Møllendalsveien 65B

Solgt

4 100 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

4 221 310

P-ROM

56

ANTALL ROM

1

Møllendalsveien 65B

Strøken 2/3-roms | 5.etg. | Altan, sol & utsikt | Fjernvarme | Heis & garasje | Trimrom | Bybane & bystrand | Må sees!

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Møllendalsveien 65B

PRISANTYDNING

4 100 000

OMKOSTNINGER

121 312

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 143

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

56/56/0KVM

TOMT

Eiet tomt,3580KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220254

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold og arealoversikt | 5.etasje:
Entré/gang (4,6 m²), bad (5,9 m²), soverom (12 m²), sovealkove (6,5 m²) og stue/kjøkken (24 m²)

Altan:
Vestvendt altan på 8,5 m² med utgang fra stue/kjøkken, hvorav 2,4 m² er overbygd.
 
Lagringsplass:
Leiligheten har en tilhørende bod i underetasjen på 4,6 m² (ikke medregnet i tabell for areal).

Følgende rom inngår i boligens primærareal:

5. etasje | 56 kvm.:
Entré/gang, bad, soverom, sovealkove og stue/kjøkken.

Samlet primærareal (P-rom) = 56 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 56 kvm.

P-rom er alle rom i leiligheten.

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Standard

Kort oppsummert:
- NY BYBANE FERDIG OG BYSTRAND UNDER BYGGING!
- Fjernvarme i leilighetskomplekset.
- Felles varmtvann via fjernvarmesystemet.
- Det er balansert ventilasjon i leiligheten
- Vestvendt altan med sol og utsikt. Ny fliser på altan i 2020
- Nytt kjøkken i 2018 og nye hvitevarer.
- Hele leiligheten malt i 2018
- Parkett slipt og behandlet med olje og voks i 2019
- Dørtelefon med døråpner.
- "Rør i rør" vannforsyningssystem og automatsikringer.
- Brannalarm er koblet til felles sentral.
- Garasje i lukket parkeringsanlegg i bygget og gjesteparkering.
- Mulighet for ladestasjon for el. bil.
- Treningsrom med div. apparater.
- Heis i bygget som gir enkel tilkomst til etasjeplan.
- Meget sentralt ved Møllendal allmenning.
- Kun minutter unna buss og butikk.
- Bysykler like utenfor bygget
- Flotte turområder rundt Store Lungegårdsvann, Fløyen og Ulriken.
- Flotte fellesarealer
- Et område under utvikling
- Gang og trappevask utføres av eksternt renholdfirma
- Felles brannvarslingsanlegg i sameiet.
- Perfekt for utleie eller som "hytte i byen".

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne særdeles attraktive leiligheten med god planløsning og heisadkomst. Leiligheten ligger i et nyere og urbant strøk like ved Store Lungegårdsvann. Den nye bybanen er åpnet (21 november 2021) og byggingen av den bystranden/parkanlegg rundt Store Lungegårdsvann er godt i gang. Dette blir et stort løft for det allerede svært så populære boligstrøket!

Oppgradert | Leiligheten er svært fin, men likevel er det påkostet ekstra de siste årene. Det er blant annet satt inn nytt kjøkken og etablert mer benkeplass. Det er takhøy innredning for maksimal utnyttelse og integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikro og kjøleskap/frys. Alle hvitevarer følger med i handelen. I tillegg er hele leiligheten malt i 2018 og i 2019 ble gulvet slipt og behandlet med hvitolje og hardvoks. Det kan også nevnes at skyvedørsgarderoben i sovealkoven ble satt inn i 2013. Utvendig ble det lagt ny gulvfliser i 2020.

Fasiliteter | Boligblokken ble oppført i 2006. Ansvarlig for prosjektet var Stoltz Bolig AS og arkitekt for prosjektet var Lund og Partnere AS. Komplekset består av 52 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner. Leiligheten har en god planløsning og fine brukskvaliteter i alle rom. Det er fasiliteter som heis, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, fjernvarmesystem, rør i rør, automatsikringer, felles brannvarslingsanlegg, heis, mm. I tillegg har denne leiligheten egen garasjeplass (lademuligheter) i parkeringsanlegget og det er et meget bra treningsrom tilgjengelig for beboerne.

Nabolaget | Møllendal er et spennende område som fortsatt er under utvikling. Strøket har gått fra å være et industriområde til å bli "Bergens nye sentrumsbydel" med fakultet UiB (Gamle Kunst- og designhøyskolen) og Møllendal allmenning som er et nytt offentlig byrom med stor, åpen plass og bryggeanlegg mot Store Lungegårdsvann. Her på "torget" er det dagligvarebutikk, bysykler og Møllendal fetevare med de herligste delikatesser. Området rundt vannet blir også betydelig rustet opp for allmennheten og det foreligger planer om å tilrettelegge for videreutvikling av bolig i kombinasjon med næring og/eller publikumsrettet virksomhet på bakkeplan. Dette er et attraktivt sted å bo.

Altan | Fra stuen er det en vestvendt altan på 8,5 m² med gode sol og utsiktsforhold. Altanen er nærmest en forlengelse av stuen på de varme sommerdagene. Altanen er utformet i en vinkel slik at en sitter i le for vinden.

Stor kjøpergruppe | Idet bygget har heis og i tillegg "alle" byens fasiliteter kun er en liten rusletur unna samt svært god offentlig kommunikasjon passer leiligheten både den yngre og den godt voksne kjøpergruppen. Her kommer en til "duk og dekket bord". Leiligheten kan overtas hurtig dersom det er ønskelig.

Muligheter | For den turglade har man nærhet til byfjellene, som byr på flere forskjellige turløyper i varierende vanskelighetsgrad. En spankulerer til Haukeland sykehus og "resten" av Helse Bergen på ca. 5 minutter opp Møllendalsbakken.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens flotte kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett er dette en attraktiv 2(3)-roms eierleilighet i et trendy og voksende område. Med oppgradert flott standard, fjernvarme, heis, fast garasjeplass, altan, sol, utsikt og bybanestopp like ved - er det mye som taler for et kjøp.

Nærområdet

Gåavstand til sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud, samt dagligvare butikk i gangavstand (Bunnpris) og Jokerbutikken rett utenfor. Svært god offentlig kommunikasjon med både buss og bybanestopp like ved. Fine turmuligheter med bla Isdalen, Fløien, Fjellveien eller rundt vannet. Sentral og svært attraktiv beliggenhet i et etablert bolig/næringsområde. Vestvendt beliggenhet med utsikt over nærområde/nabolaget, deler av Løvstakken, Store Lungegårdsvannet, Solheimslien, Gyldenpris, Laksevåg og deler av Bergen sentrum. Området er hovedsakelig bebygd med tilsvarende blokkbebyggelse og næringsbygg. Få minutter til Haukeland sykehus og ellers "hele" Helse Bergen som ligger innen kort gåavstand.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 100 000

Omkostninger

121 312

TOTALT

4 221 310

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern