Sandslimarka 249L

VISNING

5 300 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

5 340 740

P-ROM

88

ANTALL ROM

2

Sandslimarka 249L

Ny og lekker 3-roms toppleilighet | Heis | Privat altan og felles takterrasse | To bad | Lav dok. avgift | Like v/bybane

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Sandslimarka 249L

PRISANTYDNING

5 300 000

OMKOSTNINGER

40 740

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 439

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

88/95/0KVM

TOMT

Fellestomt,1141KVM

OPPDRAGSNUMMER

60230113

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 7. etasje:
Gang, to bad/wc, to soverom, walkin closet, stue og kjøkken.

Altan:
Fra stuen er det utgang til altan på 8.9 m².

Lagringsplass:
Leiligheten har egen ekstern bod med enkel tilkomst fra dør ved gateplan.

Primærareal
Følgende rom inngår i boligens primærareal (P-rom):

Gang (4.2 m²), to soverom (hhv. 8.7 m² og 13.4 m²), garderoberom (7.3 m²), to bad/wc (hhv. 4.8 m² og 4.1 m²) og stue/kjøkken (45.4 m²). Samlet p-rom er 90 m² inkl. innvendige skillevegger.

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 90 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 90 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Arealeffektiv og stilsikker 3-roms toppleilighet
- Ny og ubebodd leilighet
- Altan på hele 8.9 m² + felles takterrasse
- Tidløs kjøkkeninnredning fra Sigdal
- Integrerte hvitevarer fra Bosch
- To helfliste bad med varmekabler og downlights
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Vannbåren varme
- Sprinkleranlegg
- Seriekoblet brannvarslingsanlegg
- Systemlås og porttelefon med tv-skjerm
- Mulighet for kjøp av garasjeplass
- Felles sykkelparkering

Presentasjon |
Det er med glede ZMegleren v/Dag Jonny Johannessen kan presenterer denne stilfulle og tidsriktige eierleiligheten.

Moderne |
Dette er et nyoppført bygg hvor utbygger har vektlagt kvalitet og slitestyrke på valg av løsninger og materialer. Det er fokus på miljøvennlige løsninger og godt inneklima.

Leiligheten har arealeffektive løsninger og gode kvaliteter. Leiligheten har oppgradert standard med bl.a. økt kvalitet på gulv og kjøkken. Leiligheten inneholder gang med avsatt areal til gode garderobeløsninger. To soverom, ett med tilhørende garderoberom. Lys og romslig stue med fin overgang mellom stue og kjøkken. Dette gir god romfølelse, optimale lysforhold og fleksibilitet for plassering av møbler. Tidløs og fin kjøkkeninnredning fra Sigdal med god skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer fra Bosch som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Baderomene har fliselagt gulv og vegger, varmekabler og downlights. Ett av baderommene har sone og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Tekniske installasjoner |
Det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning som gir et godt inneklima til leiligheten. Porttelefon med video og fjernåpning av gatedør fra leilighet samt ringeklokke lokalt utenfor leiligheten. Fordelerskap for rør i rør-system er plassert på badet. Sikringsskap og svakstrømskap er plassert i gangen.

Tegnet av TAG Arkitekter ved Lukasz Rozek |
Bygget vil fungere som en portal inn på tomten, både visuelt med en bred åpning mellom byggene, og fysisk med adkomstvei for bil, sykkel og fotgjengere. Bygget har ulike åpninger, utkragede bygningsdeler og tre ulike farger på veggene, noe som gir en gjennomgående dynamikk i fasadene. Sandsliportalen er et svalgangsbygg hvor vi har sett potensialet for å tegne mange gjennomlyste leiligheter. Resultatet er at hver leilighet har to lyskilder, fra sørsiden gjennom stuen og fra nordsiden gjennom gangen.

Fellesareal |
Prosjektets samlingspunkt finner du i byggets øverste etasje. Her er det etablert fellesareal både innvendig og utvendig, som kan nytes både sommer og vinter. Innendørs finner du et kjøkken hvor maten kan tilberedes. Rommet kan så forlenges med doble dører ut til takterrassen hvor du finner koselige sittegrupper med svært gode solforhold og flott utsikt over nabolaget. Et perfekt sted for å finne roen med en spennende bok, eller ta en kaffe med gode naboer og venner.

På kollen ved siden av Sandsliportalen blir det etablert stier med naturlekeplass, sittebenker og bålhus hvor famille og venner kan samles.

Informasjon |
Salgsoppgaven er i hovedsak bygget på opplysninger fra selger/utbygger av prosjektet.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger er en profesjonell boligutvikler og kan således ikke tegne boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Da eiendommen er nyoppført av utbygger BONAVA er det ikke utarbeidet tilstandsrapport. Ny eier overtar gjeldende garantier som følger boligen.

Alle opplysninger om standard er hentet fra Bonava sin leveransebeskrivelse. Kjøper oppfordres til å besiktige eiendommen nøye, gjerne med hjelp av fagkyndig før inngivelse av bud.

Leiligheten vil ikke bli ytterligere utvasket enn det den var under visningstidspunktet.

I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger, og mellom tak og vegg, og i hjørner. Det tas forbehold om at dette ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard.

Da eiendommen nylig er ferdigstilt skal det stilles garanti i samsvar med BUOFL §12. Det er stilt en samlegaranti for hele prosjektet, kopi av denne skal fremlegges kjøper ved kontraktstidspunkt.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene overtas med garantier fra leveringstidspunkt.

Nabotomt:
Delfelt BBB3 på gnr. 115 bnr. 143 m.fl. er regulert til boligformål, og kjøper må forvente utbygging på delfeltet i tråd med tillatt utnytting.

Utbygger solgte i desember 2018 deler av vestre del av tomten med betegnelsen BBB3, jfr. reguleringsplanen, til en ekstern eiendomsutvikler. Tomten blir søkt fradelt og vil ikke bli en del av Sameiet Sandsliportalen. Hele eller deler av dette naboprosjektet kan bli boliger som selges eller leies ut. Eierseksjons- og borettslagsloven åpner opp for at kommuner kan kjøpe flere seksjoner/andeler i et prosjekt og benytte disse til utleie. Bergen kommune har ikke kjøpt noen av leilighetene i prosjektet «Sandsliportalen». Utbygger er kjent med at eier av naboprosjektet har inngått tilvisningsavtale med Bergen kommune, og at en mindre andel av leilighetene her vil bli utleid til kommunale forhold. Kontakt evt. megler for tilleggsinformasjon. Boligprosjektet vil også inneholde et bofellesskap.

Bonava inngikk i 2021 et samarbeid med DNB om å utvikle naboeiendom mot nord, der målsetting er etablering av boliger og utvikling av et lokalsenter.

Se gjeldende reguleringsplan 61500000 Ytrebygda. Gnr. 116 bnr. 107 m.fl. Sandsli Vest. Det må også påregnes at deler av reguleringsplanen kan bli forsøkt omregulert.

Boligkjøperpakke:
Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger – enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring – for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig – samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. ZMegleren mottar et honorar for denne formidlingen.

Annet:
Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 300 000

Omkostninger

40 740

TOTALT

5 340 740

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern