Loddefjordveien 34

Solgt

2 150 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 308 430

P-rom

68 KVM

Antall rom

2 Soverom

Loddefjordveien 34 (Solgt)

Moderne 3-roms andelsleilighet i 10. etasje | Heis | Innglasset balkong | Walk-in closet | God standard

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Loddefjordveien 34 2 150 000 5 432 5 756
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 10
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
68 / 79 / 88 KVM Fellestomt, 69785 KVM 60200173

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 10. etasje:
Entré (1,2m²), gang (5m²), bad (6,2m²), vaskerom (2,6m²), soverom (8,7m²), soverom (11,4m²), stue (21,8m²) og kjøkken (7,2m²).

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en innglasset balkong på 6,1m²

Lagringsplass:
I kjelleren er det en medfølgende bod på 3 m², med lagringsmuligheter.

Samlet primærareal (P-rom) = 68 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 79 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 88 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og lys 3-roms andelsleilighet
- Heis i bygget
- Innglasset balkong
- Nydelig utsikt
- God planløsning med primærareal på 68 kvm.
- Leiligheten fremstår som tidsriktig innredet
- 2 soverom av god størrelse
- Walk-in closet
- Tidløs kjøkkeninnredning som var ny i 2016
- Pent, helfliset bad
- Rør-i-rør system
- Eget vaskerom
- Kort vei til Vestkanten storsenter med alt en trenger av fasiliteter og servicetilbud

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/ Eiendomsmegler MNEF Thea Vinnes Skauge kan få presentere denne koselige 3-roms andelsleiligheten i populære Lyderhorn Borettslag i Loddefjord.

Oppussing | Leiligheten har gjennomgått flere oppussinger i senere tid, heriblandt ny kjøkkeninnredning i 2016.

Uteplass | Med utgang fra stuen har man en koselig innglasset balkong. En avstressende sone der man kan nyte utsikten. Foruten denne plassen har borettslaget svært pene fellesareal med optimale solforhold, som kan benyttes av lagets beboere.

Kommunikasjon | Kun tre minutter å gå til Vestkanten storsenter som har alt en trenger av fasiliteter og servicetilbud, heriblandt cafeer, dagligvarebutikk og vinmonopol. Det er også ca. bare ti minutter i bil til Bergen sentrum, fra leiligheten er det kort vei til bussholdeplass med hyppige avganger.

Omkostninger | Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5% dokumentavgift til staten. Ved salg til prisantyding ville dette utgjort kr 52.250,-

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en meget pen leilighet med utmerket beliggenhet i Loddefjord. Velkommen på visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Thea Vinnes Skauge
Mobil: 48 19 85 10
E-post: ts@zmegleren.no

Nærområdet

Beliggenhet i Bergen Vest. Alle fasiliteter innen kort gangavstand. Vestkanten, buss stasjon, skoler, barnehage og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet. Lyderhorn med gode turmuligheter rett over veien. Cirka 10 minutters kjøring til Bergen sentrum. Loddefjord er en
drabantby som vokste frem tidlig på 1970-tallet, og fremstår i dag som et tettbebygd område av næringsområder, blokker, rekkehus og villaområder med bydels- og kjøpesenteret Vestkanten som sentrum. Loddefjord holder Bergens eneste badeland, Vannkanten, og ishall.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Tomten er på 69 785,8 m², og foruten eiendommens bygningsmasse pent opparbeidet med interne veier, lekeplass, grøntareal og diverse beplantning. Deler
av området er også forbehold parkeringsplasse
Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/ grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner
 
Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av betong.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjonene er oppført som betongkonstruksjoner samt noe bindingsverk, utvendig er det benyttet fasadeplater.
 
Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjonen er utført som flat takkonstruksjon tekket med sveieset papp eller lignende, taket er ikke besiktiget på befaringsdagen.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 24.09.20.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:
Våtrom - overflater, våtrom - membran tettesjikt og sluk, VVS.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget:
Lyderhorn Borettslag (Orgnr: 951437468) er et tilknyttet borettslag som har engasjert OBOS som forretningsfører.

Styreleder i laget er: Helge Bjarthe Sørheim
E-post borettslag: post@lyderhornbrl.no
For ytterligere informasjon vises til lagets hjemmeside: https://lyderhorn.borettslag.net/

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i If Skadeforsikting (polisenr.: 1730906).
Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Andel fellesgjeld:
153.000,-

Økonomi:
Regnskapet for 2019 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 10.589.122,-.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 5 756,- og felleskostnaden fordeles på følgende måte: Felleskostnader, A konto oppvarming, renhold og TV/bredbånd

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Dyrehold:
Vedtatt forbud mot dyrehold. Styret kan likevel samtykke i at brukeren av boligen holder dur dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

Forkjøpsrett
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Generelt:
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Herunder vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Diverse dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, trivselsregler, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2017 samt protokoll fra generalforsamlingen. Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av dokumentene.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 637 237,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 294 051,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet eierskifteforsikring.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Oppvarming

Varmekabler på badet, radiator i stuen.

Parkering

En parkeringsplass mot oblat. Det medfølger tre oblat med hver leilighet  - 1 stk parkeringsbevis for beboer og 2 stk parkeringsbevis for gjester.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

1949/406291-3/106  Bestemmelse om gjerde  
18.10.1949 

1971/404284-1/106  Bestemmelse om gjerde  
02.07.1971 
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
OVERFØRT FRA GNR. 123 BNR. 247

1972/403572-2/106  Bestemmelse om veg  
30.05.1972 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
 
1978/12651-2/106  Best om garasje/parkering  
13.06.1978 
Med flere bestemmelser

1995/991-1/106  Erklæring/avtale  
12.01.1995 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

1949/406291-2/106  Bestemmelse om veg  
18.10.1949 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:124 Bnr:36 
Bestemmelse om vannrett

1949/406291-1/106  Registrering av grunn  
18.10.1949 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:4601 Gnr:124 Bnr:1
 
1971/904972-1/106  Registrering av grunn  
24.06.1971 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:1201 Gnr:124 Bnr:210

1981/990122-1/106  Sammenslått med denne matrikkelenhet:  
 31.12.1981 
GNR. 123 BNR. 247 GNR. 124 BNR. 171

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 40490000
Plannavn: Laksevåg. Loddefjorddalen Felt 1
Ikrafttredelsesdato: 31.07.1970
Dekningsgrad: 74,8 %

PlanID: 40490003
Plannavn: Laksevåg. Gnr 123, Loddefjord, Lyderhorn Borettslag
Ikrafttredelsesdato: 16.11.1999
Dekningsgrad: 13,9 %

PlanID: 15900000
Plannavn: Laksevåg. Gnr 122, 123 Og 124, Loddefjord Sentrale Deler
Ikrafttredelsesdato: 18.06.2002
Dekningsgrad: 8,8 %

PlanID: 3280013
Plannavn: Laksevåg. Gnr 124 Bnr 180, Loddefjord, Endring Felt 6
Ikrafttredelsesdato: 29.11.1994
Dekningsgrad: 1,6 %

PlanID: 15905000
Plannavn: Laksevåg. Gnr 123 Og 124, Loddefjord Sentrale Deler Felt 4
Ikrafttredelsesdato: 01.09.2005
Dekningsgrad: 0,5 %

PlanID: 3280000
Plannavn: Laksevåg. Gnr 123 Og 124, Loddefjord, Hetlevik, Feltene 3, 6, 7, 8, 9, 10, 11B Og 11C
Ikrafttredelsesdato: 21.11.1972
Dekningsgrad: 0,4 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
40490003 - Felles parkeringsplass (7,2 %)
40490003 - Annet fellesareal (5,4 %)
15900000 - Kjørevei (3,8 %)
15900000 - Klimavernsone (2,7 %)
3280013 - Offentlig friområde (1,6 %)
15900000 - Parkeringsplass (1,2 %)
40490003 - Felles gangareal (1,0 %)
15900000 - Gang-/sykkelvei (0,9 %)
15905000 - Klimavernsone (0,5 %)
15900000 - Annen veigrunn (0,2 %)
40490003 - Felles avkjørsel (0,2 %)
40490003 - Kjørevei (0,1 %)
3280013 - Gang-/sykkelvei (0,1 %)
0 - Gangvei (0,1 %)

Begrensninger (Reguleringsplaner på grunnen):
3280013 - Høyspenningsanlegg (0,2 %)
15900000 - Frisiktsone (0,1 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 40490005
Plannavn: Laksevåg. Del Av Gnr 124, Hetlevik, Felt 1 B, Bygg P7
Ikrafttredelsesdato: 06.03.1972

PlanID: 40490004
Plannavn: Laksevåg. Gnr 123, Loddefjord, Plassering Av Lavblokk L16 Og Punkthus H7 Mfl.
Ikrafttredelsesdato: 19.01.1971

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 70000000
Plannavn: Laksevåg. Gnr 124 Bnr 180 Mfl., Loddefjordåsen
Saksnr: 201907368
Dekningsgrad: 15,8 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (95,1 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (4,8 %)
65270000 - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone Y (0,1 %)
65270000 - Grav-og urnelund Grav- og urnelund GU (0,1 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Historiske veifar (2,3 %)
Faresoner:
0 - Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred (8,6 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (31,7 %)
Rød støysone:
65270000 - Vei støy - Rød sone (29,3 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
66020000 - Laksevåg. Gnr 124 Bnr 180, Frieda Fasmers Minne, Tjenesteyting - 201811927
18630000 - Laksevåg. Gnr 123 Bnr 3 Mfl., Loddefjord Øst Felt 13, Lyderhornslien Sør - 200407605
7690000 - Laksevåg. Vestre Innfartsåre, Ytre Del - 190810080
3285201 - Laksevåg. Gnr 123 Bnr 24, 101, 127, 157 Og 158, Loddefjord Sør, Del Av Felt 7, Endring Av Begyggelsesplan
3281000 - Laksevåg. Gnr 123 Del Av Gnr 124
Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

I henhold til gjeldende kommuneplan er eiendommen avsatt til:

Bebyggelse og anlegg (100%)

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Boligen har fått energimerke rød F.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt midlertidig brukstillatelse den 06.12.1972 samt ferdigattest den 26.06.1996.
I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 2 150 000
Omkostninger 5 432
Fellesgjeld 153 000
TOTALT 2 308 430

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF