Stokkedalen 108

Solgt

4 950 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

5 091 640

P-ROM

165

ANTALL ROM

4

Stokkedalen 108

Koselig enebolig i populært område | Stor vestvendt terrasse | Carport + biloppstilling | Mulig å leie ut deler av bolig

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Stokkedalen 108

PRISANTYDNING

4 950 000

OMKOSTNINGER

141 642

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

165/165/188KVM

TOMT

Eiet tomt,497KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220125

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje:
Entré, vaskerom, kott under trapp, gang, soverom, bad/wc, kjøkken med spiseplass og stue.

Innhold | 1. etasje:
Entré, toalettrom, bad, mellomgang, 3 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Uteplass:
Fra entré i 1. etasje er det adkomst til en romslig og vestvendt terrasse, som er delvis overbygget. Den solrike terrassen har god størrelse med plass til utemøblement og grill etc. (areal: 46,6 m2). Fra hovedsoverommet er det også en tilhørende luftealtan.

Koffertloft/kaldtloft:
Fra mellomgangen på hovedplanet er det nedfellbar luke til et kaldtloft med gode lagringsmuligheter. Loftet har et gulvareal på ca. 40 m2.

Parkering:
Tilknyttet huset er det en carport med god størrelse. Det er også 2 biloppstillingsplasser på egen grunn.

Ekstern bod:
I bakkant av carport er det en sportsbod med plass til bildekk, hageutstyr og lignende. Foruten sportsboden er det en annen redskapsbod like ved huset (areal: 9,4 m2).

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

Underetasje | 78 m2:
Entré (4,1 m2), gang (5,1 m2), trappegang (2,3 m2), vaskerom (4,7 m2), bad (4,4 m2), soverom (11,3 m2), stue (23,8 m2) og kjøkken (20,1 m2).

1. etasje | 87 m2:
Entré (4 m2), gang (5 m2), trapperom (2,5 m2), toalett (3,9 m2), bad (5,8 m2), soverom (6,4 m2), soverom (11,3 m2), soverom (7,2m2), stue (25,7m2) og kjøkken (9,7 m2).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 165 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 165 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 188 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Koselig enebolig i populært område
- Innholdsrik familiebolig med ulike oppholdssoner
- Utleiemulighet som generer skattefri leieinntekt
- Vestvendt og solrik terrasse med vidstrakt utsikt
- Romslig carport med bod og 2 biloppstillingsplasser
- Innlagt fiberkabel via Telenor og Bergen Fiber (Altibox)
- Gåavstand til Fjellsdalen barneskole og barnehage
- Kort kjøretid til Oasen Storsenter
- Rimelig nærhet til buss og dagligvare
- Nærhet til Kyrkjetangen badeplass og
- Kort kjøretid til Sandsli/Kokstad/Flesland via Knappetunnelen

Presentasjon | Det er med stor glede ZMEGLEREN ønsker velkommen til Stokkedalen 108. Dette er en innholdsrik enebolig, beliggende i et rolig nabolag uten gjennomgangstrafikk. Vestvendt beliggenhet sikrer gode solforhold og vidstrakt utsikt over nærområdet samt Vassteigen og Knappenfjellet m.m. I området er det hovedsaklig enebolig og rekkehusbebyggelse.

Innholdsrikt | Huset har en innholdsrik planløsning, og passer utmerket for en barnefamilie der man har ulike oppholdssoner. Det er også tilrettelagt for utleie av boligens underetasje (egen inngang), som vil generere skattefri leieinntekt etter dagens regelverk. Denne løsningen gir stor grad av fleksibilitet både i forhold til egne behov og økonomi.

Sol og utsikt | Tilknyttet boligen er det en vestvendt terrasse med god størrelse og plass til utemøblement etc. En herlig og solrik utesone som gir gode rammer for sosiale sammenkomster, grilling og kos. Terrassen er delvis overbygget og har et areal på hele 46,6 m2.

Fibernett | Det er innlagt fiberkabel i boligen i regi av både Telenor og Bergen Fiber (Altibox). Løsningen sikrer stabil forbindelse for liten og stor. Med stadig mer bruk av hjemmekontor gir dette en forutsigbar jobbsituasjon.

Parkering | Huset har en carport med god størrelse og sportsbod i bakkant. I tillegg er det 2 biloppstillingsplasser på egen grunn. Parkeringsfasilitetene må derved sies å være godt ivaretatt.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en koselig familiebolig med innholdsrik romløsning, mulighet for utleie av rom i egen bolig og god beliggenhet i barnevennlige omgivelser. Velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Boligen har en populær beliggenhet i barnevennlige omgivelser i Stokkedalen. Fra den vestvendte uteplassen kan man nyte den flotte utsikten mot Vassteigen, Knappenfjellet og tilliggende område. Det er gåavstand til Straumsgrend barnehage (1-6 år), Fjellsdalen skole, Lyshovden skole, Sælen skole, Ortun ungdomsskole, Fyllingsdalen videregående skole, Tjønnen fotballbane og Bønes idrettshall. For de friluftsinteresserte finnes det et mangfold av turmuligheter som passer for både store og små. Kort kjøretid til arbeidsplasser på Sandsli, Kokstad og Flesland via Knappetunnelen. Det er få minutters kjøring til Oasen Storsenter, der man finner flerfoldige butikker og ulike servicetilbud. Gangavstand til bussforbindelse og søndagsåpen Bunnpris butikk ved Smiberget. Stipulert kjøretid med bil til Bergen sentrum utgjør ca. 15 minutter.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Kommunale avgifter = kr. 15.685,- per år
Bygnings/innboforsikring = kr. 8.027,- per år (IF Skadeforsikring)
Strømforbruk 2021 = kr. 17.868,-
Service/drift av vannpumpe = ca. kr. 460,- per år

Årlige kostnader er basert på selgers eget forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at alle hvitevarer på begge kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn av kjøper.

Annet:
Utepeis, gressklipper og kantklipper medfølger i salget ifølge selger.

Frittstående lekestue og bod samt carport og terrasse med overbygg i bakkant er bygget på/inntil tilstøtende nabogrenser. Det er inngått skriftlige avtaler med berørte naboer, som regulerer disse forholdene. Avtalene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Ifølge selger lekker det noe rundt blandebatteriet på kjøkken. Det er sannsynligvis en pakning som må skiftes.

Det er ikke montert stigtrinn på taket til feeing av pipen.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 950 000

Omkostninger

141 642

TOTALT

5 091 640

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern