Torgny Segerstedts vei 10A

Solgt

2 925 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

4 000 430

P-rom

75 KVM

Antall rom

2 Soverom

Torgny Segerstedts vei 10A (Solgt)

Nyere og moderne 3-roms andelsleilighet | Fast garasjeplass | Trappefri adkomst | Nært Oasen og fremtidig Bybanestopp!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Torgny Segerstedts vei 10A 2 925 000 5 432 4 780
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 1
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
75 / 79 / 85 KVM Fellestomt, 5126 KVM 60200241

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje med trappefri adkomst:
Entré, gang, bad/wc/vaskerom, innvendig bod / teknisk rom, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en koselig nord-vestvendt uteplass med glassrekkverk. Uteplassen har et areal på 12,5 kvm. Det er ettermiddags-/kveldssol på uteplassen.

Parkering:
Tilhørende leiligheten er det en fast garasjeplass i lukket garasjeanlegg (plassen ligger i bygget ved siden av). Borettslaget har også en del gjesteplasser.

Lagringsplass:
Det medfølger en utebod i felles bodrekke like utenfor inngangsdøren til leiligheten. Boden er merket nr. 1-06 og har et areal på 5 kvm.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 75 kvm.:
Entré (3,2m²), gang (6,7m²), bad/vaskerom (5,9m²), soverom (14,2m²), soverom (13,6m²), stue (22,9m²), kjøkken (6m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 75 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 75 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 85 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Nyere og lekker 3-roms andelsleilighet
- Populært borettslag med fin beliggenhet
- Romslig størrelse og god romløsning
- Flott uteplass med glassrekkverk
- Heis og fast garasjeplass
- IN-ordning med mulighet for nedbetaling av fellesgjeld
- Ikke 2,5% dokumentavgift for kjøper
- Flotte turmuligheter rundt Ortuvannet
- Kort avstand til Oasen og fremtidig bybanestopp

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne flotte 3-roms leiligheten (andel) med utmerket beliggenhet i flotte omgivelser ved Ortuvannet i Fyllingsdalen.

Tidløst | Blokken stod ferdigstilt i 2016 og leiligheten har moderne fasiliteter og gjennomgående god standard på utstyr og innredning. Denne leiligheten har en effektiv romløsning med blant annet 2 soverom med sjenerøs størrelse og stue med åpen kjøkkenløsning.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en koselig uteplass med glassrekkverk (areal 12,5 kvm.). En koselig uteplass i flotte omgivelser.

Infrastruktur |  De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er kort avstand til bussforbindelse, Oasen Senter med et bredt utvalg av butikker og servicetilbud samt fremtidig stoppested for Bybanen. Alt innenfor en kort radius fra lagets område.

IN-ordning | Borettslaget praktiserer IN-ordning, der man har mulighet til å betale ned hele eller deler av fellesgjelden, som i dag utgjør kr. 1.070.000,-. I tillegg betales det ikke 2,5% i dokumentavgift for kjøper. Ved nedbetaling av fellesgjelden vil felleskostnaden bli redusert til kr. 3.354,- per måned (med basis i dagens betingelser).

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en moderne andelsleilighet med gode kvaliteter, innholdsrik planløsning og fin beliggenhet i et populært område. Denne bør definitivt sees og oppleves - velkommen på visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en sentral og flott beliggenhet i "hjertet" av Fyllingsdalen. Her har man blant kort avstand til bussforbindelse, Bunnpris med søndagsåpen butikk på Smiberget og Oasen Senter. På Oasen Senter finner man alt det man måtte ønske av servicetilbud herunder; legesenter, dagligvareforretninger, apotek, tannlege, treningssenter og vinmonopol m.m. Det er umiddelbar nærhet til barne-, ungdoms- og videregående skole, samt barnehager. Fra lagets eiendom har man også direkte tilgang til det flotte turområdet rundt Ortuvannet. Bybanen, som er under arbeid, vil gå gjennom Løvstakken, innom Haukeland og videre til Sentrum. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum utgjør ca. 10 minutter med bil via Løvstakktunnelen.
Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

Fra Bergen Sentrum, kjør over Puddefjordsbroen og følg skilting til Fyllingsdalen gjennom Løvstakktunnelen. Fortsett videre mot Smiberget og ta avkjørsel til venstre ved Sælen Oppveksttun. Kjør forbi skolen og sving inn til venstre. Parker på gjesteparkeringen og følg husnummerering frem til Torgny Segerstedts vei 10A, som ligger lett synlig i front. Den aktuelle leiligheten ligger gunstig plassert i 1. etasje med trappefri adkomst.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Felles tomt på 5.126 kvm., som eies av borettslaget. Tomten er opparbeidet med interne veier, grøntområder, beplantning og lekeplass. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og byggets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Om byggemetoden:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner med stålsøyler. Utvendig er veggene kledd med murpuss og fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som pulttak, taket er tekket med papp eller tilsvarende tekking. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 10.11.2020.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D plantegning ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Selger har observert skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende. Selger opplyser at borettslaget har iverksatt tiltak i denne forbindelse med utsettelse av limfeller.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann der samtlige bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 1 (TG1). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i selgers egenerklæringsskjema og takstmannens rapport.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget:
Brennhaugen Borettslag 3 (org.nr. 917 706 557) er tilknyttet forretningsfører Vestbo. Borettslaget består av totalt 48 andelsleiligheter bestående av 2, 3 og 4-roms leiligheter med adresse Torgny Segerstedts vei 10 A-B.

Styreleder i borettslaget er Attle Lucassen
E-post: brennhaugen3@gmail.com

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i IF Skadeforsikring (polisenummer: SP00013487179). Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 4.780,- og inkluderer; Betjening andel fellesgjeld, andel kommunale avgifter, bygningsforsikring, renhold av fellesareal, kabel-TV og bredbånd via Telenor (basispakke), strøm i fellesareal, dugnad, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
- Andel felleskostnader kr. 2.819,-
- Kapitalkostnader renter lån (a-konto) kr. 1.426,-
- Kabel-TV kr. 485,-
- Dugnad kr. 50,-

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i boliglaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Økonomi:
Regnskapet for 2019 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 385.479,-. Pr. 31.12.2019 hadde laget disponible midler tilsvarende kr. 484.919,-

Andel fellesgjeld per. 31.12.2019: Kr. 2.070.000,-
Andel felles formue per. 31.12.2019: Kr. 10.478,-
Ajourført andel fellesgjeld per. 09.11.2020: Kr. 1.070.000,-

Borettslaget har følgende lån:
Långiver: DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år
Flytende rente
Rentesats per 09.11.2020: 1,59% p.a.
Saldo per 09.11.2020: kr. 41.343.000,-
Andel av saldo: kr. 1.070.000,-
Første termin: 30.03.2017
Avdragsfritt lån. Neste avdrag: 30.12.2021
Siste termin: 30.09.2046

Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.12.2021 utgjøre ca. kr. 2.912,- per måned for denne andelen. Dvs. at felleskostnaden vil øke med dette beløpet.

IN-ordning:
Borettslaget praktiserer IN-ordning (individuell nedbetaling av andel fellesgjeld). Fellesgjelden til andelsnummer 6 utgjør kr. 1.070.000,- per 09.11.2020. Ved innfrielse av hele fellesgjelden vil felleskostnaden bli redusert til kr. 3.354,- per måned (basert på dagens betingelser). A-konto innbetalt finanskostnader er basert på antatt rente. Avregning skjer etterskuddsvis for 1/2 år av gangen, og den som er andelseier på det tidspunkt avregning sendes ut er ansvarlig for avregningsbeløpet. Kontakt Vestbo for ytterligere informasjon (tlf. 55 30 96 00).

Sikringsordning:
Borettslaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Vestbo Finans AS. Avtalen kan sies opp av hver av partene med en frist på 6 måneder.

Dyrehold:
Det må søkes styret om dyrehold.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres forkjøpsrett i boliglaget. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst av eier i regi av Vestbo. Frist for å melde forkjøpsrett utgår 17.11.2020 kl. 23:59. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Det er pliktig medlemskap i Vestbo for alle som står oppført som eiere i kjøpekontrakten. Ved innmelding betales en andelsavgift på kr. 500,-. Hovedeier betaler ikke årskontingent. Medeier(e) betaler en årlig kontingent på kr. 300,-.

Diverse dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, innkalling til generalforsamling med regnskap for 2019 samt protokoll fra generalforsamling. Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av disse dokumentene.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 845 287,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 043 034,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.

Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken, som medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette. Frittstående kombiskap på kjøkken kan følge med etter avtale med selger.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Oppvarming

- Vannbåren gulvvarme

Det er fjernvarmeanlegg med vannbåren gulvvarme (leverandør: BKK). Det er fjernavlesing med automatisk registrering av forbruk. Nåværende eier har inngått en avtale der forbruk avregnes hver måned. Faktura i henhold til faktisk forbruk sendes fra BKK til andelseier hver måned.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Fast garasjeplass i lukket garasjeanlegg (merket nr. 04)

Garasjeplassen ligger i bygget ved siden av. Det er ikke direkte adgang fra bygget der leiligheten ligger til garasjeanlegget.

Borettslaget disponerer også en del gjesteplasser. For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

Tinglyste erklæringer på lagets eiendom (Gnr. 22 bnr. 919):
Dagboknr. 2015/129495-13/200 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 12.02.2015 
Bestemmelse om bruksrett til garasjer, boder og fellesareal for gnr. 22 bnr. 8 parsell 2 og 3
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 1201-22/8
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 2015/129495-14/200 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 12.02.2015 
Bestemmelse om parkering for gnr. 22 bnr. 8 parsell 2 og 3 på gnr. 22 bnr. 8 parsell 4
Evigvarende parkeringsrett utenfor barnehagens åpningstid
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 1201-22/8
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 2015/853783-1/200 
Bestemmelse om veg  
Tinglyst 17.09.2015 
Rettighetshaver: Knr: 1201 Gnr: 22 Bnr: 575

Dagboknr. 2015/853783-2/200 
Bestemmelse om parkering  
Tinglyst 17.09.2015 
Rettighetshaver: Knr: 1201 Gnr: 22 Bnr: 575  
Parkering på vilkår.

Dagboknr. 2015/853783-3/200 
Bestemmelse om parkering  
Tinglyst 17.09.2015 
Rettighetshaver: Knr: 1201 Gnr: 22 Bnr: 918  
Parkering på vilkår
 
Dagboknr. 2016/169673-1/200 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 26.02.2016 
Rettighetshaver: Knr: 1201 Gnr: 22 Bnr: 8  
Bestemmelse om geobrønner med føringsledninger

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 11430200
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8 Og 80, Gartnermarken
Ikrafttredelsesdato: 23.04.2007
Dekningsgrad: 88,7 %

PlanID: 11430203
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8, Gartnermarken
Ikrafttredelsesdato: 13.03.2013
Dekningsgrad: 6,4 %

PlanID: 11430201
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8, Gartnermarken
Ikrafttredelsesdato: 25.09.2008
Dekningsgrad: 3,1 %

PlanID: 11430000
Plannavn: Fyllingsdalen. Fyllingsdalen Sentrale Deler, Friarealer M.v., Skoletomter, Kirke
Ikrafttredelsesdato: 24.03.1966
Dekningsgrad: 1,8 %

PlanID: 3980000
Plannavn: Fyllingsdalen. Ortun, Friareal Og Område For Videregående Skole
Ikrafttredelsesdato: 28.04.1976
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
11430200 - Blokkbebyggelse (38,3 %)
11430200 - Felles grøntareal (25,9 %)
11430200 - Felles parkeringsplass (11,4 %)
11430200 - Felles avkjørsel (6,7 %)
11430203 - Uteoppholdsareal (6,4 %)
11430200 - Felles gangareal (6,2 %)
11430201 - Kjørevei (1,9 %)
11430201 - Felles grøntareal (1,1 %)
11430200 - Almennyttig formål - barnehage (0,1 %)
0 - Gangveg - gangareal - gågt. (0,1 %)
0 - Annen veigrunn (0,1 %)

Begrensninger (Reguleringsplaner på grunnen):
11430201 - Frisiktsone (1,2 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 11430200
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 8 Og 80, Gartnermarken
Ikrafttredelsesdato: 23.04.2007
Dekningsgrad: 30,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
11430200 - Felles garasjeanlegg (30,0 %)

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 63860000
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22, 23 Og 24, Fyllingsdalen Sentrale Deler
Saksnr: 201206435
Dekningsgrad: 100,0 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
11320000 - Fyllingsdalen. Boligfelt V

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 22/471
Bygningstype: Tilbygg ungdomsskole
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 14.09.2020

Eiendom: 22/575
Bygningstype: - Barnehage
Status: Rammetillatelse
Dato: 25.07.2017

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 24.04.2017. Ferdigattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 2 925 000
Omkostninger 5 432
Fellesgjeld 1 070 000
TOTALT 4 000 430

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF