrum og Flesland.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en meget tiltalende 2-roms selveierleilighet med god størrelse, flotte kvaliteter og en sentral beliggenhet i Nesttun sentrum. Leiligheten bør sees og oppleves. Velkommen på visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Thea Vinnes Skauge
Mobil: 48 19 85 10
E-post: ts@zmegleren.no

Nærområdet

Nesttunvannet Terrasse har en sentral og attraktiv beliggenhet i Nesttun sentrum. Fin utsikt over nærområdet og gode solforhold på altanen. Umiddelbar nærhet til dagligvare butikk i byggets underetasje, videre Nesttun sentrum med de fleste fasiliteter/ servicetilbud som dagligvare butikker, klesbutikker, frisør, sportsforretning, leger, tannleger, apoteker, vinmonopol, bank og flere spisesteder. Bybanen som går mellom Bergen sentrum og Flesland flyplass har holdeplass like ved Nesttunvannet Terrasse.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 47/27340

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Arealet er på 15131 m² og er felles for sameiet. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel, murer, belegningsstein, benker/ sittegrupper, plen og diverse prydbusker/ grøntarealer.
Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på masser av sprengstein/ grov pukk på fjell. Videre grunnmur/ såle og fundamenter på dette av betong.

Yttervegger:
Yttervegger av isolert bindingsverk, kledd med fasadeplater og puss.
 
Takkonstruksjon/taktekking:
Flat tak-konstruksjon. Tekket med asfaltpapp eller tilsvarende membrantekking.Nedløp av metall.
Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann  Knut Farestvedt Takstingeniør/Byggmester den 15.02.21.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:
Ingen av bygningsdelene har fått tilstandsgrad 2.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Nesttunvannet Terrasse I består av 139 seksjoner, hvorav 3 er næringsseksjoner.

Kontaktpersonen er sameiet er:
Paal Martens

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i NEMI (avtalenummer: 3203204). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi:
I 2019 hadde sameiet et negativt årsresultat på kr 16.698. 

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 3 337,- per måned og inkluderer: Felleskostnader, garasje, servieavtale, filter og TV/bredbånd.
Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.
Det gjøres oppmerskom på at felleskostnadene var planlagt å øke med 5% fra 01.01.2021. Felleskostnader likt fordelt økes med 150,- pr. mnd. pr. seksjon.

Sameiebrøken for seksjon nr. 70 utgjør:47/27340

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold:
Med husdyrhold forståes først og fremst hund eller katt. Det er tillatt, så fremt dette ikke medfører sjenanse for øvrige beboere

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og svarbrev fra forretningsfører. For øvrig har sameiet begrenset organisering. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Husordensregler og regnskap/budsjett foreligger ikke.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 635 816,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 288 936,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring, jfr. vedlagt egenerklæringsskjema.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Oppvarming

Varmekabler på bad/ vaskerom. Ellers elektronisk oppvarming.
For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Fra 2021 blir det forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen.

Parkering

Egen parkeringsplass i sameiets parkeringsanlegg.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

2012/691364-1/200  Seksjonering  
24.08.2012 
opprettet seksjoner:
snr: 70
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 47/27245

2012/959543-1/200  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
13.11.2012 
endring av formål/brøk:
snr: 70
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 47/27340

2017/1025879-1/200  Reseksjonering  
20.09.2017 21:00 
snr: 70
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 47/27340
Endring av tilleggsdel
Endring av fellesareal


2012/787756-1/200  Bruksrett  

 24.09.2012 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:18  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:20  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:21  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:22  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:23  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:24  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:25  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:26  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:27  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:28  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:29  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:30  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:31  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:32  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:33  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:34  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:35  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:36  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:37  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:38  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:39  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:40  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:41  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:42  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:43  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:44  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:45  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:46  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:47  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:48  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:49  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:50  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:51  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:52  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:53  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:54  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:55  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:56  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:57  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:58  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:59  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:60  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:61  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:62 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:63  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:64  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:65  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:66  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:67 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:68  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:69  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:70  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:71  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:72  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:73  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:74  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:75  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:76  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:77  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:78  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:79  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:80  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:81  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:82  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:83  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:84  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:85  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:86  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:87 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:88  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:89  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:90  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:91  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:92  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:93  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:94  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:95  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:96  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:97  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:98  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:99  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:100  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:101  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:102  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:103  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:104  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:105  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:106  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:107  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:108  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:109  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:110  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:111  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:112  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:113  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:114  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:115  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:116  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:117  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:118  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:119  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:120  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:121  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:122  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:123  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:124  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:125  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:126  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:127  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:128  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:129  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:130  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:131  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:132  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:133  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:134  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:135  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:136  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:137  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:138  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:139  
Gjensidig rett til bruk av uteareal på taket.
Kostnadsfordeling.

Gjelder denne registerenheten med flere
Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 16370000
Plannavn: Fana. Del Av Gnr 42 Og 43, Nesttun Sentrum
Ikrafttredelsesdato: 20.06.2005
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 5730000
Plannavn: Fana. Del Av Gnr 43, Midtun
Ikrafttredelsesdato: 17.09.1984
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
16370000 - Felles lekeareal (42,7 %)
16370000 - Blokkbebyggelse (20,9 %)
16370000 - Annet kombinert formål (18,8 %)
16370000 - Felles gangareal (15,4 %)
16370000 - Felles avkjørsel (1,7 %)
16370000 - Annet fellesareal (0,4 %)
16370000 - Frittliggende småhusbebyggelse (0,2 %)

Begrensninger (Reguleringsplaner på grunnen):
16370000 - Formålsrekkefølge (0,9 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 16370000
Plannavn: Fana. Del Av Gnr 42 Og 43, Nesttun Sentrum
Ikrafttredelsesdato: 20.06.2005
Dekningsgrad: 34,8 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
16370000 - Garasjeanlegg (34,8 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 5730001
Plannavn: Fana. Gnr 43 Bnr 2, Midtun 190870144
Ikrafttredelsesdato: 01.08.1988

PlanID: 5730002
Plannavn: Fana. Gnr 43 Bnr 144, Midtun 190870157
Ikrafttredelsesdato: 08.06.1989

PlanID: 5730010
Plannavn: Fana. Gnr 43 Bnr 113, Midtun 190870168
Ikrafttredelsesdato: 30.11.1989

PlanID: 5730004
Plannavn: Fana. Gnr 43 Bnr 696, Midtun, R.3.573 Felt E 190430611
Ikrafttredelsesdato: 28.02.1995

PlanID: 16370002
Plannavn: Fana. Gnr 42 Bnr 27, Nesttunvegen 101 200718977
Ikrafttredelsesdato: 13.07.2010

PlanID: 5730008
Plannavn: Fana. Gnr 43 Bnr 150, Midtun 199614757
Ikrafttredelsesdato: 28.01.1999

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (76,6 %)
65270000 - Sentrumsformål Sentrumskjerne S7 (23,4 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Faresoner:
65270000 - 200-års flom med klimapåslag, Nesttunvassdraget (29,3 %)
65270000 - Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred (11,8 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (1,6 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
15700000 - Senterområde (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
70070000 - Fana. Gnr 42 Bnr 27 Mfl., Litle Nesttunvatn - 201914996
65010000 - Fana. Gnr 42 Bnr 948 Mfl., Reguleringsplasser For Buss Ved Kryss Nesttunhalsen/nesttunvegen - 201616938
60660000 - Fana. Gnr 8 Bnr 10, Sanddalsvegen - 201213433
60230000 - Fana. Gnr 42 Bnr 3, 59 Mfl., Nesttun Terminal - 200815488
60230000 - Fana. Gnr 42 Bnr 3, 59 Mfl., Nesttun Terminal - 200815488
60230000 - Fana. Gnr 42 Bnr 3, 59 Mfl., Nesttun Terminal - 200815488

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 42/537
Bygningstype: - Parkeringshus
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 09.06.2016

Eiendom: 42/887
Bygningstype: Tilbygg Stort frittliggende boligbygg på 3 og 4 etg.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 10.10.2018

Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 01.09.2014.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 3 350 000
Omkostninger 92 192
TOTALT 3 442 190

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF