Hans Tanks gate 11

Solgt

6 490 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

6 666 940

P-ROM

92

ANTALL ROM

2

Hans Tanks gate 11

Bygårdsdrøm med sofistikert eleganse | Høy standard | Takhøyde | Rosetter | Balkong | Felles uteplass | Park | MÅ SEES

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Hans Tanks gate 11

PRISANTYDNING

6 490 000

OMKOSTNINGER

176 942

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 296

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

92/92/0KVM

TOMT

Eiet tomt,237KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220276

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold 2.etasje
Entré/gang (5,8 m²), mellomgang (4,2 m²), bad (5,3 m²), to soverom (12,8 m² og 19 m²) og stue/kjøkken (40,3 m²).

Takhøyde
Takhøyden på bad er 2,78 m.
Takhøyden i øvrige deler av leiligheten er 2,93 m - 3,05 m.

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i u-etg. Bod er ikke målbar pga takhøyde, gulvareal: 7,5 m². Krav til målverdig areal er minst 1,90 m. Takhøyden i bod er 1,88 m (underkant av bjelker). Bod er en gitterbod som ligger i et felles bodareal. Bod er merket 2-etg. Ekstern bod er ikke medregnet i tabell for areal

Følgende rom inngår i boligens primærareal:

Entré/gang (5,8 m²), mellomgang (4,2 m²), bad (5,3 m²), to soverom (12,8 m² og 19 m²) og stue/kjøkken (40,3 m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 92 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 92 kvm.

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 92 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 92 kvm.

Standard

- Nydelig hjørneleilighet i 2.etasje med balkong
- Høy teknisk standard (sprinklet, bal. ventilasjon, nytt el-anlegg, nye rør etc.)
- Lekkert renovert bad med badekar
- Enorm størrelse på hovedsoverom med stor garderobe.
- Egen forhage tilhørende sameiet. Renovert i 2021 av Gravdal Hage og Anlegg AS
- Ny varmepumpe fra 2022
- Leiligheten egner seg også for den voksne kjøpergruppen
- Originale detaljer som takrosetter og massive dører
- Fine fellesarealer med lysekroner
- Tiltalende fasade med flotte utsmykninger, ornamenter og belysning.
- Murfasader mot sør og øst ble malt i 2019.
- Særdeles god romfølelse med luftig takhøyde på hele 3.05 meter
- Svært populært område like ved Bergen Media City, bybane og Sats Elixia
- Kun få minutter til Nygårdsparken, UiB/fakulteter, BI og høyskolen
- Flere dagligvareforretninger i nærområdet
- Kort vei til restauranter og shopping
- Buss, tog og bybane i "nabolaget".

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne fantastisk flotte hjørneleiligheten i Bergen sentrum. Her kommer kjøper til "duk og dekket bord" og kan flytte rett inn i denne særdeles, nydelige leiligheten. Hele bygget inkl. denne leiligheten ble omfattende renovert i 2019/2020.

Nabolaget | Vi er Hans Tanks gate 11 og byggets 2.etasje, vi er ved Nygårdshøyden, ved bybanen, de nydelige parkene, populære Bella Paris, fakultetene/skolene og alle arbeidsplassene i Media City. Alt dette under 1 kilometer fra Torgalmenningen. Området er skjermet fra de travleste områdene og kort avstand til det meste ligger mye til rette for en praktisk hverdag der tilfredshet preger den enkelte.

Eksklusivt | Nygård Park Sameie består av 5 boligseksjoner og én næringsseksjon i en klassisk hjørnebygård fra 1898 med dekorerte fasader mot både Hans Tanks gate og Nygårdsgaten med utsmykninger, ornamenter og lekker fasadebelysning. Prikken over I`en er at sameiet eier en koselig forhage i front av bygget med god plass til møblement og beplantning. Dette er sjeldent i sentrum. Uteplassen ble renovert i 2021 av Gravdal Hage og Anlegg AS. En herlig plass for beboerne.

Inspirasjon | Dette er leiligheten for deg som drømmer om en elegant leilighet i sentrum. Her får man en gjennomført og stor hjørneleilighet som går over hele byggets 2. etasje og hvor "hver krik og krok" er godt utnyttet. I tillegg er takhøyden 3,05 meter på det høyeste og originale detaljer fra bygårdens byggeperiode skaper det klassiske uttrykket som ofte er forbundet med vakre bygårdsleiligheter fra denne tidsepoken. Det er en gjennomtenkt og god planløsning med store luftige rom og stilfulle detaljer. Alle rom i leiligheten har en svært flott standard.

Stilsikkert | De moderne og fine fargevalgene fremhever de vakre takrosettene og de massive, renoverte innerdørene. Fargene i kombinasjon med Boen parketten på gulvet bidrar til en lun og varm atmosfære som gjør dette til en spesielt vakker leilighet med sofistikert eleganse

Bygget | I 2019 ble all skiferstein fjernet,  nye osb plater, ny takpapp, nye feder/lekter og nye takbeslag ble montert. Så ble det montert en del nye skifersteiner og noen eksisterende skifersteiner. Murfasadene mot sør og øst ble for øvrig malt i 2019. Nye vinduer/balkongdører, renovering av ytterdør/innerdører.

Høy teknisk standard | Vannforsyningsrør av pex rør (rør i rør system), samt ny varmtvannsbereder på bad. ca. 150 liter. Det er nye vann- og avløpsrør i bygningen, nytt el. anlegg, brannvarsling/sprinkleranlegg og balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Utført prosjekt | I forbindelse med renovering av leiligheten er følgende aktører benyttet: Blich & Skylstad Arkitektur og Rettshjelp AS (Ansvarlig søker og arkitekturprosjektering), B-Ks AS (Brannteknisk prosjektering på konseptnivå), Proff Byggtjenester AS (Konstruksjonssikkerhet og bygningsfysikk., våtromsarbeid, tømrerarbeid, montering av trekonstruksjon og våtromsarbeid), Maxrør AS (Sanitærinstallasjoner baderom), Sprinkler Vest AS (Slukkevann, sprinkleranlegg) og Brannrådgivning Sør-Øst (Brannkonsept)

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema

Velkommen | Totalt sett en fantastisk sentrumsleilighet med sentral og attraktiv beliggenhet. Leiligheten bør seés - velkommen på visning i Nygård Park sameie!

Nærområdet

Her bor en tett på alt en trenger i hverdagen, være seg skoler, arbeidsplasser, handlesentre, restauranter, parker etc. I tillegg er det flotte turområder ved Store Lungegårdsvann, Nygårdsparken eller byfjellene. Det er flere kafeer/restauranter i nabolaget (blant annet populære Bella Paris rett over gaten) og ca. 30 sekunder til nærmeste bysykkelstativ. I nabolaget er det også treningssenter, bybane, togstasjon, svømmehall og masse mer.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

6 490 000

Omkostninger

176 942

TOTALT

6 666 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern