Sanddalsbotn 61B

Solgt

5 980 000

Prisantydning

Boligtype

Tomannsbolig

Totalpris

5 997 690

P-rom

120 KVM

Antall rom

3 Soverom

Sanddalsbotn 61B (Solgt)

Perfeksjonert del av tomannsbolig - Nytt 2019 - Smarthusteknologi - Høy standard - Garasje - Takterrasse - Sol - Utsikt

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Sanddalsbotn 61B 5 980 000 17 692 750
BOLIGTYPE

EIERFORM
Tomannsbolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
120 / 132 / 0 KVM Fellestomt, 1151 KVM 60190157

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Vindfang, gang/hall, to soverom, bad med vaskerom og bod.

Innhold | 2. etasje:
Gang, soverom med tilkomst til garderoberom, bad  og åpen stue-/kjøkkenløsning
 
Uteplass:
Fra åpen stue-/kjøkkenløsning er det utgang til trapp som fører til en svært romslig takterrasse på 67,7 m² med gode sol og utsiktsforhold. Det er også adkomst til hagearealer.

Lagringsplass:
I tillegg til bod i boligens 1. etasje, disponerer også denne seksjonen en bod på 8,1 m² på bakkeplan. Det er også tilrettelagt for sportsbod i lukket garasje på 5 m². På egen takterrasse er det bygget bod på 4,5 m², som er perfekt til lagring av utemøbler, grill og annet. I tillegg er det egen garderobe integrert som fast møbel under trapp.levert ferdig av trappesnekker.

Parkering:
Seksjonen disponerer én biloppstillingsplass i felles garasje på tomten.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 54,1 kvm:
Vindfang, gang, to soverom og bad.

2. etasje | 64,5 kvm:
Gang, soverom og åpen stue-/kjøkkenløsning.

Beskrivelse av areal:
Samlet primærareal (P-rom) bolig = 119,6 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) bolig = 125,4 kvm.
Bod ved inngangsparti = 8,1 kvm.
Bod i garasje = 5 kvm.
Bod på takterrasse = 4,5 kvm.
Garasje = Totalt ca. 50 kvm. (Ca. 25 kvm. pr. seksjon)

Alle arealer er hentet fra tegninger megler har mottatt fra utbygger. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Standard

- Påkostet smarthusteknologi
- Ferdigattest, datert 14.06.2019
- Gasspeis med fjernkontroll og vedkubbe
- Fast parkeringsplass i garasje med aut. portåpner
- Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig
- Sigdal kjøkken med alle hvitevarer fra Siemens
- Solrik takterrasse på om lag 70 kvm
- Gassuttak på takterrassen
- God oppbevaringsplass i flere boder
- Kort vei til Nesttun og Paradis med alle fasiliteter inkl. bybane
- Meget kort avstand til skoler og barnehager
- Høy teknisk standard
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Vannbåren varme
- 3 soverom og 2 bad
- Fem års reklamasjonsrett fra utbygger
- Lav dokumentavgift - bare kr 9.370,-

Presentasjon | Z Megleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim er engasjert av Byggefirma Nilsen & Andersen AS for salg av denne attraktive, nyoppførte boligen i Sanddalsbotn.

Nøkkelferdig bolig | Grunnarbeidet startet i 2018 og boligen som er oppført og ferdigstilt i 2019 og er innflytningsklar for ny eier. Boligen har en luftig beliggenhet med solrik og stor takterrasse. Meget godt utnyttet areal over to plan og enkel tilkomst til garasjen med fast parkeringsplass og mulighet for ladestasjon. Bygget har høy teknisk standard med bl.a. vannbåren varme i begge etasjer og waterguard automatisk vannstoppsystem. Det er også installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning for et godt og sunt inneklima. I huset er det gjennomgående moderne overflater med blant annet Kahrs Eikeparkett Antium 15 mm og malte, slette flater med moderne fargekombinasjoner samt flott belysning som gir et eksklusivt preg. Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren Sigdal og integrerte hvitevarer på kjøkkenet er av høy kvalitet fra Siemens. Baderommet har fliser på gulv og vegger og moderne møblement. Boligen har tre soverom, alle med god størrelse. Hovedsoverom med eget garderoberom og tilknytning til bad. Åpen løsning mellom stue og kjøkken som rommet gode lysforhold og den beste romfølelsen. Store vinduer i boligen med integrerte utvendige elektriske markiser og sentralstøvsuger med uttak i hver etasje sørger for en effektiv rengjøring.

Smarthusteknologi | I boligen er alt tilrettelagt med topp moderne teknologi. Det kan nevnes at boligen har et styringssystem XComfort Sensio som styrer ytterdører, vindusscreens, ventilasjon, gasspeis, lys og varme som bidrar til reduserte utgifter mm. Systemet tilpasses sluttbrukers ønsker og behov.

Hvitevarer | I boligen er det generelt sett høy kvalitet. Sigdal Kjøkkenet er utstyrt med Siemens hvitevarer som induksjonstopp med ventilator, stekeovn, mikrobølgeovn med dampfunksjon, oppvaskmaskin og kombikjøleskap.

Følelsen av det nye | Dette er en ny bolig som bør passe for flere aldersgrupper. Utbygger har påkostet uteområdet og her er alt tilrettelagt for at en kan sosialisere seg nye naboer og være med å danne et godt bomiljø. Dette er et trygt, godt og barnevennlig nabolag i sentrale og grønne omgivelser ca. 5 minutter fra Nesttun.

Høy teknisk standard | Utbygger har strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø.

Tekniske installasjoner | Foruten Smarthusteknologi er det også sentralstøvsuger, balansert ventilasjon med varmegjenvinning , vannbåren varme som gir et sunt og godt inneklima og gasspeis styrt med fjernkontroll. I tillegg er det følgelig et meget godt organisert sikringsskap i gangen og rør i rør vannforsyningsanlegg. Alt arbeid med huset er utført av autoriserte firma og det foreligger dokumentasjon på alt arbeid.

Utbygger og samarbeidspartnere | Utbygger er Byggefirma Nilsen & Andersen AS med samarbeidspartnere som Mjeldstad VVS AS og Kjell Hansen Elektro.

Besparelse | Ved kjøp til prisantydning er dokumentavgiften kun kr. 9.370,-. Som kjøper i et nytt prosjekt er det også å forvente reduserte driftskostnader for vedlikehold.

Sameiet | Sameiet har fått navnet Utsikt Sanddalsbotn og fasilitetene eierne vil nyte godt av må sies å være meget gode.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer. Det gjøres spesielt oppmerksom på at bildene som er benyttet av markedsføringen av seksjon 2 er bilder fra seksjon 1 som er solgt. Seksjon 2 er identisk, men speilvent og bildene er ment for å illustrere kvalitetene i boligen. Interessenter oppfordres til å komme på visning for å se beliggenheten, uteområdene, utsikten og takterrassen for seksjon 2.

Velkommen | Totalt sett en særdeles attraktiv bolig som bør dekke både behov og ønsker for den mest kresne boligkjøper.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Flott beliggenhet i rolige, grønne og landlige omgivelser bare få minutters kjøring fra Nesttun. Flott boligområde hovedsakelig bestående av eneboliger og rekkehus. Denne boligen ligger på en høyde med gode solforhold og nydelig utsikt. Fra eiendommen er det kort vei til de fleste fasiliteter og servicetilbud på Nesttun, samt relativt kort kjøreavstand til blant annet sentrale arbeidsplasser på Sandsli/Kokstad, Haukeland Sykehus og Bergen sentrum. Barnevennlig nærmiljø og gode turmuligheter like i nærheten. Vi anbefaler for øvrig interessenter å studere vedlagte nabolagsprofil hvor nærtliggende skoler, barnehager mm fremkommer.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 144/288

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

Fra Paradis følger Sandbrekkevegen i retning Midttun. Følg så skiltnummerering.

For øvrig henstiller vi interessenter å følge Z Meglerens skilting på visningsdagen.

Tomt

Tomten er på 1151,5 kvm og er felles for de to seksjonene. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse pent opparbeidet. Tomten leveres slik den fremstår på visning.

Byggemåte

Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av informasjon fra utbygger.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Grunnmur Jackon Thermomur.

Etasjeskiller:
Trebjelkelag, med trinnlydsplater og vannboren gulvvarme.

Gulv på grunn:
Isolert betonggulv direkte på grunn.

Type gulv i boligen: Kahrs Eikeparkett Antium 15mm.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass i malte trekarmer og aluminiums belagte utvendig karmer (Nordan). I vinduer på hovedfasade i stue er det også integrert screens som kan styres ved hjelp av boligens smarthus system.

Yttervegger:
Ytterveggene er utført som isolert bindingsverk, på innsiden er bindingsverket påmontert aldringsbestandig diffusjonstett plastfolie som er klemt med platekledning. På utsiden er bindingsverket kledd med vindtett platekledning/papp og utlektet. Ytterkledning av stående trekledning i Royalimpregnert (fra byggeår). 

Takkonstruksjon/taktekking:
Kompakt tak med Q-dekke og isolasjon, tekket med sarnafil. Royalimpregnert terrassedekke.

Garasje:
Garasjen er oppført med ringmur i betong, støpt gulv mot grunn, ytterveggkonstruksjoner av bindingsverk, gitterdragere tekket med båndtekking. Leddport med automatisk åpner. Innlagt lys og strøm.

Annet:
Idet boligen er helt ny og ferdigstilt i 2019 er det ikke innhentet tilstandsrapport på boligen

Takterrassen blir levert med komplett glassrekkverk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 2D plantegning ikke nødvendigvis stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

På generelt grunnlag oppfordres det til å sjekke boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport, tilstandsgrad 2: xxxxxxxx

Sameie

Om sameiet:
Bygget er ferdig seksjonert i to seksjoner. Kjøperne av de to seksjonene må etablere sameiet. Utbygger har gitt sameie navnet: Utsikt Sandalsbotn.

Vedtekter:
Et standardutkast til vedtekter er utarbeidet i forbindelse med seksjonering og kan benyttes av kjøperen om ønskelig. Vedtektene er vedlagt i salgsoppgaven.

Forsikring:
Ved etablering av sameiet anbefales det å etablere fellesforsikring av bygningsmassen. Forsikring for innbo må kjøper selv besørge. Pr. i dag er bygningsmassen forsikring med Byggmesterforsikring med polisenummer 1289/10381 og eiendommen vil være forsikret med inntil et par uker etter at begge enhetene er overtatt av nye eiere. Sameiet skal deretter stille egen forsikring.

Felleskostnader:
Utbygger stipulerer felleskostnader på ca. kr. 750,- pr. mnd.

Kjøper av seksjon 1 og 2 må selv avtale hvor mye som skal betales pr. måned og hva det skal inkludere.

Kostnadene tilknyttet boligene vil være vedlikehold av bygningen, felles byggforsikring, evt. sameieavtale tv og internett, samt vedlikeholdskostnader for felles vei (sammen med nabo(er)).

Eierne av de to seksjonene må selv avtale beløp vedr. månedlige felleskostnader, oppgitt beløp er estimert av utbygger.

Diverse:
Sameiet må inngå avtale med naboer i samme oppkjørsel om drift og vedlikehold av felles vei, vann og avløp. En sum for dette må avtales med naboene. Etablering av veilag m.m for alle brukere i Sandalsbotn 61, 59 og 57 som setter rammer og mnd kostnader.

Seksjon 1 er solgt.

Formuesverdi

Boligen er helt ny og det foreligger derfor ikke ligningsverdi på boligen pr. tid. ligningsverdi som fastsettes av skattemyndighetene. Ligningsverdien fastsettes av Skatteetaten og utgjør ca. 25 % av markedsverdien for en primærbolig. For sekundærboliger utgjør ligningsverdien ca. 40% av markedsverdien. For mer utfyllende informasjon kontakt Skatteetaten.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger er en profesjonell entreprenør og kan ikke tegne eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Ingen øvrige hvitevarer følger med.

Følgende hvitevarer er integrert på kjøkkenet:
Siemens hvitevarer, induksjonstopp med ventilator, stekeovn, mikrobølgeovn med dampfunksjon, oppvaskmaskin og kombikjøleskap.

Annet
Boligen er utvasket av renholdsbyrå før visning og utbygger foretar ikke noe ytterligere utvask før overlevering.

Garanti Bustadoppføringslova § 12
Selger skal straks etter at avtale er inngått, stille garanti etter Bustadoppføringslova § 12. Dersom selger ikke oppfyller plikten til straks å stille garanti, har kjøper rett til å holde tilbake alt vederlag frem til det er dokumentert at garantien foreligger. Garantien skal gjelde frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse og minst 5 % etter overtagelse.

Pantefrafall
Det tas forbehold om pantefrafall fra eiendommen.

Oppvarming

- Vannbåren varme i begge etasjer
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Gasspeis m/fjernkontroll og vedkubbe

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering til én bil i helt ny garasje. Ellers biloppstillingsplass på tomten.

Tinglyste erklæringer

Grunndata:
2019/520656-1/200
Seksjonering  
Tinglyst 08.05.2019 21:00 
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Sameiebrøk: 144/288
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Sameiebrøk: 144/288
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning

Rettigheter på Gnr. 8 Bnr. 188:
2011/633370-2/200
Bestemmelse om veg  
Tinglyst 12.08.2011 
 
2011/633370-4/200
Best. om vann/kloakkledn.  
Tinglyst 12.08.2011 
 
Rettigheter på Gnr. 8 Bnr. 190:
2013/229091-1/200
Bestemmelse om veg  
Tinglyst 19.03.2013 
Gjelder to bruksenheter.
Med flere bestemmelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 6350000
Plannavn: Fana. Sandal/Sædal/Nattland, Planområde 2
Ikrafttredelsesdato: 04.03.1985
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 6345500
Plannavn: Fana. Gnr 8 Bnr 53 M.fl., Sandal/Sædal/Nattland, Eikedalen Borettslag
Ikrafttredelsesdato: 16.02.1987
Dekningsgrad: < 0,1 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 6350004
Plannavn: Fana. Gnr 8 Bnr 188, Sandal, Boligfelt B24 200503329
Ikrafttredelsesdato: 28.09.2005

Kommuneplan:
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
60910000 - Bebyggelse og anlegg jfr. bestemmelser og retningslinjer (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr

6360000 - Fana. Gnr 8 Bnr 10, Sandal/Sædal/Nattland, Planområde 3 - 190001059
6360000 - Fana. Gnr 8 Bnr 10, Sandal/Sædal/Nattland, Planområde 3 - 190001059
6345201 - Fana. Gnr 8 Bnr 58 M.fl., Sandal/Sædal/Nattland, Planområde 1, Felt B-5a - 190001559
6345100 - Fana. Sandal/Sædal/Nattland, B1 Gruppe B, Plan For Utbygging - 190610023
6345001 - Fana. Sandal/Sædal/Nattland, Planområde 1, Felt B1 - 190001559
6340000 - Fana. Sandal/Sædal/Nattland, Planområde 1, Felt 1-4, Del Av 5 - 190001559
6340000 - Fana. Sandal/Sædal/Nattland, Planområde 1, Felt 1-4, Del Av 5 - 190001559
6340000 - Fana. Sandal/Sædal/Nattland, Planområde 1, Felt 1-4, Del Av 5 - 190001559
6340000 - Fana. Sandal/Sædal/Nattland, Planområde 1, Felt 1-4, Del Av 5 - 190001559

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 8/173
Bygningstype: Tilbygg Enebolig
Status: Meldingssak registrer tiltak
Dato: 21.07.2010

Eiendom: 8/174
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 18.10.2016

Eiendom: 8/242
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Meldingssak registrer tiltak
Dato: 16.08.2011

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Energimerking

Megler har ikke mottatt energiattest for boligen. Kan fremskaffes på forespørsel.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 14.06.2019.
Gjelder: Nybygg bolig

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Salgs- og betalingsvilkår

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til en grundig besiktigelse av eiendommen, fortrinnsvis sammen med fagkyndig person. Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse. Dette innebærer at avhendingslovens regler om når boligen har en mangel, fravikes til ugunst for kjøper.

Dette betyr blant annet at det kun foreligger en mangel når:

Kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. Videre kan det foreligge en mangel når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, eller når tomtearealet er vesentlig mindre enn oppgitt. Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt til meglerens klientkonto før overtagelse.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg selv, må det tas særskilt forbehold om dette i bud.

Formidling

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 5 980 000
Omkostninger 17 692
TOTALT 5 997 690

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF