Nyhavn 22

Solgt

3 950 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

4 062 190

P-rom

62 KVM

Antall rom

2 Soverom

Nyhavn 22 (Solgt)

Herlige Nyhavn | Lekker 3-roms bygget i 2012 med nydelig utsikt og to balkonger | Garasjeplass med elbil lading | Heis

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Nyhavn 22 3 950 000 112 192 1 795
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 4
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
62 / 65 / 71 KVM Eiet tomt, 1633 KVM 60200190

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje
Gang (9,2m²), bad/vaskerom (5m²), soverom (6,6m²), soverom (11,1m²), stue og kjøkken (27,8m²)..

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en koselig altan på 7.2 kvm. Fra soverommet er det utgang til altan på 4,4m²

Lagringsplass:
Tilhørende leiligheten er det en utvendig bod på 5,4m²
Innvendig bod i leiligheten på 3,1m².

Samlet primærareal (P-rom) = 62 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 65 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 71 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Nyere og meget tiltalende 3-roms selveierleilighet
- Boligen er fra 2012 og er dermed i god stand
- Gjennomgående gode kvaliteter
- Glassveranda med sjøutsikt og koselig balkong
- Stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer
- Moderne bad
- Rør-i-rør system
- Leiligheten ligger i et etablert område i Sandviken
- Kort avstand til Bergen Sentrum
- God bodplass med innvendig og utvendig bod
- Garasjeplass med elbil lading

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Eiendomsmegler MNEF Thea Vinnes Skauge kan få presentere denne flotte selveierleiligheten med ypperlig beliggenhet.

Planløsning | Boligen har en fin planløsning med en åpen stue/kjøkkenløsning, to soverom, moderne bad, og både balkong og innglasset veranda.

Tiltalende | Leiligheten fremstår som stilren og har gjennomgående gode kvaliteter. Rommene har en gjennomført stilmiks og innredningen er fargesatt i duse nyanser. Her kan man flytte rett inn!

Muligheter | Det er kort vei til Bergen sentrum med alt en trenger av butikker og servicetilbud. I tillegg er det få minutters gange til bussholdeplass med hyppige avganger til Åsane og inn til Bergen by.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en meget tiltalende 3-roms selveierleilighet med god størrelse, flotte kvaliteter og meget sental beliggenhet i Sandviken. Leiligheten bør sees og oppleves. Velkommen på visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Thea Vinnes Skauge
Mobil: 48 19 85 10
E-post: ts@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten ligger sentralt til mellom Ytre Sandviken og Bergen sentrum. Uteområdet er opparbeidet med brygger og promenader og har tilsvarende bebyggelse. Fra boligen er det få minutters gange til buss, badeplass og NHH. I nærområdet har du alt du trenger kort vei til dagligvarebutikk og treningsstudio like i nærheten på Sandviken Brygge. Kort vei til turstier som tar deg opp Sandviksfjellet og kort vei til adeplasser som elsero sjøbad eller Helleneset badeplass og klatring. Cirka 5-7 minutters kjøring til Bergen Sentrum

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 65/2122

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Tomten er felles for sameiet og er på 1633,6 m². Tomten er opparbeidet med interne veier, murer, bed og diverse beplantning.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimerte sprengstein / grov pukk, det er ikke foretatt grunnundersøkelser.  Grunnmur og vegger mot terreng av betongkonstruksjoner.

Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av betong.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjon over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, fasadene har en en blanding av fasadeplater og forbeldning med teglstein. Innvendige veggene påmontert aldringsbestandig plasfolie og platekledning. 

Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket et tekket med papp/folietekking eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 18.09.20.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:
Det foreligger ikke TG2 på noe del av bygningsmassen.

Sameie

Om sameiet
Sameiet Nyhavn 16 består av 27 selveiende boligseksjoner.

Kontaktpersonen er sameiet er:
Paul Nicholas Gooderham.
E-post: paul.gooderham@nhh.no

Sameiets har egen hjemmeside med informasjon om sameiet: https://sameietnyhavn16.com/

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i If Skadeforsikring  (avtalenummer: SP969107). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Sameiet hadde i 2018 et pålydende resultat på negative 10.751,-. Pr. 25.09.2020 hadde sameiet ingen fellesgjeld.

Felleskostnad
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 1.795 ,- per måned og inkluderer: andel felles bygningsforsikring, kabel TV og fiber og vedlikehold av fellesområder.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 8 utgjør: 65/2122

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
Kjøper må påregne at husdyrhold må godkjennes av sameiet. Det er kjøpers ansvar å sørge for godkjenning innen overtakelse.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og svarbrev fra forretningsfører. For øvrig har sameiet begrenset organisering. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Husordensregler og regnskap/budsjett foreligger ikke.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 061 069,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 819 849,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnetr boligselgerforsikring.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Selger betaler 200,- kr i mnd for vedlikehold av garasje.

Glassdørene på den innglasserte terrassen er ganske treige, og setter seg av og til litt fast.

Oppvarming

Varmekabler på badet, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Fra 2021 blir det forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen.

Parkering

Fast parkeringsplass i garasje.

Tinglyste erklæringer

2012/236572-1/200  Seksjonering  
 22.03.2012 
 opprettet seksjoner:
snr: 8
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 65/2122

2011/546532-1/200  Bestemmelse om veg  
11.07.2011 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2097  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112  
Gjelder også for fremtidig utskilte eiendommer
Bestemmelse om ferdsel med kjøretøy
Overført fra: 4601-168/2111
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2702787-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
 06.07.2020 21:00 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2097  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2106  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:18  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:20  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:21  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:22  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:23  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:24  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:25  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:26  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:27  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:28  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:18  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:20  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:21  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:22  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:23  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:24  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2112 Snr:25  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:18  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:20  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:21  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:22  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2134 Snr:23  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2135  
Rett til tilkomst over eiendommen via garasjeanlegg til snr. 46

2012/490369-14/200  Bestemmelse om parkering  
 20.06.2012 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:22  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:25  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:26  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2111 Snr:27  
Rettigheten kan ikke avhendes separat, og kan kun overdras sammen med de respektive seksjonene.

2020/2898379-1/200   ** Sletting av rettighetshaver  
20.08.2020 21:00 
 
Bestemmelse om solidaransvar
Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 18200000
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 1063 Mfl., Sandviken, Nyhavnsbukten
Ikrafttredelsesdato: 21.05.2007
Dekningsgrad: 96,7 %

PlanID: 64670000
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 2105 Mfl., Nyhavn Vest
Ikrafttredelsesdato: 19.05.2016
Dekningsgrad: 3,3 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
18200000 - Bolig/Kontor (96,7 %)
64670000 - Gang- sykkelveg (3,3 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 64670000
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 2105 Mfl., Nyhavn Vest
Ikrafttredelsesdato: 19.05.2016
Dekningsgrad: 3,9 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
64670000 - Veg (3,9 %)

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Historisk sentrum (100,0 %)
65270000 - Nyhavn-Jægermyren (0,7 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
15750000 - Erverv (79,3 %)
15750000 - Boligområder (20,7 %)

Restriksjonsområder i kommunedelplan:
NaN - Krav om reguleringsplan (2,2 %)
NaN - Annen restriksjon (0,1 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
18740000 - Bergenhus. Kdp Bergen Havn - 200512751
18200004 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 1063 Mfl., Sandviken, Nyhavnsbukten - 201805021
18200001 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 1063 Mfl., Nyhavn - 201123641
18200001 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 1063 Mfl., Nyhavn - 201123641

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 168/1073
Bygningstype: Tilbygg Enebolig m/hybel/sokkelleil.
Status: Rammetillatelse
Dato: 09.06.2020

Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

I henhold til gjeldende kommuneplan er eiendommen avsatt til:

Bebyggelse og anlegg (100%)

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Boligen har fått energimerke Rød B.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 24.02.2014.
I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 3 950 000
Omkostninger 112 192
TOTALT 4 062 190

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF