Ulriksdal 1

Solgt

10 250 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

10 559 800

P-ROM

168

ANTALL ROM

3

Ulriksdal 1

Spesialdesignet og eksklusivt | 168 m2. på ett plan | "Spekket" med luksus og komfort | Fin erstatning for eneboligen

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Ulriksdal 1

PRISANTYDNING

10 250 000

OMKOSTNINGER

266 762

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

4 468

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

168/168/0KVM

TOMT

Eiet tomt,2955KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220193

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje - Leiligheten ligger i 2.etasje fra front.
Entré/gang (16,6 m²), bad 1 (7,8 m²), bad 2 (4,8 m²), vaskerom (3,1 m²), wc-rom (1,3 m²), soverom (16,1 m²), soverom 2 (9,7 m²), soverom 3 (9,6 m²), stue (63,6 m²), kjøkken (17,4 m²) og kinorom uten vindu (10,3 m²)

Uteplass:
Nord/vestvendt terrasse på ca 25 m² med utgang fra stue og soverom, hvorav ca 6 m² er overbygd.

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i u-etg. på 4,8 m² og en bod i 1-etg. på 12,3 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Bod i u-etg. er merket seksjon 1.

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet. P-rom er alle rom i leiligheten.

Samlet primærareal (P-rom) = 168 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 168 kvm.

Standard

Presentasjon | Det er med glede ZMegleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne særdeles attraktive og store eierseksjonen i det eksklusive eierseksjonssameiet Ulriksdal 1. Her kommer kjøper regelrett til "duk og dekket bord".

Ulriksdal 1 | Leilighetskomplekset i Ulriksdal ble tegnet av sivilarkitekt Eilif Broder Lund og ble oppført i 2009. På tomten sto den tidligere tennishallen i Ulriksdal som var oppført 1929 og revet i 2007 i forbindelse med oppføring i leilighetskomplekset. Her er det spennende arkitektur med buede linjer som passer fint inn i bydelens villabebyggelse. Området er solrikt, sentralt og det er en sjelden mulighet til å bo ved foten av Ulriken. Som prikken over I`en er det nye underjordiske bybanestoppet ved Haukeland sykehus som skal etter planen åpnes 21 november 2022 like ved leiligheten. Bybaneholdeplass vil betjene Haukeland sykehus og Haraldsplass Diakonale Sykehus, studieplasser tilknyttet Universitetet i Bergen og de mange fastboende i området Årstad og Ulriksdal. Dette er et stort løft for bydelen.

Høy standard | Det er mye å nevne av kvaliteter og detaljer. For å nevne noe er det er lagt 14 mm énstavs eikeparkett samt designerfliser på gulvene og overflatene er malt i harmoniske fargetoner. Det er en rekke spesialbestilte oppbevaringsmuligheter og garderober. Ark. Eilif Broder Lund har satt sitt preg på himling og lyssetting i tillegg til å ha tegnet bokhyller med belysning etc. Videre er det et stort Ballingslöv kjøkkeninnredning med profilerte fronter, skifer benkeplate og hvitevarer fra Siemens og Gaggenau samt vinskap fra Logik, et svært lekkert designerbad som er påkostet med kvaliteter fra den franske designeren Philippe Starck i tilknytning til master bedroom. Her er det et gjestebad/barnebad med spesialtilpassede løsninger og interiør samt et godt organisert vaskerom. I leiligheten plassbygde benkeseksjoner med skjult opplegg for tv og lyd, lydanlegg i flere rom, gasspeis m.m. Det er tre gode soverom, svært god skapplass samt et eget kinorom. Sistnevnte kan også innredes til treningsrom, kontor, hobbyrom etc.

Lagringsplass | I leiligheter er det ofte svært begrenset med oppbevaringsplass. I dette tilfelle vil kjøper oppleve svært god skapplass/garderobeløsninger (alle innbygget) og uvanlig god lagringsplass i boder. Det kan nevnes at det blant annet er to store eksterne boder tilhørende leiligheten hvor den største boden er om lag 13 kvm. og ligger i samme etasje som leiligheten. Perfekt for et ekstra kjøleskap, mat etc. Innvendig kan det skiltes med innebygd skap og nisjer samt innebygde garderobeskap og skyvedørsgarderober i entré/gang, innebygd garderobeskap på to soverom, skyvedørsgarderobe på hovedsoverom, plassbygd tv-benk i kinorom, plassbygde bokhyller i stue m.m.

Tekniske installasjoner | Med leilighet i Ulriksdal vil man oppleve en eneboligs komfort. I bygget er det eksklusive fellesarealer med "hotellpreg", flott belysning og heis med automatiske teleskopdører. I leiligheten er det vannbåren varme som sørger for en jevn og god temperatur (varmtvannsforsyning via varmesentral), varmpepumpe og balansert ventilasjon med varmegjenvinner som sørger for et godt inneklima. Det er gasspeis (felles gasstank for sameiet), lekker belysning, integrert Bose høytaleranlegg inne og på terrassen, dørcalling-anlegg, rør i rør vannforsyningssystem, automatsikringer, felles brannvarslingsanlegg, spesialdesignet LED belysning, fibernett m.m.

Beliggenhet | Vi er i Ulriksdal i Årstad bydel, like ved Haukeland sykehus og det nye bybanestoppet. Vi er på solsiden av byen med turterreng, gode skoler, arbeidsplasser i byen og spesielt innen helsesektor innen veldig kort gåavstand.

Vestvendt | Leiligheten er vendt mot vest og med gode solforhold. Utsikten strekker seg over nærområdet, deler av Bergen sentrum, Løvstakken, Fjellsiden og omkringliggende fjell.

Garasjeplass | Seksjon har bruksrett til garasjeplass i felles garasjeanlegg i bygget. Garasjeanlegg (snr. 16) eies av Ulriksdal 1 AS. Bruksrett til garasjeplassen blir transportert til kjøper.

Ny bystrand | Den nye bystranden som bygges i Store Lungegårdsvann ligger i front av leiligheten.

Helse Bergen | "Hele" Helse Bergen nært sagt rett utenfor leilighetskomplekset. Her ligger Haukeland sykehus, Haraldsplass Diakonale Sykehus, Alrek Helseklynge, Ulriksdal Helsepark, Apotek, Volvat, diverse klinikker, Odontologen, tannleger m.m

Haukeland skole | Leiligheten kretser til en av byens mest populære barneskoler, Haukeland skole.

Turterreng | Det fineste turterreng i Fjellsiden, Svartediket, Isdalen, Vidden ligger i kort gåavstand fra leiligheten. Fra leiligheten er det kun minutter å gå til Ulriksbanens nedre stasjon.

Sentrum | Det er kort gåavstand til sentrum. En kan også sykle til sentrum på kort tid. Det er også busstopp i Haukelandsveien og Årstadveien med korrespondanse i begge retninger og svært hyppige avganger samt et nytt bybanestopp som etter planen skal åpnes 21 november 2022.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Velkommen til visning!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i etablert boligområde på Årstad. Fra leiligheten er det utsikt over nærområde, deler av Bergen sentrum, Løvstakken, Fjellsiden og omkringliggende fjell. Området er hovedsakelig bebygd med blokkbebyggelse og næringsbygg/sykehus

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt og overtas på denne bakgrunn.

Bredbånd:
Det er innlagt fiberkabel i boligen. (Altibox)

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, gasstank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

10 250 000

Omkostninger

266 762

Fellesgjeld

43000

TOTALT

10 559 800

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern