Møllendalsbakken 1

Solgt

2 690 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 769 690

P-ROM

36

ANTALL ROM

1

Møllendalsbakken 1

Meget lekker 2R | 5.etg. | Bygg fra 2009 m/fjernvarme | Felles takterrasse | Høy tekn. std. | Butikk, bybane | Helse Brg

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Møllendalsbakken 1

PRISANTYDNING

2 690 000

OMKOSTNINGER

79 692

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 811

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

36/36/0KVM

TOMT

Fellestomt,3412KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220242

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 5. etasje:
Gang (3,4m²), bad/vaskerom (3,2m²), soverom (8m²) og stue/kjøkken (19,2m²).

Uteplass:
Det er store felles takterrasser i 6.etg på cirka 150 kvm og felles takterrasse i 7.etg på cirka 63 kvm. Særdeles gode solforhold og fin utsikt.

Lagringsplass:
Det medfølger en ekstern bod til leiligheten.

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Alle innvendige rom i leiligheten er P-rom.

Samlet primærareal (P-rom) = 36 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 36 kvm.

Standard

Lekkert | Svært lekker og gjennomført 2-roms eierleilighet, beliggende i sentrumsnære og rolige omgivelser i Møllendalsbakken like ved Haukeland Universitetssykehus. Leiligheten har en gunstig plassering i 5. etasje.

Oppgradert | Leiligheten fremstår som tidsriktig innredet med fine brukskvaliteter. Her er det nymalt i november 2020 i en varm nedtonet farge. I tillegg er gulvene slipt for å få et helhetlig inntrykk. Takhøyden i stue/kjøkken er målt til 2,87 meter som gir rommet en ekstra dimensjon.

Innhold | Det er en funksjonell, god og effektiv planløsning med entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Kjøkkenet er levert av HTH og badet er helfliset og pent. I tillegg er det en ekstern bod tilknyttet leiligheten.

Høy teknisk standard | Det er innlagt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning samt tilluft til oppholdsrom, som fører til godt inneklima i leiligheten. I tillegg er det fjernvarme som gir god oppvarming, rør i rør vannforsyningssystem, automatsikringer, felles brannvarslingsanlegg, m.m.

Fine fasiliteter | Det er heis i bygget som tar en opp til to store takterrasser i 6. og 7. etasje med gassgrill og sittegrupper, som kan benyttes på deilige soldager.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt egenerklæringsskjema og vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Mats Hansen.

Velkommen | Velkommen til visning av denne veldig fine og moderne leiligheten!

Nærområdet

Leiligheten er gunstig plassert i 5 etasje med adkomst via hovedinngangen i Møllendalsbakken eller en kan gå direkte inn i etasjen ved inngang på hjørnet avbygget. Det er heis i bygget og enkel adkomst. I sin tid var Møllendal et av Bergens mest vitale industriområder. En nyutviklingsfase har på gått de siste 15 årene og i forlengelsen av Kalfaret er dette et meget attraktivt område å bo i. Møllehagen er et moderne eiendomskompleks over 7. etasjer, i en revitalisert og spennende del av byen. Sentrumsnær beliggenhet nederst i Møllendalsbakken med gang- og sykkelavstand til sentrum. Bunnpris dagligvareforretning ligger ca. 20 meter fra bygget, ellers ligger det på Jokerbutikk og Rema 1000 ligger like i nærheten. Det er få minutter å gå til det nye bybanestoppet i Møllendal og det vil være få minutter å gå til den nye bystranden rundt Store Lungegårdsvannet som er under bygging. Det er også badebrygger og fetevare i Møllendalsveien. Busstopp ca. 50 fra bygget og få minutter til Haukeland sykehus og ellers "hele" Helse Bergen i Årstad bydel. Kort vei til byfjellene via Kalfaret eller til Ulriken via Montana.

Kort vei til Danmarksplass som kan by på en rekke spisesteder og det er kort vei SATS i Lars Hilles gate, Sammen treningssenter i Årstadveien,  Barrys Bootcamp i Nonnesetergaten, svømmehallen AdO arena på Lungegårdskaien er alle i kort avstand fra leiligheten. Studiesteder som Høgskolen på Kronstad, Handelshøyskolen BI, det medisinskodontologiske fakultet eller UiBs fakulteter på høyden er innen kort avstand.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Bredbånd:
Det er innlagt fiberkabel i boligen. Altibox.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brannvesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Leiligheten eies av AO Grevstad Eiendom AS. Leiligheten har vært utleid i selskaps eiertid. Selskapets eiere har ingen kunnskap om leilighetens beskaffenhet og tilstand ut over det som er beskrevet i tilstandsrapporten. Det oppfordres derfor at interessenter tar en grundig gjennomgang av leiligheten, gjerne sammen med fagkyndig person, før bud blir inngitt. Kjøper kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 690 000

Omkostninger

79 692

TOTALT

2 769 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern