Wiers-Jenssens vei 33A

Solgt

2 690 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 741 870

P-ROM

73

ANTALL ROM

2

Wiers-Jenssens vei 33A

3-roms toppleilighet | Stor og usjenert altan | Solrikt | Fin utsikt | Sentralvarme inkl. i husleien | Oppussingsobjekt

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Wiers-Jenssens vei 33A

PRISANTYDNING

2 690 000

OMKOSTNINGER

19 565

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Aksje

FELLESUTGIFTER

4 453

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

73/73/79KVM

TOMT

Festet fellestomt,2960KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220219

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje:
Hall, bad/wc, to soverom, kjøkken og åpenløsning mellom dagligstue og spisestue.

Altan:
Romslig altan på hele 9.4 m2

Boder:
Leiligheten har en kjellerbod og en loftsbod.

Fellesareal:
Felles vaskekjeller med ny industrimaskin og tørkerom. Felles sykkelbod.

Samlet primærareal (P-rom) = 73 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 73 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 79 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Stor og solrik altan
- Meget fin utsikt både fra altan og leiligheten
- Arealeffektiv planløsning
- Stuevindu fra 2014
- Tilgang til velholdte fellesareal
- Ingen forkjøpsrett
- Det er ingen dok. avgift ved kjøp av leilighet i aksjelag

Leiligheten |
Leiligheten har en meget fin beliggenhet i bygget. Det at leiligheten kommer så høyt i bygget fører bl.a. til optimale lysforhold, en usjenert altan og meget fin utsikt.. Eiendommen har en nord/- vestvendt beliggenhet med gode solforhold.

Leiligheten har en arealeffektiv løsning. Inneholder hall på 8.6 m2 med plass til gode garderobeløsninger. Det er god størrelse på begge soverommene, hovedsoverommet er på hele 14.6 m2. Stuen er lys og innbydende med store vindusflater og egen sone for plassering av spisebord. Kjøkkenet er på 8.2 m2 og har innredning med god skap- og benkeplass samt. Kjøkkenet har fliselagt gulv og fliser på vegg mellom benkeplate og overskap. Baderommet har fliselagt gulv og vegger med enkel innredning. Leiligheten har stor altan med plass til sittegruppe og grill.

Med utgangspunkt i leilighetens alder og tilstand så selges leiligheten som et oppussingsobjekt.

Omkostninger |
Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5 % dokumentavgift til staten. Ved kjøp til prisantydning ville dokumentavgiften ved selveiende bolig utgjort kr. 67.250,-.

Borettslaget |
Dette er et rolig og veldrevet borettslag med god økonomi. Laget har inntekter på to hybelrom på loftet og en utleieleilighet i kjeller som de leier ut. Velholdte fellesareal med bl.a. enkel tilgang til sykkel bod og vaskerom med effektive industrimaskiner. Det betales pt. kr 10,- for bruk av maskinene i 2. timer.

Dugnad |
Dersom beboere ønsker å være med på dugnadsarbeid så får de en tilbakebetaling på kr 100,- pr. time de jobber. Godtgjøring blir i form av redusert husleie.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Eiendommen har en sentral og fin beliggenhet. Det er enkel tilkomst og parkeringsplass like ved inngangspartiet. Grøntareal ved bygget og kort avstand til Tveitevannet med fine areal for trening eller rekreasjon. Det er også enkel tilgang til tur og aktivitetsmuligheter i byfjellene og idrettsanlegg på Sletten med fotballbaner, tennisbaner, turnhall og innendørs skøytebane. Det er gang- og sykkelavstand til HVL, Odontologen og Haukeland.

Den sentrale beliggenheten gjør også hverdagen noe enklere med både buss og bybanestopp like ved bygget. Det er bare 2. minutter å gå til Sletten Senter med utallige butikker og ulike servicetilbud. Som beboer i dette området får du også gangavstand til flere skoler og barnehager.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10. Leiligheten selges ihht. fullmakt. Fullmaktshaver har selv ikke bodd i leiligheten og har ikke kjennskap til bygget eller leilighetens tilstand. Av den grunn er heller ikke spørsmålene i vedlagt egenerklæringsskjema besvart. Leiligheten selges som et oppussingsobjekt og det oppfordres til å undersøke leiligheten grundig og gjerne sammen med byggekyndig person.

Hvitevarer:
Selger opplyser at til tross for at hvitevarer på kjøkken ikke er integrerte så medfølger de i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Selger har orientert om tidvis besøk av duer på altanen. For å bøte på dette problemet så har dagens eier benyttet fuglepigger på altanen. Dette er nå fjernet i forbindelse med salget. Konferer megler dersom du har spørsmål i denne anledning. Selger orienterer videre om dårlig vindu på kjøkkenet. Ny eier oppfordres til å kontakte styrelser i denne forbindelse.

Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Leiligheten vil overtas som det framstår på visning, uten videre utvask.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 690 000

Omkostninger

19 565

Fellesgjeld

32303

TOTALT

2 741 870

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern