Eliasmarken 18

Solgt

2 490 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 541 760

P-rom

70 KVM

Antall rom

2 Soverom

Eliasmarken 18 (Solgt)

Moderne 3-roms andelsleilighet | Oppgradert i 2014/2015 | Malt i duse farger | Koselig balkong med utsikt

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Eliasmarken 18 2 490 000 12 757 4 770
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 4
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
70 / 70 / 76 KVM Fellestomt, 9584 KVM 60200249

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje:
Gang (5,2m²), bad/vaskerom (6,2m²), soverom (12,8m²), soverom (8,9m²), stue (25m²) og kjøkken (6,9m²)

Uteplass:
Fra stuen er det utgang til en koselig balkong på 8 m².

Lagringsplass:
I kjelleren er det en medfølgende bod på 3,1 m², med gode lagringsmuligheter.

Samlet primærareal (P-rom) = 70 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 70 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 76 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne 3-roms andelsleilighet malt i duse farger
- Stor oppgradering utført i 2014/2015 hvor det blant annet ble bygd nytt bad, ny kjøkkeninnredning og lagt nytt gulv i alle rom
- Koselig balkong med god utsikt over nærområdet
- To soverom av god størrelse
- Leiligheten fremstår som tidsriktig innredet
- Tidløs kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass
- Helfliset bad tilrettelagt for vaskemaskin
- Rør-i-rør system
- Kort vei til Laksevåg senter med mange fasiliteter og servicetilbud, heriblandt dagligvare, cafee og Vinmonopol
- Ca 3 minutters gange til bussholdeplass med hyppige avganger mot Bergen sentrum

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/ Eiendomsmegler MNEF Thea Vinnes Skauge kan få presentere denne koselige 3-roms andelsleiligheten i populære borettslag Eliasmarken 1 på Laksevåg.

Oppgradering | Det ble gjennomført en større oppgradering av leiligheten i 2014/2015 hvor det blant annet ble bygd nytt bad, ny kjøkkeninnredning og lagt nytt gulv i alle rom. Leiligheten er malt i svært moderne farger samtidig som mye av innredningen fremstår som nytt. Videre ble det elektriske anlegget, samt rør-i-rør systemet oppgradert.

Uteplass | Med utgang fra stuen har man en koselig uteplass. En avstressende sone der man kan nyte solen. Foruten denne plassen har borettslaget svært pene fellesareal med optimale solforhold, som kan benyttes av lagets beboere.

Kommunikasjon | Fra leiligheten er det kort vei til Laksevåg senter med de fleste fasiliteter og servicetilbud, heriblandt to dagligvarebutikker, cafee, tannlege og Vinmonopol. Det er også bare 3 minutters gange til bussholdeplass med hyppige avganger mot Bergen sentrum.

Omkostninger | Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5% dokumentavgift til staten. Ved kjøp til prisantydning ville dokumentavgiften utgjort kr. 64.750 ,-

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en meget pen leilighet med utmerket beliggenhet på Laksevåg. Velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Thea Vinnes Skauge
Mobil: 48 19 85 10
E-post: ts@zmegleren.no

Nærområdet

Boligen ligger like ved Nipedalen og Kanadaskogen, i området er det tilsvarende bebyggelse. Det er kort avstand til Laksevåg Senter med de fleste fasiliteter/servicetilbud, her er det blant annet to dagligvarebutikker (Rema 1000 og Kiwi), frisør, tannlege, vinmonopol
med flere. Vestkanten ligger bare en kort kjøretur unna. Det er også kort vei til Elixia treningssenter og Nygårdsmyren med sitt idrettsanlegg. Det er fine turområder som bl.a. Nipedalen med badestrand, Kanadaskogen, Damsgårdsfjellet, Lyderhorn og Løvstakken.
Meget gode bussforbindelser til Bergen sentrum. Flere barnehager, skoler, Laksevåg videregående skole og Sjøkrigsskolen i nærområdet.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Tomten er på 9 584,1 m² og er felles for borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte veier og parkeringsplasser, grøntområder og diverse beplanting. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner

Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av betong.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner. Utvendig er veggene kledd med steinplater, gavlvegger har teglsteinsforblending.
 
Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 14.12.20.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:
Vinduer.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget:
Eliasmarken 1 borettslag (Orgnr: 950055286) er et tilknyttet borettslag som har engasjert OBOS som forretningsfører.

Styreleder i laget er Marius Kalleklev

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i Tryg Forsikring (6600617).
Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Andel fellesgjeld:
Denne er nå på 39.000,- men fasaden skal pusses opp og styreleder estimerer en fellesgjeld på  ca 590.000,- og en økning i fellesutgifter i mnd på ca 900,-

Fra styreleder:
Økning i fellesgjeld er estimert til 592508,- Dette kommer altså i tillegg til det din leilighet har som fellesgjeld i dag.
De nye fellesutgiftene (totalt er estimert å lande på kr 5 574,04 pr. mnd.

Dette er estimat og ikke reelle tall. Vi er veldig spente på hvordan de reelle tallene vil se ut og det vil komme en oppdatering når de foreligger. Disse vil vi forhåpentlig ha på plass i løpet av Januar (men så kan det selvsagt også bli endringer i disse tallene da en kan møte på utfordringer en ikke hadde tatt høyde for da tilbudet ble laget).

Økonomi:
Regnskapet for 2019 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 920.603,-.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 4 770,- og felleskostnaden fordeles på følgende måte: Felleskostnader, dugnad, renhold og TV-anlegg

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Dyrehold:
Det må søkes til styret om dyrehold.

Forkjøpsrett:
Forkjøpsretten er forhåndsutlyst. Ingen medlemmer har meldt seg.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Generelt:
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Herunder vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Diverse dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, trivselsregler, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2017 samt protokoll fra generalforsamlingen. Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av dokumentene.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 620 206,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 232 740,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Oppvarming

Varmekabler på badet, ellers elektrisk oppvarming

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Fra 2021 blir det forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen.

Parkering

Det følger ikke fast parkering med leiligheten, men det følger oblater til parkering med leilighetene ved salg.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

1969/403086-1/106  Erklæring/avtale  
30.05.1969 

1995/26674-1/106  Erklæring/avtale  
20.10.1995 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
 
1997/31425-1/106  Erklæring/avtale  
05.11.1997 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver:Bergen kommune

1962/400522-1/106  Registrering av grunn  
12.02.1962 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:5
 
2005/31713-2/106  Målebrev  
21.09.2005 
Grensejustering mot bnr 809

2006/186282-1/200  Sammenslåing  
03.04.2006 
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:1201 Gnr:149 Bnr:769
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:1201 Gnr:149 Bnr:770
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:1201 Gnr:149 Bnr:773
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:1201 Gnr:149 Bnr:774
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:1201 Gnr:149 Bnr:1013

Bestemmelse om benyttelse av hybelleilighet
Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 40270000
Plannavn: Laksevåg. Ytre Nygård, Endret Regulerings- Og Bebyggelsesplan
Ikrafttredelsesdato: 04.09.1964
Dekningsgrad: 56,9 %

PlanID: 40270002
Plannavn: Laksevåg. Gnr 149, Ytre Nygård, Eliasmarken, Parkering Og Lekeareal
Ikrafttredelsesdato: 18.03.1974
Dekningsgrad: 43,1 %

PlanID: 40271201
Plannavn: Laksevåg. Gnr 149 Bnr 1109, Nygård, Lyderhornsveien 40
Ikrafttredelsesdato: 13.01.2006
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
40271201 - Felles gangareal (0,1 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 40271201
Plannavn: Laksevåg. Gnr 149 Bnr 1109, Nygård, Lyderhornsveien 40
Ikrafttredelsesdato: 13.01.2006
Dekningsgrad: 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
40271201 - Felles parkeringsplass (0,1 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 40270005
Plannavn: Laksevåg. Ytre Nygård, Sjøkringlebakken
Ikrafttredelsesdato: 23.05.1967

PlanID: 40270004
Plannavn: Laksevåg. Ytre Nygård, Eliasmarken, Endret Plassering Av Tverrblokken
Ikrafttredelsesdato: 23.05.1967

PlanID: 40260010
Plannavn: Laksevåg. Gnr 149 Bnr 159, Nygård
Ikrafttredelsesdato: 26.01.1973

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 64150000
Plannavn: Laksevåg. Gnr 149 Bnr 4 Mfl., Simonsviken Næringspark
Saksnr: 201419106
Dekningsgrad: 0,1 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone Y (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Historiske veifar (3,9 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (43,4 %)
Rød støysone:
65270000 - Vei støy - Rød sone (20,2 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
66210000 - Laksevåg. Gnr 146 Bnr 9 Mfl., Laksevåg Idrettsanlegg - 201821184
64830000 - Laksevåg. Gnr 149 Bnr 1139 Mfl., Lyngbøveien - 201516982
40260000 - Laksevåg. Gnr 149 Og Gnr 150, Nygård - Nygårdsvik - Gledesnes, Regulerings- Og Bebyggelsesplan
40250101 - Laksevåg. Gnr 149 Bnr 5 Mfl., Nygårdslien Boligområde - 201800767
40250100 - Laksevåg. Gnr 149 Bnr 5 Og 29 Mfl., Nygårdslien Boligområde - 200111522
40250000 - Laksevåg. Nygårdslien, Regulerings- Og Bebyggelsesplan
40250000 - Laksevåg. Nygårdslien, Regulerings- Og Bebyggelsesplan
9840000 - Laksevåg. Gnr 149 Bnr 4, Idrettsbane - 190140404
5290000 - Laksevåg. Fv 192 Gravdalsvegen
5290000 - Laksevåg. Fv 192 Gravdalsvegen
4930000 - Laksevåg. Gnr 149 Bnr 115, 261 Og 272, Ytre Nygård

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 149/143
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 04.02.2016

Eiendom: 149/261
Bygningstype: Tilbygg Enebolig m/hybel/sokkelleil.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 02.06.2017

Eiendom: 149/270
Bygningstype: Tilbygg Enebolig m/hybel/sokkelleil.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 24.07.2015

Eiendom: 149/516
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 19.06.2020

Eiendom: 149/669
Bygningstype: - Verkstedbygning
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 06.03.2020

Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

I henhold til gjeldende kommuneplan er eiendommen avsatt til:

Bebyggelse og anlegg (100%)

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Boligen har fått energimerke Rød F.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt midlertidig brukstillatelse den 04.06.1968 samt ferdigattest den 23.11.1992.
I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 2 490 000
Omkostninger 12 757
Fellesgjeld 39 000
TOTALT 2 541 760

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF