Indre Steinsvik 21Q

Solgt

4 990 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

5 139 690

P-rom

95 KVM

Antall rom

3 Soverom

Indre Steinsvik 21Q (Solgt)

Stilsikker og innbydende toppleilighet | Usjenert og solrik terrasse på 19 m² | Fin utsikt | To garasjeplasser | Heis

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Indre Steinsvik 21Q 4 990 000 149 692 2 754
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 3
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
95 / 99 / 105 KVM Eiet tomt, 4685 KVM 60210005

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 3. etasje:
Vindfang, hall, bod, vaskerom, bad/wc, tre soverom, kjøkken og stue.

Terrasse:
Fra stuen er det utgang til terrasse på 18.8 m²

Lagringsplass:
Innvendig bod i leiligheten på 3.7 m² (den innvendige boden utgjør differansen på p-rom og bruksareal). Ekstern bod i byggets 1. etasje er 5.6 m² og bod på terrassen er 1.8 m².  Det er i tillegg felles utebod.

Samlet primærareal (P-rom) = 95 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 99 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 110 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og stilsikker toppleilighet
- Store vindusflater og takhøyde i stue/kjøkken på opp til 3.7 meter
- Usjenert og meget solrik terrasse med fin utsikt
- Gasspeis i stuen som styres med fjernkontroll
- Separat bad og vaskerom
- Installert sprinkleranlegg

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/ Eiendomsmegler MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne innbydende toppleiligheten.

Leilighetens standard |
Leiligheten fremstår som stilren og innbydende med en arealeffektiv og god løsning. Det er god garderobeplass i vindfang med dyp skyvedørsgarderobe med sensorstyrt belysning samt skyvedørsgarderobe fra Sigdal i hallen. Innbydende og pent bad med varmekabler og downlightsbelysning. Badet har fliselagt gulv og vegger, og fin innredning med god skapplass. Separat vaskerom/teknisk rom med innredning og wc. Vegg i vegg med vaskerommet er det stor innvendig bod. Hovedsoverommet er på hele 13.3 m², i tillegg til to øvrige soverom på hhv. 7.7 m² og 6.6 m². Kjøkkenet er 8.4 m² og har innredning fra Sigdal med god skap og benkeplass. Det er fliser mellom benkeplate og overskap samt integrerte hvitevarer. Stuen er hele 32.6 m² og har store vindusflater og en takhøyde opp til 3.7 meter. Her er det god plass til både sittegruppe og spisebord. Det er installert gasspeis fra Heat & Glo i stuen som gir god oppvarming og fin stemning til rommet. Fra stuen er det utgang til usjenert og meget solrik terrasse på 18.8 m². Leiligheten har generelt god plass til garderobeløsninger og det er rikelig med lagringsmulighet i innvendig bod og ekstern bod.

Gulvene i leilighetens oppholdsrom er lagt med parkett og det er fliselagt gulv i gang og baderom. Vegger er malt i moderne og varme farger.

Tekniske installasjoner |
Porttelefon er plassert i hallen. Sikringsskap og sentralstøvsuger er plassert i boden. Varmtvannsbereder og fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på vaskerommet. Sameiet har felles gasstank og leiligheten har egen gasspeis i stuen og uttak til gassgrill på terrassen. Bygget har systemlås.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i skjermet og pent boligfelt ved ende av blindvei, grenser bl.a. mot grøntareal. Her får du gangavstand til fine turmuligheter og golfbane (Fana golfklubb), dagligvarebutikker (Rema 1000, KIWI og Bunnpris), Isushi og Venezia Pizzeria samt kollektivtransport (10. min. til Bybanestopp). Det er et rikt utvalg av praktfulle turmuligheter, fra eiendommen er det enkel tilkomst til bl.a. Sæverudsskogen og Siljustøl. Nærområdet har de beste rekreasjonsmulighet for store og små, sommer som vinter. Det er i tillegg gangavstand til byens største handlesenter (Lagunen) med en rekke butikker, restauranter, treningssenter og kino.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Det er lagt varmekabler i gangen og på badet. Det er gasspeis i stuen.

Parkering

Med til leiligheten følger det to faste plasser som er plassert side om side i felles garasjeanlegg. Det er bare denne og fire andre leiligheter som har to garasjeplasser. De øvrige har en plass hver. Det er automatisk portåpner til garasjeanlegget og heis direkte til leilighetens etasje.

Det er i tillegg oppmerket gjesteparkering like ved bygget på sameiets fellesareal.

Tomt

Fellestomten er pent opparbeidet med fin beplantning og utvendig belysning. Felles veier og parkeringsareal er asfaltert. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og byggets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Byggemåte

For byggeteknisk beskrivelse så vises det til vedlagt tilstandsrapport på leiligheten.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 15.06.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse nødvendigvis ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. I den vedlagte tilstandsrapporten har alle punktene oppnåd TG1.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Takbelysning i stuen medfølger ikke i handelen. Det medfølger plissegardiern til stuen og alle soverommene,

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 14.10.2008.
I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 55/1000

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet:
Steinsviklunden Sameie består av 18 selveiende boligseksjoner.

Styreleder i sameiet er:
Roar Pedersen
E-post: steinsviklunden@gmail.com

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i If Skadeforsikring (avtalenummer: SP616073). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi:
Sameiet hadde i 2019 et regnskapsført positivt resultat på pålydende kr. 111.961,-

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 2 754,- per måned og inkluderer: Grunnpakke for kabel-tv og bredbåndsløsning fra Telenor/Canal Digital, strøm til fellesareal og renhold av fellesareal, brøyting av felles private veier og gjesteparkering, service av gassanlegg, bygningsforsikring, avsetting til framtidig vedlikehold av fellesareal, forretningsførsel.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 8 utgjør: 55/1000

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold:
Det er tillatt med dyrehold i sameiet.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter, svarbrev fra forretningsfører, innkalling til generalforsamling inkl. regnskap for 2019, og protokoll fra generalforsamling. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Husordensregler foreligger ikke.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 941 475,- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 389 310,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det boligen har fått energimerke Rød D.

Vei, vann og avløp

Felles privat vei til offentlig vei
Felles privat vannledning til offentlig nett
Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

2005/25936-4/106  Bestemmelse iflg. skjøte  
05.08.2005 
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
Overført fra: 4601-39/633
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 9515000
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 39 Bnr 558, Indre Steinsvik Felt B2
Ikrafttredelsesdato: 31.08.2006
Dekningsgrad: 99,9 %

PlanID: 18140000
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 2 Mfl., Siljustøl, Reguleringsplan For Golfbane, Nord For Flyplassvegen
Ikrafttredelsesdato: 21.06.2004
Dekningsgrad: < 0,1 %

PlanID: 0
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 39 Bnr 270 Og Gnr 119 Bnr 374 Mfl., Reguleringsplan For Steinsvikkroken Boligområde, Planområde 0-1
Ikrafttredelsesdato: 13.09.2004
Dekningsgrad: < 0,1 %

PlanID: 0
Plannavn: Ytrebygda. Indre Steinsvik, Planområde 0-2
Ikrafttredelsesdato: 31.03.2003
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
9515000 - Blokkbebyggelse (41,5 %)
9515000 - Felles grøntareal (40,5 %)
9515000 - Felles avkjørsel (7,0 %)
9515000 - Felles parkeringsplass (5,0 %)
9515000 - Felles lekeareal (3,9 %)
9515000 - Golfbane (1,5 %)
9515000 - Annet fellesareal (0,6 %)
9515000 - Frittliggende småhusbebyggelse (0,1 %)
18140000 - Golfbane (0,1 %)
0 - Friluftsområde (0,1 %)
0 - Frittliggende småhusbebyggelse (0,1 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 8050001
Plannavn: Ytrebygda. Fv 179 Steinsvikvegen, Strekningen Steinsvik - Sørås, Endring Av Støyskjermer 190710649
Ikrafttredelsesdato: 03.05.1994

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone Y (100,0 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (0,1 %)
0 - Idrettsanlegg Idrettsanlegg I (0,1 %)
0 - LNF LNF LNF (0,1 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Komponisthjemmene (0,2 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
66440000 - Ytrebygda. Gnr 39 Bnr 270 Mfl., Steinsvikkroken - 201907632
60970000 - Ytrebygda. Gnr 39 Bnr 102 Mfl., Steinsvikkroken - 200607665
9520001 - Ytrebygda. Gnr 39 Bnr 270, Gnr 119 Bnr 374 Mfl., Steinsvik/rå - 200611473
9510002 - Ytrebygda. Gnr 39 Bnr 146, Steinsvik, Delingstillatelse Boligtomter - 200514211
8050000 - Ytrebygda. Steinsvikvegen, Østre Del - 190710649

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 39/584
Bygningstype: Tilbygg Enebolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 02.03.2018

Eiendom: 39/586
Bygningstype: Tilbygg Enebolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 02.03.2018

Eiendom: 39/597
Bygningstype: - Enebolig
Status: Rammetillatelse
Dato: 24.03.2021

Eiendom: 39/615
Bygningstype: Tilbygg Rekkehus
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 18.02.2020

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel
.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport.

Formidling

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 4 990 000
Omkostninger 149 692
TOTALT 5 139 690

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF