Sætreviki 3

VISNING

man. 24.6 | 18.30 - 19.30

4 490 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Fritidseiendom

TOTALPRIS

4 603 490

BRA-i

106

Åpent areal

130

P-ROM

106

ANTALL ROM

3

Sætreviki 3

Velholdt fritidsbolig fra 2009 | Praktfull beliggenhet | Sol & nydelig sjøutsikt | Båtplass | Terrasse, jacuzzi & sauna

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Sætreviki 3

PRISANTYDNING

4 490 000

OMKOSTNINGER

113 490

BOLIGTYPE

Fritidseiendom

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

106/106/0KVM

TOMT

Eiet tomt,888KVM

OPPDRAGSNUMMER

60240102

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | hovedetasje:
Entré / gang (12,0 m²), soverom 1 (9,7 m²), soverom 2 (7,7 m²), soverom 3 (7,8 m²), bad (6,2 m²), wc (3,7 m²), stue/kjøkken (42,0 m²) og vaskerom (13,2 m²)

Takhøyder:
Ca. 2,29-2,30 meter. Opptil ca. 3,64 meter i stue/kjøkken.

Lagringsplass:
Stor, isolert innvendig bod/vaskerom med egen adkomst. I tillegg er det et stort koffertloft.

Uteplass:
Med utgang fra spisestue er det adkomst til en nydelig terrasse på hele 130 m²

Merknader om areal:
BRA er oppmålt med laser på stedet. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

BRA = 106 m²
BRA-i = 106 m²
TBA = 130 m²

Standard

Kort fortalt
- Meget velholdt fritidsbolig fra 2009
- Nydelig beliggenhet
- Stor, solrik terrasse
- Sauna & jacuzzi
- Fantastisk utsikt
- Båtplass i marina like ved
- Flotte turområder
- Bilvei helt frem og god parkeringsdekning
- Barnevennlig område
- Gjennomgående fin standard i alle rom
- 3 soverom
- Pent HTH kjøkken med tilhørende hvitevarer
- Generøs takhøyde
- Store, flotte vinduer som slipper inn mye lys
- Fritidsboligen overtas møblert
- Lading til elbil.

Velholdt fritidseiendom | Fritidseiendommen i Sætreviki 3 går over ett plan og ble oppført i 2009. Ferdigattest fra 2009 foreligger. Hytten har jevnt over fine brukskvaliteter, moderne innredning og moderne utstyr. Hytten har en meget god planløsning med lys og trivelig åpen stue/kjøkken med masse vinduer, nydelig utsikt og en luftig takhøyde. Videre er det entré/gang, 3 soverom, wc-rom, bad og en romslig bod med god oppbevaringsplass og egen inngang. Det er perfekt med "grovinngang" når en kommer hjem fra turen eller med barn eller hund.

Nydelig utsikt | Det er en fenomenal flott sjøutsikt fra kjøkken, spisestue, stue og terrassen. Her kan man følge med på livet på sjøen og en ser ned på båtplassen i marinaen i Sætreviki.

Stor terrasse | Terrassen er stor, solrik og måler hele 130 kvm. Her har selger felt inn luksusfasiliteter som jacuzzi og montert sauna som følger med i handelen. Terrassen er beiset i 2024 og det er god plass til flere soner. Her er det også en overbygget del med levegg hvor en sitter undertak og ly av hytten. Terrassen må oppleves!

"Havet som nabo" | Når man har hytte i Sætreviki kan man slappe av i nydelige omgivelser ved sjøen. Her er det fantastiske fiske og bademuligheter. Det er lett å finne roen når man er med sjøen.

Båtplass i marina | Det medfølger båtplass i Stokkevika Marina. En kan følge med på båten fra terrassen ved hytten. Båtplassen har en lysåpning på ca. 3 meter. Det betales kr. 5.000,- pr. halvår for vedlikehold etc. I tillegg er det pliktig med 4 timers dugnad pr. halvår evt. kan en kjøpe seg fri for kr. 1.000,-. Det er strøm og vann på marinaen i båtsesongen. Her er alt lagt til rette for båtfolket!

Møbler: Salong, spisestue, senger, kommoder og nattbord samt ekstra kjøleskap i bod og vaskemaskin følger med i handelen.

Flotte turområder | I Øygarden er det muligheter for å gå utallige turer i den unike kystnaturen. Det er mange skjulte perler i den øyrike kommunen. Kystpasset er utarbeidet for hvert år og er gratis og lett tilgjengelig bl.a. i alle butikker og bensinstasjoner i Øygarden. Kystpasset består av 30 ramsalte turmål som er både for store og små.

Airbnb | Hellesøy har utviklet seg fra å være et fiskevær til å bli et sted som satser på turisme, blant annet ved å arrangere Hellesøy og Øygarden havfiskefestival. Selger har tidvis leid eiendommen ut på airbnb med stor suksess.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Velkommen til vakre Hellesøy - Ditt nye fristed.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Innbo/løsøre:
Det hvite jærstolen og bilder og pyntegjenstander følger ikke med. Evt. andre ting kan avtales direkte med selger.

Velforening:
Det betales kr. 2.000,- pr. år. til velforeningen i Sætreviki

Båthavn:
Det betales kr. 5.000,- pr. halvår for vedlikehold av Stokkevika båthavn. I tillegg beregnes det 4 timers dugnad pr. halvår. (kan kjøpe seg fri fra dugnad med kr. 1.000,-)

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Selger har oppsett fra Canal Digital.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 490 000

Omkostninger

113 490

TOTALT

4 603 490

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern