Vilhelm Bjerknes' vei 46

Solgt

5 350 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

5 502 560

P-ROM

75

ANTALL ROM

2

Vilhelm Bjerknes' vei 46

Nyere og lekker 3-roms eierleilighet | Vestvendt terrasse | Heis og garasjeplass | Nært Bybanen | Populært område!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Vilhelm Bjerknes' vei 46

PRISANTYDNING

5 350 000

OMKOSTNINGER

152 562

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 406

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

75/84/90KVM

TOMT

Eiet tomt,8530KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220229

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré med speilgarderobe, gang, innvendig bod, helfliset bad/wc/vaskerom, 2 soverom, walk-in-closet og stue med åpen kjøkkenløsning.

Vestvendt terrasse:
Med utgang fra stue er det adkomst til en vestvendt terrasse på 14,3 m2. Det er gode solforhold på terrassen og fri utsikt.

Parkering:
Tilhørende leiligheten er det garasjeplass lukket garasjeanlegg (merket nr. 7). Det er trappefri adkomst fra garasjeanlegget via heis til leilighetens etasjeplan.

Lagringsplass:
Foruten en innvendig bod på hele 8,5 m2, medfølger det også en ekstern sportsbod tilknyttet fellesrom i garasjeanlegget (nettingboden er merket nr. 9 og har et areal på ca. 5 m2).

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

2. etasje | 75 kvm.:
Entré (2,7 m²), gang (5,7 m²), bad/vaskerom (6,7 m²), soverom (11,8 m²), soverom (9,4 m²), omkledningsrom (4,3 m²), stue og kjøkken (31,4 m²).

S-ROM:
Innvendig bod (8,5 m²).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 75 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 84 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 90 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Nyere og moderne 3-roms eierleilighet
- Lavenergibolig oppført i 2015/16
- Vestvendt terrasse med god størrelse
- Heis og fast garasjeplass
- Lekkert Norema kjøkken med integrerte hvitevarer
- Mastersoverom med walk-in-closet
- Helfliset og stilrent bad med rør-i-rør system
- Innbydende 1-stavs eikeparkettgulv
- Innfelte downlights i flere rom
- Kabel-TV og bredbånd via Telenor
- Innlagt fiberkabel, fjernvarme og balansert ventilasjon
- Gåavstand til barnehage og Slettebakken skole
- Kort avstand til bybanestopp og bussforbindelse
- Få minutter til Sletten Senter
- Nærhet til varierte turområder

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren presenterer denne lekre selveierleiligheten, med utmerket beliggenhet i Vilhelm Bjerknes vei 46 på Slettebakken (Sameiet Bjerknes Park). Dette er en lavenergibolig som ble oppført i 2015/16. Det følger med fast garasjeplass med trappefri adkomst via heis fra garasjeanlegget til leilighetens etasjeplan.

Tidløst | Bygget stod ferdigstilt i 2016 og leiligheten har moderne fasiliteter og tidsriktige kvaliteter. Lekkert Norema kjøkken med integrerte hvitevarer, helfliset baderom med innredning fra Norema og master-soverom med walk-in-closet m.m. Innlagt fiberkabel, fjernvarme fra Eviny AS, balansert ventilasjonsanlegg og rør-i-rør system.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en vestvendt terrasse på 14,3 m2 med glassrekkverk, der sol og utsikt kan nytes til fulle.. Det er god plass til utemøblement og solseng m.m. Det er også installert elektrisk solskjerming over/foran stuevinduet.

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er kort avstand til bybanens stoppested på Slettebakken, bussforbindelse, barnehage, Slettebakken skole og Sletten Senter m.m. Alt innenfor en kort radius fra sameiets område.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en god mulighet til å sikre seg en moderne og innholdsrik selveierleilighet med gjennomgående fine kvaliteter, solrik terrasse, fast garasjeplass samt flott beliggenhet i et populært og sentrumsnært område. Leiligheten bør seés og oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Sameiet Bjerknes Park har en god og tilbaketrukket beliggenhet på Slettebakken. Den aktuelle leiligheten ligger gunstig plassert i byggets 2. etasje med adkomst via heis eller trapp. Tilhørende, vestvendt terrasse med glassrekkverk og fri utsikt mot Løvstakken samt tilliggende område.

Få minutters gåavstand til bybanestopp og bussforbindelse samt rimelig gange til Sletten Senter med flerfoldige butikker og forskjellige servicetilbud.

I området finner man flere barnehager (herunder Bjerknesparken barnehage 0-6 år) samt Slettebakken skole (1-7 kl.) og Bjørgvin Montessoriskole (1-10 kl.).

Ellers er det rundt fem minutters gåavstand til diverse fritidsaktiviteter på Slettebakken (fotballbaner, skøytehall, tennishall, turnkassen og Fysak aktivitetshus).

Rimelig avstand til Haukeland universitetssykehus, Odontologen og ypperlig turterreng rundt Tveitevannet eller på byfjellene. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum og Nesttun med bil, utgjør rundt 10 minutter.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Strømforbruk 2021 = 4.370 kWh
Fjernvarme BKK Varme AS 2021 = kr. 3.837,-
Felleskostnad kr. 2.406,-/mnd. = Kr. 28.872,- per år
Kommunale avgifter: Kr. 15.222,-
Innboforsikring = Kr. 1.750,-

Årlige kostnader er basert på selgers eget forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er bruk (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn. Kombinert tørk-/vaskemaskin på badet kan følge med etter nærmere avtale med selger.

Annen relevant informasjon:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 350 000

Omkostninger

152 562

TOTALT

5 502 560

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern