Inger Bang Lunds vei 19

Solgt

4 950 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

5 084 440

P-ROM

57

ANTALL ROM

1

Inger Bang Lunds vei 19

Nyere og lekker eierleilighet | Privat takterrasse på 35 m2 | Garasjeplass m/ellader | Bybanen like ved | Sentrumsnært!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Inger Bang Lunds vei 19

PRISANTYDNING

4 950 000

OMKOSTNINGER

134 442

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 204

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

57/61/68KVM

TOMT

Fellestomt,5180KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220181

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 6. etasje:
Gang med speilgarderobe, innvendig bod/teknisk rom, helfliset bad/wc/vaskerom, soverom med tilhørende skyvedørsgarderobe og stue med delvis åpen kjøkkenløsning.

Privat takterrasse:
Med utgang fra stue er det adkomst til en egen privat takterrasse på hele 35 m2. Det er gode solforhold på terrassen og fri utsikt. I tillegg disponerer sameiet flere takterrasser, som kan benyttes av beboerne.

Parkering:
Tilhørende leiligheten er det fast garasjeplass med elbillader i lukket garasjeanlegg (merket nr. 21). Det er trappefri adkomst fra garasjeanlegget til heis, som bringer deg videre til leilighetens etasjeplan.

Lagringsplass:
Foruten en innvendig bod på 3,5 m2, medfølger det også en ekstern sportsbod i bakkant av garasjeplassen (denne boden har et areal på 5 m2).

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

6. etasje | 57 kvm.:
Entré (4,1 m²), bad/vaskerom (5 m²), soverom (13,8 m²), stue og kjøkken (31,6 m²).

S-ROM:
Bod (3,5 m²).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 57 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 61 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 68 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Nyere og stilren selveierleilighet
- Unik og privat takterrasse på hele 35 m2
- Fast garasjeplass med elbillader
- Ekstern bod på 5 m² i bakkant av garasjeplass
- Lekkert Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer
- Romslig soverom med tilhørende skyvedørsgarderobe
- Balansert ventilasjon, fjernvarme og sprinkleranlegg
- 2 felles takterrasser og fine fellesarealer i sameiet
- Umiddelbar nærhet til Spar dagligvareforretning
- Kort gåavstand til Bybane og bussforbindelse
- Få minutters gange til Høgskulen på Vestlandet
- Rimelig gåaavstand til Haukeland universitetssykehus
- Nærhet til variert turterreng og sentrumskjernen

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren presenterer denne lekre selveierleiligheten, med utmerket beliggenhet i Inger Bang Lunds vei (Kronstadparken). Det følger med fast garasjeplass inkludert elbillader. Det er trappefri heisadkomst fra garasjeanlegget til leiligheten.

Tidløst | Bygget stod ferdigstilt i 2016 og leiligheten har moderne fasiliteter. Lekkert Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer. Romslig soverom med tilhørende skyvedørsgarderobe. Leiligheten har tidsriktige kvaliteter og fremstår som innflytningsklar.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en unik og privat takterrasse på hele 35 m², der sol og utsikt kan nytes til fulle.. Det er god plass til utemøblement og solseng m.m. Foruten denne uteplassen disponerer sameiet 2 felles takterrasser i bygget (7. og 8. etasje).

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er umiddelbar nærhet til Spar dagligvareforretning, Bybanen og Høgskulen på Vestlandet m.m. Alt innenfor en kort radius fra sameiets område.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en god mulighet til å sikre seg en moderne og innholdsrik selveierleilighet med unik takterrasse, fast garasjeplass samt flott beliggenhet i et populært og sentrumsnært område. Leiligheten bør seés og oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i Kronstadparken, som er en "ny" bydel like utenfor Bergen sentrum. Leiligheten ligger gunstig plassert i byggets 6. etasje og har en privat takterrasse på hele 35 m². Høy og fri beliggenhet tilbaketrukket fra hovedvei.

Sameiets tomt er pent opparbeidet med beplantninger og sittegrupper, som er godt tilrettelagt for at beboerne kan møtes til sosiale sammenkomster etc. Det er også tilgang til store felles takterrasser, som også kan benyttes av sameierne.

Inger Bang Lunds vei 19 har en fin og sentral beliggenhet i Kronstadparken. Dette nærområdet har fått seg et betydelig løft i løpet av de siste årene og framstår i dag som et meget ettertraktet boligområde. Her er det umiddelbar nærhet til de fleste servicetilbud. Bybanen ligger i kort avstand fra sameiets område. Nærområdet har for øvrig et mangfold av butikker, restauranter, treningssentre, helsetjenester og kontorer.

Fra bygget er det blant annet gåavstand til Høgskulen på Vestlandet, BI på Marineholmen samt store arbeidsplasser som DNB i Solheimsviken og Haukeland universitetssykehus m.fl.

Det er kort avstand til varierte turområder og få minutters kjøretid til Bergen sentrum.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring i henhold til vilkår, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er bruk (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annen relevant informasjon:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 950 000

Omkostninger

134 442

TOTALT

5 084 440

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern