Eikåslia 22

Solgt

6 100 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

6 264 140

P-ROM

214

ANTALL ROM

5

Eikåslia 22

Enebolig med godkjent utleieleilighet | Garasje + 4 bilplasser | Solrikt | Fin utsikt | Lettstelt eiendom

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Eikåslia 22

PRISANTYDNING

6 100 000

OMKOSTNINGER

164 142

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

290

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

214/233/256KVM

TOMT

Eiet tomt,541KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220226

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Hageleilighet i underetasjen:
Entré (2 m²), gang (5,7 m²), bad/vaskerom (4,9 m²), soverom (14,1 m²), kontor (5,2 m²), bod (3,5 m²) og stue/kjøkken (31,2 m²).

Innhold | 1. etasje:
Hall (11.6 m²), wc (1.9 m²), vaskerom (4.4 m²), soverom/tv-stue (16.6 m²), soverom/kontor (10 m²), stue (38.6 m²) og kjøkken (15.2 m²).

Innhold | 2. etasje:
Gang inkludert trappesats (9.1 m²), bad/wc (7.9 m²), to soverom (hhv. 11.7 m² og 15.3 m²) og bod (1.4 m²), Fra boden er det dør til kott. Det er i tillegg flere luker til kneloft. Ett av soverommene i denne etasjen var opprinnelig to separate rom.

Terrasser |
Ved inngangspartiet til huset og med skyvedør fra kontor/treningsrom er det tilkomst til terrasse på 43.6 m²

Garasje |
Garasje like ved husets inngangsparti er målt til 21 m². Dette arealet er ikke inkludert i det oppsummerte areal for boligen.

Lagringsplass |
Det er stor bod i underetasjen under tilbygget. Boden er på 13.9 m²

Samlet primærareal (P-rom) = 214 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 233 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 256 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Skattefri inntekt fra godkjent utleieleilighet
- Betongskille mellom utleie og hovedbolig
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Lys og innbydende stue på 38.6 m2
- Stort kjøkken på hele 15.2 m2
- Fire store soverom
- Rikelig med bod og garderobeplass
- Garasje på 21 m2 med ny lader til el. bil
- Fire p-plasser på egen tomt

Hovedboligen |
Dette er en pen og innbydende bolig med arealeffektive og gjennomtenkte løsninger. Det er store rom og det har vært en betydelig oppgradering av overflater i løpet av de siste tre år.

Boligen har stor hall med speilskyvedørsgarderobe og hoveddør med kodelås. Det er eget gjestetoalett med ny vask og wc. Huset har stort baderom med fliselagt gulv og varmekabler, badekar og dusjkabinett samt ny og fin innredning. Det er separat vaskerom med innredning og utslagsvask. Stuen har god størrelse og gode lysforhold. Det er rikelig med plass til sittegruppe ved peisovnen og stort spisebord ved karnappen som er ved dobbeltdør inn til kjøkkenet. Det store soverommet i tilbygget kan også brukes som tv-stue. Kjøkkener er på hele 15.2 m2 og har innredning med rikelig skap- og benkeplass. Det er i tillegg god plass til spisebord på kjøkkenet. Soverommene har en størrelse og løsning som gir god plass til stor seng og gode garderobeløsninger. Ett av soverommene i 2. etasje var opprinnelig to separat soverom, dette kan med enkelhet tilbakeføres om ønskelig. Det er godt med bod og garderobeplass i boligen.

Tilbygg |
Tilbygget som ble gjennomført i 2013 har gjort dette til en meget effektiv og funksjonell bolig. Tilbygget er bestående av stort soverom (alt. stue med sovealkove) samt kontor/treningsrom med utgang til terrasse. Begge rommene i tilbygget er koblet til det balanserte ventilasjonsanlegget og det er lagt varmekabler i gulvet og uttak til parabol i begge rommene. Rommene er malt og tapetsert i 2019.

Utleieleilighet |
Utleieleiligheten går over husets underetasje og har et bruksareal på 69 m2. Det er egen inngang på gavlesiden av huset som er adskilt fra hovedboligens inngangsparti. Hageleiligheten har egen varmtvannsbereder, sikringsskap og strømmåler samt eget aggregat for balansert ventilasjonsanlegg og uttak til sentralstøvsuger. Det er lagt varmekabler i alle rom med unntak av boden. Hageleiligheten har en god arealutnyttelse og inneholder gang med plass til yttertøy. Baderom med opplegg til vaskemaskin. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken som gir god romfølelse og fleksibilitet for plassering av møbler. Hovedsoverommet er hele 14.1 m2. I hht. tegningene var det to innvendige boder. Den største boden er 5.2 m2 og har stort vindu, dette rommet er av oss definert som kontor/gjesterom. Det er i tillegg innvendig bod på 3.5 m2. Overflater i leiligheten ble oppusset i 2019 og hvitevarer (komfyr, kombiskap med kjøl og frys, oppvaskmaskin og mikro samt vaskemaskin) ble fornyet i 2019. Hvitevarer medfølger i handelen. Dusjkabinett og toalett ble også fornyet i 2019.

Oppgraderinger i senere tid |
2022:
Det er nylig montert lader til el. bil i garasjen samt ny kurs til garasjen med overspenningsvern. Lader er kjøpt av Elektroimportøren og montert av Spoton. Faktura foreligger.

2022:
Det ble montert nytt feieplatå og ny utvendig pipekledning. Arbeidet ble utført av Robert Slettmo AS. Faktura foreligger.

2021:
Det ble montert ny peisovn i stue (Westfire Uniq 37). Peisovnen ble kjøpt av Bergen Varmesenter AS og installert av Fyllingen Flis & Mur AS. Faktura og meldingsskjema foreligger.


2021:
Det ble gjennomført kanalrens og balansering på ventilasjonsanlegg for utleieleiligheten og hovedboligen. Arbeidet ble utført av Alver Ventclen AS. Faktura foreligger.

2021:
Det ble lagt nytt gulv i hall, toalettrom, stue og kjøkken. Dette er et meget fint bred 1-stavs gulv av merket BerryAlloc Majestic Katla Natural. Faktura foreligger.

2018:
Det ble utført kontroll på det elektriske anlegget hvor det var en kommentar på en stikkontakt. Dette ble umiddelbart utbedret av elektriker fra Pettersson & Gjellesvik AS. Faktura foreligger.

2017:
Det ble montert ny elektriskstyrt garasjeport av typen Harmonie RV Linje leddport. Faktura foreligger.

Tekniske installasjoner |
Det er lagt inn fiber til huset samt at det medfølger parabolantenne med fire tv-tunere. Det er lagt inn uttak til parabol i utleieleiligheten, i tillegg til stue og to soverom i hovedboligen. Sikringsskap er plassert i hallen. 200 liters varmtvannsbereder er plassert på vaskerommet. Det er installert kodelås til hoveddøren. Montert brann- og tyverialarm. Aggregat for balansert ventilasjonsanlegg er plasser i kott med tilkomst fra bod i 2. etasje.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen |
Totalt sett en meget innbydende bolig med fine og moderne løsninger. Velkommen til visning!

Nærområdet

Eiendommen er beliggende mot enden av boligfeltet. Det er ingen gjennomgangstrafikk i feltet og enkle tilkomst til boligen. Det er fin utsikt over Haukåsvatnet og Kipevatnet og videre mot naturskjønne omgivelser. Sommerstid kan solen kan nytes fra morgen til kveld på den skjermede terrassen.

Fra Eikåslia får du kort avstand til store kjøpesentre og idrettsanlegg med en rekke tilbud for store og små i familien. Det er gode rekreasjonsmuligheter enten du velger innendørs aktiviteter eller du vil benytte deg av de fine turmulighetene like ved eiendommen.

Det er kort avstand til bussholdeplass og ca 14-15 minutters kjøretid til Bergen sentrum.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud som bl.a. skoler og barnehager.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Pliktig medlemskap i veilaget:
Boligfeltet i Eikåslia og Vikaleitet har felles private veier. I denne forbindelse er det etabler et veilag for å organisere drift og vedlikehold av de felles private veiene. Det betales pt. kr 3.000,- pr. år for hver av boligene. Dette dekker brøyting og og avsetting til vedlikehold. Det er nylig (2021) asfaltert de private veiene.

Frivillig medlemskap i velforeningen:
Det betaler pt. kr 500,- pr. år til velforeningen som dekker omkostninger for vedlikehold og oppgradering av lekeplasser, postkassestiv, etc.

Hvitevarer:
Selger opplyser at hvitevarer på kjøkken i hovedboligen medfølger i salget samt hvitevarene i hageleiligheten. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Nettløsning:
Det er innlagt fiber til huset i tillegg til parabolantenne.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Det medfølger ekstra dør til garasjen dersom ny eier på sikt ønsker å installere dør på siden av garasjen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

6 100 000

Omkostninger

164 142

TOTALT

6 264 140

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern