Conrad Mohrs veg 34H

Solgt

2 350 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 569 430

P-rom

65 KVM

Antall rom

2 Soverom

Conrad Mohrs veg 34H (Solgt)

Lekker 3-roms endeleil. | Sentralt | God. off. kom | Solrik altan | kveldssol | Bal. ventilasjon | Ildsted | Barnevennl.

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Conrad Mohrs veg 34H 2 350 000 5 432 5 150
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 1
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
65 / 65 / 73 KVM Festet fellestomt, 6741 KVM 60200240

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré/gang (8,6 m²), bad (2,5 m²), to soverom (6 m² og 13,7 m²), stue (23 m²) og kjøkken (7,5 m²).

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en koselig vestvendt altan på 8,2 kvm. Altanen er overbygd som gjør den ekstra brukervennlig.

Lagringsplass:
Leiligheten disponerer to boder i u-etg på henholdsvis 2,8 m² og 3,1 m² og en bod i loft-etg på 2,2 m² (gulvareal: 7,3 m²). Det er også oppbevaringsplass i felles bod i u-etg med gulvareal på  2,7 m².

Følgende rom er P-rom
Entré/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken

Samlet primærareal (P-rom) = 65 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 65 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 73 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og lys 3-roms endeleilighet
- Overbygget, vestvendt altan med masse sol
- God planløsning med primærareal på 65 kvm.
- Stue og spisestue av god størrelse
- Leiligheten fremstår som tidsriktig innredet
- Tidløs kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass
- Vedovn i stue
- Diverse malingarbeid utført i 2020
- Gangavstand til flere dagligvarebutikker
- God off. kommunikasjon
- Gode lagringsmuligheter i tre boder.
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Rehabiliterte rør i BRL
- Ingen forkjøpsrett

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne atteaktive 3-roms endeleiligheten med vestvendt beliggenhet i populære Øvre Dalen Borettslag 1.

Borettslaget | Frittstående borettslag bestående av til sammen 48 leiligheter. Borettslaget har engasjert OBOS som forretningsfører. (Det er ikke forkjøpsrett). Borettslaget virker å være veldriftet og velholdt. Det er felles vaskeri og verkstedsbod i underetasjen. I tillegg felles bod i underetasjen for oppbevaring av sykler, barnevogner etc. Leiligheten har tre tilhørende boder (to boder i underetasjen og èn bod på loft). Deter også felles tørkerom i loftetasjen. Det er utført jevnlig vedliehold som blant annet oppført nye og utvidede altaner i 1998/1999. I 2008/2009 ble det foretatt utskiftninger av vinduer. Senest i 2020 har borettslaget utført arbeid som rehabilitering av avløpsledninger samt kaldt og varmtvannsledninger og i tillegg motering av balansert ventilasjon som bidrar til et godt inneklima! Se også info på borettslagets hjemmeside http://ovredalen.herborvi.no

Moderne | Leiligheten fremstår som moderne innredet og er malt i lyse fargetoner. God planløsning med store, fine rom og utgang til egen altan. I tillegg til oppgraderinger i regi av borettslaget har selger har utført oppgraderinger i leiligheten. Kjøkkenskap er pusset og malt og veggene på kjøkkenet er helsparklet  Det er montert ny benkeplate og nye knotter. Videre er det lagt nytt gulv på kjøkken. Varmtvannsbereder er fra desember 2016 og Aquastopp er montert. Alle hvitevarer er fra siste 5 år og alle vegger og innerdører er nylig malt. (Altanen er oljet i 2020). 

Uteplass | Med utgang fra stuen har man en koselig, vestvendt uteplass med masse sol (estimert av selger fra ca. 12 tiden til ca. 21.00 midtsommers). En avstressende sone med god plass til møbler, gassgrill etc.  Foruten denne uteplassen har borettslaget flotte fellesareal med meget solforhold som kan benyttes av lagets beboere.

Kommunikasjon | Flere dagligvarebutikker og Sletten senter innenfor gangavstand. Det er også kort vei til Bergen sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud. Fra boligen er det ca. 6 minutters gange til bussholdeplass med hyppige avganger til sentrum samt ca. 5-10 min å gå til bybanestopp på Wergeland. I forbindelse med utbygging av  Mindemyren kommer det også bybane nærmere leiligheten (Sentrum - Fyllingsdalen), boliger og næringsvirksomhet. Dette vil bli et stort løft for hele området.

Omkostninger | Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5% dokumentavgift til staten.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en meget pen leilighet med utmerket beliggenhet på Minde og med kort vei fra Bergen sentrum. Velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Sentral beliggenhet i et etablert boligområde på Storetveit/Minde - Området er under utvikling og med hvor det blant annet skal bygges ut med leiligheter, næring og bybane. Fra leiligheten er det utsikt over nærområde/nabolaget og videre mot Løvstakken. Kort vei til Bergen Sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud, samt flere dagligvare butikker i gangavstand. Fine turmuligheter med bla Løvstakken og Langeskogen, badeplass ved Gamlehaugen. Mange idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Paradis fotballbane, Fysak hallen, Bergenshallen og Turnkassen i område, samt skoler som Storetveit Skole, Minde Skole, Paradis Skole og Fana Gymnas. Gode bussforbindelser (nærmeste stopp i Fjøsangerveien) med kort avstand/reisetid til Bergen sentrum og øvrige bydeler. Det kan nevnes at næringsområde på Minde har flere store arbeidsplasser, som bla Montér Florvåg Bruk, Jæger Bil, Kverneland, Posten, Odfjell Maritime Services m fl.

Adkomst

Fra Bergen sentrum, kjør Fjøsangerveien mot Flesland. Ta av ved andre rundkjøring inn i Conrad Mohrs veg mot kanalveien. Følg veien videre til første rundkjøring. Ta første avkjørsel til høyre videre inn i Conrad Mohrs veg. Følg veien og borettslaget vil dukke opp på din venstre side.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Tomten er festet av Storetveit Gård i 99 år fra 1952. Festeavgiften er kr 92.827,- pr. år og betales av borettslaget via felleskostnader.

Tomtearealet er på 6 741 m² og felles for borettslaget. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, grøntarealer og div. prydbusker/beplantning.

Parkering på fellesområde.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Grunnmur/fundamenter av betong

Yttervegger:
Yttervegger i murkonstruksjoner, pusset og malt
 
Takkonstruksjon/taktekking:
Valmtak. Taksperrer er tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Renner og nedløp i plast.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 11.11.20.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 2D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:  Drenering, taktekking, etasjeskillere og bad.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget:
Øvre Dalen borettslag 1 (Orgnr: 953665115). Dette er et frittstående borettslag og forkjøpsrett for OBOS medlemmer gjelder ikke.

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i Tryg Forsikring (polisenr.: 6602237). Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi:
Regnskapet for 2019 er gjort opp med et negativt resultat pålydende kr. 4.693.936.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 5.150,- og fordeles på følgende måte: Renter og avdrag fellesgjeld, kom. avgifter, tv, internett (grunnpakke Telia), eiendomsskatt, forsikring av bygget, festeavtale, forretningsfører, styrehonorar, strøm fellesareal, renhold, drift, vedlikehold etc.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Sikringsordning
Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

Fellesgjeld
Lånenummer: HUS301-13526072
Restsaldo: Kr. 541.796,-
Rest løpetid: 3 år og 11 mnd.
Terminer pr. 4
Type rente: Flytende
Rentesats: 0,79%
Denne leilighetens andel av fellesgjeld. Kr. 11.277,-

Lånenummer: OBBK01-98207806617
Restsaldo: Kr. 9.694.053
Rest løpetid: 23 år og 10 mnd.
Terminer pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rentesats: 1,85%
Denne leilighetens andel av fellesgjeld. Kr. 201.958,-

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 214.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.11.2020

Festetomt utgjør 19.339 kr av gjeld.

Hjemmeside:
http://ovredalen.herborvi.no

Ladestasjon
Mulighet for elbillading i Brl. Flere ladestasjoner ble montert i 2017/2018. Man betaler kr 200 ,- årlig for ladekort. Forbruk av strøm betales utenom.

Dyrehold:
Det er tillatt med hund og katt etter nærmere bestemmelser/regler. Skal godkjennes av øvrige i oppgangen.  

Skjeggkre
Det har vært meldt om funn av sjeggkre i et fåtall leiligheter i borettslaget. Det er satt ut limfeller og det er sprayet. Det er ikke observert skjeggkre i denne leiligheten. Det er observert noen skjeggkre i kjelleren ifølge selger.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Generelt:
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Herunder vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Diverse dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, trivselsregler, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2019 samt protokoll fra generalforsamlingen. Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av dokumentene.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 637 214,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 293 971,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming:
Varmekabler på bad.
Vedfyring (Peisovn med glassfront. Produsent: Scan. Fra ca 2007)
For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering på fellesområde. Det er mulighet for å lade el bil.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

1961/307236-2/106 23.11.1961  
Rettigheter iflg. skjøte
BESTEMMELSE OM GRENSEREGULERING , LEKEPLASS M.M.

1952/306977-54/106 23.09.1952   
Festekontrakt - vilkår  
Festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 1,486
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET
MED FLERE BESTEMMELSER
BEST. OM OVERDRAGELSE
1..PRT. I FESTERETTEN OG ALL BEBYGGELSE
OVERFØRT FRA BNR. 685
Gjelder feste

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan (30290000). Formål: Bolig.
Planid: 30290000.
Saksnr: 190510673.
Planens navn: FANA/ÅRSTAD. GNR 13 BNR 685, ØVRE DALEN.
Type plan: Eldre reguleringsplan.
Planstatus: Gjeldende plan.
Vedtak i kraft: 04.11.1954.
Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 30290000
Plannavn: Fana/Årrstad. Gnr 13 Bnr 685, Øvre Dalen
Ikrafttredelsesdato: 10.01.1956
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 30010005
Plannavn: Fana. Gnr 13 Bnr 685, Storetveit, Delingstillatelse, Tilleggsparsell, Barnehageformål
Ikrafttredelsesdato: 03.01.2005
Dekningsgrad: < 0,1 %

PlanID: 0
Plannavn: Arstad/fana. Mindereguleringen
Ikrafttredelsesdato: 13.02.1920
Dekningsgrad: < 0,1 %

PlanID: 0
Plannavn: Fana. Gnr 13 Bnr 698, Storetveit
Ikrafttredelsesdato: 02.08.1955
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
30010005 - Offentlig bygg - barnehage (0,1 %)

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone Y (100,0 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (0,1 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Storetveit (0,3 %)
Faresoner:
65270000 - Luftkvalitet - gul sone (100,0 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (3,3 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
31110000 - Fana. Gnr 13 Bnr 932, Storetveit
30450000 - Fana. Gnr 13 Bnr 11, Storetveit, Stupet

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 15/365
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 30.06.2014

Eiendom: 15/365
Bygningstype: - Enebolig
Status: Rammetillatelse
Dato: 28.10.2014

Eiendom: 15/433
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 18.07.2017

Eiendom: 15/433
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 18.07.2017

Eiendom: 15/465
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 15.05.2012

Eiendom: 15/465
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Meldingssak registrer tiltak
Dato: 11.05.2012

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann/avløp via private stikkledninger.
Adkomst eiendom direkte fra kommunal vei.

Generell informasjon
Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Denne boligen har fått energimerke Oransje G.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 20.09.1957.
Gjelder: Boligblokk

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 2 350 000
Omkostninger 5 432
Fellesgjeld 214 000
TOTALT 2 569 430

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF