Hatlestadlia 150

Solgt

4 250 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

4 365 690

P-ROM

86

ANTALL ROM

2

Hatlestadlia 150

Flott 3-roms hjørneleilighet | Solrik terrasse med spektakulær utsikt | Garasjeplass m/elbillader | Lav felleskostnad!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Hatlestadlia 150

PRISANTYDNING

4 250 000

OMKOSTNINGER

115 692

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 658

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

86/89/96KVM

TOMT

Eiet tomt,23008KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220171

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 5. etasje:
Gang, innvendig bod/teknisk rom, 2 soverom, helfliset bad/wc, helfliset toalettrom/vaskerom, stue og kjøkken.

Solrik uteplass:
Med utgang fra stue er det en romslig, syd-vestvendt terrasse med glassrekkverk (areal 15,8 m²). Det er spektakulær utsikt over Kalandsvatnet og tilliggende område fra terrassen.

Parkering:
Tilknyttet leiligheten er det fast garasjeplass med elbillader i lukket garasjeanlegg (merket nr. 67). Det er enkelt adkomst via heis fra garasjeanlegget direkte til leilighetens etasjeplan. Sameiet disponerer også noen utvendige gjesteplasser.

Ekstern bod:
Det medfølger ekstern bod i etasjen under leiligheten (4. etasje). Boden har et areal på 5,1 m².

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

5. etasje | 86 kvm.:
Entré (5,5 m²), gang (4,5 m²), bad (5,4 m²), toalett/vaskerom (5,3 m²), soverom (13,1 m²), soverom (8 m²), stue (25,9 m²) og kjøkken (15 m²).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 86 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 89 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 96 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Tiltalende og lys 3-roms selveierleilighet
- Stor terrasse med fantastisk utsikt
- Innholdsrik og arealeffektiv romløsning
- Fast garasjeplass med elbillader
- Egen tennisbane for sameiets beboere
- Få minutters gange til gode bussforbindelser
- Kort avstand til Kiwi og Spar dagligvare
- Kort kjøretid til Lagunen Storsenter
- Nærhet til flotte turområder

Presentasjon | Det er med stor glede ZMEGLEREN presenterer denne flotte 3-roms hjørneleiligheten (selveier), med utmerket beliggenhet på Solvalla Terrasse. Det medfølger fast garasjeplass (inkl. elbillader) med enkel adkomst via heis direkte til leilighetens etasjeplan.

Tidløst | Bygget stod ferdigstilt i 2003 og leiligheten har en arealeffektiv og god romløsning. Boligen er en endeleilighet i byggets 5. etasje med et samlet bruksareal tilsvarende 89 kvm. (BRA).

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en deilig terrasse på hele 15,8 kvm. med spektakulær og langtrekkende utsikt, der solen kan nytes til fulle i usjenerte omgivelser. Det er god plass til utemøblement på terrassen.

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er kort avstand til bussforbindelse, Kiwi og Spar på Valle samt flott turterreng. Blant annet ble sykkelturen rundt Kalandsvatnet kåret til Bergens beste sykkeltur i 2011. For den treningsglade kan vi nevne at sameiet har sin egen tennisbane, som kan benyttes av beboerne. Alt innenfor en rimelig radius fra sameiets område.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en sjelden mulighet til å sikre seg en attraktiv og innbydende selveierleilighet med moderne fasiliteter, solrik uteplass, heis, fast garasjeplass med elbillader samt nydelig beliggenhet i et populært område. Denne bør så absolutt ses og oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten ligger i solrike omgivelser med spektakulær utsikt over Kalandsvatnet, Kismul og tilliggende område. Boligen er en hjørneleilighet i byggets 5. etasje og har en romslig terrasse med glassrekkverk, der sol og utsikt kan nytes til fulle i fredfulle omgivelser. Stille og rolig beliggenhet i ende av blindvei med gåavstand til Kiwi og Spar på Valle, Vallalia barnehage og Kaland skole (1-7 klasse). Rimelig kjøretid til Lagunen Storsenter samt Nesttun senter med bybanestopp og et stort utvalg av butikker og ulike servicetilbud. Kort gåavstand til busstopp ved Hatlestadlia med linje 73, 74, 600, 604 og 740. Fine naturområder rundt Kalandsvatnet, Bontveit og Smøråsfjellet. Egen tennisbane for beboerne på sameiets grunn. Sykkelturen rundt Kalandsvatnet ble kåret til Bergens beste sykkeltur i 2011. Det er kort kjøretid til Os sentrum og den nye Lysehorntunnelen, som planlegges ferdigstilt i 2022. Tunnelen vil få 2 kjørefelt i hver retning med en fartsgrense på 100 km/t. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum, Sandsli, Kokstad og Bergen Lufthavn utgjør rundt 25 minutter.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Innboforsikring = Ca kr. 1.500,- per år
Felleskostnad kr. 2.658,-/mnd = Kr. 31.896,- per år
Kommunale avgifter = Kr. 12.958,- per år
Strømforbruk siste 12 måneder = 6.407 kWh

Oppgitt strømforbruk er basert på selgers eget forbruk. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at samtlige hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas av kjøper på denne bakgrunn.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann-/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 250 000

Omkostninger

115 692

TOTALT

4 365 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern