Kråvegen 48

Solgt

3 400 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Fritidseiendom

TOTALPRIS

3 497 890

P-ROM

98

ANTALL ROM

5

Kråvegen 48

Fritidseiendom like ved Eikedalen (Kvamskogen) | Kjørbar vei til hytten | 5 soverom, 2 bad, badstue, utendørs jacuzzi

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Kråvegen 48

PRISANTYDNING

3 400 000

OMKOSTNINGER

97 892

BOLIGTYPE

Fritidseiendom

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

98/105/115KVM

TOMT

Eiet tomt,1122KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220165

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang, bod/tekniske rom, bad/wc, badstue, tre soverom, stue og kjøkken.

Innhold | Loftsetasje:
Hems, soverom og bad/wc.

Uteplass:
Det er en terrasse på 40.1 m² med overbygg og en vinkelterrasse på 40.9 m²

Bodareal:
Det er to utvendige boder på hhv. 2.7 m² og 5.6 m² med lagringsmuligheter og oppheng for ski.

Samlet primærareal (P-rom) = 98 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 105 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Tilkoblet offentlig vann- og avløp i 2014
- Vinterbrøytet vei
- Egen parkering like ved hytten for 7-8 biler
- Innlagt fiber
- Stor terrasse med overbygg og Jacuzzi
- Fem soverom og rikelig med sengeplasser
- To bad + badstue
- Pent kjøkken og romslig stue
- Rikelig med bodplass

Hytten |
Praktfull hytte som ble oppført i 2005. Det er i senere tid foretatt diverse oppgraderinger av hytten for å økt standard og optimalisere løsningen. Sett i forhold til tilkomst, hyttens løsning og innhold samt det store utearealet så egner hytten seg godt for både store og små familier, med og uten besøkende. Hytten har hele fem soverom og god størrelse på stue og kjøkken. Det er bad i både hovedetasje og loftsetasjen. Det er god lagringsplass i innvendig bod samt i bodene på baksiden av hytten.

Oppgradering i senere tid |
Taktekking på overbygget terrasse med bod i bakkant er fra 2022. Det ble lagt ny 1-stavs parkett og ny gulvvarme i stue og kjøkken i 2021. Utvendige boder er bygget hhv. i 2012 og 2021. I 2018 ble det installert ny brenner til badstuen. Badet i loftsetasjen ble bygget i 2016. På badet i hovedetasjen ble det i 2014 montert vegghengt wc med innebygget sisterne og luftavsug (det er samme løsning for badet i loftsetasjen). Det er montert musebånd.

Tekniske installasjoner |
Det er innlagt fiber fra Kvam nett til hytten. Montert sentralstøvsuger. Brann/- og innbruddsalarm tilknyttet alarmsentral. Aquastopp montert til varmtvannsbereder og til kjøkkenvask. Sikringsskap, varmtvannsbereder enhet for sentralstøvsuger er plassert i bod/teknisk rom ved inngangspartiet.

Velkommen |
Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en fantastisk hytte på fjellet bare 50 minutter fra Bergen sentrum.

Nærområdet

Det er enkel tilkomst til hytten som har vinterbrøytet vei fram til parkeringsplassen hvor hytten disponerer 7 - 8 bilplasser like ved tomten. Det er meget fin utsikt fra hytten og terrassene. Her kan solen nytes i usjenerte omgivelser.

Det er i underkant av en time å kjøre fra Bergen eller Os. Her er det vinterbrøytet vei helt inn til hytten, og man trenger ikke å tenke på stengte fjelloverganger.

Hytten ligger ca 700 meter fra Eikedalen skisenter. Sentret har 8 skiheiser med 16 nedfarter, varmestuer, skiutleie, skiskole og ladestasjoner for El biler. Gode turmuligheter på ski til Skeiskvannsdalen og fjelltoppene Grøet og Børdalsfjelet.

Ved Kvamsseter, 15 min gange fra hytten, har man tilgang til 60 km preparerte løyper på Kvamskogen. Disse er delt opp i A, B og C løyper, der A-løypene prepareres daglig, B-løypene til helgene, og C-løypene ved stabilt godt vær. De mest brukte løypene går mot Mødal i sør, og Steinskvanndalen i nord.

Eikedalen og Kvamskogen er ikke bare et fantastisk reisemål om vinteren. Ellers i året er det mange aktiviteter som ligger til rette for den i Eikdalen og Kvamskogen.

Fotturer
Her finner du turmuligheter som passer alle. Fra kortere turmål som Skeiskvannsdalen, Tordalen som Mødal, og Steinskvanndalen, til lengre turer som Tveita Kvitingen, Fotasperrnuten etc. Kvamskogens turkart viser mange populære turstier. I turkartets tekstdel finner du flere turforslag, og beskrivelse på hvordan du kan laste ned GPS spor som hjelp eller ekstra sikkerhet. På Grøet, topp av stolheisene i Eikedalen har flott utsikt over Eikedalen. På Børdalsfjellet kan du se Kvamskogen, Tveitea Kvitingen og Folgefonna.

Bading
Det er flere vann i Eikedalen og Kvamskogen man kan bade i. I de mange elvene er det også fine kulper man kan kaste seg ut i for et friskt fjellbad! Ellers er det ikke langt til Norheimsund, der du finner sandstrand midt i sentrum og friluftsområdet Holmsund, som ligger et par km mot Øystese. Kjører man i retning Trøvikbygd er det bare å parkere langs vegen og finne et svaberg. I Øystese finner du Hardanger hotel med tilhørende nybygget Hardanger bad. Inneholder 3 svømmebasseng; et for vanlig svømming og stuping, et motstrømsbasseng med klatrevegg og et terapibasseng med høyere temperatur.
I tillegg er det en fin sandstrand, Øystese Beach.

Fiske
Eikedalen og Kvamskogen har et utall fjellvann, og det er fisk i de fleste. Vann som Skeiskvannsdalsvatnet, Longvotno, Måvotno, og Steinskvanndalsvatnet  er å anbefale. I Heiavatn, som ligger like bak Furedalen skal fisken være litt større.  Er du villig til å gå opp i høyden, kan det være enda større fisk å få. Angående fiskekort opplyser Kvam Herad at det pr i dag ikke er krav til fiskekort på Kvamskogen. Det samme opplyser Samnanger Kommune om Eikedalsvatnet. Vær oppmerksom på at går du nok mot nord / øst kommer du inn i Kvitingen -  og Øystese Aust grunneigarlag. Her er det krav til fiskekort, som kan kjøpes henholdsvis på automat i Kvitingen og  på MX sport i Øystese.  Grunnet drikkevannskilde er det generelt fiskeforbud i Fossdalsvatnet og Myklavatn. På kaien i Tysse, 15 min kjøring fra Eikdale kan du fiske i sjøvann. I Samnangerfjorden kan en få torsk, hyse, lange, lyr, sei, kviting og andre av våre vanligste saltvannsfisker.

Jakt
Det er flere jaktområder for småvilt på Kvamskogen. Noen er tilgjengelig for dagskort, mens andre oppkjøpt av private lag fra år til år. Kontakt grunneier for info.

Sommerski
Fikk du ikke nok dager med ski på beina i vinter, er det bare en fergetur over til Jondal så finner man sommerskisenteret Fonna Glacier Resort. Her er det fine forhold for ski eller brevandring fra mai til ut på høsten.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hyttelag |
Som eier av Kråvegen 48 blir du også en del av hyttelaget bestående av 38 enheter. Det betales pt. en årlig avgift på kr 4.500,- som dekke hyttens andel av en felles brøyteavtale. Laget har god økonomi med ca kr 150.000,- på konto.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 400 000

Omkostninger

97 892

TOTALT

3 497 890

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern