Seljesvingen 20B

Solgt

6 975 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

7 184 890

P-ROM

148

ANTALL ROM

3

Seljesvingen 20B

Nyere og lekker funkisinspirert enebolig | 2 garasjer + carport | Solrik uteplass | Barnevennlige omgivelser!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Seljesvingen 20B

PRISANTYDNING

6 975 000

OMKOSTNINGER

209 892

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

148/196/216KVM

TOMT

Eiet tomt,633KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220142

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold hoveddel | 1. etasje:
Hall, helfliset bad/wc, vaskerom, innvendig bod, teknisk rom/bod, kjellerstue og 2 soverom. Fra vaskerommet er det direkte adkomst til garasje med tilhørende sportsbod.

Innhold hoveddel | 2. etasje:
Stue med åpen kjøkkenløsning, mellomgang, helfliset bad/wc og master-soverom med walk-in-garderobe. Fra mellomgangen er det interntrapp til 2 loftsrom.

Loft/hemsrom:
Boligen har hems bestående av to rom. Rommene har gulvareal på henholdsvis 15 m² og 9,2 m². Hemsen er ikke måleverdig grunnet skråhimling.

Solrik uteplass:
Fra stue/kjøkken er det adkomst til en syd-vestvendt og flislagt terrasse, der solen kan nytes i skjermede omgivelser. Terrassen har sjenerøs størrelse med et areal på 33,7 m².

Parkering:
Tilknyttet eiendommen er det 2 garasjer samt carport. Det er installert Easee elbillader i den ene garasjen. Det er direkte inngang til huset fra den integrerte garasjen. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter på tunet utenfor huset.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 56 m2:
Gang/trapperom (13,7 m²), bad (3,1 m²), vaskerom (5,2 m²), soverom (9,9 m²), soverom (8,6 m²), kjellerstue (11 m²).

2. etasje | 92 m2:
Trapp/stue/kjøkken (57,7 m²), mellomgang (6,1 m²), bad (8,1 m²), soverom (10,1 m²), omkledningsrom (6,6 m²).

S-ROM:
1. Etasje: Garasje (23,3 m²), bod i garasje (8,3 m²), teknisk rom (4,1 m²), bod (10,7 m²).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 148 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 196 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 216 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Tiltalende enebolig med to garasjer og carport
- Master soverom med walk-in-closet og eget bad
- Pent HTH kjøkken med integrerte hvitevarer
- Egen kjellerstue til barna og deres vennekrets
- 2 helflisede bad og separat vaskerom
- Rikelig med boder/lagringsplass
- Solrik terrasse med sjenerøs størrelse
- Lettstelt tomt som er pent opparbeidet
- Nærhet til skoler og barnehager
- Kort kjøretid til Oasen Storsenter
- Rundt 8 minutters kjøretid til sentrum
- Nærhet til ypperlig og variert turterreng

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren ønsker velkommen til denne funkisinspirerte eneboligen i Seljesvingen (Fyllingsdalen). Dette er en attraktiv og innholdsrik enebolig med enkel adkomst. Boligen ble oppført i 2008 og ligger i et etablert nabolag uten gjennomgangstrafikk.

Innholdsrikt | Huset har god størrelse og en innholdsrik romløsning. Det er blant annet egen foreldreavdeling bestående av master-soverom, walk-in-garderobe og tilhørende bad. Man har også en egen kjellerstue for barna og deres vennekrets. Det er rikelig med boder og følgelig gode lagringsmuligheter.

Tekniske installasjoner | Det er innlagt rør-i-rør system i huset, sentralstøvsuger og ventilasjonsvarmepumpe, som bidrar til et behagelig inneklima.

Solrikt | Tomten er pent opparbeidet og lettstelt. Fra stue/kjøkken er det direkte adkomst til en flislagt og solrik terrasse med god størrelse. En deilig utesone som gir gode rammer for sosiale sammenkomster, grilling og kos.

Parkering | Tilknyttet boligen er det to garasjer med elektrisk leddport samt en carport. Det er installert Easee elbillader i den ene garasjen. Den andre garasjen er integrert med huset, slik at man kan gå tørrskodd inn i huset. Foruten denne løsningen har man ytterligere parkeringsmuligheter på tunet utenfor huset. Parkeringsløsningen må derved sies å være godt ivaretatt.

Fasiliteter | Fra eiendommen er det få minutters gåavstand til Seljedalen barnehage (0-6 år), Seljedalen skole (1-7 kl.) og nærliggende busstopp (linje 18). Likeledes er det kort kjøretid til Coop Extra dagligvareforretning, Rema 1000 samt Oasen Storsenter, der man finner utallige butikker og ulike servicetilbud. Variert og flott turterreng rundt Lynghaugtjernet, Kanadaskogen, Damsgårdsfjellet eller Løvstakken.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en innbydende enebolig med innholdsrik romløsning, god beliggenhet i etablert og barnevennlig område samt opparbeidet og lettstelt tomt med solrik uteplass. Eiendommen bør oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Boligen i Seljesvingen 20B ligger i et etablert og barnevennlig område i Fyllingsdalen. Eiendommen har en god beliggenhet uten gjennomgangstrafikk. Kort gåavstand til Seljedalen barnehage (0-6 år) og Seljedalen barneskole samt nærliggende busstopp (linje 18). Lettstelt og pent opparbeidet tomt som blant annet består av en flislagt terrasse med sjenerøs størrelse og gode solforhold. Perfekt rigget for soling, kos og sosiale sammenkomster. Det er rimelig nærhet til Coop Extra, Rema 1000 og Oasen Storsenter, der man finner flerfoldige butikker og de fleste servicetilbud. Ypperligere turmuligheter i Kanadaskogen, Damsgårdsfjellet og Løvstakken, til trening eller rekreasjon. Kort kjøretid til arbeidsplasser på Kokstad, Sandsli og Flesland via Knappetunnelen samt få minutters biltur til Bergen sentrum via Løvstakktunnelen.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Kommunale avgifter = kr. 20.872,- per år
Bygningsforsikring = kr. 3.666,- per år 
Strømforbruk 2021 = 16.713 kWh

Årlige kostnader er basert på selgers eget forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn av kjøper.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

6 975 000

Omkostninger

209 892

TOTALT

7 184 890

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern