Hans Hauges gate 39

Solgt

4 580 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

4 748 910

P-ROM

69

ANTALL ROM

2

Hans Hauges gate 39

Innbydende 3-roms hjørneleilighet | Privat balkong + felles bakhage | Solrikt | Fin utsikt | Meget attraktiv beliggenhet

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Hans Hauges gate 39

PRISANTYDNING

4 580 000

OMKOSTNINGER

6 232

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

4 815

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

69/69/75KVM

TOMT

Fellestomt,0KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220110

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold |
Gang (6,4 m²), bad (6,1 m²), to soverom (16,3m² og 12.8 m² ), stue(14,6 m²) og kjøkken(11,8 m²).

Balkong |
Fra stuen er det utgang til koselig altan på 1.8 m²

Lagringsplass:
Leiligheten disponerer en kjellerbod på 6.5 m²

Samlet primærareal (P-rom) = 69 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 69 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 75 m²

Standard

- Lys og luftig 3-roms hjørneleilighet
- Solrik balkong og felles bakhage
- Store vindusflater og takhøyde opp til 2.78 meter
- Helfliset bad på 6.1 m2 med innfelt downlights
- Kjøkken på 11.8 m2 med plassbygget innredning
- To soverom med god størrelse
- Lys og innbydende stue med peisovn
- Dobbeldør fra stuen ut til balkongen
- Seriekoblet brannvarslingsanlegg
- Få min. å gå til store parkanlegg og fint turterreng
- Beliggende i enden av fin miljøgate
- Parkering for bysykler i Hans Hauges gate
- Gangavstand til sjø, fjell og Bergen sentrum
- Det er ikke dokumentavgift ved kjøp av leil. i borettslag

Presentasjon |
Det er med glede ZMEGLEREN v/Dag Jonny Johannessen kan presentere denne lyse og innbydende 3-roms leiligheten med solrik balkong, i attraktive Hans Hauges gate.

Leiligheten |
Lys og tiltalende leilighet i pen klassisk bygård i Sandviken. Leiligheten har store vindusflater og god takhøyde. Rommene er malt i varme og tidsriktige farger. Inneholder bl.a. hjørnestue med peisovn og dobbeldør ut til balkong med utsikt. To store soverom med plass til gode garderobeløsninger. Romslig og innbydende kjøkken med spiseplass ved vinduet som vender mot bakgården. Kjøkkeninnredning er plassbygget (utført av Minde Snekkeri) med heltre benkeplate med ekstra god dybde samt god skap- og benkeplass. Innredningen har integrert Smeg stekeovn og steketopp, Siemens oppvaskmaskin (40 cm), kjøleskap og frys. Pent bad med fliselagt gulv og vegger, varmekabler og opplegg til vaskemaskin. Inngangspartiet til leiligheten har gang med fliselagt gulv, oppheng for yttertøy, innebygget hylleseksjon og porttelefon med aut. åpner til byggets hoveddør. Det er lagringsplass i bod i underetasjen og fellesareal i underetasjen hvor det er enkel tilkomst fra gaten for å plassere sykler, barnevogner, etc. Fra badet er det dør til baktrapp, her er også sikringsskapet plassert.

Oppgraderinger i leiligheten de siste 2 år |
Overflater er nymalt. Det er nye håndtak på innvendige dører. Ny baderomsinnredning og nye downlights på badet. Montert nye lamper i stuen som medfølger i handelen. Nytt blandebatteri til kjøkkeninnredning og nytt gulv på kjøkkenet.

Opplysning fra tidligere rapporter |
Følgende opplysninger er hentet fra tidligere takstrapporter og tidligere eiere. Vi har dog ikke grunnlag for å kontrollere disse opplysningene: Bad oppusset i 2002. Toalett skiftet i 2014 (utført av Aut. Rørleggermester E. Sjøstrøm). Kjøkken oppusset i 2007. Deler av el. anlegg oppgradert i 2006/07 (Utført av El. Ingeniør Paul Andreassen). Via borettslaget ble sikringsskapet fornyet i 2017. Peisovn installert i 2015. Nytt skifertak ble lagt i 2006 (Utført av Takringen Vest AS). Balkong ble montert i 2009 (utført av Dahle Mekaniske Verksted AS). Bakhage oppgradert i 2008.

Borettslaget |
Forretningsfører informerer om følgende: Hage i bakgård kan benyttes av alle beboerne i bygget. Det er kjøpt inn felles hagemøbler og grill. Borettslaget gjennomførte diverse oppgraderinger og utbedringer i 1985, 1992 og 2006 med bl.a. fasader, vinduer, isolering, el. anlegg, tak m.m. I 2009 ble bakgang malt og noen kjellervindu skiftet. I 2016 ble det satt inn piperør og sikringsskap fikk automatsikringer. Dørtelefon - gatedør er låst 24 timer i døgnet. Vaskemaskin kan monteres i fellesvaskerom i kjeller. Felles løsning for kabel-tv og bredbånd tilknyttet Telenor. Det er gjort avtale om installering av fiber. Det antas at dette vil være på plass til september 2022.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport.

Nærområdet

Bygget har fin beliggenhet i enden av Hans Hauges gate som er en meget attraktiv gate i Sandviken. Rolig gatetun som er pent opparbeidet med bl.a. brostein, beplantning og sittegrupper - begrenset trafikk. Leiligheten er beliggende på hjørne i byggets 2. etasje med gode lysforhold og fin utsikt.

Fra bygget er det få minutter å gå til store parkområder, bryggeanlegg med bademulighet og turterreng i byens trolig fineste turområdet. Som beboer i Hans Hauges gate kan du enkelt ta del i byens kulturliv med bl.a. få minutter å gå til byens store utendørskonsertarena ved Koengen. Det er koselige kafeer i nærområdet og kort avstand til dagligvarebutikker og nærbutikk som holder søndagsåpent. Det er også gangavstand til barnehager, flere lekeplasser og skoler. Så beliggenheten skulle dekke behovet for de fleste kjøpergrupper.

Det er få minutter på sykkel i nordlig retning til NHH og bare 10. minutters spasertur i motsatt retning til Bergen sentrum. Parkering for bysykler finner du i gaten.

Se også vedlagt nabolagsprofil med mer detaljert beskrivelse av nabolaget og avstand til diverse servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10. Ettersom eier selv ikke har bodd i leiligheten skal ikke eier besvare spørsmålene i det vedlagte egenerklæringsskjema. Det oppfordres spesielt av den grunn til å undersøke leiligheten grundig og gjerne sammen med byggekyndig person.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 580 000

Omkostninger

6 232

Fellesgjeld

162678

TOTALT

4 748 910

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern