Svartedalsvegen 78

Solgt

3 680 000

Prisantydning

Boligtype

Tomannsbolig

Totalpris

3 778 440

P-rom

120 KVM

Antall rom

3 Soverom

Svartedalsvegen 78 (Solgt)

Stilsikker og moderne bolig | Stue med takhøyde opp til 3.1 m. | To bad + vaskerom | Altan, terrasse og lettstelt hage

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Svartedalsvegen 78 3 680 000 98 442 500
BOLIGTYPE

EIERFORM
Tomannsbolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
120 / 130 / 143 KVM Fellestomt, 8485 KVM 60200193

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | underetasje:
Gang (9,6 m²), vaskerom (6,4 m²), innvendig bod (4.8 m²), bad/wc (9,1 m²) og to soverom (hhv. 13.6 m² & 10,0 m²). En ekstern bod med tilkomst fra hagen (5.5 m²)

Innhold | 1. etasje:
Gang/hall (5.2 m²), soverom (10,7 m²), bad/wc (5.2 m²), stue/ kjøkken (38.1 m²) og trappeareal (4.0 m²)

Uteplass:
Med utgang fra stue/kjøkken er det adkomst til en utsiktsaltan på 8 kvm. Det er også lagt terrassedekke i front og på baksiden av huset.

Lagringsplass:
Gode lagringsmuligheter med en innvendig bod og en ekstern bod med tilkomst fra hagen. Disse bodene ligger vegg i vegg.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

Underetasje | 54 m²
Trapp/ gang, vaskerom, bad og to soverom.

1. etasje | 66 m²
Entre/ gang, soverom, bad og stue/ kjøkken

Samlet primærareal (P-rom) = 120m²
Samlet bruksareal (BRA) = 130 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 145 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Nyoppført i 2017
- Bolig med stilfull og lekker design
- Store vindusflater og optimalt lysinnslipp
- To biloppstillingsplasser like ved boligen
- Ny lader til el. bil
- Utvendig vann- og flere el. uttak
- Terrasseareal på begge sider av huset
- Opparbeidet og lettstelt tomt
- To lekre bad og separat vaskerom
- Lys og luftig stue med takhøyde opp til 3.1 meter
- Stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Fiber fra Bergen-fiber (Altibox)
- Vedovn i stuen
- Skjermet og barnevennlig boligfelt

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen kan presentere denne stilfulle boligen.

Innholdsrikt |
Topp moderne bolig som går over to plan. Gjennomtenkte løsninger og godt utnyttet areal. Store og lyse rom. Rikelig med bod og lagringsplass. Bad/wc i begge etasjene samt separat vaskerom. Utgang til hage- og terrasseareal fra begge etasjene.

Generelt om boligen |
Dette er en lekker bolig med fine detaljer og gjennomtenkte løsninger. Her får du en lys og luftig stue med vedovn og takhøyde opp til 3.1 meter. Det er store vindusflater som gir gode lysforhold og en optimal romfølelse. Kjøkkenet har stilsikker innredning med integrerte hvitevarer, som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Kjøkkenet har spiseplass og utgang til altan på 8 m². Det er to innbydende og lekre bad - ett i hver etasje. Baderomsgulvene har varmekabler og gulv/vegger er lagt med fliser. Baderommene har fin innredning, speil med innfelt belysning og innfellbare dusjvegger. Det er separat vaskerom med fliselagt gulv og varmekabler. Boligen har tre soverom fordelt med ett i 1. etasje og to i underetasjen. Ett med utgang til hage og ett med utgang til terrasse. Fin trappesats mellom etasjene. Det er innvendig bod på 4.8 m². Boden har overflater på samme nivå som oppholdsrommene. Det er i tillegg egen bod på 5.5 m² med tilkomst fra hagen.

Overflater |
Baderommene har fliser på gulv og vegger. Vaskerom har gulv med fliser. Gulvene i oppholdsrommene er lagt med 1-stavs hvitlasert parkett. Veggene er gipset og malt i lyse farger.

Tekniske installasjoner |
Balansert ventilasjonsanlegg fra System Air med varmegjenvinning, agregat er plassert i den innvendige boden. Sikringsskap, vvb. og fordelerskap for rør i rørsystem er plassert på vaskerommet. Det er varmekabler på våtrommene. Det er utvendig belysning, vannuttak og flere el. uttak.

Fellesareal |
Fellestomten er opparbeidet med lekeplass og asfalterte felles private veier og asfaltert areal for parkering til beboerne.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av Knut Farestvedt.

Velkommen |
Tid for fellesvisning vil bli annonsert på zmegleren.no og finn.no. Kontakt megler dersom du ønsker privatvisning.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt annonsering på facebook
- Algoritmestyrt annonsering på alle Schibsted sine kanaler, som bt.no, vg.no, E24, m.fl.

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 970 51 555
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Eiendommen er beliggende ved enden i et nyere boligfelt sentralt på Florvåg. Denne boligen er i fremste rekke og har enkel tilkomst. Noe utsikt fra bolig og altan. Barnevennlig med kort avstand til barnehager og skoler. Bakavågen FUS barnehage, Kleppestø barnehage, Florvåg skole, Kleppestø ungdomsskole og Askøy videregående, samt idrettsanlegg som Myrane idrettsbane og Askøyhallen. Ca. 7 minutters kjøring til Kleppestø senter med de fleste servicetilbud/ fasiliteter og rutebåt som går mellom Kleppestø og Bergen sentrum. Mange gode og varierte turmulighet med blant annet Kolbeinsvarden og Storevarden. Ca. 10 minutter til Askøybroen og ca. 20 minutter til Bergen sentrum. Det er god offentlig kommunikasjon med hyppige bussavganger.

Se også vedlagt nabolagsprofil for mer detaljert beskrivelse av nabolaget og avstand til aktuelle servicetilbud.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 1/12

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

Gå inn på zmegleren.no eller finn.no/eiendom og søk opp Svartedalsvegen 78. Da får du tilgang til kart hvor du kan få en detaljert veibeskrivelse fra ditt utgangspunkt.

Kort oppsummert for adkomst: Kjør rett fram etter rundkjøringen ved Kleppestø-senter og videre gjennom Florvågtunnelen. Ta til venstre i rundkjøring etter Framo-bygget (mot Ask). Opp til venstre ved skilt, Idrettsplass (vis à vis Florvåg senter). Følg Florvågbakken videre til den går over i Svartedalsvegen.

Tomt

Felles tomt for sameiet på 8.485 m². Arealet er naturlig oppdelt mellom boenhetene og opparbeidet med asfalterte veier, trapper og grusede partier. Hagen for denne eiendommen er opparbeidet med plen og terrasseareal. Det er godt utnyttet areal og opparbeidelsen er myntet på videre enkelt vedlikehold.

Se vedlagte basiskart (kilde: Askøy kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på faste masser av stein/ grov pukk og avrettningslag på fjell. Grunnmur av betong.

Yttervegger:
Isolert bindingsverk. Vindtettet, lektet og kledd med stående kledning, samt parti med liggende kledning. 

Vinduer:
Vinduer / terrassedører i isolerglass med pvc-karmer.

Takkonstruksjon/taktekking:
Pultak. Konstruksjon av tresperrer, tekket med asfaltpapp. Renner og nedløp av metall. Etasjeskillere av bjelkelag/ trevirke.

Generell informasjon;
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Knut Farestvedt den 17.11.2020 .

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor alle bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 1 (TG1). med unntak av ett stuevindu som har sprekk i glasset. Her er det notert ned TG3. Men denne ruten vil bli skiftet av eier før overtagelse.

Sameie

Om sameiet |
Sameiet Svartedalsvegen 62 - 88 består av totalt 12 selveiende boligseksjoner fordelt på seks tomannsboliger.

Kontaktpersonen i sameiet er styreleder Lars Tore Carlsen.

Forsikring |
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i IF (avtalenummer SP2662258). Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Felleskostnader |
Det betales pt. en månedlig felleskostnad pålydende kr. 500,- til sameiet. Felleskostnaden dekke sum for bygningsforsikring, strøm til fellesareal og avsetting til brøyting/vedlikehold av felles privat vei.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at felleskostnaden i sameiet kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av sameiet.

Styregodkjennelse |
Erverver av seksjon eller leier av bruksenhet skal godkjennes av sameiets styre. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn.

Legalpant |
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Dokumenter |
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og svarbrev fra sameiet.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 995 085,- for inntektsåret 2017.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 582 307,- for inntektsåret 2017.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Diverse

Boligselgerforsikring:
Ettersom selger er en profesjonell part så har de ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring. Det vil si at ny eier retter eventuelle klager direkte til selger og ikke til et forsikringsselskap. Det bemerkes at eier selv ikke har bodd i boligen og av den grunn har begrenset kjennskap til boligens tilstand. Det oppfordres av den grunn til å undersøke boligen grundig og gjerne sammen med byggekyndig person.

Hvitevarer:
Det orienteres om at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Kabel-tv/bredbånd:
Det er lagt inn fiber til boligen fra Bergen Fiber.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Oppvarming

- Varmekabler på vaskerom og begge baderommene.
- Isolert stålpipe og vedovn med glassfront i stuen.
- Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i huset.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Det er biloppstillingsplass for to biler like ved boligen. Det er i år 2020 montert lader til el. bil.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

2017/76007-1/200 - Erklæring/avtale
Tinglyst 25.01.2017
Rettighetshaver:NORGESNETT AS
Org.nr: 980234088
Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon med tilhørende kabelanlegg
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 1247-6/1158
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/637732-1/200 - ** Diverse påtegning
Tinglyst 15.06.2017 21:00
Endring av høyspenningsanlegg

Grunndata:
2017/501504-1/200 - Seksjonering
Tinglyst 11.05.2017 21:00
Opprettet seksjoner:
Snr: 5
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/12

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen er regulert til:
Reguleringsformål: Boliger m.m.
Arealplan-id: 39
Plannavn: Rindane, florvåg
Ikrafttredelsesdato: 23.06.1977
Berøringsgrad: 100%

Planer under arbeid (som vedrører denne eiendommen):
Arealplan-id: 504
Plannavn: Gang- og sykkelveg svartedalsvegen
Status: Planlegging igangsatt.

Arealplan-id: 498
Plannavn: Svartedalen Sør gbnr 6/569, 673, m.fl.
Status: Planlegging igangsatt.

I henhold til gjeldende kommuneplan (ID: 9001) er eiendommen avsatt til:
Boligbebyggelse, nåværende og framtidig.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Askøy kommune.

Vei, vann og avløp

- Fellesareal grenser til offentlig vei
- Felles privat vannledning til offentlig nett
- Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Askøy kommune har utstedt forlenget midlertidig brukstillatelse med frist til 13.01.2022. Midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 3 680 000
Omkostninger 98 442
TOTALT 3 778 440

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF