Drotningsvikveien 64B

Solgt

4 480 000

Prisantydning

Boligtype

Tomannsbolig

Totalpris

4 612 940

P-rom

122 KVM

Antall rom

3 Soverom

Drotningsvikveien 64B (Solgt)

Moderne og flott del av tomannsbolig | Lekkert HTH kjøkken | Garasje og parkering | Stor terrasse | Barnevennlig område!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Drotningsvikveien 64B 4 480 000 132 942 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Tomannsbolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
122 / 134 / 148 KVM Eiet tomt, 294 KVM 60200172

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | underetasje:
Trappegang/mellomgang, helfliset bad/wc, vaskerom og 3 soverom.

Innhold | 1. etasje:
Gang med speilgarderobe, garderobe, toalettrom og stue med åpen kjøkkenløsning. Fra mellomgang/stue er det adkomst til et kaldtloft med lagringsmuligheter.

Uteplass(er):
Fra stuen er det utgang til en terrasse på  9,4m². I tillegg er det en stor terrasseplatting på hele 39,5m².  Det er sol fra tidlig morgen og utover dagen.

Boder:
Det er 2 eksterne boder med utvendig adkomst. Bodene har et areal på hhv. 5,2m² og 6,9m².

Parkering:
Tilknyttet huset er det en romslig garasje med elektrisk leddport. I tillegg har man plass til 2 biler foran garasjen.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

Underetasje | 63 kvm.:
Gang/trapperom (9,6m²), bad (8m²), vaskerom (4,4m²), soverom (14,4m²), soverom (10,6m²), soverom (10,3m²).

1. etasje | 59 kvm.:
Gang (4,8m²), garderobe (2,9m²), toalett (1,5m²), stue og kjøkken (51,8m²).

S-rom:
Bod I med utvendig inngang (6,9m²).
Bod II med utvendig inngang (5,2m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 122 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 134 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 148 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Innholdsrik familiebolig med flotte kvaliteter
- Moderne HTH kjøkken fra 2017 med integrerte hvitevarer
- Helfliset bad, gjestetoalett og separat vaskerom
- 1-stavs lys eikeparkett fra 2016 i stue/kjøkken
- Vannbåren gulvvarme og sentralstøvsuger
- Meget barnevennlige omgivelser
- Gangavstand til Alvøen skole og barnehage
- Nært Drotningsvik senter med flere butikker
- Nærhet til Alvøparken med kunstgressbane
- Nærhet til flotte turområder i Alvøskogen

Innledning | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne vertikaldelte tomannsbolig med romslig garasje samt utmerket beliggenhet i et barnevennlig - og solrikt område i Godvik.

Innholdsrikt | Boligen ble oppført i 2006 og har en innholdsrik planløsning og gjennomgående fine brukskvaliteter. Det er blant annet helfliset bad, gjestetoalett og eget vaskerom. Lekkert HTH kjøkken med integrerte hvitevarer, som ble installert i 2017. Vannbåren gulvvarme i huset.

Barnevennlig | Området betegnes som meget barnevennlig og huset bør følgelig passe ypperlig for en barnefamilie. Det er gangvei til Alvøen skole og ulike fritidsaktiviteter ved Alvøparken. Boligen ligger også i enden av en blindvei uten gjennomgangstrafikk.

Solrikt | Huset er omkranset av en solrik terrasse med god størrelse, som gir gode vilkår for avslapning og sosiale sammenkomster på deilige soldager.

Parkering | På eiendommen er det en garasje med elektrisk leddport. I tillegg er det ytterligere 2 biloppstillingsplasser foran garasjen. Det er alltid fordelaktig med gode parkeringsmuligheter på egen tomt. I så henseende må vi kunne si at denne eiendommen har en tilfredstillende løsning.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en flott familiebolig med ypperlig beliggenhet i et populært - og barnevennlige område. Boligen bør seés og oppleves - velkommen på visning!

Visning vil bli annonsert i følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Digital markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Digital markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde i Godvik. Flott beliggenhet i ende av blindevei, i et barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Gangavstand til Alvøen barneskole, Kanutten barnehage Drotningsvik og Kladden barnehage. Kort vei til det meste man trenger i dagliglivet med blant annet Kiwi og Rema 1000 butikk i rimelig nærhet. Gangavstand til Drotningsvik Senter med fasiliteter som Sky Fitness treningssenter, Sushi Namnam, dagligvare, bakeri, frisør m.m. Kort kjøretid til Vestkanten Senter, som har et bredt utvalg av forskjellige butikker og ulike servicetilbud. Flere idrettsanlegg og fritidstilbud i området med Vannkanten, Iskanten, Vadmyra idrettsanlegg, Olsvikhallen, og Alvøen idrettspark. Flotte turområder med Alvøskogen som et naturlig utgangspunkt. Gode bussforbindelser samt ca. 10 minutters kjøretid med bil til Bergen sentrum. For ytterligere informasjon vises til vedlagte nabolagspofil.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjører man motorveien mot Sotra. Sving av til høyre ved Drotningsvik Senter. Ta første til høyre ved senteret. Kjør så til høyre igjen etter passering Hydro/Texaco bensinstasjon. Følg Drotningsvikveien ca. 900 meter og ta så opp til høyre. Følg husnummerering og Drotningsvikveien 64B ligger da gunstig plassert på venstre hånd.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Eiet tomt på 294,8 kvm., som er pent opparbeidet.

Byggemåte

Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Byggemåte bolig:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskille av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmuren er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd med liggende trekledning. Innvendig er veggene påmontert aldringsbestandig plastfolie og platekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltak av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Taket er kun besiktiget fra bakkenivå.

Byggemåte garasje:
Garasjen er oppført med ringmur og støpt dekke i betong. Ytterveggkonstruksjoner er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjonen er utført som saltak av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og betongtakstein.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 04.09.2020.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte tilstandsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D plantegning ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann, der samtlige bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 1 (TG1). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i takstmannens rapport og selgers egenerklæringsskjema.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 020 349,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 673 257,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer samt side-by-side kjøleskap på kjøkken medfølger i handelen. Ingen øvrige hvitevarer følger med. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann-/feievesen.

Oppvarming

- Vannbåren gulvvarme

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Garasje med elektrisk leddport
- 2 biloppstillingsplasser foran garasjen

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

Gnr. 137, bnr. 587 i Bergen kommune:

Ingen tinglyste erklæringer er registrert på eiendommen.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 16470000
Plannavn: Laksevåg. Gnr 137 Bnr 520 Mfl., Drotningsvik, Jopeka
Ikrafttredelsesdato: 13.09.2004
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
16470000 - Frittliggende småhusbebyggelse (100%)

Arealformål i kommuneplanen:
65270000 - Bebyggelse og anlegg - (100%)

Hensynssoner i kommuneplan:
65270000 - Flystøy gul sone (berøringsgrad 100%), dvs. at boligen ligger i gul flystøysone.

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 137/175
Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Meldingssak registrer tiltak
Dato: 16.07.2010

Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Selger opplyser at Alvekollen Veilag er etablert i området. Det er pliktig medlemskap i velforeningen. Det betales ca. kr. 1.600,- per år til brøyting og salting av felles privat vei. Det gjøres oppmerksom på at avgiften til veilaget kan variere fra år til år.

Det er for øvrig solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Energimerking

Selger er ansvarlig for å energimerke boligen. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen. Laveste energikarakter legges derfor til grunn: Rød G

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Nybygg bolig
Dato: 11.10.2006

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Nybygg garasje
Dato: 01.06.2016

Ingen øvrige attester foreligger ifølge kommunen. Ferdigattestene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

I henhold til bygningstegninger datert 27.08.2020 avviker planløsningen noe, idet deler av soverom i underetasjen er omgjort til vaskerom. Bygningstegningene følger vedlagt i prospektet.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers.
"
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er lest og godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 4 480 000
Omkostninger 132 942
TOTALT 4 612 940

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF