Eldsbakkane 17

Solgt

5 550 000

Prisantydning

Boligtype

Enebolig

Totalpris

5 722 440

P-rom

153 KVM

Antall rom

4 Soverom

Eldsbakkane 17 (Solgt)

Velholdt enebolig | Fire sov. | To bad | Barnevennl. | Sentralt | Sol | Skole/barnehage | Utestue | Blindvei

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Eldsbakkane 17 5 550 000 172 442 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Enebolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
153 / 167 / 184 KVM Eiet tomt, 278 KVM 60200212

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré/gang (6,4 m²), stue/trapperom (26,2 m²), bad (2,5 m²), vaskerom (6,1 m²), kontor (11,2 m²) og spisestue/kjøkken (38,5 m²).

Innhold | 2. etasje:
Gang/trapperom (7,9 m²), bad (6,2 m²) og fire soverom (7,8 m², 9,1 m², 10,9 m² og 11,8 m²).

Koffertloft
Koffertloft med tilgang fra loftsluke i gang/trapperom, carportdel og veggluke i knevegger. Gode oppbevaringsmuligheter.

Uthus
Innredet/isolert uthus (13,9 m²).

Carport:
Carport er ikke målbar ettersom den er åpen i front og på siden. Gulvareal i carportdel er 15,2 m². Det er også godt med lagringsplass på carportens loft. (fremkommer ikke av planskisser)

Uteplasser:
Stor sør/vestvendt terrasse på 56 m² med utgang fra kjøkken, hvorav 7,5 m² er overbygd samt en vestvendt altan på 7,5 m² med utgang fra to soverom.

P-rom:
Alle ovennevnte rom med unntak av det isolerte uthuset er P-rom.

Samlet primærareal (P-rom) = 153 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 153 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 169 m²

Merk ink. uthuset har eiendommen et bruksareal på 167 m²

Standard

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren ved Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne innholdsrike og attraktive eneboligen med carport og barnevennlighet beliggenhet innerst i blindveien. Etablert og barnevennlig nabolag.

Familie | Huset har en særdeles innholdsrik planløsning og bør derved passe utmerket for en barnefamilie. Det nydelige kjøkkenet, som er husets "hjerte", ble satt inn i 2018. Vinduer og mye lys bidrar til fin kontakt mellom rommene.

Vinterhage/uthus | På terrassen er det en utestue på 14 kvm. Et nydelig sted å tilbringe sommerkvelder, men også et praktisk sted å sette inn terrassemøbler, puter etc. når det ikke er i bruk. Det er montert depronplater og furubord på gulv, panel på vegger og malte gipsplater i himling. Uthus er isolert og det er innlagt strøm. Elektrisk oppvarming.

Innholdsrikt | Boligen har et bruksareal på 167 kvm. (BRA). Med flere romslig kjøkkensone, fire soverom med god størrelse, to helflisede bad og eget vaskerom m.m., bør det være mer enn nok boltreplass for både store og små.

Utesone | Boligen er omkranset av flotte utearealer. På terrassen er det perfekt tilrettelagt for sosiale tilstelninger med grilling og kos i fokus.

Nærhet | Fra området er det gangavstand til til Aurdalslia Skole, Skranevatnet Skole, Søreide Skole og Sandsli Videregående Skole. Barnehage i nærområde (Einerhaugen Barnehage).

Offentlig kommunikasjon | Det er ca. 20 minutters gange til bybanestopp og busstopp ligger ca. 2 minutter unna med god korrespondanse i begge retninger. Dolvik terminal 3-5 min avhenging av hvilken vei man går.

Arbeidsplasser | Fra området kommer en seg raskt til øvrige bydeler. Det kan nevnes at Sandsli/Kokstad har noen av Bergens største arbeidsplasser som bla Equinor, Telenor, Aibel, Bergen Lufthavn m.m

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema

Velkommen | Totalt sett en flott enebolig med god beliggenhet i et etablert og barnebolig nabolag på Sandsli.

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde på Sandsli. Fra boligen er det utsikt over nærområde/nabolaget. Området er hovedsakelig bebygd med rekkehus og eneboliger. Gangavstand til Fanatorget med fasiliteter som dagligvarebutikk, apotek, legekontor, bank, spisested mm.
Gode turmuligheter med bla Storrinden og området rundt Skranevatnet. Mange idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Sandsli Idrettshall og Sandsli Stadion, samt skoler som Aurdalslia Skole, Skranevatnet Skole, Søreide Skole og Sandsli Videregående Skole. Barnehage i nærområde (Einerhaugen Barnehage). Gode bussforbindelser til Bergen sentrum og øvrige bydeler. Boligen har gangavstand til holdeplass for bybanen.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

Fra Søreide: Følg Sandsliveien og ta av første vei til høyre som er Eldsbakkane. Følg veien ca. 100 meter og kjør inn første vei til høyre. Nr. 17 ligger i enden av veien.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med belegningsstein, terrassedekke, murer/bed og div prydbusker/beplantning. Biloppstillingsplass med plass til tre biler, hvorav en i carport.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent.

Gulv mot grunn: Isolert betonggulv direkte på grunn. Det er foretatt kontroll med fuktindikator og det ble ikke registrert fuktverdier i betonggulv på tilfeldig valgte punkter. 

Yttervegger:
Ytterveggene er utført som isolert bindingsverk (15 cm), på innsiden er bindingsverket påmontert aldringsbestandig diffusjonstett plastfolie som er klemt med platekledning. På utsiden er bindingsverket kledd med vindtett platekledning/papp og utlektet. Ytterkledning av liggende dobbelfalset trekledning. I 2018 ble det skiftet flere kledningsbord i front i forbindelse med ombygging av kjøkken. Arbeidet ble utført av Andersen & Ljosheim Bygg AS. Ellers er øvrig ytterkledning fra byggeår. Fasadene er malt i 2019/2020.

Takkonstruksjon/taktekking:
Saltak. Isolert mot beboelsesdel. Konstruksjon av taksperrer, 36 x 198. 36 x 148 taksperr på tak over carportdel. Koffertloft med tilgang fra loftsluke i gang/trapperom, carportdel og veggluke i knevegger. Gode oppbevaringsmuligheter. Takkonstruksjon har lufting via luftespalte mellom isolasjon - sutak og ventiler i gavlvegger

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 09.06.2021

Uthuset ble oppført av Andersen og Ljosheim Bygg AS. Det er montert depronplater og furubord på gulv, panel på vegger og malte gipsplater i himling. Uthus er isolert og innredet av eier. Det er terrassedør i front med trelags isolerglass i hvite pvc karmer. Det er innlagt strøm og det er montert en panelovn i uthus. Uthuset er kategorisert som bod i tillatelsen, mens på tegningene er bygget definert som hagestue. Bygget/konstruksjonen er godkjent av Bergen kommune. 
 
Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt iht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 2D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2: Bad 2.etasje og vaskerom.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 386 531,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 4 991 510,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Det betales kr. 1800,- pr. halvår til velforeningen i nabolaget.

Det er fibernett i boligen. Leveres av Telenor

Det foreligger tillatelse tiltak, datert 28.05.2021 vedr. oppføring av tilbygg som carport m/bod i bakkant og oppføring av utebod delvis inn på naboeiendom.

Snuplass i enden var laget av utbygger ved oppføring av boligfeltet. I tillegg ble det satt opp en grønn hekk som skille mellom snuplass og tomt. Hekken/skille overskrider grensen noe og har vært slik siden oppføring. Første eier la belegningsstein på parkeringsplass som da defineres som tilhørende til huset. Eier har hatt ansvar for vedlikehold av hekk mot snuplass.

Oppvarming

El. oppvarming:
Varmekabler i hele i 1.etasje, unntatt kontor.
Varmekabler på bad i loftetasje.
Nye varmekabler på bad i 1.etasje i 2016, ellers er øvrige varmekabler fra byggeår.
Ildsted i spisestue/kjøkken. Peisinnsats med glassfront. Produsent: Lotus. Fra 2012. Montert av Smart Varme AS

Parkering

Biloppstillingsplass med plass til tre biler, hvorav en i carport.

32 ampere automatsikring til el-bil lader. Tesla-ladestasjon kan overtas iht. særskilt avtale.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

1999/26528-1/106 05.10.1999
Erklæring/avtale  
Inkurie vedr. areal og referansekoordinater.
Korrekt areal: 272 m2

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen omfattes av mindre reguleringsendring (8086501). Formål: Bolig.
Planid: 8086501.
Saksnr: 1998/9850.
Planens navn: YTREBYGDA. GNR 35 BNR 431, ENDRING AV PLAN FOR UTBYGGING.
Type plan: Mindre reguleringsendring.
Planstatus: Endelig vedtatt arealplan.
Vedtak i kraft: 21.01.1999

Planinformasjon er vedlagt i salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann/avløp via private stikkledninger.
Adkomst eiendom via privat stikkvei fra kommunal vei.
Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett. Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Denne boligen har fått Oransje D.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 30.04-1999
Gjelder Nybygg boligbygg

Det foreligger tillatelse tiltak, datert 28.05.2021 vedr. oppføring av tilbygg som carport m/bod i bakkant og oppføring av utebod delvis inn på naboeiendom.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 5 550 000
Omkostninger 172 442
TOTALT 5 722 440

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF