Storhammeren 51

Solgt

2 390 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 554 460

P-ROM

81

ANTALL ROM

2

Storhammeren 51

Stor 3-roms leil. | Heis og trappefri tilkomst | Fin utsikt og solrik altan | Ingen forkjøpsrett og ingen dugnadsplikt

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Storhammeren 51

PRISANTYDNING

2 390 000

OMKOSTNINGER

6 232

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

4 808

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

81/84/90KVM

TOMT

Fellestomt,106025KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220214

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 7. etasje:
Vindfang, gang, wc, bad, to soverom, bod/garderoberom, stue og kjøkken.

Altan:
Fra stuen er det utgang til altan på 10.7 m2 med overbygg.

Boder:
I kjelleren er det en medfølgende bod på ca 5 m2

Fellesareal:
Velholdte fellesareal med bl.a. enkel tilgang til sykkelbod.

Samlet primærareal (P-rom) = 81 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 84 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 90 m2

I denne leiligheten inngår følge rom under betegnelsen p-rom:
Entré (1,5 m2), gang (9 m2), bad (3,9 m2), toalett (1,7 m2), soverom (11,4 m2), soverom (9,6 m2), stue (29,1 m2) og kjøkken (10,9 m2).

Standard

Kort oppsummert:
- Usjenert altan på 10.7 m2
- Vestvendt og solrik beliggenhet
- Heis og trappefri tilkomst
- Rommene har nymalte overflater (- bad)
- Lyst og fint gulv i de fleste rom
- Arealeffektiv planløsning
- Tilgang til velholdte fellesareal
- Ingen dugnadsplikt
- Ingen forkjøpsrett
- Det er ingen dok. avgift ved kjøp av leilighet i borettslag
- TV/Fiberløsning fra TelenorLeiligheten |
Leiligheten har en fin beliggenhet i bygget med gode lysforhold og fin utsikt. Stor vestvendt altan hvor solen nytes til sent på kveld i usjenerte omgivelser. Det er trappefri tilkomst og kort avstand fra heisen til leiligheten.

Denne leiligheten har en arealeffektiv løsning med store og lyse rom. Vegger er helsparklet, pusset og nymalt i varme og tidsriktige farger. Takene, lister og dører er også nymalt. Gulvet er lagt med fin 1-stavs laminat.

Leiligheten inneholder gang med plass til garderobeløsning. Lys og romslig stue på hele 29 m2 med plass til både sittegruppe og spisebord. Stuen har store vindusflater, gode lysforhold og utgang til solrik og usjenert altan. Kjøkkenet har et areal på 10.9 m2 og innredning med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har fronter i hvite høyglans og fliser på vegg over benkeplaten. Baderommet har enkel standard og behov for oppgradering. Med dagens løsning er bad og toalettrom separate. De er plassert vegg i vegg og har et samlet areal på 5.6 m2. Baderommet har opplegg til vaskemaskin. Leiligheten har to romslig soverom på hhv. 9.6 m2 og 11.4 m2, begge med plass til gode garderobeløsninger. Det er også en innvendig bod på 3.2 m2 som er i tilknytning til ett av soverommene.

Ut i fra leilighetens alder og tilstand så må det påregnes behov for noe oppussing, da spesielt med henblikk på baderommet.

Omkostninger |
Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5 % dokumentavgift til staten. Ved kjøp til prisantydning ville dokumentavgiften ved selveiende bolig utgjort kr. 59.750,-.

Borettslaget |
Laget har flotte og velholdte grøntområder og store fellesarealer med bl.a. lekeplass og aktivitetspark samt egen barnehage. Det er også selskapslokaler som beboerne kan leie til private arrangement. Det er frivillig for beboerne å være med på dugnadsarbeid. Dersom du som beboer blir med så blir du belønnet med kr 100,- pr. time som kommer i fratrekk på fellesutgiftene.

Borettslaget er rehabilitert for ca. 60 mill. kroner i perioden 1997-2000, som omfattet fasader, vinduer, ingangsaltan, utomhus m.m. I 2014 ble tak og gesimsbeslag reparert. Det er installert nye heiser samt automatiske glassdører foran disse i alle blokker i 2015/16. Stoppekraner er skiftet. I 2017 ble det etablert 6 ladepunkt for el-bil. I 2021 ble lekeplassene oppgradert. Telenor er nylig valgt som leverandør for kollektiv avtale for fiber og tv i borettslaget.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport.

Nærområdet

Eiendommen har en sentral og fin beliggenhet i Fyllingsdalen. Tilbaketrukket fra trafikkert vei. Her er det rolig omgivelser uten gjennomgangstrafikk. Det er store og velholdte fellesareal som er tilrettelagt for alle aldersgrupper. Her er det gode rekreasjonsmuligheter på borettslagets fellesareal eller ved de fine turløypene du finner i Kanadaskogen, Krohnegården, Damsgårdsfjellet og Løvstakken som har kort avstand fra Storhammeren. Det er også kort avstand til opparbeidet tursti rundt Storavatnet hvor det er godt tilrettelagt for bading og grilling ved Krohnegården badeplass.

Det er kort avstand til både skoler, barnehager, idrettsanlegg og treningssentre.

Fra denne sentrale delen av Fyllingsdalen er det bare få minutters kjøretid til Bergen sentrum og gode bussforbindelser. Det er også kort avstand til stopp for Bybanen som åpner i november-22.

Det er videre kort avstand til Oasen bydelssenter med fasiliteter som shopping, treningssenter, vinmonopol, kafeer og pub.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10. Det opplyses særskilt at fullmaktshaver for salget ikke selv har bodd i leiligheten og ikke kjenner til leilighetens eller byggets tilstand. Det er av den årsak ikke grunnlag for fullmaktshaver for å kunne besvare spørsmålene i det vedlagte egenerklæringsskjema. Det oppfordres til å undersøke leiligheten grundig og gjerne sammen med byggekyndig person.

Utvask:
Det blir ikke utvask av leiligheten ut over utvask som er utført før visning.

Hvitevarer:
Selger opplyser at til tross for at hvitevarer på kjøkken ikke er integrerte så medfølger de i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Skjeggkre er oppdaget i borettslaget. Borettslaget har avtale med Anticimex.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 390 000

Omkostninger

6 232

Fellesgjeld

158223

TOTALT

2 554 460

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern