Nye Sandviksveien 56C

Solgt

2 980 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 309 940

P-ROM

54

ANTALL ROM

1

Nye Sandviksveien 56C

Velholdt, attr. 2-roms | Vakker og oppgr. bygård | Sjøutsikt | Skjermet beliggenhet | Parker | Studentvennlig | Bør sees

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Nye Sandviksveien 56C

PRISANTYDNING

2 980 000

OMKOSTNINGER

84 942

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

3 030

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

54/54/0KVM

TOMT

Eiet tomt,0KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220249

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Gang (11,7m²), bad/vaskerom (4,5m²), soverom (6,3m²), stue og kjøkken (28,8m²).

Lagringsplass:
Tilhørende leiligheten er det en bod i kjelleren 4,1m²

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Alle rom i leiligheten er P-rom

Samlet primærareal (P-rom) = 54 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 54 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne, lys og romslig 2-roms selveierleilighet.
- Praktfull bygård med sentral beliggenhet
- God planløsning med primærareal på 54 kvm.
- Flott utsikt over nærområder og deler av byfjorden.
- Orkesterplass til solnedgangen når den går ned bak Askøy
- Leiligheten fremstår som tidsriktig innredet
- Tidløs kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass
- Pent, nyere bad tilrettelagt for vaskemaskin
- Lagringsplass i tilhørende ekstern bod.
- Masse skap og garderobeplass i leiligheten
- Leiligheten er malt i lune, harmoniske fargetoner
- Tak og vinduer i bygget er byttet
- God økonomi i sameiet

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne fine og velholdte 2-roms leiligheten med skjermet beliggenhet. En svært flott murgård bestående av 21 boligseksjoner.

Moderne | Bygården fremstår som et prakteksemplar av den gamle bygårdsbebyggelsen. Innvendig er det god planløsning, fine kvaliteter på overflater, innredning og utstyr. En dempet fargeskala er gjennomgående i hele leiligheten og den fremstår som tidsriktig innredet. Meget god atmosfære i alle rom.

Oppgraderinger | Leiligheten fremstår som velholdt og moderne. I tillegg fremstår bygget å være godt vedlikeholdt. Følgende kan nevnes: Nytt parkettgulv og vegger/himling malt i 2012. Byttet enkelte kjøkkenskap og pusset opp badet i 2014. Yttertak på bygget og vinduer byttet i 2017. Samme år (2017) ble soverommet malt. Leiligheten fremstår som innflytningsklar og her er det ingeting som må gjøres.

Trivelig nabolag | Dette er et strøk hvor det er kjekt å bo. Her er det masse historie i gatene og god stemning. Et urbant område, fine grøntområder, koselig gater, flotte parker og med det beste turterreng "i eget nabolag".

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en lekker selveier med utmerket beliggenhet i Sandviken. Velkommen til visning!

Nærområdet

Leiligheten har en meget attraktiv, populær og sentral beliggenhet i Sandviken, en liten rusletur fra sentrum. Kort vei til både treningssenter, dagligvareforretninger, derav Meny, Kiwi og Coop i tillegg til apotek og døgnåpen kiosk ved Støletorget. Fra leiligheten spaserer man via brosteinsbelagte smågater til Bryggen og Fisketorget, hvor alt av daglige fasiliteter ligger. Nydelige turmuligheter i nabolaget hvor turløypene ligger som "perler på en snor" i fjellsiden. For studenten er det kort vei til stort sett de fleste utdanningsinstitusjoner, enten det er Norges Handelshøyskole i Ytre Sandviken eller Nygårdshøyden med Universitetet i Bergen. BI, m.m. Dersom man studerer ved Høyskolen i Bergen er det flere kollektiv-muligheter for dette ca 1-2 minutter unna. Kort oppsummert er dette et område som er perfekt for den som ønsker å bo meget sentralt, dog tilbaketrukket fra byens støy. Velkommen til en hyggelig visning!

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Årlige kostnader er basert på selgers eget forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Bredbånd:
Det er innlagt fiberkabel i boligen via Bergen Fiber/Altibox. Linjeleie på kr. 99,- er inkludert i månedlige felleskostnader også velger man abonnement.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 980 000

Omkostninger

84 942

Fellesgjeld

245000

TOTALT

3 309 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern