Ortuflaten 79

Solgt

2 480 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 523 040

P-rom

73 KVM

Antall rom

3 Soverom

Ortuflaten 79 (Solgt)

Tiltalende 4-roms andelsleilighet | Vestvendt altan | Sentralvarme/varmtvann | Helfliset bad og flott kjøkken | Må ses!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Ortuflaten 79 2 480 000 5 432 5 279
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 1
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
73 / 73 / 79 KVM Fellestomt, 79262 KVM 60210008

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang, 3 soverom, bad/wc/vaskerom, kjøkken og stue/spisestue.

Vestvendt altan:
Med utgang fra stue er det adkomst til en vestvendt og romslig altan, med plass til utemøblement (areal 8,2m²). Det er ettermiddags- og kveldssol på altanen.

Lagringsplass:
Det medfølger hele 3 boder i kjeller (alle bodene er merket nr. 98). Bodene har et areal på hhv. 1,2m², 3,5m² og 3,8m².

Fellesareal:
I tillegg er det felles sykkelrom og felles vaskeri med industrivaskemaskiner.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 73 kvm.:
Gang (5,5m²), bad/vaskerom (4,8m²), soverom (8,7m²), soverom (6,6m²), soverom (13,9m²), stue (23,1m²), kjøkken (7,6m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 73 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 73 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 79 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Tiltalende 4-roms andelsleilighet
- 3 soverom med god størrelse
- Flott kjøkken fra 2010
- Flislagt over benkeplaten på kjøkkenet i 2016
- Helfliset bad (fagmessig oppusset i 2008)
- Bad oppusset av Laksevåg Rør & Sanitær AS
- Nytt rør-i-rør system og ny sluk i 2008
- Malt overflater i perioden 2015 - 2020
- Vestvendt altan med god størrelse
- 3 eksterne boder med gode lagringsmuligheter
- Populært borettslag like ved Oasen
- Ikke 2,5% dokumentavgift for kjøper
- Gåavstand til barne-, ungdoms- og videregående skole
- Nærhet til flere barnehager
- Flotte turmuligheter rundt Ortuvannet
- Få minutters gange til Oasen og fremtidig bybanestopp

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk kan presentere denne flotte 4-roms andelsleiligheten med utmerket og sentral beliggenhet i hjertet av Fyllingsdalen. Leiligheten har en gunstig beliggenhet i 1. etasje med enkel adkomst. Den passer derved for alle aldersgrupper.

Tidløst | Boligen har en innholdsrik planløsning med blant annet 3 soverom, flott kjøkken med en tidløs stil og romslig stue med god plass til spisestuebord. Det er gjennomgående fine brukskvaliteter og leiligheten fremstår som koselig innredet.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en vestvendt altan med et areal på 8,2 kvm. Det er god plass til utemøblement på altanen. Det er også 3 eksterne boder med gode lagringsmuligheter.

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er kort avstand til skoler, bussforbindelse, Oasen Senter med et bredt utvalg av butikker og servicetilbud samt fremtidig stoppested for Bybanen. Alt innenfor en kort radius.

Omkostninger | Kjøper betaler ikke 2,5% i dokumentavgift til staten. Omkostningene for kjøper er følgelig forholdsvis lav. Foruten disse forholdene er sentralvarme, forbruk av varmtvann samt grunnpakke kabel-tv og bredbånd m.m. inkludert i felleskostnaden.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en flott andelsleilighet med innholdsrik planløsning og fin beliggenhet i et barnevennlig og populært område. Denne bør seés - velkommen på visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en sentral og flott beliggenhet i "hjertet" av Fyllingsdalen. Boligen ligger gunstig plassert i 1. etasje og har enkel adkomst. Her har man blant annet Oasen Senter innen kort radius. På senteret finner man alt det man måtte ønske seg av servicetilbud herunder; legesenter, dagligvare, apotek, tannlege, treningssenter og vinmonopol m.m. Det er kort vei til barne-, ungdoms- og videregående skole, samt flere barnehager. Gode og varierte turmuligheter i Kanadaskogen, Løvstakken eller rundt Ortuvannet. Ellers er det gode bussforbindelser ved Oasen Terminal til de fleste bydeler. Bybanen, som er under arbeid og vil ha endestopp ved Oasen Senter, vil gå gjennom Løvstakken, innom Haukeland og videre til Sentrum. Få minutters kjøretid med bil til sentrum via Løvstakktunnelen og Kokstad/Sandsli/Flesland via Knappetunnelen. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Opparbeidet, fellestomt på 79 262,4 m², som eies av borettslaget. Tomten er opparbeidet med beplantede grøntområder og lekeplasser. Deler av eiendommen benyttes til asfalterte parkeringsplasser.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Boligens byggemetode er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskille av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater og liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i pvckarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Bygningen anses å være oppført etter datidens byggemetode og vil avvike fra dagens standard.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Jens Lie den 18.01.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.

Selger har observert sølvkre/skjeggkre i boligen. Insektene lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet. Sammenlignet med sølvkre kan skjeggkre også klare seg i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som kan redusere antall skjeggkre betydelig. Anbefalte tiltak er blant annet bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Sølv-/skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

1.1.1 - Bad - Overflater
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på overflatene.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget:
Lyshovden borettslag (org.nr. 950 358 580) er tilknyttet forretningsfører BOB.

Borettslaget består av 402 andelsleiligheter fordelt på 25 blokker.

Styreleder i borettslaget er Tor Willy Kristoffersen
E-post: leder@lyshovden.no
Hjemmeside: www.lyshovden.no

Vaktmestertjeneste:
Vaktmestertjenesten til borettslaget består av 2 fulltidsansatte. Blant vaktmestertjenestens arbeidsoppgaver er ulike drifts- og vedlikeholdsoppgaver, samt å holde overoppsyn med plenklipping, beskjæring, brøyting, vaskemaskiner, og resten av maskinparken til borettslaget. Vaktmestertjenesten har ikke anledning til å utføre vedlikehold inne i leilighetene. Unntaket er det vedlikehold som er borettslagets ansvar.

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i If Skadeforsikring (polisenummer: SP0003183122). Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 5..279,- og inkluderer; Betjening andel fellesgjeld, andel kommunale avgifter, bygningsforsikring, trappevask, sentralvarme, forbruk av varmtvann, grunnpakke kabel-TV og bredbånd (basispakke) via Telenor, strøm i fellesareal, vaktmestertjeneste, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
- Brensel kr. 1.108,-
- Felleskostnader kr. 3.646,-
- Kabel-tv kr. 425,-
- Trappevask kr. 100,-

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i boliglaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Økonomi:
Regnskapet for 2019 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 833.247,-. Pr. 31.12.2019 hadde laget disponible midler tilsvarende kr. 4.824.848,-. Egenkapitalen til borettslaget er positv med kr. 19.188.605,- pr. 31.12.2019.

Andel fellesgjeld per. 31.12.2019: Kr. 37.611,-
Andel felles formue per. 31.12.2019: Kr. 14.720,-
Ajourført andel fellesgjeld per. 13.01.2021: Kr. 35.089,-

Borettslaget har følgende lån:
DNB Bank ASA
Lånenummer: 1213.17.67925
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 13.01.2021: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 29.6
Saldo per 13.01.2021: Kr. 13.440.937,-
Andel av saldo: Kr. 35.090,-
Første termin/første avdrag: 31.12.2015
Siste termin 30.09.2035

Rehabilitering:
Styret holder på å innhente faglige rapporter når det gjelder boligmassen og røropplegg. Dersom det blir besluttet å rehabilitere boligmassen og rørsystem, vil disse oppgraderingene føre til at andel fellesgjeld og - felleskostnad kommer til å stige. Styret ber alle som vurderer å pusse opp badene om å avvente på grunn av denne situasjonen. Ansvarlig megler har mottatt ytterligere informasjon om saken den 26.01.2021. Informasjon fra borettslaget følger som vedlegg til salgsoppgaven. Det oppfordres at man konfererer styret for ytterligere informasjon om status i saken.

Varmtvann og sentralvarme:
Lyshovden borettslag er sammen med Smiberget og Ortuvann borettslag eiere av Fyrsentralen SOL, som leverer varmtvann og varme til leilighetene i borettslagene. Forbruk av varmtvann og sentralvarme med radiator i stue er inkludert i felleskostnaden.

Kabel-tv og bredbånd:
Lyshovden borettslag har inngått felles avtale med Telenor om leveranse av TV og internett (fiber). Kabel-tv og bredbånd (basispakke) er inkludert i felleskostnaden. Det understrekes at Telenor kun er ansvarlig for fiberledning frem til boksen, selve boksen og dekoder. Alle øvrige ekstrainstallasjoner som beboer selv har installert, må beboer selv besørge. Dette være seg trådløs router, ekstra ledninger for tilgang i andre rom etc.

Avtale om forskutterte felleskostnader og sikringsordning:
Borettslaget har inngått avtale om forskutterte felleskostnader med Klare Finans AS. Laget har ikke sikringsordning. Dette kan medføre at andelseierne blir holdt økonomisk ansvarlig dersom noen ikke betaler sin andel felleskostnad.

Fellesplikt:
Det praktiseres fellesplikt for beboerne som går på rundgang i oppgangen. Fellesplikten gjelder for 1 uke om gangen. Det vises til vedlagte husordensregler for en oversikt av fellespliktene.

Dyrehold:
Det må søkes styret om husdyrhold. I denne forbindelse vises det til lagets husordensregler §4. Husordensreglene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Forkjøpsrett:
Vedtektsfestet forkjøpsrett er forhåndsutlyst via forretningsfører BOB. Frist for å melde sin interesse utløper torsdag, 21.01.2021 kl. 10:00. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger. Innmeldingsavgift og årlig kontingent til BOB betales av kjøper.

Diverse dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, husordensregler, innkalling til ordinær generalforsamling med regnskap for 2019 samt protokoll fra ordinær generalforsamling. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 648 448,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 334 411,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.

Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Følgende hvitevarer/løsøre følger ikke med i handelen:
- Kjøleskap og vaskemaskin
- Frittstående skjenk på kjøkken
- Garderobeinnredning på det ene soverommet
- 2 taklamper i stue/spisestue
- Taklampe på det ene soverommet

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Oppvarming

- Gulvvarme på bad
- Radiator i stue (sentralvarme)

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Soneparkering med parkeringsoblat

Parkeringsplassen(e) til borettslaget er delt inn i 6 soner (Sone 1-6). VestPark drifter parkeringen. For å parkere i sonene kreves gyldig parkeringsoblat. Oblatet er gyldig kun for bilen og sonen den er utstedt til. Oblatet koster kr. 600,- per år (kr. 50,- per måned) og kan kjøpes hos styret i kontortiden. Ta med vognkort og andelsnummer når du skal kjøpe. Ved årsskiftet vil eksisterende oblateiere få parkeringsavgiften som en del av felleskostnaden i januar hvert år.

Gjesteparkering i Lyshovden borettslag finnes ved siden av sone 1,4 og 6. De som parkerer på gjesteparkeringen må ha parkeringsbillett synlig i frontruten uavhengig av når på døgnet, og hvor lenge, de skal stå parkert. Det er gratis fra 09:00 til 02:00. Fra 02:01 til 08:59 koster det kr. 7,- per time

Kilde: www.lyshovden.no

Tinglyste erklæringer

Gnr. 22, bnr. 247 i Bergen kommune (lagets eiendom):

1967/306555-1/106 
Bestemmelse om gjerde  
Tinglyst 09.10.1967 
Med flere bestemmelser
 
1969/305355-1/106 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 05.07.1969 
Bestemmelse om varmesentral på bnr. 193
Gjelder denne registerenheten med flere

Det gjøres oppmerksom på at ansvarlig megler har ikke rekvirert tinglyste erklæringer av Kartverket.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 11420000
Plannavn: Fyllingsdalen. Reguleringsplan For Boligfelt Vi
Ikrafttredelsesdato: 23.03.1966
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 63860000
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22, 23 Og 24, Fyllingsdalen Sentrale Deler
Saksnr: 201206435
Dekningsgrad: 100,0 %

Kommuneplan:
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Gul støysone: 65270000 - Vei støy - gul sone (10,2 %)
Rød støysone: 65270000 - Vei støy - Rød sone (2,4 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
65900000 - Fyllingsdalen. Nordre Lyshovden, Bybanedepot I Fjell - 201811503
64050000 - Fyllingsdalen/årstad. Bybanen Fra Sentrum Til Fyllingsdalen, Delstrekning 3, Mindemyren - Fyllingsdalen - 201820643
64050000 - Fyllingsdalen/årstad. Bybanen Fra Sentrum Til Fyllingsdalen, Delstrekning 3, Mindemyren - Fyllingsdalen - 201820643
11770200 - Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 405 Og 567, Lillehatten 1 Og 3, Torgny Segerstedts Vei - 200207225
11770000 - Fyllingsdalen. Sentrale Deler, Gravlund, Skoletomt
11770000 - Fyllingsdalen. Sentrale Deler, Gravlund, Skoletomt
11530000 - Fyllingsdalen. Regulerings- Og Bebyggelsesplan For Boligfelt Xi
11430000 - Fyllingsdalen. Fyllingsdalen Sentrale Deler, Friarealer M.v., Skoletomter, Kirke

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 19.10.1972. Ferdigattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er lest og godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 2 480 000
Omkostninger 5 432
Fellesgjeld 37 611
TOTALT 2 523 040

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF