Skjeneviksveien 17

Solgt

2 190 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 786 430

P-rom

67 KVM

Antall rom

2 Soverom

Skjeneviksveien 17 (Solgt)

Lys og trivelig 3-roms med egen balkong | Stor felles hage og strand | Parkering

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Skjeneviksveien 17 2 190 000 5 432 5 680
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 1
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
67 / 67 / 73 KVM Fellestomt, 7119 KVM 60200139

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang (7m²), bad (2,6m²), soverom (9,8m²), soverom (13,7m²), stue (20,5m²), kjøkken (10,4m²).

Uteplass:
Med utgang fra stue og et soverom er det adkomst til en koselig altan på 5 kvm.

Lagringsplass:
I kjelleren er det to medfølgende boder på henholdsvis 2,8 kvm. og 2,4 kvm., med lagringsmuligheter. I tillegg er det en tilhørende bod på lftet med et gulvareal på ca. 8,5 kvm.

Samlet primærareal (P-rom) = 67 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 67 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 73 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og lys 3-roms andelsleilighet
- Tidløs kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass
- Badet ble pusset opp i 2018
- Overflater i leiligheten malt i 2020
- Det er en egen strand med sklie og fine bademuligheter i hagen
- Rør-i-rør system fra 2018
- Flotte fellesarelaer med treningsrom, bordtennisrom og biljardrom
- Godt vedlikeholdt borettslag

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/ Eiendomsmegler MNEF Thea Vinnes Skauge kan få presentere denne koselige 3-roms andelsleiligheten i populære Skinneviken borettslag på Laksevåg.

Uteplass | Med utgang fra stuen har man en koselig altan. En avstressende sone der man kan nyte solen. Foruten denne plassen har borettslaget svært pene fellesareal med optimale solforhold, som kan benyttes av lagets beboere.

Kommunikasjon | Med gangavastand fra leiligheten ligger Laksevåg senter med flere fasiliteter og servicetilbud som dagligvarebutikker, cafe og vinmonopol. Det er også kort avstand til bussholdeplass med hyppige avganger til Bergen sentrum.

Omkostninger | Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5% dokumentavgift til staten.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en meget pen leilighet med utmerket beliggenhet på Laksevåg. Velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Thea Vinnes Skauge
Mobil: 48 19 85 10
E-post: ts@zmegleren.no

Nærområdet

Skjeneviksveien 17 ligger idyllisk til rett ved Gravdalsvannet og Lyderhorn. Nabolaget er rolig og landlig med sine flotte turområder, men også sentralt med kun 7 minutter med bil til sentrum. Her har du tilgang på fjell og sjø og byens yrende folkeliv. Fra boligen er det kort gangavstand til buss, barnehage, skole og dagligvarer.

Til Rema 1000 tar det 6 minutter å gå. Du har Laksevåg senter en 20 minutters spasertur unna. Her finner du 43 servicetilbud, inkludert Kiwi, Rema 1000, Vinmonopolet, apotek, helsestasjon og bakeri. Foretrekker du gruppetimer, eller et større utvalg av styrke- og kondisjonsutstyr fremfor det praktiske treningsrommet i borettslaget, så er kun 5 minutter å gå til døgnåpne Nr1 Fitness Laksevåg.

Nærmeste bussholdeplass er 3 minutter unna boligen til fots. Det er hyppige avganger til sentrum og 10 minutter å gå til kollektivknutepunktet på Lyngbø, og busser som tar deg raskt til hele Bergensområdet.

Hvis du har barn finner du nærmeste barnehage bare 300 meter unna, og nærmeste barneskole 850 meter unna, med en trygg skolevei for barna. Det er også godt med organiserte fritidsaktiviteter for barn i gåavstand, på Lyngbø idrettsanlegg og Laksevåghallen. Laksevåg Kajakklubb ligger også ved Gravdalsvannet.

Av utdanningstilbud for de litt eldre finner du Laksevåg Videregående og Sjøkrigsskolen i kort gangavstand. Du kommer deg også kjapt til byens universitet med overnevnte busstilbud, eller på 15 minutter med sykkel.

Av turområder like i nærheten er det utallige muligheter i gangavstand. Du har Lyderhorn, Ørnefjellet og Kvarven i vest, Kanadaskogen og Tennebekken badeplass i sør, Damsgårdsfjellet i øst og Lyreneset friområde en kort gåtur mot nord. Du kan ta deg en kajakktur med borettslagets kajakk på Gravdalsvannet, eller bare slappe av og bade i strandkanten i hagen

Adkomst

Se kartskisse på finn.no.

Tomt

Leiligheten har et tomtearel på 7119,6 m². Tomten er felles for borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte parkeringsplasser, plen og diverse beplantning

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner.

Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av betong.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss, maling og fasadeplater.
 
Takkonstruksjon/taktekking :
Takkonstruksjonen er utført som saltak av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget.

Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong.  Vinduer med isolerglass i malte trekarmer.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 30.07.20.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.


Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D plantegning ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport, tilstandsgrad 2:
Ingen bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget:
Skinneviken borettslag (Orgnr: 955894499) er et frittstående borettslag som har engasjert OBOS som forretningsfører.

Styreleder i laget er Katarzyna Joanna Lysko

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i Tryg Forsikring  (Polisenummer: 6601217).
Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi:
Regnskapet for 2019 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 703 169,-.

Andel fellesgjeld for denne enheten: kr 591 000,-

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 5.680,- og fordeles på følgende måte:
Avdrag lån, renter lån, avsetning vedlikedhold, tv, internett, kommunale avgifter, eiendomskatt, varmtann, renhold, byggforsiking etc.

Dyrehold:
Det må søkes til styret om dyrehold.

Forkjøpsrett:
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst av selger via forretningsfører OBOS. Ingen medlemmer har meldt seg.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Diverse dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2019 samt protokoll fra generalforsamlingen. Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av dokumentene.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 608 702,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 191 326,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Hvitevarer:
Alle hvitevarer på kjøkken medfølger salget.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Oppvarming

Oppvarming | 1. etasje:
Varmekabler på badet, varmepumpe, pipeløp i stuen(ikke montert ildsted

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Biloppstillingsplass på egen grunn.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

1963/401663-2/106  Best. om adkomstrett  
 22.04.1963 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:18  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:20  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:21  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:22  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:23  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:24  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:25  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:26  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:27  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:28  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:29  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:30  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:31  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:185 Snr:32  
Med flere bestemmelser
 
1978/17524-1/106  Best. om vann/kloakkledn.  
18.08.1978 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:149 Bnr:101  
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 40270000
Plannavn: Laksevåg. Ytre Nygård, Endret Regulerings- Og Bebyggelsesplan
Ikrafttredelsesdato: 04.09.1964
Dekningsgrad: 96,5 %

PlanID: 5290000
Plannavn: Laksevåg. Fv 192 Gravdalsvegen
Ikrafttredelsesdato: 06.09.1982
Dekningsgrad: 3,5 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 5290063
Plannavn: Laksevåg. Gnr 146 Bnr 6 Og 192, Plan For Utbygging 200001843
Ikrafttredelsesdato: 07.03.2002

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone Y (98,1 %)
65270000 - Friluftsområde Friluftsområder F (1,9 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
64150000 - Laksevåg. Gnr 149 Bnr 4 Mfl., Simonsviken Næringspark - 201419106
40270001 - Laksevåg. Gnr 149, Ytre Nygård - 200305161
40260000 - Laksevåg. Gnr 149 Og Gnr 150, Nygård - Nygårdsvik - Gledesnes, Regulerings- Og Bebyggelsesplan
40070009 - Laksevåg. Gnr 146 Bnr 6 Mfl., Simonsvik Og Wallem, Ny Vei
40070003 - Laksevåg. Gnr 146 Bnr 6, 56, 77, 82, 115 Og 155, Gravdal - 200024950
40070000 - Laksevåg. Simonsvik Og Wallem, Regulerings- Og Bebyggelsesplan
9840000 - Laksevåg. Gnr 149 Bnr 4, Idrettsbane - 190140404
Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Energimerking

Boligen har fått energimerke Oransje E.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 14.09.1987 og 20.03.1961.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 2 190 000
Omkostninger 5 432
Fellesgjeld 591 000
TOTALT 2 786 430

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF