Sanddalsvegen 13B

Solgt

6 390 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

6 558 190

P-rom

98 KVM

Antall rom

2 Soverom

Sanddalsvegen 13B (Solgt)

Høy standard | Minutter til Nesttun/bybane | Altan 17 m² | Utsikt | Sol | Heis | Garasje | Vannbåren varme | To bad

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Sanddalsvegen 13B 6 390 000 168 192 2 773
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
98 / 101 / 111 KVM Eiet tomt, 4266 KVM 60200191

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré/gang (4,7 m²), mellomgang (5 m²), to bad (3,2 m² og 9 m²), to soverom (9 m² og 14,3 m²), stue/kjøkken (47,7 m²) og bod (2,7 m²).
 
Uteplass:
Vestvendt altan på 16,8 m² med utgang fra stue/kjøkken og soverom. Altanen er overbygd.

Lagringsplass:
Innvendig bod i leiligheten på 2,7 m² samt privat bod i underetasjen på 7,6 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Sistnevnte er en gitterbod som ligger i et felles bodareal.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

2. etasje | 98 kvm.:
Entré/gang (4,7 m²), mellomgang (5 m²), to bad (3,2 m² og 9 m²), to soverom (9 m² og 14,3 m²), stue/kjøkken (47,7 m²) og bod (2,7 m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 98 m² .
Samlet bruksareal (BRA) = 101 m² .
Samlet bruttoareal (BTA) = 111 m² .

Standard

- Flott bygg fra 2015 - Særdeles populært sameie
- Vannbåren varme
- Fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg med aut. portåpner.
- Enkel tilkomst fra garasje og hovedinngang via heis.
- God planløsning og et bruksareal på 101 kvm. på ett plan.
- Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens.
- Stor og solrik (vestvendt) uteplass på 17 kvm. (overbygget)
- Leiligheten har ekstern bod med god oppbevaringsplass.
- Få minutter til fots fra Nesttun med alle fasiliteter
- Nesttun Terminal et par minutter til fots fra leiligheten (buss og bybane)
- Universell utforming og høy teknisk standard.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- To gode soverom, to moderne bad og stue/kjøkken på nær 50 kvm.
- En fin erstatning for eneboligen

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim kan ønske velkommen til denne velholdte, store og attraktive eierleilighet i Sameiet Nesttunstranden.

Generell informasjon | Bygget er oppført i 2015 av FM Strand og denne leiligheten har en gunstig internbeliggenhet i 2.etasje i dette attraktive prosjektet. Meget godt utnyttet areal med alt på ett plan og heisadkomst både fra garasjeanlegget hvor leiligheten har sin faste plass og fra byggets hovedinngang. Det er porttelefon med automatisk åpner fra leiligheten. Kabel-tv og bredbånd inkl. i felleskostnad. Bygget har høy teknisk standard med bl.a. betongskille mellom enhetene, innlagt sprinkleranlegg, Aquastop samt komfyrvakt på kjøkkenet og seriekoblet brannvarsleranlegg som gir økt sikkerhet for beboere.

Moderne fasiliteter | Det er lagt inn vannbåren varme som vil gi en jevn og god temperatur. Det er også installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning for et godt og sunt inneklima. Overflater og innredninger har moderne og god standard. Kjøkken er fra kvalitetsleverandøren Sigdal og integrerte hvitevarer på kjøkkenet er levert av Siemens.

Innholdsrik | Begge baderommene har fliser på gulv og vegger og sone for vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har to soverom, begge med god størrelse. Hovedsoverommet er på hele 14.3 kvm. og inneholder en stor skyvedørgsgarderobe. Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Dette gir begge deler av rommet gode lysforhold og den beste romfølelsen. Her er det god plass til både spisebord og flere sittegrupper. Fra stuen er det skyvedør ut til altanen på om lag 17 kvm. med masse sol og utsikt over Nesttun, Nesttunvannet, Hop, Bønes/Kråkenes og omkringliggende fjell.

Lagringsplass | Det er en innvendig bod som alt. kan brukes som garderoberom. Det er i tillegg god garderobeplass i gangen og på soverommene. I tillegg til fast garasjeplass har leiligheten også en egen gitterbod på ca. 7,6 kvm. 

Følelsen av det nye | Selv om bygget er fra 2015, fremstår denne leiligheten som ny. Det er et "nytt" urbant bomiljø som bør passe for alle aldersgrupper. Her er alt lagt til rette for at en kan sosialisere seg med nye naboer og være med å danne et godt nabolag. Prosjektet har en høy trivselsfaktor fra de som allerede bor her. Landlige og rolige omgivelser i kombinasjon med bare få minutter til alle fasiliteter og tilbud på Nesttun - er noe som  settes stor pris på.

Høy teknisk standard | Boliger fra 2015 er bygget etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Denne leiligheten tilfredsstiller både dagens og morgendagens krav til standard.

Sameiet | Sameiet fremstår som godt organisert. Fasilitetene til beboerne må sies å være meget gode.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon og tilstandsrapport der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer,

Velkommen | Totalt sett en særdeles attraktiv eierleilighet som bør dekke både behov og ønsker for den mest kresne boligkjøper.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde på Nesttun. Fra leiligheten er det utsikt over Nesttun, Nesttunvannet, Hop, Bønes/Kråkenes og omkringliggende fjell. Området er hovedsakelig bebygd med tilsvarende blokkbebyggelse og næringsbygg. Få minutters gange til Nesttun Senter med de fleste fasiliteter/servicetilbud. Coop, som også har både Posten og PostNord, AMFI Nesttun og Kiwi. Apotek og vinmonopol ligger innen kort gangavstand fra eiendommen. Det er et godt utbygd kollektivtilbud på stedet, og nærmeste kollektivknutepunkt, Nesttun terminal med både buss og bybanestopp kun noen minutter til fots. Nabolaget oppleves som veldig trygt av beboerne i området. Kort oppsummert et svært trivelig område hvor det meste du trenger i hverdagen finnes i gangavstand fra leiligheten.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 34/1000

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

Lett adkomst fra Sanddalsvegen. Se for øvrig skilting fra Z Megleren på visningsdagen.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Tomten er felles for sameiet og er på 4 266 m². Andel fellesareal: 145 m² ihht sameiebrøk. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed og div prydbusker/beplantning

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Grunnmur/fundamenter av betong. Det er sannsynligvis benyttet knotteplast som fuktsikring inntil grunnmuren

Yttervegger:
Ytterveggene er utført som isolert bindingsverk (198 mm), på innsiden er bindingsverket påmontert aldringsbestandig diffusjonstett plastfolie som er klemt med platekledning. På utsiden er bindingsverket kledd med vindtett platekledning/papp og utlektet. Ytterkledning av fasadeplater og liggende dobbelfalset trekledning (fra byggeår).

Takkonstruksjon/taktekking:
Flat takkonstruksjon. Taket er tekket med takbelegg. Taket er ikke besiktiget. Taktekking er sameiets felles ansvar.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 22.09.20.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 2D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Salgsfullmektig har aldri bodd i leiligheten og derfor ingen grunnlag for å si noe om leilighetens beskaffenhet og tilstand utover det som er beskrevet i vedlagt tilstandsrapport. Det oppfordres derfor særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Bygget er er fra 2015 og fremstår som nytt. Alle bygningsdeler har fått TG1 av takstmann.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Nesttunstranden består av til sammen 32 leiligheter. Adkomst leiligheter via heis/trappeoppgang. OBOS er forretningsfører.

Forsikring
Sameiets bygningsmasse er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenr 84092890.

Felleskostnad:
Felleskostnad utgjør kr. 2 773,- pr. måned og dekker: Felles byggforsikring, strøm fellesarealer, garasje, a-konto oppvarming (kr. 360 ,-), kabel-tv/bredbånd og div. drift av sameiet.

Sameiebrøken for seksjon nr. 11 utgjør: 34/1000

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold:
Konferer megler.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
Det er ikke påkrevd med styregodkjenning

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og svarbrev fra forretningsfører samt Innkalling og protokoll fra årsmøte 2020 og husordensregler.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 041 171,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 748 217,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selgere har ikke tegnet boligselgerforsikring, ref. egenerklæringsskjema.

Hvitevarer:
Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg.

Leiligheten vasket ut til visning og blir ikke ytterligere utvasket før overlevering. Det blir foretatt vask av overflater.

Etter at bud er akseptert vil salget bli markedsført.

Oppvarming

Vannbåren varme:
Leiligheten har vannbåren gulvvarme på begge bad og viftekonvektor i stue/kjøkken. Vannbåren varmesystem forsynes via varmepumpeanlegg. A-konto oppvarming er inkludert i fellesutgifter

Energiavregning: Varme og varmtvann avleses årlig i desember måned og avregnes mot innkrevd akonto beløp. Ved salg må målerstand avleses og rapporteres til styret.

El. oppvarming:
Ingen el.oppvarming i leiligheten

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg i bygget.

Det er gjesteparkering, samt handikapp-oppstillingsplass i garasjeanlegg (4 stk pr blokk). For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

2015/309429-1/200 10.04.2015   
Seksjonering  
Opprettet seksjoner:
Snr: 11
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 34/1000

2015/509581-1/200 09.06.2015 
Erklæring/avtale  
Rettighetshaver:BKK NETT AS  
Org.nr: 976944801
Gjelder installasjon, drift, vedlikehold og fornyelse av nettstasjon med tilhørende apparater og kabelanlegg
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om adkomstrett

2012/787776-1/200 24.09.2012   
Best. om adkomstrett  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:42 Bnr:887 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:42 Bnr:887 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:42 Bnr:887 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:42 Bnr:887 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:42 Bnr:887 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:42 Bnr:887 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:42 Bnr:887 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:42 Bnr:887 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:42 Bnr:887 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:42 Bnr:887 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:5 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:6
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:17 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:18 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:20  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:21  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:22  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:23  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:24  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:25  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:26  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:27  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:28  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:29  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:30  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:31  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:32 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:33  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:34 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:35  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:36  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:37  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:38  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:39  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:40  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:41  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:42  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:43  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:44  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:45  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:46  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:47  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:48  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:49  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:50  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:51  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:52  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:53  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:54  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:55  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:56  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:57  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:58  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:59  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:60  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:61  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:62  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:63  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:64  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:65  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:66  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:67  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:68  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:69  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:70  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:71  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:72  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:73  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:74  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:75  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:76  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:77  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:78  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:79  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:80  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:81  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:82  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:83  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:84  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:85  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:86  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:87  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:88  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:89  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:90  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:91  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:92  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:93  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:94  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:95  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:96  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:97  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:98  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:99  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:100  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:101  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:102  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:103  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:104  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:105  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:106  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:107  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:108  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:109  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:110  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:111  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:112  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:113  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:114  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:115  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:116  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:117  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:118  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:119  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:120  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:121  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:122  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:123  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:124  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:125  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:126  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:127  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:128  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:129  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:130  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:131  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:132  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:133  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:134  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:135  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:136  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:137  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:138  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:43 Bnr:1080 Snr:139  
Overført fra: 4601-42/947
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/347688-1/200 06.05.2011
Erklæring/avtale  
Rettighetshaver:BKK NETT AS  
Org.nr: 976944801
Bestemmelse om bygging, drift m.m. av jordkabelanlegg.
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-42/947
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/779653-1/200 21.09.2012
Erklæring/avtale  
Gjensidig vederlagsfri og tidsubegrenset bruksrett til felles grønt- og rekreasjonsområde for gnr 42 bnr 947, gnr 43 bnr 1072, gnr 42 bnr 887 snr 1-10, gnr 43 bnr 1080 snr 1-139. Bestemmelse om kostnadsfordeling.
Overført fra: 4601-42/947
Gjelder denne registerenheten med flere
Med flere bestemmelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 28.08.2015
Gjelder Blokk A med tilhørende utomhusanlegg og felles parkeringsanlegg for bygg A og bygg B.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 6 390 000
Omkostninger 168 192
TOTALT 6 558 190

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF