Wiers-Jenssens vei 21

Solgt

1 980 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 158 290

P-rom

54 KVM

Antall rom

1 Soverom

Wiers-Jenssens vei 21 (Solgt)

Koselig 2-roms aksjeleilighet | Altan og 3 boder | Lav felleskostnad | Ikke forkjøpsrett | Nært Sletten Senter og bybane

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Wiers-Jenssens vei 21 1 980 000 18 339 3 497
BOLIGTYPE

EIERFORM
Leilighet Aksje
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
54 / 54 / 60 KVM Festet fellestomt, 10593 KVM 60210269

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Gang, helfliset bad/wc/vaskerom, soverom, kjøkken og stue.

Uteplass:
Fra stuen er det adkomst til en sydvendt altan.

Eksterne boder:
Det medfølger hele 3 eksterne boder, hvorav 1 på loft (areal 5,4 m²) og 2 i kjeller (areal hhv. 2,9 m² og 2,8 m². Bodene er merket nr. 206.

Fellesareal:
Det er felles vaskekjeller samt felles sykkelrom i kjelleren for blokkens beboere. Bruk av vaskemaskin er inkludert i felleskostnaden (man setter seg opp på liste for å vaske til ønsket tid). Det er for øvrig opplegg for tilkobling av vaskemaskin i leiligheten.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

2. etasje | 54 m²:
Gang (6,8 m²), bad (3,3 m²), soverom (12,2 m²), stue (22 m²) og kjøkken (7,2 m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 54 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 54 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 60 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Koselig 2-roms aksjeleilighet i populært område
- Nymalte overflater i 2021
- Sydvendt altan og 3 eksterne boder
- Felleskostnad kr. 3.497,- per måned
- Basispakke kabel-TV/bredbånd inkl. i felleskostnaden
- Ikke forkjøpsrett eller dokumentavgift
- Boliglaget har utført rørfornying
- Nye vinduer og altandør i 2010
- Kort avstand til Sletten Senter og bybanestopp
- Nært Haukeland og Høgskulen på Vestlandet
- Gode bussforbindelser i nærområdet
- Nærhet til variert turterreng ved Tveitevannet eller byfjellene

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk kan presentere denne koselige 2-roms aksjeleiligheten i populære omgivelser på Landås/Sletten. Leiligheten ligger gunstig plassert i blokkens 2. etasje, med kort gåavstand til Sletten Shoppingsenter, bybanestopp og turterreng rundt Tveitevannet.

Arealeffektiv | Leiligheten har en arealeffektiv romløsning med gode muligheter for individuelle tilpasninger. Stue med bra størrelse og plass til spisestuebord. Badet ble oppusset av Bergen Baderom AS i 2003. Vinduer og altandør ble skiftet av boliglaget i 2010. I tillegg er flere overflater nymalte i 2021.

Uteplass | Med utgang fra stuen har man adkomst til en sydvendt altan. En avstressende sone som kan benyttes på deilige soldager.

Inkludert | Månedlig felleskostnad utgjør kr. 3.497,- per måned. Felleskostnaden inkluderer blant annet kabel-TV og bredbånd via Telia (basispakke), kommunale avgifter, trappevask m.m.

Besparelse | Ved kjøp av aksjebolig betaler man ikke 2,5% dokumentavgift til staten. Ved kjøp til prisantydning ville dokumentavgiften utgjort kr. 49.500,-. Omkostninger for kjøper er derved forholdsvis lave. Det praktiseres heller ikke forkjøpsrett i boliglaget.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en koselig aksjeleilighet med flott beliggenhet i sentrale omgivelser på Landås/Sletten. Velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en sentral og god beliggenhet i Wiers-Jenssens vei på Landås/Sletten. Kort gåavstand til Sletten Senter med utallige butikker og ulike servicetilbud samt stoppested for Bybanen. Få minutters gange til Slettebakken skole (1-7 kl.) og International School of Bergen samt kort avstand til Sletten barnehage (0-6 år), Øvrebø barnehage (0-6 år) og International School of Bergen barnehage (3-5 år). Nært fint turterreng rundt Tveitevannet, til trening eller rekreasjon. Stipulert kjøretid med bil til Bergen sentrum utgjør rundt 6-7 minutter.

Skoler:
Slettebakken skole (1-7 kl.) - 0,3 km.
International School of Bergen - 0,3 km.
Bjørgvin Montessoriskole (1-10 kl.) - 0,7 km.
Storetveit skole (8-10 kl.) - 2,2 km.

Barnehager:
Sletten barnehage (0-6 år) - 0,2 km.
Øvrebø barnehage (0-6 år) - 0,3 km.
International School of Bergen (3-5 år) - 0,3 km.

Offentlig transport:
Buss linje 3 Sletten senter - 0,2 km.
Bybane Sletten senter - 0,3 km.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for ytterligere informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

- Gulvvarme på bad

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Det er felles parkeringsplass for beboerne i boliglaget. Her gjelder prinsippet om "førstemann til mølla".

I tillegg har boliglaget 6 garasjeplasser, som blir tildelt etter ansiennitet.

Laget har også 4 ladeplasser, 2 ladestolper med 2 ladeuttak per stolpe på parkeringsplassen ved Wiers-Jenssens vei 17-23. Man benytter Charge365 som betalingsløsning. Man må registere seg som bruker hos charge365.no og søke tilgang på lokasjon : Kristofer Jansonsvei Boliglag AS. For å benytte seg av ladeanlegget må man betale kr. 15.000,- i tilknytningsavgift. I tillegg påløper strømkostnad for lading av elbil. Kontakt Charge365 for informasjon om priser. Vestbo sender ut faktura på tilknytningsavgift. Det er lagt opp til flere ladestolper dersom behovet melder seg.

Det er ikke egen gjesteparkering.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Festet tomt på 10.593 kvm., som er felles for boliglagets beboere. Tomten er pent opparbeidet. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og blokkenes plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Hjemmel til eiendomsrett: Bergen kommune
Hjemmel til festerett: Kristofer Jansonsvei Boliglag AS

Kopi av festeavtalen følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller i betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og murkonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater og overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i pvckarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltak av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Bygningen anses å være oppført etter datidens byggemetode og vil avvike fra dagens standard.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 03.11.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte tilstandsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Salgsfullmektig har ikke bebodd boligen og har svært begrenset kunnskap om dens standard og kvaliteter. Det oppfordres derfor særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

1.1.1 - Bad - Overflater
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på overflatene.

1.1.2 - Bad - Membran tettesjikt og sluk
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på sluk og membran.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Salgsfullmektig har ikke bebodd boligen og har derfor ikke fylt ut egenerklæringsskjemaet. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at ingen hvitevarer følger med i salget.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 16.04.1958. Ferdigattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Borettslag/boliglag

Om boliglaget:
Kristofer Jansonsvei Boliglag AS (org.nr: 930 125 180) er tilknyttet forretningsfører Vestbo.

Boliglaget består totalt av 119 aksjeleiligheter i lavblokker.

Styreleder i laget er Violeta Elizabeth Castillo-Gálvez
E-post: kr.jansonsvei.boliglag@gmail.com

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i IF Skadeforsikring (polisenr. SP615862). Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Rørfornying:
Boliglaget har gjennomført rørfornying. Ifølge styreleder er avløpsledningen under blokkene og hovedstammen (soilrør) i hver oppgang rehabilitert. Det gjenstår fremdeles noe arbeid i forbindelse med denne oppgraderingen (kilde: styrets leder).

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 3.497,- og inkluderer følgende: Betjening andel fellesgjeld, andel kommunale avgifter, grunnpakke kabel-TV og bredbånd via Telia (basispakke), strøm i fellesareal, utvendig bygningsforsikring, trappevask, festeavgift, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av boliglaget.

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
- Andel felleskostnader kr. 3.132,-
- Kabel kr. 365,-

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i boliglaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av boliglagets styre eller lagets generalforsamling.

Økonomi:
Regnskapet for 2020 er gjort opp med et negativt resultat pålydende - kr. 4.774.235,-. Dette skyldes i hovedtrekk kostnader i forbindelse med rørfornying ifølge styrets leder. Pr. 31.12.2020 hadde laget disponible midler tilsvarende minus kr. 5.724.294,-. Lagets egenkapital er negativ med - kr. 11.210.817,-. Dette betyr at egenkapitalen i selskapet er negativ. Forholdet skyldes at selskapet fra stiftelsen og frem til 31.12 i regnskapsåret, har hatt høyere kostnader enn inntekter. Det vises for øvrig til vedlagte regnskap for 2020.

Andel fellesgjeld pr. 31.12.2020: Kr. 159.949,-
Andel felles formue pr. 31.12.2020: Kr. 0,-
Ajourført andel fellesgjeld pr. 27.10.2021: Kr. 113.273,-

Spesifikasjon av boligselskapets lån:
Handelsbanken Bergen
Lånnr. 9043.72.00415
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 27.10.2021: 1.99% p.a.
Antall terminer til innfrielse: 76.32
Saldo per 27.10.2021: Kr. 15 521 050
Andel av saldo: Kr. 113 273
Første termin/første avdrag: 30.09.2014
Siste termin: 30.09.2040

I tillegg til lånet i Handelsbanken har boliglaget et byggelån hos Vestbo Finans AS på inntil kr. 10 mill. Når arbeidet med rørfornying er fullført, er det meningen at laget skal refinansiere lånene og forlenge nedbetalingstiden. Ifølge Vestbo er det beregnet at hver leilighet i boliglaget vil ha en gjennomsnittlig fellesgjeld pålydende ca. kr. 218.000,-, når lån er refinansiert. I realiteten vil andel fellesgjeld på denne leiligheten bli noe lavere pga. størrelsen. Kjøper må påregne at andel felleskostnad kan bli økt som en følge av dette. Konferer eventuelt styret eller Vestbo for ytterligere informasjon.

Sikringsordning:
Boliglaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Vestbo Finans AS. Avtalen kan sies opp av hver av partene med en frist på 6 måneder.

Kabel-TV og bredbånd:
Boliglaget har inngått en kabel-TV og bredbåndsavtale med Telia (tidligere GET). Basispakke kabel-TV og bredbånd er inkludert i felleskostnaden (kr. 365,- per måned). Dersom man ønsker høyere hastiget på bredbåndslinjen eller utvidet TV-pakke, må man kontakte Telia. Kostnad forbundet med dette dekkes av den enkelte aksjeeier. Kontakt eventuelt Telia for ytterligere informasjon.

Dyrehold:
Det må søkes styret om husdyrhold. Søknaden skal også inneholde fullmakt fra samtlige beboere i oppgangen ref. lagets husordensregler pkt. 3.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i boliglaget.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny aksjonær:
Kjøper skal godkjennes av styret i boliglaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av boliglaget som ny aksjonær. Risikoen for å bli godkjent som ny aksjeeier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny aksjeeier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av boligen. Aksjebrevet transporteres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Medlemskap ved kjøp av bolig:
Alle som står oppført som eiere i en kjøpekontrakt, må være medlem hos Vestbo. Det skilles mellom hovedeier og medeier(e). Både hovedeier og eventuelle medeiere må være medlem. Ved innmelding betales en andelsavgift på kr. 500,-. Hovedeier betaler ikke årskontingent. Denne betales av boligselskapet. Medeier(e) betaler en andelsavgift på kr. 500,-, i tillegg til en årlig kontingent på kr 300. Kontingenten er gratis i perioden 1.10. t.o.m 31.12. Medlemskap/kontingent må innbetales før overtakelsesdato sammen med øvrige gebyrer.

Diverse dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt boliglagets vedtekter, husordensregler, innkalling til generalforsamlig med regnskap for 2020 samt protokoll fra generalforsamlingen. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Ansvarlig megler har kontaktet Skattetaten for opplysninger om boligens formuesverdi. Svar på vår forespørsel foreligger ikke per dags dato.

I henhold til skatteetatens boligverdikalkulator utgjør formuesverdien:

Primærbolig kr. 661.612,- for inntektsåret 2020
Sekundærbolig kr. 2.381.443,- for inntektsåret 2020

Det tas forbehold om feil/avvik etc.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.

Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Offentlig/kommunal vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er for øvrig solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vann- og avløpsnett.

Tinglyste erklæringer

Tinglyste pengeheftelser i festerett:

1955/10104-4/106 
Festekontrakt - vilkår  
Tinglyst 03.12.1955 
Årlig avgift NOK 3.793,-
Bestemmelser om forkjøpsrett
Med flere bestemmelser
Pant for forfalt festeavgift
Uoppsigelig
Gjelder feste

Ovennevnte erklæring/festekontrakt sier blant annet at festeforholdet er uoppsigelig fra begge sider, årlig festeavgift og regulering av denne. Avtalen sier også at kommunen har panterett i de bygninger som står på grunnen for det 3-dobbelte av den aktuelle årlige festeavgiften. Kommunen har forkjøpsrett dersom festeretten ønskes overdratt. Skatter og avgifter som faller på bygning og grunn betales av festeren. Festekontrakten sier videre noe om frister for oppføring av bygg, inngjerding, rådighet, vedlikehold, ledninger i og over grunnen m.v. Hus som oppføres på grunnen må kun benyttes til alminnelig beboelse m.m. Kopi av festekontrakten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område.

Planid: 10520000
Plannavn: Årstad, Bergensdalens sydlige del, distr. Slettebakken
Ikrafttrådt: 22.05.1950

Planid: 65510000
Plannavn: Årstad, gnr. 160, bnr. 694 m.fl. Kristofer Jansons vei
Saksnr.: 20170302
Dekningsgrad: < 0,1%

I henhold til kommuneplanens arealdel 2018 er arealformål avsatt til:
- Sentrumsformål (97,5%)
- Grønnstruktur (2,5%)

Hensynssone/faresone i kommuneplanen:
- Luftkvalitet - gul sone (100%)
- Vei støy - gul sone (13,9%)
- Vei støy - rød sone (11,1%)

Arealformål i kommunedelplan:
- Boligområder (100%)
- Friområder (< 0,1%)

Planer i nærheten av eiendommen:
Planid: 70700000
Plannavn: Årstad. Gnr. 160, bnr. 1075 m.fl., Adolph Bergs vei
Saksnr.: 201919644

Planid: 66420000
Plannavn: Årstad. Gnr. 160, bnr. 654 m.fl., Slettemarken sykehjem
Saksnr.: 201907233

Andre opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapport av boligen.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 1 980 000
Omkostninger 18 339
Fellesgjeld 159 949
TOTALT 2 158 290

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF