Hans Tanks gate 4

Solgt

2 750 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 837 770

P-ROM

40

ANTALL ROM

1

Hans Tanks gate 4

Fin & moderne 2R | Bygg fra 2007 med høy teknisk std. | Felles takterrasse | Fjernvarme | Studentvennl. | Park | Bybane

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Hans Tanks gate 4

PRISANTYDNING

2 750 000

OMKOSTNINGER

77 192

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 042

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

40/40/0KVM

TOMT

Fellestomt,296KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220245

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje
Gang (3,7m²), bad/vaskerom (4,2m²), soverom (8,3m²) samt stue/kjøkken (21,9m²).

Flott, felles takterrasse
Sameiet har felles, solrik takterrasse

Lagringsplass
Tilhørende leiligheten er det en ekstern bod.

Merknader om areal
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 40 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 40 kvm.

Standard

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne fine 2-roms leiligheten sentralt i sentrum. Bygget ble bygget i 2007.

Urbant | Dette er leiligheten for deg som drømmer om en urban livsstil i byen. Her får man en flott 2-roms eierleilighet, der "hver krik og krok" er godt utnyttet og et nabolag med høy trivselsfaktor.

Felles takterrasse | Det er enkel heisadkomst til en flott felles takterrasse. Her er det gode sol-og utsiktsforhold. En fantastisk takterrasse å nyte late sommerdager.

Moderne | Denne leiligheten har en fin og moderne stil. Leiligheten fremstår med fine brukskvaliteter på overflater, innredning og utstyr. Fint gulv og alle overflatene er malt i en lys fargepalett.

Utleie | Leiligheten egner seg også godt til utleie pga. nærheten til studiesteder.

Tekniske installasjoner | Sikringsskapet inneholder automatsikringer. I leiligheten er det vannforsyningssystem av typen rør-i-rør og det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning som sørger for et godt innemiljø. Det er også fjernvarme i bygget.

Nærmiljø | Med butikker, restauranter, treningssenter, parker, skoler, buss/bybane, shopping, mm. ligger mye til rette for en trivelig og praktisk hverdag.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til tilstandsrapport der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport.

Velkommen | Her kjøper en ikke kun en leilighet, men like mye en urban livsstil som så mange søker etter.

Nærområdet

Hans Tanks gate 4 har en ypperlig beliggenhet i sentrum ved St. Jacobs plass. Meget sentralt i forhold til studier i sentrum/Nygårdshøyden og få minutter til Nygårdsparken, Bergen Media City, bybanestopp, treningssenter, butikker, mm. Dette er en rolig gate som grenser til hyggelig grøntareal med fontene og benker. Ca 4 minutter å gå til Bergen Storsenter. Ca 10 min. hyggelig spasertur via Lille Lungegårdsvannet og videre bort til Torgallmenningen samt alt hva sentrum har å by på. Området er kjent for flere gode restaurantopplevelser samt f.eks flotte kulturopplevelser i Grieghallen.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brannvesen.

Leiligheten eies av AO Grevstad Eiendom AS. Leiligheten har vært utleid i selskaps eiertid. Selskapets eiere har ingen kunnskap om leilighetens beskaffenhet og tilstand ut over det som er beskrevet i tilstandsrapporten. Det oppfordres derfor at interessenter tar en grundig gjennomgang av leiligheten, gjerne sammen med fagkyndig person, før bud blir inngitt. Kjøper kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 750 000

Omkostninger

77 192

Fellesgjeld

10581

TOTALT

2 837 770

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern