Hjalmar Brantings vei 2A

Solgt

7 950 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

8 145 940

P-rom

81 KVM

Antall rom

2 Soverom

Hjalmar Brantings vei 2A (Solgt)

Unik toppleilighet | Egen privat takterrasse på 98 kvm. | Garasjeplass med elbillader | Nært Oasen | Må seés!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Hjalmar Brantings vei 2A 7 950 000 195 942 2 629
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 6
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
81 / 94 / 105 KVM Fellestomt, 2073 KVM 60210012

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 6. etasje:
Entré, gang, innvendig bod, bad/vaskerom, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en unik og privat takterrasse på hele 98m². Foruten takterrassen har man også en innglasset balkong på 11,4m². Det er svært gode solforhold og fri utsikt fra takterrassen.

Parkering:
Tilhørende leiligheten er det fast garasjeplass med elbillader i felles garasjeanlegg.

Lagringsplass:
Det medfølger ekstern bod på 5,1m². Boden ligger i tilknytning til garasjeanlegget.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

6. etasje | 81 kvm.:
Entré (4,1m²), gang (2,9m²), bad/vaskerom (4,9m²), bad (3,4m²), soverom (5,8m²), soverom (10,5m²), stue (32m²) og kjøkken (12,9m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 81 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 94 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 105 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Helt ny toppleilighet i Knudsenkvartalet
- Bygget er tegnet av Tippetue Arkitekter AS
- Bygget er oppført etter byggeteknisk forskrift TEK 17
- Unik takterrasse på hele 98 kvm.
- Innglasset balkong på 11,4 kvm.
- Fri utsikt og svært gode solforhold
- Heis og garasjeplass med elbillader
- Luftig stue med sjenerøs størrelse og store vinduer
- Moderne kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
- Lekkert hovedsoverom med tilhørende bad
- Gåavstand til Oasen Senter
- Gåavstand til fremtidig bybanestopp
- Kort avstand til gode bussforbindelser
- Rema 1000, Apotek 1 og Torino pizzarestaurant i umiddelbar nærhet
- Nærhet til skoler og flere barnehager
- Kort kjøretid til Sandsli/Kokstad/Flesland og Bergen sentrum
- Nærhet til flotte turområder ved Ortuvannet og Kanadaskogen

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne lekre 3-roms toppleiligheten (selveier), med utmerket beliggenhet i Knudsenkvartalet. Leiligheten er splitter ny og har ikke vært bebodd. Det følger med fast garasjeplass med elbillader og heis direkte til leilighetens etasjeplan.

Moderne | Blokken stod ferdigstilt ultimo 2020 og leiligheten har moderne fasiliteter og lekre detaljer. Det er gjennomgående gode kvaliteter på utstyr og innredning.

Uteplass | Tilknyttet boligen er det en helt unik takterrasse på 98m² samt en innglasset balkong på 11,4m². Det er ikke uten grunn leiligheten omtales som "perlen" i sameiet. Det er fine utsiktsforhold og svært gode solforhold på takterrassen.

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er umiddelbar nærhet til Rema 1000, apotek og pizzarestaurant samt kort kort gåavstand til Oasen Senter, fremtidig stoppested for Bybanen og flott turterreng rundt Ortuvannet eller Kanadaskogen.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en sjelden mulighet til å sikre seg en moderne og ny selveierleilighet med utsøkte kvaliteter, egen takterrasse og sentral beliggenhet i et populært område. Denne bør definitivt ses og oppleves - velkommen på visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i "hjertet" av Fyllingsdalen (Knudsenkvartalet). Den ligger gunstig plassert i byggets 6. etasje med adkomst via heis. Her får man blant annet umiddelbar nærhet til Rema 1000, Apotek 1 og Torino pizzarestaurant. Få minutters gange til Oasen Sener. På Oasen Senter finner man alt det man måtte ønske av servicetilbud herunder, legesenter, dagligvareforretninger, apotek, tannlege, treningssenter og vinmonopol m.m. Det er kort avstand til Sælen barneskole, Ortun ungdomsskole og Fyllingsdalen videregående skole, samt barnehager. Fra sameiets eiendom har man også direkte adgang til det flotte turområdet rundt Ortuvannet. Bybanen - som er under arbeid - vil få endestopp ved Oasen Senter. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum utgjør ca. 10 minutter med bil via Løvstakktunnelen. Tilsvarende reisetid til Sandli/Kokstad via Knappetunnelen. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 86/5673

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

Kjør vestover mot RV555 over Puddefjordsbroen. Når man kommer over broen, fortsett rett frem gjennom Løvstakktunnelen i retning Fyllingsdalen. Kjør gjennom første rundkjøring, følg denne veien ca. 3 km helt til Oasen bydelssenter. Prosjektet ligger på høyre siden av veien, like etter rundkjøringen som kommer når man har passert Oasen Senter.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Felles tomt på 2.073 kvm., som eies av sameiet. Bygget opptar mesteparten av tomtens areal. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Om byggemetoden:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong, asfaltert i garasjeanlegget. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss, maling og fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 19.01.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.

Selger gjør særskilt oppmerksom på at skjeggkre er funnet i flere boliger i Norge. Skjeggkre kan komme inn i boliger på en rekke forskjellige måter, både i forbindelse med oppføring av boligen, men også i forbindelse med innredning, bruk mv. Det er ikke et funksjonskrav under denne kjøpekontrakt at boligen skal være oppført på et vis som fjerner risikoen for skjeggkre.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann der ingen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2) eller høyere. Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn takstmannens rapport.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Knudsenkvartalet 1 har engasjert BOB som forretningsfører. Ansvarlig megler har tilskrevet forretningsfører for opplysninger om sameiet. Svar på vår forespørsel foreligger ikke per dags dato.

Prosjektet Knudsenkvartalet vil inneholde totalt 141 moderne eierleiligheter fordelt på 3 byggetrinn, og vil ha en kombinasjon av bolig/næring. Første trinnet av utbyggingen vil bestå av 61 boligseksjoner og 3 næringslokaler. Bygget går over 6 hovedplan hvorav 1. etasje er næring og vil blant annet huse matbutikken Rema1000, Apotek1 og Torino pizzarestaurant. De øvrige etasjene består av selveiende boligseksjoner.

Sameiet er under stiftelse. Ettersom sameiet har 61 seksjoner vil sameiet være regnskapspliktig og sameiet skal registreres i foretaksregisteret. Sameiet skal ha eget styre. Styret skal ha tre medlemmer, om ikke annet bestemmes i vedtektene.

Forsikring:
Sameiet har tegnet felles bygningsforsikring. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Økonomi:
Ansvarlig megler har mottatt forslag til budsjett for sameiet. Budsjettet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Felleskostnad:
Felleskostnad er ikke fastsatt per dags dato ettersom sameiet er under stiftelse. Kjøperne må delta andelsmessig i felleskostnaden. Felleskostnaden vil normalt bestå av blant annet. forsikring av sameiets bygninger, strøm i fellesareal, fellesinstallasjoner, kabel-TV og bredbånd, velforeningsavgift, tjenester og øvrige driftskostnader. Endelig felleskostnad blir fastsatt av sameierne i felleskap etter overtagelse.

Utbygger har estimert følgende felleskostnader per måned:

- Estimerte sameiekostnad kr. 20 per kvm. * 94 kvm. BRA = Kr. 1.880,-
- Estimerte sameiekostnad grunnpakke kabel-TV og bredbånd = Kr. 449,-
- Estimerte kostnad for fellesområder = Kr. 100,-
- Estimert felleskostnad parkeringsanlegg = Kr. 200

Totalt kr. 2.629,- per måned  (det tas forbehold om feil/avvik).

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 60 utgjør: 86/5673

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at felleskostnaden i sameiet kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av sameiet.

Faste løpende kostnader:
- Strøm og «vann til oppvarming» etter forbruk og nettleie
- Innboforsikring
- Felleskostnader stipulert til kr. 2.429,- per måned, totalt kr. 29.148,- per år
- Kommunale avgifter kr. 16.174,- per år (se eget punkt for estimert størrelse)
- Felleskostnader parkeringsanlegg estimert til kr. 200,- per plass per måned, totalt kr. 2.400,- per år

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Dyrehold:
Det må søkes styret i sameiet om husdyrhold.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Ikke sikringsordning:
Sameiet er ikke tilknyttet sikkerhetsordning for tap av felleskostnader. Sameierne hefter for felleskostnader etter sin sameiebrøk. Herav hefter man ikke for andre sameieres ubetalte fellesutgifter, men man kan likviditetsmessig måtte legge ut for nødvendige kostnader som sameiet pådrar seg for å opprettholde forsvarlig drift. Slike utlegg vil i så fall være sikret ved 1. prioritetspant i slik seksjon, som tilhører den som ikke har betalt sin andel av felleskostnaden (ref. punktet under "Legalpant").

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp). Grunnbeløpet (G) per 1. mai 2020 er kr 101.351,-.

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt utkast til vedtekter for sameiet og garasjeanlegget samt forslag til budsjett. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Ettersom boligen er helt ny, vil formuesverdien bli fastsatt av Skatteetaten etter gjeldende regulativ.

Ansvarlig megler har beregnet formuesverdien på boligen for 2020 (kilde: Skatteetatens boligkalkulator):

Formuesverdi primærbolig kr. 850.852,-
Formuesverdi sekundærbolig kr. 3.063.068,-

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Utleie skal meldes skriftlig til styret eller forretningsfører jf. §4 i utkast til vedtekter.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger i handelen.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann-/feievesen.

Oppvarming

- Vannbåren gulvvarme på badene
- Varmekonvektor i stuen
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning

Leilighetene oppvarmes via termostatstyrte varme viftekonvektorer/radiatorer montert på vegg eller gulv samt gulvvarme på bad. Plassering av radiatorer baseres på varmefordelingsprinsippet. Oppvarmingen er basert på felles varmesentral i kjelleren. Det blir levert individuelle målere for oppvarming og varmt tappevann for hver enkelt leilighet (monteres i leilighetene). Det vil ikke bli levert vannmålere for øvrig tappevann da denne beregnes uten vannmåler etter kommunens regulativ.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Fast garasjeplass med elbillader

Tinglyste erklæringer

1981/3415-1/106 
Bestemmelse om vannledning  
Tinglyst 12.02.1981 
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/636966-1/200 
Bestemmelse om kloakkledning  
Tinglyst 11.04.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:152  
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/636966-2/200 
Bestemmelse om vannledning  
Tinglyst 11.04.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:152  
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/683459-1/200 
Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst 17.06.2019 21:00 
Rettighetshaver: Bergen kommune
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/2302798-1/200 
Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst 03.04.2020 21:00 
Rettighetshaver: Bergen kommune
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/2702738-1/200 
Bestemmelse om veg  
Tinglyst 06.07.2020 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen kommune
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:23  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:151  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:579  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:589  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:600  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:622  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:623  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:624  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:863  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:899  
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder også for utskilte eiendommer fra bnr. 23, bnr. 579, bnr. 623 og bnr. 624
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/2810658-1/200 
Bestemmelse om nettstasjon  
Tinglyst 30.07.2020 21:00 
Rettighetshaver: BKK Nett AS  
Rett til å bygge, drive, vedlikeholde og fornye nettstasjon med kabelanlegg
Byggeforbud og beplantning
Transport og ferdsel
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/3178976-1/200 
Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst 15.10.2020 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen kommune
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:930  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/3178976-2/200 
Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
Tinglyst 15.10.2020 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen kommune
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/3178976-3/200 
Bestemmelse om adkomstrett  
Tinglyst 15.10.2020 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen kommune
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:930  
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/3178976-4/200 
Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst 15.10.2020 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen kommune
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:931  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/3178976-6/200 
Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst 15.10.2020 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen kommune
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:933  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/3178976-7/200 
Bestemmelse om adkomstrett  
Tinglyst 15.10.2020 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen kommune
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:931  
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/3178976-9/200 
Bestemmelse om adkomstrett  
Tinglyst 15.10.2020 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen kommune
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:933  
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 

2020/3179172-2/200 
Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
Tinglyst 15.10.2020 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen kommune
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:928  
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/3179275-2/200 
Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
Tinglyst 15.10.2020 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen kommune
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:22 Bnr:579  
Overført fra: 4601-22/932
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/10215-2/200
Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst 05.01.2021 21:00 
Bestemmelse om solidaransvar
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/10288-2/200 
Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst 05.01.2021 21:00 
Bestemmelse om solidaransvar
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/10536-2/200 
Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst 05.01.2021 21:00 
Gjelder denne registerenheten med flere

Det gjøres oppmerksom på at ansvarlig megler har ikke rekvirert tinglyste erklæringer hos Kartverket.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 61270000
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 579, 593 Mfl., Hjalmar Brantings Vei
Ikrafttredelsesdato: 21.09.2016
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
61270000 - Kombinert bebyggelse og anleggsformål (100,0 %)

Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen):
61270000 - Frisiktsone (0,1 %)

Bestemmelsesområder (Reguleringsplaner på grunnen):
61270000 - Anlegg- og riggomr. (0,8 %)

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 63860000
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22, 23 Og 24, Fyllingsdalen Sentrale Deler
Saksnr: 201206435
Dekningsgrad: 100,0 %

Kommuneplan:
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø: 65270000 - Historiske veifar (24,0 %)
Gul støysone: 65270000 - Vei støy - gul sone (93,7 %)
Rød støysone: 65270000 - Vei støy - Rød sone (2,5 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
70390000 - Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 274 Mfl., Spelhaugen Områdereguleringsplan - 202006380
64760000 - Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 624 Mfl., Hjalmar Brantings Vei - 201536277
64050000 - Fyllingsdalen/årstad. Bybanen Fra Sentrum Til Fyllingsdalen, Delstrekning 3, Mindemyren - Fyllingsdalen - 201820643
64050000 - Fyllingsdalen/årstad. Bybanen Fra Sentrum Til Fyllingsdalen, Delstrekning 3, Mindemyren - Fyllingsdalen - 201820643
62830000 - Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 361 Mfl., Hjalmar Brantings Vei Og Fyllingsdalsveien, Kollektivfelt - 201221839
60720000 - Fyllingsdalen. Gnr 22 Mfl., Fv 540 Fyllingsdalsveien, Kollektivfelt Og Sykkelveg M.m. Allestadveien - Skarphaugen - 201423215
11750500 - Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8 0G 416, Boligfelt Iv
11750003 - Fyllingsdalen. Boligfelt Ix, Tomteareal A, Ørnahaugen
11750002 - Fyllingsdalen. Boligfelt Ix, Tomteareal A, Endret Reguleringsplan
11750000 - Fyllingsdalen. Boligfelt Ix
11550000 - Fyllingsdalen. Stormyra Industriarealer
11430201 - Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8, Gartnermarken - 200712976
11430200 - Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8 Og 80, Gartnermarken - 200210280
11430200 - Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8 Og 80, Gartnermarken - 200210280
11430200 - Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8 Og 80, Gartnermarken - 200210280
11430000 - Fyllingsdalen. Fyllingsdalen Sentrale Deler, Friarealer M.v., Skoletomter, Kirke
11260000 - Fyllingsdalen. Hovedåren Fra Skarphaugen - Lauvå
11260000 - Fyllingsdalen. Hovedåren Fra Skarphaugen - Lauvå
3980000 - Fyllingsdalen. Ortun, Friareal Og Område For Videregående Skole

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 22/75
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 26.06.2018

Eiendom: 22/244
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 16.12.2020

Eiendom: 22/579
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 18.03.2019

Eiendom: 22/863
Bygningstype: Tilbygg Enebolig
Status: Rammetillatelse
Dato: 01.12.2017

Eiendom: 22/930
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 30.08.2019

Eiendom: 22/931
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 30.08.2019

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett. Kjøper må være inneforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen. Energikarakter Rød G legges derfor til grunn.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt midlertidig brukstillatelse den 15.01.2021. Attesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen.

Opplysninger i salgsoppgaven er lest og godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 7 950 000
Omkostninger 195 942
TOTALT 8 145 940

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF