Georgernes Verft 28

Solgt

7 650 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

8 015 420

P-rom

83 KVM

Antall rom

2 Soverom

Georgernes Verft 28 (Solgt)

Sjøfront/hjørne | Altan 19 m2 | Ekstrem beliggenhet | Sol & panorama | Kun 4 salg i bygget siden 1999 | Heis | Garasje

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Georgernes Verft 28 7 650 000 5 432 7 731
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 4
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
83 / 86 / 95 KVM Fellestomt, 10628 KVM 60200222

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4.etasje
Entré/gang (12,5 m²), bad (7 m²), toalettrom (1,2 m²), to soverom (7,6 m² og 13,8 m²), stue/kjøkken (37,5 m²) og innvendig bod (3,2 m²)

Uteplass:
Stor vestvendt altan på 19 m² med utgang fra stue/kjøkken, hvorav 8,8 m² er overbygd.

Lagringsplass:
Leiligheten disponerer en bod i 1.etasje på 5,8 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Boddør er merket 710.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

P-rom er | 83 m²:
Entré/gang, bad, toalettrom, to soverom og stue/kjøkken

Samlet primærareal (P-rom) = 83 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 86 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 95 m²

Standard

- Ekstraordinær innternbeliggenhet i bygget
- Stor usjenert altan på 19 m² rett mot sjøen
- Usjenert, solrikt og med lyden av bølger
- Kun 4 salg i nr. 28 siden 1999
- Integrert Bose lydsystem i taket
- Vegger i stue/kjøkken og soverommene er malt i 2020
- Vannbåren varme
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Direkte adkomst fra garasjen til heisen.
- Sentralstøvsuger
- Påkostet ca. 400K iht. standard leveranse
- HTH kjøkken med hvitevarer fra Gaggenau
- Maritim stil på overflater og innredning
- Borettslaget har egen gjesteleilighet som beboerne kan leie ved behov
- IN ordning og Sikringsordning i borettslaget

Innledning
Når Verftet er badet i sol viser leilighetene på Georgernes Verft seg fra sin beste side. Svært attraktivt leilighetskompleks med et moderne uttrykk og meget pent opparbeidete utearealer gir en følelse av tidløst bomiljø "på landet" i sentrum. Nummer 28 ligger i fremste rekke med vestvendt beliggenhet og kan skilte med aldeles nydelig utsikt over sjøen mot Damsgårdsfjellet, Laksevåg, Askøy og Løvstakken. Terrassen på hele 19 m2 med plass til flere soner og herfra kan en i praksis prøve fiskelykken.!

Aldri vært solgt | Denne leiligheten har aldri vært omsatt siden nåværende eier kjøpte i prosjektet. Ved å bo på Georgernes Verft vil ny eier frigjøre tid til å nyte hjemmets ro. Her er det ingen fellesforpliktelser for beboerne idet et rengjøringsfirma sørger for til en hver tid representative fellesarealer. Bilen parkeres trygt i underetasjen og du går tørrskodd inn i leiligheten via heis til leilighetsplan. Det kan nevnes at det er kun to omsetninger i nr. 28 det siste tiåret (2015 og 2011), ellers må en tilbake til tidlig 2000-tallet før siste omsetningen i bygget var registrert

Best internbeliggenhet | Helt usjenert og helt "for seg" selv i det innerste bygget ligger denne leiligheten. Med sjøen og Nordnesparken som nærmeste nabo. Det er ingen hemmelighet at verftet er populært for badegjester om sommeren, men denne leiligheten ligger uforstyrret i forhold til dette. Her har en kun sjølivet og solen å forholde seg til.

Arkitekten | Med vestvendt beliggenhet mot Puddefjorden i Bergen har Rambøll Arkitektur gitt nytt liv til Georgernes Verft. 151 boliger fordelt på 10 bygg er bundet sammen med felles parkeringsanlegg. Området er utformet som en forlengelse av det åpne og urbane bymiljøet med gater og plasser. Oppbygning av offentlig gate og plassareal mot den tilgrensende Nordnesparken er en del av prosjektet. En strandpromenade utgjør avslutningen mot sjøen, og området er blitt et av byens mest attraktive rekreasjons- og badesteder.

Prisbelønnet prosjekt | Veidekke var hovedentreprenør for utbyggingen. Utbyggingen av den gamle verftstomten har fått stor oppmerksomhet for arkitekturen og byggherrens satsning på miljøvern og energiøkonomisering. Norsk Form studerte i 2008 27 nye boligprosjekter i fire store byer mht. barn og ungdoms oppvekstmiljø. Kun tre prosjekter gjorde seg fortjent til betegnelsen forbilledlig. Georgernes Verft var ett av disse. Prosjektet fikk også NBBLs miljøpris 2003. Kilde: www.ramboll.no

Fellesareal | Fellesarealene omfatter felles takterrasse (nr. 23), stort parkeringsanlegg under bakken, bilfritt og rolig gatetun, diverse beplantning, bryggepromenade og lekeplass. Tomten er ellers for det meste bebygget. I tillegg er det en egen gjesteleilighet som kan leies av beboere for kr. 300,- pr. døgn. Plass til fire personer.

Leiligheten: Leiligheten har et primærareal på 83 kvadratmeter og de store vinduene i front gir luft, romfølelse og kontakt med himmelen og sjøen rundt. Leiligheten fremstår som velholdt og det er en god planløsning, parkett på gulv og tidsriktige farger på overflater. Det er balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning som gir et behagelig inneklima, samt vannbåren varme. Oppholdsrommet er stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er levert av HTH med integrerte hvitevarer fra Gaggenau. Videre er det takhøy innredning, skiferbenkeplate, stålvask og ventilator i børstet stål. Fra stuen er det utgang til en sør og vestvendt terrasse på 19 m2 med god plass til flere soner, møblement, grill og beplantning. Fra stue, kjøkken og terrasse har en orkesterplass når Hurtigruten og Cruisebåtene legger til kai på Dokken. I leiligheten er det ellers gang, to soverom, innvendig bod, bad og gjeste-wc.

Nabolaget | Vakre Nordnes er en særdeles ettertraktet bydel med sjø og parker på alle kanter, en engasjert lokalbefolkning og masse god stemning. Her ute får en nærmest en følelse av å være på landet, samtidig som Torgalmenningen ligger en liten rusletur unna. I området er det masse barn, flere barnehager, egen skole som for tiden er under renovering. På ettermiddagene og i helgene treffes en ofte på lekeplassene eller i parken for lek og moro. Om sommeren er det Nordnesparken, bading og grilling som gjelder, På vinteren er det full fart i akebakken (Galgebakken og Nordnesparken). En aktiv lokalbefolkning ordner i stand egne festivaler for store og små, nabolagsfester osv. mens barna har masse ulike aktivitetstilbud i blant annet Nordneshallen og på fotballbanen ved Akvariet. I tillegg er det arrangementer i regi av skolen som 17 mai feiring. Har en ærender i sentrum går en bort på ca. 5-10 minutter. Dette er bare noen av en rekke fordeler ved å bosette seg på Nordnes.

Lave omkostninger | Ved kjøp av denne leiligheten skal det ikke betales 2,5% i dokumentavgift til staten.

Avslutning
Med beliggenhet i fremste rekke i sjøkanten på Georgernes Verft kan en trygt si at dette er en beliggenhet de fleste vil misunne. Leiligheten bør appellere til alt fra enslige til små familier og godt vokse

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

For de aller fleste er krav til beliggenhet den avgjørende faktoren ved kjøp av ny bolig. Vi befinner oss her i Georgernes Verft nr. 28. Vi er i fremste rekke, med sjø, sol, bryggepromenade, bademuligheter, restaurant og Carte Blanche rett utenfor døren. Alt dette kun en liten spasertur gjennom smitt & smau til sentrum. Her ute er det et eget lokalsamfunn med blant annet flere spisesteder, kafèer, baker, fantastiske Nordnesparken med badeplasser inkl. utendørs basseng, Akvariet, fotballbane, idrettshall med aktivitetstilbud, egen skole, eget buekorps, eget idrettslag, egen lokalavis, flere barnehager og utallige lekeplasser. Nordnes kort fortalt et svært attraktivt sted å bo for alle aldersgrupper, og her er det masse historie i gatene og god atmosfære året rundt!
Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

Følg Nøstegaten forbi Nøstet Panorama og videre til Verftet. 

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med kaianlegg, belegningsstein/heller, lekeplasser og div prydbukser/beplantning. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundamenter av betong. Garasjeanlegg i underetasje.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader
Bygningen er oppført i plasstøpte konstruksjoner som bærevegger/etasjeskillere. Ytterveggene er utført som isolert bindingsverk, på innsiden er bindingsverket påmontert aldringsbestandig diffusjonstett plastfolie som er klemt med platekledning. På utsiden er bindingsverket kledd med vindtett platekledning/papp og utlektet. Ytterkledning av liggende trekledning, fasadeplater og teglstein. Fasadene er Brls ansvar

Takkonstruksjon/taktekking:
Flat takkonstruksjon og pulttak. Tekket med takbelegg. Renner og nedløp i aluminium. Taktekking er fra byggeår. Taktekking er Brls ansvar.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann den 27.10-2020

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 2D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2: Bad Tg2,

Borettslag/boliglag

Om borettslaget
Georgernes Verft borettslag (Orgnr: 981080599) er et tilknyttet borettslag som har engasjert BOB som forretningsfører. Borettslaget består av til sammen 151 leiligheter. Adkomst leiligheter via heis/trappeoppgang. Felles bossuganlegg i borettslaget

Forsikring
Bygningsmassen er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA med følgende polisenummer 88954455. Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi
Regnskapet for 2019 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 3.227.208,-. Egenkaptialen til laget er positiv med kr. 69.140.395,-

Felleskostnad
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 7.731. Felleskostnaden fordeles på følgende måte: Renter og avdrag, driftsutgifter og kabel-tv.

Dersom kjøper benytter seg av IN-ordning vil månedlig husleie blir kr. 4.780,-

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Fellesgjeld
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 13516706-10, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 15.10.2020: 0.92% pa.
Antall terminer til innfrielse: 21.5
Saldo per 15.10.2020: 19 832 704
Andel av saldo: 162 592
Første termin/første avdrag: 30.12.2013 ( siste termin 30.03.2031 )

Lånenummer: 13516706-30, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 15.10.2020: 0.92% pa.
Antall terminer til innfrielse: 24
Saldo per 15.10.2020: 22 201 465
Andel av saldo: 181 012
Første termin/første avdrag: 30.12.2013 ( siste termin 30.06.2032 )

Lånenummer: 13516706-1, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 15.10.2020: 0.92% pa.
Antall terminer til innfrielse: 24
Saldo per 15.10.2020: 1 956 416
Andel av saldo: 16 386
Første termin/første avdrag: 30.12.2013 ( siste termin 30.06.2032 )

IN-ordning
Borettslaget har etablert en ordning med mulighet for individuell nedbetaling av borettslagets fellesgjeld. Individuelle nedbetalinger fra andelseierne er behandlet etter egenkapitalløsningen. Egenkapitalløsningen innebærer at individuelle nedbetalinger fra andelseierne side inntektsføres i selskapet det året nedbetalingen finner sted, og føres via balansen som egenkapital.

Sikringsordning
Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

Boligselskapet har inngått avtale om forskutterte felleskostnader med Klare Finans AS.

Vedlikehold - Saker som er under arbeid og planlegging
Reparasjon av lekkasjer, utskiftning av balkongdører, installering av sprinkleranlegg i garasjer, utskiftning av sentralstøvsugeranlegg, reperasjon av utvendig trapp, reparasjon av gjesteleilighet, div. tiltak for å effektivisere energibruk etc. 

Styret estimerer et lånebehov på 5 millioner og evt. kunne trekke på et rammelån ved behov. BOB vil være behjelpelig med innhenting av tilbud fra forskjellige banker. Det betyr at månedlig husleie kan økes med 6 til 8% ved fullt låneopptak for å betjene renter og avdrag på et nytt lån. Dette nå kjøper ta med i beregningene.

Dyrehold
Det må søkes til styret om dyrehold.

Forkjøpsrett
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Forkjøpsretten blir utlyst via forretningsfører i parallelt med salget.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Generelt:
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Herunder vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader o.l

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 131 968,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 4 075 085,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Kjøleskapet medfølger også i salget.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme på bad.

Sentral/betjeningspanel for vannbåren varme er plassert i entré/gang.

Det er to radiatorovner i stue/kjøkken og en radiatorovn på ett soverom.

Vannbåren varme forsynes via sjøvarmepumpe

Parkering

Parkering i fellesgarasje under blokken (ikke faste plasser).

Gjesteparkering i garasje (åpning av bommen blir styrt fra hver enkelt leilighet via porttelefonen).

Mulighet for el-bil lading i Brl (skal forbedres i januar 2021).

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan(9025000). Formål: Bolig.
Planid: 9025000.
Saksnr: 190660511.
Planens navn: BERGENHUS. GNR 165 BNR 561 M.FL., GEORGERNES VERFT 4A.
Type plan: Bebyggelsesplan ihht. reguleringsplan (32)
Planstatus: Gjeldende plan (ikrafttrådt).
Vedtak i kraft: 20.04.1998.

I forlengelse av boligprosjektet "Nøstet Panorama" er det er store planer i området rundt sjølinjen i området. Det er planer om oppføringer av leiligheter i nabolaget (mot sjøen) og på tomten i forkant og en generell oppgraderinger av området. Megler har ikke kunnskap om når planene skal iverksettes eller konkret hva som tenkt å bygges. Kjøper må ta høyde for at dette området kommer til å bebygges på sikt. Konferer Bergen kommune byggesak på tlf. 05556 for spørsmål rundt dette.
Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet off vann/avløp via private stikkledninger.
Adkomst eiendom direkte fra kommunal vei.
Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett. Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 05.11.2002
Gjelder Nybygg Blokk/Bygård/Terrassehus
Tiltakets adresse: Georgernes Verft 16-17-18-19-20-21-22-23-24-26 og 28

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 15.11.2002
Gjelder Nybygg Blokk/Bygård/Terrassehus
Tiltakets adresse: Georgernes Verft 24

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 7 650 000
Omkostninger 5 432
Fellesgjeld 359 990
TOTALT 8 015 420

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF