Utfallvegen 2

Solgt

3 490 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 586 690

P-ROM

65

ANTALL ROM

2

Utfallvegen 2

Svært tiltalende hjørneleilighet | Påkostet | Nydelig bad | To store, solrike uteplasser | Garasje m/lader | Bør sees!

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Utfallvegen 2

PRISANTYDNING

3 490 000

OMKOSTNINGER

96 692

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 240

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

65/65/0KVM

TOMT

Eiet tomt,0KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220106

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré/gang, bad, vaskerom, soverom, soverom samt stue/kjøkken.

Uteplass:
Nordvendt altan på 21 kvm.med utgang fra stue/kjøkken. Altanen er overbygd og oppført i betong. Det er også en sørvendt terrasse på 15 kvm. ved inngangspartiet med morgensol. Terrassen er overbygget.

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i u-etg. Boden er en uisolert sportsbod som ligger bak garasjeplass.

Samlet primærareal (P-rom) = 65 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 65 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- 3-roms eierleilighet (hjørneleilighet) i 1.etasje fra 2018
- Påkostet ca. 209.000,- i forhold til standard leveranse fra utbygger.
- Lys og varme kan styres med app
- Integrert belysning i nært sagt alle rom
- Sørvendt terrasse og nordvendt altan med kveldssol hhv. 21 og 15 kvm.
- God teknisk standard med blant annet balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinner.
- Eget vaskerom med god oppbevaring
- To gode soverom med masse skapplass
- Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert område på Straume
- Garasjeplass i felles garasjeanlegg med egen ladestasjon
- Leiligheten fremstår som meget tidsriktig innredet
- Lekkert Norema kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass
- Alle hvitevarer fra Siemens.
- Moderne overflater og tidsriktige fargetoner i alle rom.
- God planløsning og god utnyttelse.
- Lekeplass like ved. 

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne meget tiltalende 3-roms eierleiligheten med sentral og attraktiv beliggenhet på Straume

Moderne | Bygget ble oppført i 2018 og har moderne fasiliteter. Det er en dempet fargeskala gjennomgående i hele leiligheten og alle rom fremstår som tidsriktig innredet. Her kan kjøper flytte rett inn!

Påkostet | Leiligheten er påkostet i forhold til standard leveranse fra utbygger. Selger har lagt vekt på funksjonelle valg og god kvalitet.

God teknisk standard | Vannforsyning av pex rør (rør i rør), balansert ventilasjon med varmegjenvinning, sikringsskap med automatsikringer, integrert Led-belysning og gulvvarme som styres med app ++

To uteplasser | Nordvendt altan med kveldssol med utgang fra stue/kjøkken. Altanen er overbygd og oppført i betong. God plass til møblement, varmelampe, grill etc. Det er også en sørvendt terrasse ved boligens inngangsparti med fin morgen/formiddagssol.

Passer for alle aldersgrupper | Leiligheten har trappefri og enkel tilkomst. Her er det minimalt med vedlikehold. For den voksne kjøpergruppen som ønsker en lettstelt leilighet med parkering i garasje kan denne leiligheten være perfekt.

Barnevennlig | Leilighetens internbeliggenhet er gunstig for barn. Det er lekeplass like ved, enkel tilkomst og begrenset med trafikk. Kun kjøring til boligene rundt og det er lav fartsgrense. Det er også kort vei til både skoler og barnehager.

Garasje | Bilen parkeres trygt i garasjekjelleren og en lader via egen ladestasjon. Det er også muligheter for å parkere i front av bygget.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte Tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en nyere, moderne og svært lekker 3-roms leilighet som passer i alle aldersgrupper. Velkommen til visning!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert område på Straume i Øygarden Kommune. Fra leiligheten er det utsikt over nærområdet/nabolaget og videre mot Foldnes, Kolltveit og omkringliggende fjell samt sjøgløtt. Området er hovedsakelig bebygd med eneboliger og bolighus/boligblokker. Det er noen tomter i nabolaget som er under byggeprosess.

Gangavstand til Sartorparken & Sartor senter med de fleste fasiliteter/servicetilbud. Området er omfattende utbygget de senere årene og det er blant annet Kino, vilvitesenter og flere restauranter i nærområdet. Flere barnehager i området, samt skoler som Fjell Ungdomsskole, Knappskog Skole, Sotra Videregående Skole, Danielsen skole og Kolltveit skole mm. Kort vei til Bildøyhallen, Sotra Arena og Straume Idrettspark for idrettsaktiviteter. Gode bussforbindelser med ca. 20-25 minutters reisetid til Bergen Sentrum.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

.Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 490 000

Omkostninger

96 692

TOTALT

3 586 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern