Nystuveien 21

VISNING

8 780 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

9 009 990

BRA-i

106

Åpent areal

7

P-ROM

106

ANTALL ROM

3

Nystuveien 21

Strøken 4-roms toppleilighet | Altan | High-end innredning | Panorama & solfaktor 50 | Helse Brg. | Haukel. skole & bhg.

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Nystuveien 21

PRISANTYDNING

8 780 000

OMKOSTNINGER

229 990

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

694

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

106/106/0KVM

TOMT

Eiet tomt,721KVM

OPPDRAGSNUMMER

60240095

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Gang, wc/vaskerom, bad/wc, 3 soverom (hvorav master-soverom med walk-in garderobe) og stue med åpen kjøkkenløsning.

Innhold | Loftsetasje:
Loftsrom og romslig bod.

Uteplass:
Tilknyttet boligen er det en nydelig og delvis overbygget altan med et areal på ca. 7 m². Det er misunnelsesverdig utsikt og gode solforhold på altanen.

Arealer av rom:
2. etasje:
- Stue: 38,9 m²
- Gang: 10,3 m²
- 3 stk. soverom: 10,6 m² (inkl. åpen garderobeløsning), 10,4 m² og 6,2 m²
- Bad: 7,4 m²
- Vaskerom: 3,2 m²

Loft (gulvareal):
- Loftsrom: 38 m² (inkl trapp).
- Bod (ikke målbart areal):
- Ca. 30 m² gulvareal.

Arealet oppgitt for rom er ca. og avvik kan forekomme. Arealene kan ikke summeres for å kontrollere BRA da innervegger, sjakter mm er ikke medregnet i disse arealene.

Internt bruksareal (BRA-i) = 106 m²
Terrasse- og balkongareal (TBA) = 7 m²
Totalt bruksareal (BRA) = 106 m²

Arealbegreper:

Internt bruksareal (BRA-i):
Bruksareal av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter.

Eksternt bruksareal (BRA-e):
Bruksareal av alle rom som ligger utenfor boenheten/boenhetene, men som tilhører denne/disse.

Innglasset balkong (BRA-b):
Bruksareal av innglasset balkong tilknyttet boenheten. I begrepet inngår også veranda eller altan.

Totalt bruksareal (BRA):
Summen av BRA-i, BRA-e og BRA-b.

Terrasse- og balkongareal (TBA):
Areal av terrasser og åpne balkonger tilknyttet boenheten. I dette arealet inngå også åpen veranda eller altan mv.

Måleverdige arealer:
Et areal er måleverdig når vilkår for fri høyde (høyde på minst 1,90 meter med en lengde og bredde på minst 0,60 x 0,60 meter), tilgjengelighet og permanent gangbart gulv oppfylles. I etasjer med skråtak gjelder egne bestemmelser. Ved nødvendige åpninger i etasjeskiller for trapp, måles kun det arealet som opptas av trappen. I etasjen under måles gulvet uten hensyn til trappen. Sjakter, heiser, skorsteiner, innvendige søyler og lignende er unntak og skal måles selv om de ikke oppfyller disse vilkårene og uansett om de har åpning i gulv, tilgjengelighet eller ikke.

Standard

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim ønsker velkommen til denne strøkne 4-roms toppleiligheten med nydelig beliggenhet i Nystuveien/Starefossen.

Oppgradert | Dette er en fantastisk, flott leilighet med med en gjennomtenkt planløsning (inkl. 3 soverom) og meget høy standard på overflater, utstyr og innredning. Leiligheten ble kjøpt for kr. 7.000.000,- i 2022 og påkostet ca. kr. 2.000.000,- av dagens eier etter overtagelsen. Leiligheten fremstår som strøken og fagmessig totaloppusset. Her er alt du kan ønske deg av en moderne bolig med nye vinduer, etterisolering, nyere elektrisk anlegg og oppgraderte vann- og avløpssystemer. Det foreligger full fagdokumentasjon på arbeidet som er utført. I tillegg er det stort loft med stort potensiale.

Moderne | Leiligheten har en lys og åpen løsning mellom stue og kjøkken, med praktfull fiskebensparkett fra Timberwise som gir et eksklusivt uttrykk. Kjøkkenet er en drøm for matentusiasten, med elegant innredning fra Sigdal, slitesterk Silestone benkeplate og topp moderne hvitevarer fra Simens Studioline og Miele. Et lekkert ildsted skiller kjøkkensonen og stuesonen.

Velvære | Badet er et kapittel for seg selv, med nydelige italienske fliser som gir en spa-lignende atmosfære. Her kan du virkelig slappe av og nyte tilværelsen. Det er i tillegg et lekkert gjestetoalett/vaskerom.

Uteplass | Tilknyttet boligen finner du en delvis overbygget og solrik altan med vidstrakt utsikt, perfekt for rolige morgener med en kopp kaffe eller sene sommerkvelder med gode venner. Altanen har et areal på ca. 7 m². Her ute er utsikt "så langt øye kan se" og om kvelden blir utsikten magisk.

Nabolag | Boligen ligger i et rolig nabolag med en god atmosfære, hvor du kan finne ro og fred etter en lang dag. Her kan du virkelig slappe av og føle deg hjemme, omgitt av vennlige naboer og en trygg, behagelig stemning. Det er barnevennlig med kort vei til flere barnehager, Skansemyren idrettsplass og ikke minst byens beste turterreng. Leiligheten kreteser til kanskje byens mest populære barneskole, Haukeland skole.

Helse Bergen | Toppleiligheten har en perfekt beliggenhet for de som er tilknyttet Helsesektor. Meget kort avstand til Odontologen, Alrek Helseklynge, Haraldsplass Diakonale Sykehus og ikke minst Haukeland sykehus.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Dette er en sjelden mulighet til å sikre seg en fenomenalt flott og innflytningsklar leilighet med spektakulær beliggenhet i Nystuveien. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve denne lekre leiligheten. Kom på visning, føl den gode atmosfæren og nyt utsikten.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader (oppgitt for siste år):
Felleskostnad kr 694,-/mnd. = Kr 8.328,- per år
Kommunale avgifter = Kr 19.032,- per år

Hvitevarer:
Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn. Ingen andre hvitevarer følger med i salget.

Annen viktig informasjon:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

8 780 000

Omkostninger

229 990

TOTALT

9 009 990

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern