Wolffs gate 12

Solgt

7 990 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

8 198 940

P-rom

119 KVM

Antall rom

3 Soverom

Wolffs gate 12 (Solgt)

SOLGT - VISNING AVLYST!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Wolffs gate 12 7 990 000 208 942 3 655
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 4
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
119 / 119 / 130 KVM Eiet tomt, 2662 KVM 60210276

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje:
Gang/hall med garderobeskap, 2 helflisede bad, 3 soverom, kjøkken og stue/spisestue.

Stor terrasse:
Med utgang fra stue er det adkomst til en syd-vestvendt og overbygget terrasse med god størrelse (areal på 22,7 kvm.). med gode solforhold og flott utsikt.

Ekstern bod:
Tilknyttet leiligheten er det en ekstern bod med lagringsmuligheter. Boden har et areal på 4,7 kvm., og ligger i byggets underetasje (boden er merket nr. 14).

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

4. etasje | 119 kvm.:
Gang/hall (17,1 m²), bad (4,6 m²), bad (4,7 m²), soverom (6,1 m²), soverom (7,9 m²), soverom (14 m²), stue (47,3 m²), kjøkken (13,7 m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 119 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 119 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 119 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Innholdsrik 4-roms selveierleilighet med sjenerøs størrelse
- Samlet primærareal (P-rom) på 119 kvm.
- Sentral beliggenhet i Wolffs gate på Møhlenpris
- Gunstig beliggenhet i 4. etg. med heisadkomst
- Luftig stue med ildsted og god størrelse
- Moderne HTH kjøkken med integrerte hvitevarer
- 2 helflisede bad og 3 lyse soverom
- Overbygget terrasse med god størrelse
- Gode sol- og utsiktsforhold
- Balansert ventilasjonsanlegg og rør-i-rør system
- Gåavstand til sentrum via Høyden eller Nygårdsparken
- Nærhet til flott turterreng på byfjellene
- Umiddelbar nærhet til Joker Spilde dagligvare
- Få minutters gange til bybane og bussforbindelse
- Kort avstand til skole, fotballbane og offentlig badestrand

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne innholdsrike og moderne 4-roms leiligheten (selveier), med utmerket beliggenhet i Wolffs gate på Møhlenpris. Leiligheten har en gunstig plassering i byggets 4. etasje med adkomst via heis.

Tidløst | Bygget stod ferdigstilt i 2003 og leiligheten har moderne fasiliteter samt en meget innholdsrik romløsning. Blant annet er det en koselig stue med sjenerøs størrelse, flott HTH kjøkken med tilhørende hvitevarer fra Siemens, 3 soverom og 2 helflisede bad. Samlet primærareal utgjør 119 kvm. (P-rom).

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en deilig syd-vestvendt terrasse (overbygget), der sol og utsikt kan nytes til fulle. Det er god plass til utemøblement på terrassen. Terrassen har et areal på 22,7 kvm.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en moderne selveierleilighet med god størrelse, romslig terrasse og populær beliggenhet i sentrumsnære omgivelser. Leiligheten bør seés og oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Eiendommen har en sentral beliggenhet i Wolffs gate på Møhlenpris. Fra leiligheten er det utsikt mot byfjellene og tilliggende område. Sameiets eiendom ligger i sentrumsnære omgivelser med gåavstand til byens pulserende sentralnerve - Torgallmenningen. Kort avstand til UiB på Nygårdshøyden og Juridisk Fakultet på Dragefjellet. Man har også enkel adkomst med rundt 5 minutters gange til bybanestoppet ved Gamle Nygårdsbro og tilsvarende til Puddefjordsbroen, der man har meget gode bussforbindelser. Møhlenpris er et populært område, like utenfor sentrumskjernen, med idylliske Nygårdsparken like i nærheten. I nabolaget finner man for øvrig flere barnehager, Møhlenpris skole (1-7 kl.), Joker Spilde nærbutikk (søndagsåpen), Møllaren Café & Bar, Vilvite - Bergen Vitensenter, Høyteknologisenteret, Handelshøyskolen BI og Møhlenpris bystrand (offentlig badeplass). Det er også gode veiforbindelser til sentrum og øvrige bydeler.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

- Gulvvarme på begge bad
- Ildsted i stue
- Balansert ventilasjonsanlegg

Boligen har innlagt balansert ventilasjonsanlegg. Ventilasjonsaggregatet er plassert i skapet i gangen. Eier opplyser at varmeelementet er defekt. i 2020 ble det skiftet driftskondensatorer.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Parkering langs offentlig vei (soneparkering)

Møhlenpris ligger i Boligsone 4. Sonekort koster for tiden kr. 3.036,- for seks måneder. For bil nummer 2 betaler man kr. 4.554,- for samme periode. Beboere med elbil betaler 50% av ordinær pris, dvs. kr. 1.518,- for seks måneder for bil nummer 1.

Møhlenpris Beboerparkering:
Det er mulig å sette seg på venteliste for å leie garasjeplass i Møhlenpris Beboerparkering, som ligger i kjelleretasjen i Wolffs gate 12. Heisen går direkte fra leilighetens etasjeplan til garasjeanlegget.

Hvis det er ledig plass i beboeranlegget i og du oppfyller kriteriene for å få plass, vil du få tildelt en fast plass i parkeringshuset. For å høre om det er ledig kapasitet i beboeranlegget i din boligsone kan du sende e-post til boligsone@bergen.kommune.no eller ringe til Bymiljøetatens kundesenter på telefon 55 56 56 90.

Kriterier for å få plass i beboeranleggene:
- Folkeregistrert adresse i den aktuelle boligsonen
- Bilen må være registrert på den som søker

Har du elbil?
Det er mulighet for å lade elbil i alle beboeranleggene, men det er begrenset med ladeplasser. Ta kontakt med Bymiljøetaten for å høre om det er ledig plass: boligsone@bergen.kommune.no

Pris for leie av parkeringsplass:
- Pris for leie av parkeringsplass i beboeranleggene er kr. 1.093,- kroner per måned
- Plasser med ladepunkt for elbil koster kr. 1.423,- kroner per måned

Tomt

Felles tomt på 2.662 kvm., som eies av sameiet. Bygget opptar mesteparten av tomtens areal.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Byggemåte

Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betongkonstruksjoner og isolert bindingsverk med utvendig liggende kledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 22.11.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte tilstandsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.

Andre sameiere i bygget har observert skjeggkre i sine leiligheter. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende. Selger har ikke observert skjeggkre i sin leilighet, ref. selgers egenerklæringsskjema.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport, tilstandsgrad 2:

1.1.1 Overflate vegger og himling
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på overflatene.

1.1.2 Overflate gulv
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på overflatene.

1.1.3 Membran, tettesjiktet og sluk
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på sluk og membran.

6.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør
Det var ikke mulig å lokalisere drensåpning fra toalettet. Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av manglende drensåpning.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10. Boligen selges i forevist stand.

Hvitevarer:
Selger opplyser at samtlige hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette. Ifølge selger er den ene kokeplaten (induksjonskoketopp) defekt.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann-/feievesen.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 12.07.2005. Ferdigattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 140/7071

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Sameiet Wolffs gate 12 er et seksjonssameie og omfatter eiendommen gnr. 164, bnr. 420 i Bergen kommune. Eiendommen består av 30 seksjoner, hvorav 2 næringsseksjoner og 28 boligseksjoner.

Seksjon 1 og 2 eies av Bergen kommune og utgjør Vitalitetssenteret med idrettshall, kafe, parkeringsanlegg og kultur- og møterom. Kommunen eier ingen av leilighetene i beboerseksjonen.

Sameiets regnskapsfører er Obos og styreleder er Alexander Ø. Iversen.

Forsikring:
Sameiet har tegnet felles bygningsforsikring i IF Skadeforsikring - polisenr. 1453128 (inkludert i felleskostnaden). Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Informasjon om vedlikehold:
For en tid tilbake ble det avdekket sprekker i bærende søyler under idrettshallen. Ved høy konsentrasjon av klorider i betong vil armeringen korrodere. Dette vil redusere bæreevnen til søylene. På styremøte 2. oktober 2018 ble det vedtatt at sameiet skulle benytte seg av prosjektledelelse fra Obos. Kostnad i forbindelse med utbedring ble satt til kr. 1.420.000,-.

Det har også vært lekkasjer fra stuevinduer i noen leiligheter i sameiet. Det er overveidende sannsynlig at nevnte lekkasjer stammer fra utetthet i membran på balkonger i 7. etasje. Styrets forslag til kostnadsramme for dette prosjektet, basert på mottatt pristilbud, funn i rapporter og anbefalinger fra Obos - utgjorde mellom kr. 2.0 - 2.400.000,-.

I forbindelse med disse utbedringene ble det besluttet å foreta ekstraordinære innbetalinger fra sameierne i perioden februar/mars/mai/juni/august 2019. Ifølge styrets leder er arbeidet med ovennevnte utbedringer ferdigstilt og kostnaden er dekket.

Økonomi:
Regnskapet for 2020 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 3.027,-. Per 31.12.2020 hadde sameiet omløpsmidler tilsvarende kr. 1.074.736,- (kundefordringer, innestående på driftskonto). Regnskapet for 2020 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Andel felles formue per 31.12.2020 = Kr. 11.645,-

Felleskostnad:
Det betales en månedlig felleskostnad pålydende kr. 3.655 ,- til sameiet.

Felleskostnaden inkluderer følgende:
Felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, kabel-tv og bredbånd via Telenor (basispakke), filterskift, vaktmestertjeneste, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av sameiet.

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
- Felleskostnader kr. 2.173,-
- Filter kr. 65,-
- Vedlikeholdsfond kr. 862,-
- TV/internett kr. 555,-

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 14 utgjør: 140/7071

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at felleskostnaden i sameiet kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av sameiet. Styrets leder opplyser at felleskostnaden vil bli økt med 3,5% f.o.m. februar 2022.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Dyrehold:
Dyrehold er ikke tillatt med mindre gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre beboerne, jfr. husordensreglenes pkt. 1.4.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Ikke sikringsordning:
Sameiet er ikke tilknyttet sikkerhetsordning for tap av felleskostnader. Sameierne hefter for felleskostnader etter sin sameiebrøk. Herav hefter man ikke for andre sameieres ubetalte fellesutgifter, men man kan likviditetsmessig måtte legge ut for nødvendige kostnader som sameiet pådrar seg for å opprettholde forsvarlig drift. Slike utlegg vil i så fall være sikret ved 1. prioritetspant i slik seksjon, som tilhører den som ikke har betalt sin andel av felleskostnaden (ref. punktet under "Legalpant").

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets husordensregler, vedtekter, innkalling til årsmøte med regnskap for 2020 samt protokoll fra årsmøtet. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Kjøper oppfordres å sette seg grundig inn i disse dokumentene.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 492 136,- for inntektsåret 2019.

Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 5 371 691,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. I henhold til sameiets vedtekter § 2-1 disponere seksjonseier fritt over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut denne med mindre noe annet følger av lov, avtaler eller sameiets vedtekter.  Ved utleie av boligen skal sameiets styre underrettes skriftlig om leieforholdet. Det vises for øvrig til sameiets vedtekter (følger vedlagt i salgsoppgaven).

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes. I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:

"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen. Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G

Vei, vann og avløp

- Offentlig/kommunal vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vann- og avløpsnett. Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

2003/4944-2/106 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 17.02.2003 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:

Arealplan-id: 15790000
Plannavn: Bergenhus. Gnr. 164, bnr. 420 og 1392 m.fl., Møhlenpris
Ikrafttredelsesdato: 22.10.2001
Berøringsgrad: 99.7%

Reguleringsformål:
- Annet kombinert formål (96,1%)
- Annen veigrunn (1,9%)
- Gang-/sykkelvei (1,4%)
- Kjørevei (0,3%)
- Gatetun (< 0,1%)

I henhold til gjeldende kommuneplan er eiendommen avsatt til:

- Sentrumsformål (100%)

Hensynssoner i kommuneplanen:

- Byfortettingssone (100%)
- Historisk sentrum (100%)
- Luftkvalitet - gul sone (100%)
- Vei støy - gul sone (41,1%)
- Vei støy - rød sone (28,2%)

Arealformål i kommunedelplan:

- Annet byggeområde (96%)
- Veiareal (3,7%)
- Offentlig bygning (0,2%)
- Fotgjengerstrøk (< 0,1%)
- Veiareal (< 0,1%)

Annet:
Området ved sjøen på Møhlenpris er under utvikling. Kjøper må påregne at dette området blir bebygget med blokker etc., som vil kunne påvirke denne eiendommens sol- og utsiktsforhold. Dette gjelder blant annet gnr. 164, bnr. 421 som ligger i nærområdet (denne eiendommen grenser mot Puddefjorden).

Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg.

Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapport på eiendommen.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Salgs- og betalingsvilkår

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til en grundig besiktigelse av eiendommen, fortrinnsvis sammen med fagkyndig person.

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse. Dette innebærer at avhendingslovens regler om når boligen har en mangel, fravikes til ugunst for kjøper.

Dette betyr blant annet at det kun foreligger en mangel når:

Kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.

Videre kan det foreligge en mangel når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, eller når tomtearealet er vesentlig mindre enn oppgitt.

Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt til meglerens klientkonto før overtagelse.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg selv, må det tas særskilt forbehold om dette i bud.

Økonomi

Prisantydning 7 990 000
Omkostninger 208 942
TOTALT 8 198 940

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF