Bjørndalsskogen 4

Solgt

3 090 000

Prisantydning

Boligtype

Rekkehus

Totalpris

3 151 680

P-rom

108 KVM

Antall rom

4 Soverom

Bjørndalsskogen 4 (Solgt)

Innholdsrikt rekkehus | Terrasse på 15 kvm | Fire soverom | Parkering i garasje | Barnevennlige omgivelser

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Bjørndalsskogen 4 3 090 000 12 620 5 186
BOLIGTYPE

EIERFORM
Rekkehus Borettslag
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
108 / 117 / 0 KVM Fellestomt, 141724 KVM 60200137

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré(2,1m²), gang(12,8m²), bad(4,1m²), toalett(1,5m²), soverom(7,4m²), soverom(14,8m²), soverom(7,1m²),
soverom(6,5m²), innvendig bod(2,7m²) og bod med utvendig inngang(6m²).

Innhold | 2. etasje:
Trapperom/stue(35,4m²), vaskerom(2,8m²), kjøkken(10,2m²).

Terrasse:
Med utgang fra stue er det adkomst til en romslig terrasse med utsikt over nærområdet (areal 15 kvm.).

Lagringsplass:
Bod på 2,7m² innvendig, samt bod med utvendig inngang på 6m².

Samlet primærareal (P-rom) = 108 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 117 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 129 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Koselig og innholdsrikt rekkehus
- Fire soverom, et bad, wc og separat vaskerom
- Romslig hovedsoverom med god skapplass
- Romslig terrassen på 15 kvm
- Kabel-tv/bredbånd (basispakke) inkl. i felleskostnaden
- Fast parkeringsplass
- Barnevennlige omgivelser
- Ingen dokumentavgift for kjøper
- Gangavstand til barnehage og Bjørndalsskogen skole
- Nærhet til Varden Amfi og Framohallen
- Nærhet til nydelig turterreng i Kanadaskogen
- Få minutters gang til bussforbindelse
- Kort kjøretid til Oasen Senter og Vestkanten Senter

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erlend Hauglid kan presentere dette innholdsrike rekkehuset med utmerket beliggenhet i populære Bjørndalsskogen.

Innholdsrik | Boligen har en god planløsning og innehar blant annet fire soverom, et bad, gjestetoalett og separat vaskerom. Fine stue og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.

Uteplass | Terrassen er på 15 kvm og har utsikt over nærområdet. Den har tilkomst fra både kjøkken og stue. En koselig uteplass i skjermede omgivelser og begrenset med innsyn.

Omkostninger | Ved kjøp av andelsbolig er det lave omkostninger for kjøper, idet man ikke betaler 2,5% dokumentavgift til staten.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en flott bolig med innholdsrik planløsning og fin beliggenhet i et populært og barnevennlig område. Velkommen på visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser

ANSVARLIG MEGLER:
Erlend Hauglid
Eiendomsmegler
Mobil: 92 61 70 70
E-post: ea@zmelleren.no

Nærområdet

Dette er et veletablert borettslag med beboere i alle aldre. Pent opparbeidede fellesarealer med gangveier, beplantninger og grøntområder, som innebærer at nærområdet oppleves som innbydende. Gangavstand til Bjørndalsskogen skole, barnehager, lekeplasser og dagligvare. Kort kjøretid til Vestkanten Storsenter, der man finner et rikholdig utvalg av butikker og servicetilbud samt Vannkanten og Iskanten med ytterligere fasiliteter. Fine turmuligheter med Kanadaskogen som et naturlig utgangspunkt. Flere idrettsanlegg som Vadmyra idrettsanlegg, Varden Amfi/Framohallen og Olsvikhallen innen rimelig nærhet. Bussforbindelse i Bjørgeveien med kort kjøretid til Bergen sentrum. Stipulert kjøretid med bil til sentrum utgjør ca. 10-12 minutter. Tilsvarende avstand til Sandsli, Kokstad og Flesland via Knappetunnelen. For ytterligere informasjon vises til vedlagte nabolagsprofil.

Tomt

Tomtearealet er felles for borettslaget. Opparbeidet med interne veier/parkeringsplasser, lekeplass, gangveier, murer og grøntareal. Boligen er opparbeidet med hage som har steinheller og diverse beplantning.

Byggemåte

Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot
grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over
grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med stående trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer.
Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende. Taket er kun besiktiget fra bakkenivå.
Bygningen anses å være oppført etter datidens byggemetode og vil avvike fra dagens standard.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 07.08.2020.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D plantegning ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres derfor særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport, tilstandsgrad 2:

1.2 - Grunnmur
 Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder og benyttet byggemetode. Etter datidens byggemetode var det ikke vanlig og bruke diffusjonstetting mot grunn slik det anbefales etter dagens standarder og forskrifter.

1.4 - Drenering
 I bygninger av denne alder bør drenering kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. Eventuelle tiltak kan være: Drensledningen spyles. Kontroll i drenskummen, dersom disse eksisterer. Drensledning og omfylling skiftes ut etteroppgraving. Av- ledning av vann fra bygningen.

2.2 - Utvendige flater 
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder samt for grad av slitasje.

4.2 - Taktekking
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på taktekkingen.

4.3 - Renner nedloep og beslag
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder.

9.1.1 - Våtrom - Overflater
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på overflatene.

9.1.2 - Våtrom - Membran tettesjikt og sluk
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på sluk/membran/tettesjikt

12.1 - VVS
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på sluk/avløpsrør/vannforsyningsrør.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget:
Bjørndalsskogen 2 borettslag (orgnr: 954 084 747) er tilknyttet forretningsfører BOB.

Bjørndalsskogen er et borettslag i Bergen vest. Boligområdet ble opparbeidet på slutten av 70-tallet. Bjørndalsskogen borettslag har til sammen 386 boenheter fordelt på 282 blokkleiligheter og 104 boenheter som rekkehus. Det bor ca. 1.500 innbyggere i Bjørndalsskogen borettslag.

Styreleder i laget er Cecilie Torsvik Høisæter
E-post: ceciliel@hesjaholten.no

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i Gjensidige Forsikring (Polisenr. 446-87319204).
Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 5.186 ,- og inkluderer: Betjening andel fellesgjeld, andel kommunale avgifter, bygningsforsikring, dugnad, kabel-TV og bredbånd via Telenor (basispakke) og normal drift av borettslaget.

Vedlikeholdsplikt
Det er delt vedlikeholdsplikt mellom andelseier og borettslaget. Det anbefales å lese vedtektene §5-1 og 5-2 for detaljert informasjon for vedlikeholdsplikten som faller på andelseier og hvv borettslaget plikter å vedlikehold (som inngår i i fellesutgiftene).

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
- Felleskostnader kr. 4.772,-
- Dugnad kr. 35,-
- Kabel-tv kr. 379,-

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i boliglaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Sikringsordning:
Borettslaget er dekket av Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS (BBL Finans). Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene. Boligselskapet har inngått avtale om forskutterte felleskostnader med Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS.

Økonomi:
Regnskapet for 2018 er gjort opp med et negativt resultat pålydende - kr. 10.602.574,-. Pr. 31.12.2018 hadde laget disponible midler tilsvarende kr. 38.787.695,-. Regnskapet for 2019 er ikke mottatt eller godkjent per dags dato.

12117549370, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 28.07.2020: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 36.94
Saldo per 28.07.2020: 2 845 760
Andel av saldo: 49 065
Første termin/første avdrag: 31.03.2010 ( siste termin 31.08.2029 )

Dyrehold:
Det må søkes styret om dyrehold.

Forkjøpsrett:
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst av selger via forretningsfører BOB, med frist for å melde sin interesse innen  20.08.2020 kl. 10:00. Ifølge BOB har ingen meldt seg innens fristens utløp.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Diverse dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2018, protokoll fra generalforsamlingen samt innkalling til ekstraordinær generalforsamling 15.05.2019 med tilhørende protokoll.. Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av dokumentene.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 892 781,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 214 011,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Ingen øvrige hvitevarer følger med. Hvitevarene er brukt og overtas på bakgrunn av dette. Funksjonalitet kan derved ikke garanteres.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Oppvarming

Varmekabler på badet, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Fast parkeringsplass i garasje.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

Gnr. 122, bnr. 337 i Bergen kommune (lagets eiendom):

1976/19472-2/106 
Best. om vann/kloakkledn.  
Tinglyst 07.09.1976 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
 
1976/23684-1/106 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 25.10.1976 
Vedrørende vedlikehold av en grøft m.v.

1977/27885-1/106 
Best. om vann/kloakkledn.  
Tinglyst 19.12.1977 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra gnr 122 bnr 413 og bnr 414
 
1978/16252-1/106 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 28.07.1978 
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra gnr 122 bnr 413 og bnr 414
 
1979/30369-1/106 
Best. om vann/kloakkledn.  
Tinglyst 27.12.1979 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
 
1995/10045-1/106 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 05.05.1995 
Rettighetshaver: Telenor AS
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
 
Ansvarlig megler har ikke rekvirert tinglyste erklæring av Kartverket.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 3370000
Plannavn: Lakseva°g. Del Av Gnr 122, Felt Di I Planomra°det Bjørndalstræ - A°sheim
Ikrafttredelsesdato: 02.01.1974
Dekningsgrad: 52,0 %

PlanID: 3400000
Plannavn: Lakseva°g. Bjørndal Feltene D8/d9
Ikrafttredelsesdato: 24.01.1975
Dekningsgrad: 20,4 %

PlanID: 19520000
Plannavn: Lakseva°g. Gnr 122, Rv 557 Undergang Bjørgeveien
Ikrafttredelsesdato: 25.09.2019
Dekningsgrad: 19,0 %

PlanID: 3510000
Plannavn: Lakseva°g. Sæterdal-stordal, Bebyggelsesplan
Ikrafttredelsesdato: 13.10.1976
Dekningsgrad: 8,5 %

PlanID: 4630200
Plannavn: Lakseva°g/fyllingsdalen. Gnr 122 Bnr 590, Bjørge, Kjerreidviken, Forretningsomra°de
Ikrafttredelsesdato: 19.09.2005
Dekningsgrad: < 0,1 %

PlanID: 0
Plannavn: Lakseva°g. Gnr 122, 124, 125 Og 126, Bjørndalspollen/haakonsvern
Ikrafttredelsesdato: 22.10.2001
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
19520000 - Friomra°de (15,3 %)
19520000 - Annen veggrunn, grøntareal (2,5 %)
0 - Sykkelveg, -felt (1,0 %)
19520000 - Gate med fortau (0,3 %)
4630200 - Felles avkjørsel (0,1 %)
0 - Anlegg for forsvaret (0,1 %)

Bestemmelsesområder (Reguleringsplaner på grunnen):
19520000 - Anlegg- og riggomr. (15,3 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 4630001
Plannavn: Lakseva°g. Gnr 122 Bnr 586-589, Stordalen, Tjæreviken 200209749
Ikrafttredelsesdato: 02.12.2002

PlanID: 3370402
Plannavn: Lakseva°g. Gnr 122 Bnr 17 Og 23, Stordal - Bjørgeveien 199806993
Ikrafttredelsesdato: 26.03.1999

PlanID: 3370002
Plannavn: Lakseva°g. Gnr 122, Sæterdal/stordal
Ikrafttredelsesdato: 18.03.1974

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Øvrig byggesone ØB (76,9 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (23,1 %)
65270000 - Forsvaret Forsvaret FO (0,1 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Faresoner:
65270000 - Aktsomhetsomra°der for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred (2,3 %)
Gul støysone:
65270000 - 3 Haakonsvern skytefelt - gul sone (62,8 %)
65270000 - Vei støy - gul sone (32,2 %)
Rød støysone:
65270000 - Vei støy - Rød sone (4,5 %)
65270000 - 0 Haakonsvern skytefelt - rød sone (1,3 %)
Landskap:
65270000 - Funksjonell strandsone (0,1 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
66480000 - Fyllingsdalen. Gnr 22 Bnr 6 Mfl., Bjørgeveien - 201907623
4730000 - Lakseva°g. Gnr 122, Sæterdal - Stordal Omra°de D 11
4630000 - Fyllingsdalen/lakseva°g. Tjæreviken

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 122/587
Bygningstype: Tilbygg Enebolig m/hybel/sokkelleil.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 18.02.2016

Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Type: Midlertidig brukstillatelse
Tiltakets art: Nybygg boligblokk
Dato: 30.08.1974

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Innkledning altan blokk 5
Dato: 19.11.1997

Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Ingen øvrige attester foreligger ifølge kommunen.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 3 090 000
Omkostninger 12 620
Fellesgjeld 49 064
TOTALT 3 151 680

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF