Kråkenestoppen 203

Solgt

4 500 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Rekkehus

TOTALPRIS

4 506 230

P-ROM

91

ANTALL ROM

3

Kråkenestoppen 203

Enderekkehus med pent opparbeidet hage | Praktfull utsikt | Usjenert og solrikt | Fast garasjeplass og parkering v/huset

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Kråkenestoppen 203

PRISANTYDNING

4 500 000

OMKOSTNINGER

6 232

BOLIGTYPE

Rekkehus

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

3 761

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

91/94/105KVM

TOMT

Fellestomt,2880KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220148

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang, bod, bad/wc og to soverom.

Innhold | 2. etasje:
Gang, soverom, mellomgang med tilkomst til hems, stue og kjøkken.

Hems |
Hemsen har et gulvareal på 5.9 m2. Dette arealet er ikke medtatt i det oppgitte areal for boligen. Takhøyden ved hemsen er under nivået for målbart areal.

Terrasser |
Fra stuen er det utgang til altan på 7.3 m2. Fra soverom i 1. etasje er det utgang til terrasse på 20 m2 med overgang til hage.

Lagringsplass |
Det er innvendig bod på 2.6 m2 og kott under trappesats. Det er utvendig lagringsplass for bl.a. hageredskap i bod under terrassen.

Samlet primærareal (P-rom) = 91 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 94 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 105 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Boligen har meget god arealutnyttelse
- Stue med takhøyde opp til 3.4 meter
- Tre soverom + hems
- Attraktiv beliggenhet ved enden av boligfeltet
- Meget pent opparbeidet hage
- Store og usjenerte uteareal
- Fast garasjeplass + asfaltert areal ved inngangspartiet

Boligen |
Dette er en lys og innbydende bolig med arealeffektive løsninger. Fine overganger mellom rommene og bruk av skyvedør flere steder for en optimal utnyttelse av rommene. Pent inngangsparti med fliselagt gulv med varmekabler og skyvedørsgarderobe. Stuen har store vindusflater og takhøyde opp til 3.4 meter. Her er det plass til både sittegruppe og spisebord samt utgang til altan med overbygg på deler av arealet. Det er praktfull utsikt både fra stue, kjøkken og altan. Funksjonelt kjøkken med innredning som har god skap- og benkeplass - hvitevarene medfølger i handelen. Baderommet har fliselagt gulv med varmekabler og fliselagte vegger i dusjsonen. Fin baderomsinnredning som ble fornyet i 2016. Det er sone og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på badet. Det er tre soverom med god størrelse, hhv. 9.7 m2, 10.6 m2 og 11.4 m2. Ett av soverommene har fliselagt gulv med varmekabler og ett av rommene har utgang til terrasse og hage. Alle soverommene har en løsning og areal som gir mulighet for gode garderobeløsninger. Fra mellomgang er det tilkomst til hems som har gulvareal på 5.9 m2, på grunn av tilkomst og takhøyde er ikke dette arealet medtatt i arealberegningen. Det er en innvendig bod i tillegg til utvendig bod/lagringsplass under terrassen på nedsiden av huset.

I 2010 ble det gjennomført tilbygg på huset med nytt inngangsparti og ekstra soverom ved inngangspartiet (ferdigattest foreligger). Samme år ble det lagt ny parkett i 1. etasje. Det har fortløpende vært utskifting av vinduer, sist i 2021. Altandører er også fornyet. Det er montert Flow Stop Easy lekkasjestopper i boligen. Det er montert utvendig el. uttak ved inngangsdøren.

Borettslaget |
Styret vurderer løpende status angående utvendig vedlikehold av bygningsmassen i laget. Dette gjelder bl.a. kledning, tak, dører, låser og vinduer. Det gjennomføres minst 2 planlagte befaringer årlig, samt egne befaringer ved akutte behov. Borettslaget har avsatt midler for oppgradering av lekeplasser både i syd og nord på fellesarealet. Borettslaget har avtale med Telia som leverandør på TV/bredbåndsløsning. Telia har nylig trukket nye kabler til boligene.

Omkostninger |
Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5 % dokumentavgift til staten. Ved kjøp til prisantydning ville dokumentavgiften ved selveiende bolig utgjort kr. 112.500,-.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Boligen har en meget fin beliggenhet ved enden av boligfeltet - ingen gjennomgangstrafikk. Enkel tilkomst og praktfull utsikt. Her kan solen nytes i usjenerte omgivelser.

Fra eiendommen er det gangavstand til skole og barnehage, flerbrukshall og treningshall. Ca 4-5 minutter å gå til bussholdeplass. Det er også fine turmuligheter innen kort avstand med bl.a. Gullsteinen og Langeskogen samt bademulighet ved Nordåsvannet (Kyrkjetangen). Det er også gode aktivitetstilbud ved Fjellsdalen skole, som fotballbane, utendørs tennisanlegg og aktivitetstall.

Det er ca 10 - 12. minutters kjøretid til Bergen sentrum og tilsvarende tid i motsatt retning til Sandsli og Kokstad.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at til tross for at hvitevarer på kjøkken ikke er integrerte så medfølger de i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Det gjøres oppmerksom på at løst garderobeskap på soverom med dør til bod ikke medfølger i handelen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 500 000

Omkostninger

6 232

TOTALT

4 506 230

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern