Bakkedalen 17

Solgt

5 700 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Rekkehus

TOTALPRIS

5 859 140

P-ROM

147

ANTALL ROM

5

Bakkedalen 17

Bolig med 5 soverom | Lettstelt hage, to terrasser + altan | Fin utsikt og gode solforhold | P-plass med el. lader

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Bakkedalen 17

PRISANTYDNING

5 700 000

OMKOSTNINGER

159 142

BOLIGTYPE

Rekkehus

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

800

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

147/152/169KVM

TOMT

Eiet tomt,165KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220250

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasjen:
Gang inkludert trappesats (14 m²), bod  (4.5 m²), vaskerom (4.3 m²), bad/wc (8.6 m²), og to soverom (hhv. 12.1 og 12.4 m²)

Innhold | 1. etasje:
Hall (7.7 m²), gang inkludert trappesats (6.8 m²), ( wc (1.7 m²), stue og kjøkken (42.6 m²)

Innhold | Loftsetasje:
Gang inkludert trappesats (5 m²), tre soverom (hhv. 7.2 m², 9.1 m² og 10 m²) Det er i tillegg luke til kneloft. 

Sportsbod |
Det er utebod ved inngangspartiet på 5 m² og bod på 2.9 m² ved terrassen på nedsiden av huset.

Terrasser |
Ved inngangspartiet til huset er det terrasse på 19 m². På nedsiden av boligen er det terrasse på 15 m². Fra stuen er det utgang til altan på 18.7 m²

Samlet primærareal (P-rom) = 147 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 152 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 169 m²

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Standard

Kort oppsummert |
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Peisovn i stuen
- Fiber lagt til huset
- Fast p-plass med lader til el. bil
- Fem soverom
- Omfattende oppgradert kjøkken i 2015
- Stort bad og separat vaskerom
- Rikelig med bod og garderobeplass
- Sentralstøvsuger
- Kodelås til hoveddøren
- Altan, to terrasser og lettstelt hage

Hovedboligen |
Dette er en innbydende bolig med arealeffektive løsninger. Det har vært oppgradering av overflater og innredninger i de fleste rom i huset etter byggeår. Det er bl.a. åpnet opp arealet mellom stue og kjøkken som har gitt hovedetasjen en betydelig bedre løsning med optimale lysforhold og god fleksibilitet for plassering av møbler.

Boligen har stor gang med speilskyvedørsgarderobe og hoveddør med kodelås. Det er eget gjestetoalett med direkte tilkomst fra gangen. Huset har romslig stue med store vindusflater og utgang til altan. Det er installert peisovn i stuen som gir fin stemning til rommet og god oppvarming til etasjen. Kjøkkenet har en stilsikker innredning med rikelig skap- og benkeplass, fornyet i 2015. Det er integrerte hvitevarer fra Simens og Miele samt innebygget støvsuger funksjon i sokkelen, nedfelte el. punkt i benkeplaten og integrert vannkoker i vannkranen. Fra kjøkkenet er det utgang til terrassen som er ved husets inngangsparti. Baderommet har god størrelse og fliselagt gulv og vegger, badekar og stor dusjnisje. Baderomsinnredningen ble fornyet i 2012 med dobbel vask og godt god med skapplass. Det er separat vaskerom med fliselagt gulv og innredning med benkeplate og hyller. Boligen har hele fem soverom, fordelt med to store rom i underetasjen og tre soverom i toppetasjen. Ett av soverommene i underetasjen har utgang til terrasse på nedsiden av huset.

God lagringsplass med innvendig bod, kneloft og kaltloft samt to utvendig boder.

Oppgraderinger i senere tid |
2021:
Det ble lagt ny 1-stavs parkett til alle rommene i loftsetasjen. I stue og kjøkken ble det lagt ny himling med ny isolasjon.

2020:
Det ble lagt fiber fra Bergen fiber. Det ble kjøpt ny enhet/motor til sentralstøvsugeren.

2019:
Terrassen ble utvidet.

2017:
Montert ny Elfa garderobe i gangen i 1. etasje og gangen i underetasjen.

2015:
Det ble lagt nytt gulv i stue og kjøkken samt montert ny kjøkkeninnredning. Innredning er fra Kvik. Integrert Siemens 80 cm induksjonstopp, stekeovn, dampovn og kjøleskap. Miele oppvaskmaskin (ny 2021). Faber vifte. Det er integrert vannkoker i vannkran med 3 liters vannkoker under vasken. Sensorstyrt vannlås under oppvaskmaskin. Tørrkoker-alarm på vegg under vifte som er trådløst koblet mot kontakt til kokeplate. Støvsuger løsning i sokkelen på innredningen.

2012:
Ny baderomsinnredning med dobbel vask.

Tekniske installasjoner |
Det er lagt inn fiber til huset. Det er installert kodelås til hoveddøren. Sikringsskap er plassert i gange i 1. etasje. 200 liters varmtvannsbereder og brannslange er plassert på vaskerommet. Aggregat for balansert ventilasjonsanlegg er plasser i kott med tilkomst fra ett av soverommene i loftsetasjen. Enhet for sentralstøvsuger er i boden i underetasjen.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Nærområdet er godt tilrettelagt for beboere i alle aldersgrupper. Fellesarealet er bl.a. bestående av opparbeidet grøntareal med sittegrupper hvor du kan sosialisere med naboer, felles private veier og parkeringsplass Det er ingen gjennomgangstrafikk ved boligen. På vestsiden grenser eiendommen mot stort åpent grøntareal. Det er usjenert terrasse og altan hvor solen kan nytes til sent på kveld - sommerstid.

Det er bussholdeplass og dagligvarebutikk med post like ved boligen. Fra Bakkedalen er det trygg og kort skolevei samt barnehage i umiddelbar nærhet. Beliggenheten byr også på enkel tilkomst til flotte turområde med flere varierte løyper både for trening og rekreasjon - innover Sædalen og oppover mot Nattlandsfjellet/ Landåsfjellet og populære Nubbevannet eller opp Storesåta. Det er nylig gjort kjent at det er gitt lovnad om økonomisk bistand til realisering av ny idrettspark ved Sædalen skole med bl.a. flerbrukshall med garderober, klubbhus aktivitetspark og friidrettsbane (det gjenstår dog noen endelige politiske vedtak).

I Sædalen er det fire barnehager. Nærmeste (Akasia Barnehage ligger bare noen hundre meter unna. Til Sædalen Skole tar det ca. 7-8 minutter å gå. Dette er en moderne skole som ble oppført i 2010. Her finner man også en flerbrukshall som har aktiviteter tilpasset alle aldersgrupper samt
kunstgressbaner. Sædalen IL tilbyr mange ulike aktiviteter, både innendørs og utendørs. Det er også gangavstand til Nattland Skole, som ble omfattende oppgradert i 2017.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Pliktig medlemskap i Langemyrskogen Huseierlag:
Ved oppføring av boligene i dette boligfeltet ble det etabler et huseierlag for å organisere drift og vedlikehold av fellesarealet bestående av grøntareal, parkeringsplass og felles privat vei. Det betales pt. kr 800,- pr mnd. for hver av boligene som avsettes for framtidig vedlikehold, brøyting av felles private veier (utføres av Bergen Brøyting AS) og utebelysning til fellesareal. I følge svar fra styreleder er det pr 01. november 2022 ca kr 300.000,- i oppsparte midler på Huseierlagets felles konto. Det er også et tema for Huseierlaget å sette opp nye lekeapparater på et passende sted på fellesarealet.

Hvitevarer:
Hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti med unntak av oppvaskmaskin) og overtas på denne bakgrunn.

Nettløsning:
I 2020 ble det lagt inn fiber til huset (Bergen Fiber).

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 700 000

Omkostninger

159 142

TOTALT

5 859 140

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern