Eldsbakkane 47

Solgt

4 590 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Rekkehus

TOTALPRIS

4 712 890

P-ROM

122

ANTALL ROM

3

Eldsbakkane 47

Attraktivt rekkehus | Barnevennl. nabolag | Uteplasser | Sol & utsikt | Garasje | Skoler/bhg. | Varmep.| Oppussingsbehov

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Eldsbakkane 47

PRISANTYDNING

4 590 000

OMKOSTNINGER

122 892

BOLIGTYPE

Rekkehus

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

750

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

122/127/0KVM

TOMT

Eiet tomt,179KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220190

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré/gang (5,1 m²), spisestue/kjøkken/trapperom (24,2 m²), vaskerom (3,6 m²), wc-rom (2,1 m²), stue (23,7 m²) og bod under trapp (1,7 m²)

Innhold | 2. etasje:
Gang/trapperom (11,4 m²), bad (5,9 m²), soverom m/omkledningsdel (16,6 m²), soverom 2 (12,5 m²), soverom 3 (10,5 m²) og bod (3 m²)

Uteplass:
Vestvendt terrasse på 15 m² ved boligens inngangsparti og en fin terrasse med utgang fra stuen.

Lagringsplass:
Utvendig bod samt to boder inne. I tillegg er det lagringsmuligheter i garasje.

Loft
Loftsetasje er uinnredet og har ikke gangbart gulv alle steder. Dersom loftet skal innredes må nytt sponplategulv monteres. Hvis loftetasje innredes får boligen ca 22 m² større bruksareal. Innredning av loft er søknadspliktig arbeid.

P-rom er
Alle innvendige rom med unntak av boder.

Samlet primærareal (P-rom) = 122 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 127 kvm.

Standard

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren ved Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer dette rekkehuset med garasje og barnevennlighet beliggenhet i et etablert og trivelig nabolag.

Familie | Boligen kan fint passe for en liten barnefamilie. Pr. i dag er det 3 soverom, men det er opprinnelig tegnet inn med 4 soverom i huset.

Uteplasser | To fine uteplasser, én på hver sin side av huset. Uteplassene er skjermet og trygt for barn. Også velegnet om en har en liten hund.

Innholdsrikt | Boligen har et bruksareal på 122 kvm. Dersom loftetasjen innredes får boligen ca 22 m² større bruksareal. Innredning av loft er søknadspliktig arbeid og krever godkjenning fra Bergen kommune.

Oppussing og vedlikehold | Huset har vært utleid siden ca. 2014. Huset har dermed oppussing og vedlikeholdsbehov og det kreves generell oppussing dersom en ønsker dagens standard. Boligen har vært bebodd til ca. 1.september 2022, så en kan flytte inn og pusse opp litt og litt.

Nærhet | Fra området er det gangavstand til Aurdalslia Skole, Skranevannet Skole, Søreide Skole og Sandsli Videregående Skole. Barnehage i nærområde (Einerhaugen Barnehage).

Offentlig kommunikasjon | Det er gåavstand til bybanestopp og busstopp ligger noen minutter unna med god korrespondanse i begge retninger. Dolvik terminal i kort avstand.

Arbeidsplasser | Fra området kommer en seg raskt til øvrige bydeler. Det kan nevnes at Sandsli/Kokstad har noen av Bergens største arbeidsplasser som bla Equinor, Telenor, Aibel, Bergen Lufthavn m.m

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema

Velkommen | Totalt sett et kjekt rekkehus med god beliggenhet i et etablert og barnebolig nabolag på Sandsli.

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde på Sandsli. Fra boligen er det utsikt over nærområde/nabolaget og videre mot Fana/Nesttun, Landås og omkringliggende fjell, samt en liten del av Nordåsvannet. Utsikten er best fra østvendte soverom i 2.etasje. Området er hovedsakelig bebygd med rekkehus og eneboliger. Gangavstand til Fanatorget med fasiliteter som dagligvarebutikk, apotek, legekontor, bank, spisested mm.

Gode turmuligheter med bla Storrinden og området rundt Skranevannet. Mange idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Sandsli Idrettshall og Sandsli Stadion, samt skoler som Aurdalslia Skole, Skranevannet Skole, Søreide Skole og Sandsli Videregående Skole. Barnehage i nærområde (Einerhaugen Barnehage). Gode bussforbindelser til Bergen sentrum og øvrige bydeler. Boligen har gangavstand til holdeplass for bybanen. Det kan nevnes at Sandsli/Kokstad har noen av Bergens største arbeidsplasser som bla Equinor, Telenor, Shell, Bergen Lufthavn mf. Meget sentral beliggenhet i forhold til ovennevnte

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Eiendommen er tilknyttet Solbakken Huseierlag AS. Det er pliktig medlemskap i velforeningen. Velforeningen tar kr. 750,- pr. mnd. i felles kostnader som dekker måking av snø, strøm i fellesarealer, lekeplass/lekeapparat og mindre vedlikehold. Styreleder informerer om at felleskostandene trolig justeres ned til kr. 500,- pr. mnd. fra 01.01.2023.

Eier er ansvarlig for å forsikre sin del av boligen og garasjen.

Det holdes også dugnad i regi av huseierlaget på fellesarealer.

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Selger har ikke bebodd eiendommen siden ca. 2013/2014 og derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig og grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyindig.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 590 000

Omkostninger

122 892

TOTALT

4 712 890

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern