Myrdalskogen 222

Solgt

7 950 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

8 160 390

P-ROM

204

ANTALL ROM

4

Myrdalskogen 222

Lekker enebolig med carport | Praktfull utsikt | Solrikt | Usjenert | Store terrasser | Lettstelt hage

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Myrdalskogen 222

PRISANTYDNING

7 950 000

OMKOSTNINGER

210 392

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

204/228/241KVM

TOMT

Eiet tomt,690KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220185

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | underetasje:
Gang, bad, stue og tre boder (en av bodene var tiltenkt som badstue)

Innhold | 1. etasje:
Vindfang, hall, vaskerom, bad/wc, toalett-rom, fire soverom, stue og kjøkken.

Terrasser |
Fra ett av soverommene er det utgang til terrasse på 25.2 m2 og fra stuen er det utgang til terrasse på 60 m2 hvor deler av terrassen har overbygg og brukes som utestue.

Carport |
Carport like ved husets inngangsparti er målt til 19.6 m2. Dette arealet er ikke inkludert i det oppsummerte areal for boligen.

Lagringsplass |
Det er en ekstern bod på 6.1 m2 samt tre boder i husets underetasje som samlet utgjør 17.4 m2.

Samlet primærareal (P-rom) = 204 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 228 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 241 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Stue/kjøkken på totalt 62.7 m2
- Kjellerstue på 40.7 m2
- Fire soverom, hovedsoverom på 13.2 m2
- Rikelig med bodplass
- Carport på 19.6 m2 med lader til el. bil
- To terrasser, hovedterrasse på 60 m2
- Huset er omfattende oppusset i senere tid

Boligen |
Dette er en stilsikker bolig med store og lyse rom. Det har vært oppgradering av huset de senere år, da med hovedvekt i 2013. Huset framstår i dag med arealeffektive løsninger og fine detaljer.

Boligen har et innbydende inngangsparti med vindfang som ble oppusset i 2015. Det ble da lagt varmekabler og fliselagt gulv, tapetserte vegger og innfelt downlights i taket. Videre er det en stor hall på hele 24 m2 med rikelig plass til gode garderobeløsninger. Vaskerommet som ble oppusset i 2020 kan også benyttes som alternativt inngangsparti. Huset har fire soverom, alle med god størrelse. Hovedsoverommet har speilskyvedørsgarderobe, direkte tilkomst til badet og utgang til terrasse med overgang til hagen. Hovedbadet i 1 etasje er på hele 9 m2, her er det fliselagt gulv og vegger, varmekabler og innredning med dobbel-vask. I tillegg er det eget gjestetoalett og dusjrom i underetasjen. Boligen har et lekkert kjøkken med fin overgang mot spisestuen. Kjøkkeninnredningen har rikelig med skap- og benkeplass samt bardiskløsning ved kjøkkenøyen. Det er integrerte hvitevarer som induksjonstopp med 80 cm bredde, stekeovn og mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Hovedstuen har vinkelform som gir naturlig plassering for spisebord i tilknytning til kjøkkenet og sittegrupper ved peisovnen og de store vindusflatene som gjør den praktfulle utsikten lett tilgjengelig, selv fra sofakroken. Fra stuen er det også stor skyvedør ut til terrassen som også har egen sone med overbygg. I underetasjen er det egen stue i kombinasjon med hobby/spillrom.

Oppgraderinger i senere tid |
2010: Stuen i underetasjen ble oppusset med ny himling og innfelt downlightsbelysning, malte vegger og vinduskarmer.

2011: Det ble lagt ny terrasse, og den overbygde delen ble innredet som utestue.

2012: Mitsubishi varmepumpe (luft til luft) ble installert i hallen.

2013: Vinduer og terrassedør i stuen ble fornyet (med unntak av ett vindu). Yttervegg i front av stue og på siden ved terrassen, og vegg mot soverom ved terrassen ble etterisolert med 10 cm isolasjon og ny kledning. Innvendig ble de fleste rom i hovedetasjen oppusset. Det ble lagt ny 1-stavs parkett, vegger og tak ble malt. Det ble åpnet opp mellom kjøkken og spisestuen. Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer ble montert. Ny takvifte til kjøkkenet ble montert i 2017.

2014: Ny rentbrennende peisovn av type Rais Pilar ble installert.

2015/16: Vindfang ble oppusset med fliselagt gulv med 60 x 60 fliser og varmekabler. Vegger ble tapetsert og det ble lagt ny himling med innfelt downlights. Det ble montert nytt sikringsskap med nye automatsikringer.

2016: Taket ble skiftet med moderne, flate teglstein av type Zanda Turmalin Engobert Svart. Det ble det også skiftet vannbord, lekter duk, takrenner, nedløp, takventiler og pipehatt.

2019: Det ble montert lader til el. bil i carporten.

2020: Vaskerommet ble oppusset med ny innredning og nye vinylfliser på gulvet.

Tekniske installasjoner |
Sikringsskap er plassert i vindfang. 300 liters varmtvannsbereder er plassert i en av bodene i underetasjen. Varmepumpe er plassert i hallen. Det er installert kodelås for dør til vaskerommet. Brann- og tyverialarm tilknyttet Sector Alarm. Innlagt fiber tilknyttet Homenett.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen |
Totalt sett en meget innbydende bolig med fine og moderne løsninger. Velkommen til visning!

Nærområdet

Denne eiendommen er etter vår vurdering en av Myrdalskogens best beliggende eneboliger. Her får du enkel tilkomst og rikelig med parkering på egen tomt. Skjermet areal beliggende i flatt terreng. Det er en praktfull utsikt og solen kan nytes i usjenerte omgivelser fra morgen til kveld. Fra hus og terrasse er det utsikt bl.a. mot Byfjorden og mot Askøy med et flott lysspill ved Askøybroen på kveldstid.

Eiendommen er tilbaketrukket fra hovedveien og er beliggenhet i barnevennlige omgivelser med kort avstand til både barnehage og skole. Det er lekeplass på nærområdets fellesareal og tilgang til fine turmuligheter med Geitanuken som et naturlig utgangspunkt.

Gangavstand til det nye nærmiljøanlegget i Haukedalen, hvor det blant annet er klatreløype for de minste, sykkelrampe, tilrettelagt for ulike ballsporter, treningsapparater, trampoliner, disser og mulighet for å grille under tak m.m. Gåavstand til Haukedalen barneskole, Blokkhaugen ungdomsskole og barnehager. Få minutter til Coop Prix Prestestien og Kiwi Ulset. Busstopp like ved (linje 32) og nærhet til Åsane bussterminal med 30 ulike linjer.

Det er kort kjøretid til Åsane Storsenter, Horisont og Ikea. Der man finner utallige butikker med et bredt sortiment og ulike servicetilbud. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum utgjør rundt 15 minutter.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Kostnad til Riveskaftet Velforening:
Eiendommen er en del av Riveskaftet velforening (org.nr. 916 370 849). Riveskaftet Velforening sitt formål er å ivareta fellesinteresser i området Myrdalskogen 100-226. Det betales årlig kr. 3.500,- til velforeningen, som dekker felles belysning, snøbrøyting og vedlikehold av fellesareal. Det er pliktig medlemskap i huseierlaget. For ytterligere informasjon henvises til velforeningen sin hjemmeside; https://riveskaftet.wordpress.com/about/

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Det medfølger også ekstra kjøleskap som er plassert i bod i underetasjen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Nettløsning:
Innlagt fiber tilknyttet Homenet kr 299,- pr mnd. Riks TV med avtale om Riks Pakken via fibernett kr 519,- pr. mnd. Avtalen har binding fram til 01.09.2023.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Taklampe og vegglampe ved spisestue samt Montana vegghyller i entré, hall og stue medfølger ikke i handelen.

Etter oppføring av huset har det blitt installert et mindre vindu i stuen (ved hjørne mot terrassen) og noe utvidet eksisterende vindu mot terrassen. Dette er ikke byggemeldt. Konferer med megler dersom du har spørsmål i denne anledning.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

7 950 000

Omkostninger

210 392

TOTALT

8 160 390

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern