Jonas Lies vei 25

Solgt

3 350 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 495 290

P-ROM

55

ANTALL ROM

1

Jonas Lies vei 25

Toppleiliget | Oppusset 2021 | Gjesterom | Heis | Balkong, sol & utsikt | Haukel. sykeh. | Bybane | Gåavstand til sentr.

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Jonas Lies vei 25

PRISANTYDNING

3 350 000

OMKOSTNINGER

101 292

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 734

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

55/0/0KVM

TOMT

Eiet tomt,1368KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220174

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje:
Entré (3 m²), gang (2,5 m²), bad (4,9 m²), soverom (11,2 m²), stue/kjøkken (27,3 m²) og kontor (4,4 m²).

Privat balkong
Vestvendt balkong på 4,2 m² med utgang fra stue/kjøkken, hvorav 1,8 m² er overbygd.

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i 1.etg på 4,8 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Bod er en gitterbod som ligger i et felles bodareal. Bod er merket nr 19

Samlet primærareal (P-rom) = 55 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) =  kvm.

Standard

- Meget flott 2-roms toppleilighet med sentral beliggenhet.
- Bad modernisert i 2021 av Inne Ute Ferdig AS
- Alle overflater er fornyet i 2021
- Nytt kjøkken med hvitevarer i 2021
- Oppgradert el. anlegg 2021 utført av Terne Elektro AS
- Egen balkong med gode solforhold og nydelig utsikt
- Heis rett opp til leilighetsplan i 4. etasje
- Masse lys og luft i leiligheten
- Kort gåavstand til alle byens fasiliteter
- Kort gåavstand til Haukeland sykehus, Haraldsplass Diakonale Sykehus og Odontologen.
- Åpen kjøkkenløsning og generelt god planløsning
- Romslig soverom samt kontor/gjesterom.
- Ekstern bod og romslig, felles sykkelparkering

Presentasjon | Det er med stor glede ZMEGLEREN v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne flotte eierleiligheten med solrik balkong og nydelig utsikt fra 4.etasje. Enkel adkomst med heis.

Inspirasjon | Dette er leiligheten for deg som drømmer om sentral leilighet på idylliske Kronstadhøyden. Her får man en gjennomført eierleilighet, der "hver krik og krok" er godt utnyttet og et nabolag med høy trivselsfaktor.

Stilsikkert | Denne leiligheten har en gjennomført stil. Alle overflater fremstår som velholdt, moderne og med riktige fargekombinasjoner. Leiligheten er pusset opp i 2021.

Solfylt balkong | Fra stuen har man adkomst til solrik balkong med utsikt over Fjellsiden, Fløien, Solheimslien og Løvstakken mm. Herfra er det meget gode solforhold og panoramautsikt. God plass til utemøbler og beplantning.

Nærmiljø | Kronstad er et av Bergens mest populære områder. Med skoler, store arbeidsplasser, butikker, turterreng, spisesteder og meget god offentlig kommunikasjon med både buss og bybane i nabolaget, ligger mye til rette for en praktisk hverdag - der tilfredshet preger den enkelte.

Oppgraderinger | Fasadene ble malt i 2018. Balkongdør ble skiftet i 2020 i regi av sameiet. Overflatene ble modernisert i 2021. Dvs. nye laminatgulv, nye gulvlister og maling/sparkling av vegger/himling. Ny kjøkkeninnredning i 2021med tilhørende hvitevarer. Badet ble modernisert i 2021. Arbeidet ble utført av Inne Ute Ferdig AS. Yttervegg ble etterisolert i forbindelse med modernisering. Varmtvannstank fra 2021. Nye vann- og avløpsrør i leiligheten i 2021. Ventilasjonsaggregat ble demontert og renset i 2021. El. anlegg ble oppgradert i 2021 og utført av Terne Elektro AS.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Denne eierleiligheten må betegnes som en "godbit" hvor stikkordene toppleilighet, sentralt, heis, sol og panoramautsikt er de viktigste faktorene for kjøp.

Nærområdet

Lekker leilighet med sentral beliggenhet på Kronstadhøyden. Leiligheten har en fin balkong med gode sol og utsiktsforhold. Sentral beliggenhet med gangavstand til de fleste servicetilbud. Haukeland sykehus, flere matvarebutikker som Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris og flott turterreng som Oppstemten/Ulriken, Isdalen og Løvstakken. Fine tur/joggemuligheter rundt Store Lungegårdsvann evt. treningssentre som Sats Danmarksplass, Sammen Kronstad og Stamina. Det er gang/sykkelavstand til Bergen sentrum, samt svært gode kollektivtilbud like i nærheten med både Bybanen (Danmarksplass og ny holdeplass ved Haraldsplass) og buss innen kort gangavstand. En spaserer til sentrum på ca. 25 min. Danmarksplass og Møllendal ligger en liten spasertur unna, her er det mange populære spisesteder som Bien Bar og snack-bar, Ellie Gastrobar, Sushi Nam Nam, Peppes, Colonialen, Jaja, Møllendal Fetevare etc. En fantastisk beliggenhet for den som ønsker å bo i nærheten av de fleste fasiliteter, men likevel tilbaketrukket fra støy og trafikk.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 350 000

Omkostninger

101 292

Fellesgjeld

44000

TOTALT

3 495 290

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern