Georgernes Verft 20

Solgt

3 890 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

4 100 230

P-ROM

50

ANTALL ROM

1

Georgernes Verft 20

Svært lekker frontleilighet | UNIK BELIGGENHET | Heis | Garasje | Vannbåren varme | Sol | Brygge | Sentralt | Parker

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Georgernes Verft 20

PRISANTYDNING

3 890 000

OMKOSTNINGER

6 232

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

5 070

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

50/50/0KVM

TOMT

Fellestomt,7180KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220158

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2.etasje
Entré/gang (4,5 m²), bad (5,5 m²), soverom (12,9 m²) og stue/kjøkken (24,7 m²)

Uteplass
Vestvendt balkong på 1 m² med utgang fra stue. Balkongen er overbygd.

Lagringsplass
Leiligheten disponerer en bod i u-etg på 5,5 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Bod er merket 3.06. Felles boddør til bodareal er merket bod 11. Inngang fra dør nr 23 i garasjeanlegg.

Primærareal
Alle rom i leiligheten er inkludert i P-rom.

Samlet primærareal (P-rom) = 50 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 50 m²

Standard

- Meget flott internbeliggenhet i 2.etasje (Frontleilighet i GV. 20)
- Liten balkong på med meget flott sjøutsikt samt felles takterrasse
- Solrikt og med lyden av bølger
- Vannbåren varme i leiligheten
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Direkte adkomst fra garasjen til heisen.
- Tidløst HTH kjøkken med god skapplass og hvitevarer som medfølger.
- Ny parkett i entré/gnag, stue/kjøkken og soverom i 2015
- Diverse malingsarbeid utført over tid, senest 2021
- Masse skapplass
- Borettslaget har egen gjesteleilighet som beboerne kan leie ved behov
- IN ordning og sikringsordning i borettslaget
- Nordnesparken som "nærmeste nabo"
- Et byens mest velkjente leilighetskomplekser
- Kanskje byens mest ettertraktede bydel

Innledning | Når Verftet bader i sol viser leilighetene på Georgernes Verft seg fra sin beste side. Svært attraktivt leilighetskompleks på beste Nordnes med et moderne uttrykk og meget pent opparbeidete utearealer gir en følelse av tidløst bomiljø "på landet" i sentrum. Fra leilighet og balkong er det en majestetisk utsikt mot Puddefjorden og videre mot Laksevåg, Damsgårdsfjellet og Ørnefjellet.

Leiligheten | Leiligheten har et primærareal på 50 kvadratmeter. Vinduene og den lille balkongen i front gir luft, romfølelse og kontakt med himmelen og sjøen. Leiligheten fremstår som velholdt og det er en god planløsning, parkett på gulv og lyse farger på overflater. Det er balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning som gir et behagelig inneklima, samt vannbåren varme som fordeler varmen på en jevn og god måte. Oppholdsrom med stue med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenfrontene ble malt i 2006. God plass til både sofa og spisegruppe. Kjøkkenet er levert av HTH og alle hvitevarene følger med. Det er rikelig med skapplass i både entré/gang og på soverom. På soverommet er det i tillegg innredning/skap med benkeplate som brukes somkontorpult med soveromsvinduet. En meget smart løsning. I suten er det innebygd nisje med glasshyller. Pent, helfliset bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Lettstelt | Ved å bo på Georgernes Verft vil ny eier frigjøre tid til å nyte hjemmets ro. Her er det ingen fellesforpliktelser for beboerne idet et rengjøringsfirma sørger for til enhver tid representative fellesarealer. Bilen parkeres trygt i underetasjen og du går tørrskodd inn i leiligheten via heis til leilighetsplan.

Arkitekten | Med vestvendt beliggenhet mot Puddefjorden i Bergen har Rambøll Arkitektur gitt nytt liv til Georgernes Verft. 151 boliger fordelt på 10 bygg er bundet sammen med felles parkeringsanlegg. Området er utformet som en forlengelse av det åpne og urbane bymiljøet med gater og plasser. Oppbygning av offentlig gate og plassareal mot den tilgrensende Nordnesparken er en del av prosjektet. En strandpromenade utgjør avslutningen mot sjøen, og området er blitt et av byens mest attraktive rekreasjons- og badesteder.

Prisbelønnet prosjekt | Veidekke var hovedentreprenør for utbyggingen. Utbyggingen av den gamle verftstomten har fått stor oppmerksomhet for arkitekturen og byggherrens satsning på miljøvern og energiøkonomisering. Norsk Form studerte i 2008 27 nye boligprosjekter i fire store byer mht. barn og ungdoms oppvekstmiljø. Kun tre prosjekter gjorde seg fortjent til betegnelsen forbilledlig. Georgernes Verft var ett av disse. Prosjektet fikk også NBBLs miljøpris 2003. Kilde: www.ramboll.no

Fellesareal | Fellesarealene omfatter felles takterrasse, stort parkeringsanlegg under bakken, bilfritt og rolig gatetun, diverse beplantning, bryggepromenade og lekeplass. Tomten er ellers for det meste bebygget. I tillegg er det en egen gjesteleilighet som kan leies av beboere for kr. 300,- pr. døgn. Plass til fire personer.

Gjesteleilighet | Borettslaget har egen gjesteleilighet som beboerne kan leie ved behov. Leiligheten består av kjøkken/oppholdsrom, bad og et soverom med 4 sengeplasser. Det er kun beboere på Georgernes Verft som kan leie den.

Nabolaget | Vakre Nordnes er en særdeles ettertraktet bydel med sjø og parker på alle kanter, en engasjert lokalbefolkning og masse god stemning. Her ute får en nærmest en følelse av å være på landet, samtidig som Torgalmenningen ligger en liten rusletur unna.  

Lave omkostninger | Ved kjøp av denne leiligheten skal det ikke betales 2,5% i dokumentavgift til staten.

Avslutning | Med beliggenhet på Georgernes Verft kan en trygt si at dette er en beliggenhet de fleste vil misunne. Velkommen på visning!

Nærområdet

For de aller fleste er krav til beliggenhet den avgjørende faktoren ved kjøp av ny bolig. Vi befinner oss her i Georgernes Verft nr. 20. Vi er på verftet, med sjø, sol, bryggepromenade, bademuligheter, restaurant og Carte Blanche rett utenfor døren. Alt dette kun en liten spasertur gjennom smitt & smau til sentrum. Her ute er det et eget lokalsamfunn med blant annet flere spisesteder, gallerier, kafèer, baker, fantastiske Nordnesparken med badeplasser inkl. utendørs basseng, Akvariet, fotballbane, idrettshall med aktivitetstilbud, egen skole, eget buekorps, eget idrettslag m.m. Nordnes er kort fortalt et svært attraktivt sted å bo for alle aldersgrupper, og her er det masse historie i gatene og god atmosfære året rundt!

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken med unntak av kjøleskapet medfølger i salget. Hvitevarene er brukt og uten garanti.

Annet
Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 890 000

Omkostninger

6 232

Fellesgjeld

204000

TOTALT

4 100 230

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern