Ørnadalen 44

Solgt

8 975 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

9 204 140

P-ROM

227

ANTALL ROM

3

Ørnadalen 44

Lekker enebolig med høy standard | Sjø og svaberg | Nydelige uteplasser | Kun 25 min. fra sentrum!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Ørnadalen 44

PRISANTYDNING

8 975 000

OMKOSTNINGER

229 142

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

227/235/260KVM

TOMT

Eiet tomt,1154KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220173

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje:
Mellomgang, tv-stue, bad/wc, vaskerom, bod/teknisk rom, 2 soverom og master soverom med walk-in-closet og tilhørende bad.

Innhold | 1. etasje:
Hall, bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning, matbod og tv-stue.

Solrik uteplass:
Fra stue/kjøkken er det adkomst til en syd-vestvendt terrasse, der sol og utsikt kan nytes i skjermede omgivelser. Fra det ene soverommet og hovedsoverommet er det også utgang til en terrasseplatting med god størrelse.

Parkering:
Det er parkering på gårdstunet utenfor huset.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 98 m2:
Gang (13,5 m²), bad (4,8 m²), bad (11,2 m²), vaskerom (7,3 m²), soverom (10,2 m²), soverom (12,1 m²), soverom (15,1 m²),
omkledningsrom (4,3 m²), tv-stue (13,3 m²).

2. etasje | 129 m2:
Entré/hall (25,9 m²), bad (8,2 m²), tv-stue (26,4 m²), stue og kjøkken (65,8 m²).

S-ROM:
Underetasje: Teknisk rom (3,3 m²).
1. etasje: Bod (5 m²).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 227 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 235 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 260 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Tiltalende enebolig med suveren beliggenhet
- Moderne Kvik kjøkken med integrerte hvitevarer og stor kjøkkenøy
- Master soverom med walk-in-closet og lekkert bad
- Egen tv-stue til barna og deres vennekrets
- Futurehome smartstyring av vannbåren gulvvarme
- Solrik og skjermet uteplass med vidstrakt sjøutsikt
- Lettstelt tomt som er pent opparbeidet
- Nærhet til Bjorøy skole og barnehage
- Rundt 15 minutters kjøretid til Vestkanten Storsenter
- Rundt 30 minutters kjøretid til Bergen sentrum

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren ønsker velkommen til denne lekre eneboligen i Ørnadalen på Bjorøy. Dette er en attraktiv og innholdsrik enebolig, beliggende i maritime omgivelser. Boligen har ypperlig beliggenhet like ved sjøen og ligger i et etablert og rolig nabolag uten gjennomgangstrafikk.

Oppgradert | Eier overtok huset i 2015 og engasjerte arkitekt, som transfomerte det opprinnelige huset til et åpent og innbydende hjem - med fokus på utsikt fra alle rom. Huset ble deretter totalrenovert og påbygget (bortsett fra ett baderom fra 2007). Det er gjennomgående høy standard og boligen er malt i en moderne fargekombinasjon. Sjenerøs takhøyde og store vindusflater som avdekker den praktfulle sjøutsikten.

Innholdsrikt | Huset har god størrelse og en innholdsrik romløsning. Det er blant annet tilbaketrukket master-soverom med tilhørende walk-in-garderobe og lekkert baderom med sjenerøs størrelse. Moderne Kvik kjøkken med stor øy, som fungerer som et samlingspunkt for familie og venner. Det er også et praktisk pentry bak kjøkkenet med egen dør.

Tekniske installasjoner | Huset har moderne kvaliteter herunder 3 lags vinduer, vannbåren gulvvarme med smartstyring, tunnelpeis, Elko Plus og integrerte høytalere i stuen m.m.

Solrikt | Tomten er pent opparbeidet og hagen fordeler seg over ulike nivåer med fokus på utsikt. Fra stue/kjøkken er det direkte adkomst til en solrik terrasse med god størrelse (syd-vestvendt).  I tillegg er det  utgang til en romslig terrasseplatting fra soveromsfløyen i underetasjen. Deilige utesoner som gir gode rammer for sosiale sammenkomster, grilling og kos. Det er herlig sjøutsikt og direkte adgang til sjø og svaberg via egen hage. Foruten dette privilegiet er det varierte turstier langs hele Bjorøy og Tyssøy.

Fasiliteter | Fra eiendommen er det kort avstand til sjøen, gåavstand til Bjorøy barnehage (1-5 år) som gir trygge og gode oppvekstvilkår for de aller minste, "nye" Bjorøy skole (1-7 kl.) og busstopp med linjene 43 og 49. Likeledes er det rimelig kjøretid til Vestkanten Storsenter, der man finner utallige butikker og ulike servicetilbud.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en moderne og tiltalende enebolig med innholdsrik romløsning, god beliggenhet i etablert og barnevennlig område samt solrike uteplasser med særdeles flott utsyn over sjøen.  Her kommer man til "duk og dekket bord". Eiendommen bør oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Kjenn hvordan hverdagsstresset forsvinner idet du kommer ut av Bjorøytunnelen på vei hjem - boligen her i Ørnadalen ligger perfekt til i et etablert boligområde på Bjorøy, rundt 10 minutters kjøretid fra Mathopen og Håkonshella.

Her bor man i landlige og sjønære omgivelser. Den nydelige sjøutsikten får man bokstavelig talt inn i stuen og den sjønære beliggenheten gir gode kår for sjørelaterte aktiviteter som kajakking, dykking og andre vannsport relaterte aktiviteter. Om sommeren er det flere strender og badeplaser i nærområdet samt flott turterreng.

Det er gåavstand til Bjorøy barnehage og "nye" Bjorøy skole (1-7 kl.) samt ca. 15 minutters kjøretid til Vestkanten Storsenter og Vannkanten, der man finner utallige butikker, ulike servicetilbud og fritidsaktiviteter som bowling, badeland og curling m.m.

Bussforbindelse ligger noen minutters gange fra området (busslinjene 43 og 49). Stipulert kjøretid med bil til Bergen sentrum utgjør ca. 25 minutter.

Om Bjorøy:
Bjorøy er en øy i Øygarden kommune i Vestland fylke. Bjorøy er en bynær øy som har opplevd en kraftig vekst i befolkningen etter at fastlandsforbindelsen kom i 1996. Det går bro fra Bjorøy til naboøyen Tyssøy, som ligger syd for Bjorøy. Bjorøytunnelen forbinder øyen med Bergen. Før tunnelen åpnet var det fergeforbindelse fra Alvøen kai i Bergen til Bjorøyhamn (kilde: Wikipedia).

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Kommunale avgifter = kr. 5.865,- per år (se kommentar under avsnitt "Kommunale avgifter")
Bygningsforsikring = kr. 6.732,- per år 
Strømforbruk 2021 = 30.000 kWh

Årlige kostnader er basert på selgers eget forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn av kjøper.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

8 975 000

Omkostninger

229 142

TOTALT

9 204 140

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern